PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر سیستم عامل سرور

alizambi
November 13th, 2012, 10:09
با سلام
دوستان عزیز سروری از یکی از دوستام گرفتم که روش vmware نصب هست (با 16 آی پی)
میخوام کلا همه اطلاعات حذف بشه و روش کلوکسو نصب بشه چون فقط میخوام یک لیچر روی سرور بزارم برای دانلود همین
چطوری باید پاک بشه و از اول کانفینگ بشه ؟
مرسی

paypal
November 13th, 2012, 11:10
vmware نصب هست پس وی پی اس روش ساخته شده . بر روی وی پی اس ها کلیک راست کرده و remove from disk رو بزنید . حال از نوع وی پی اس بسازید و OS نصب کنید

sudo
November 13th, 2012, 21:50
اگر میخواهید روی سرور مجازی اون لیچر و کلوکسو رو نصب کنید که به روشی که دوستمون گفتن برید
در غیر این صورت، به دیتاسنتر درخواست OS reloadبدید یا به وسیله IPMI , KVM میتونید خودتون سیستم عاملتان را نصب کنید .... یه Centos بریزید ....
ایزو سیستم عامل باید وارد شود ... یا کابل یو اس بی وصل باشه که قابلیت آپلود ایزو داشته باشین
موفق باشید

alizambi
November 14th, 2012, 11:20
اگر میخواهید روی سرور مجازی اون لیچر و کلوکسو رو نصب کنید که به روشی که دوستمون گفتن برید
در غیر این صورت، به دیتاسنتر درخواست OS reloadبدید یا به وسیله IPMI , KVM میتونید خودتون سیستم عاملتان را نصب کنید .... یه Centos بریزید ....
ایزو سیستم عامل باید وارد شود ... یا کابل یو اس بی وصل باشه که قابلیت آپلود ایزو داشته باشین
موفق باشید
دوست عزیز در پنل اصلی مربوط به شرکت قسمت لینوکس گزینه CentOS 6.3 را انتخاب کنم تا سرور اطلاعاتش کلا پاک بشه ؟ چون میخوام مجازی سازی از سرور حذف بشه و یک کلوکسو نصب کنم (یعنی از اول کانفینگ کنم)

sudo
November 14th, 2012, 11:21
من که با پنل اصلی شرکتتون کار نکردم...
نمیدونم!

اما(شاید)
بله ... این کارو بکنید

alizambi
November 14th, 2012, 12:13
برای پاک کردن سرور این گزینه ها وجود داره
باید یکی از گزینه ها را انتخاب کنم تا سرور اطلاعاتش پاک بشه
گزینه ها به این صورت هست
اگر یکی این گزینه ها را توضیح بده ممنون میشم
CentOS 6.3 minimal
Debian 6.0 LAMP - only 64 bit
Debian 6.0 minimal
openSUSE 12.2 minimal
Ubuntu 12.04 LTS minimal
Ubuntu 12.10 minimal

Ramin
November 14th, 2012, 13:37
دوست عزیز در حال حاضر که مجازی ساز نصب هست . برای رفع مشکلات بعدی بهترین روش این هستش که یک وی پی اس با منابع مورد نیاز خود در سرور ایجاد کنید . حداقل بدین شکل برای بعدا راحت خواهید بود .

sudo
November 14th, 2012, 14:45
برای پاک کردن سرور این گزینه ها وجود داره
باید یکی از گزینه ها را انتخاب کنم تا سرور اطلاعاتش پاک بشه
گزینه ها به این صورت هست
اگر یکی این گزینه ها را توضیح بده ممنون میشم
CentOS 6.3 minimal
Debian 6.0 LAMP - only 64 bit
Debian 6.0 minimal
openSUSE 12.2 minimal
Ubuntu 12.04 LTS minimal
Ubuntu 12.10 minimal
شما همان CentOS 6.3 minimal رو انتخاب کنید!
این نسخه پکیج های مورد نیاز Kloxo رو نداره ....
که خود Kloxo موقع نصب ، نصب میکند.
موفق باشید