ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با بازنشدن سایت ها با بعضی ispها |لطفا یه نظر هم شما بدید|

irancheat2
November 13th, 2012, 11:15
سلام سالم باشید دوستان

من انتقال سرور دادم و با موفقیت

الان بعضی سایت ها باز نمیشن بابعضی isp ها .

از یکی از سایت ها که روی این هاسته یه اطلاعات دی ان اس گرفتم این مورد زرد بود اما فک کنم باید سبز باشه از intodns.com

Looks like the A records (the GLUE) got from the parent zone check are different than the ones got from your nameservers. You have to make sure your parent server has the same NS records for your zone as you do.I detected some problems as follows:
For ns1.site.net the parent reported: ['ip server man'] and your nameservers reported: ['ipyeja dige ke nemidoonam kojast']
For ns2.site.net the parent reported: ['ipserver man'] and your nameservers reported: ['ipyeja dige ke nemidoonam kojast']

میدونید کجای تنظیمات سی پنل مشکل داره؟الان دو تا سه روزی میشه که مشکل isp شاتل با این مورد پابرجاست

wareztm
November 13th, 2012, 11:17
سلام

فقط با شاتل مشکل دارید؟بقیه مشکلی ندارن؟

irancheat2
November 13th, 2012, 11:18
فعلا فقط با شاتل مشکل دارن بقیه رو نمیدونم مثلا مخابرات درست هست

مثل اینکه با ایرانسل هم مشکل داره

irancheat2
November 13th, 2012, 15:13
دوستان مشکل حل شد

جا داره تشکر کنم از وارز دیتا که با ما همکاری کردن و مشکل ما رو حل کردن از طریق یاهو

mehdisr
November 13th, 2012, 15:23
دوست عزیز باید در کش سرورها جای گذاری بشه .زمان بر هست یه خوره . از 48 ساعت تا یک هفته

یه سری لینک در سایتهای دیگه داشته باشید درست میشه .

برای اینکه ببنید سایت شما درست بالا میاد در کشورهای مختلف میتوانید از این سایت استفاده کنید . سرعت لود سایت و ... هم نشون میده

Hyperspin Website Monitoring, Web Server Monitoring Service (http://www.hyperspin.com/en/)