توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال برای نصب پنل برای سرور فایل شیرینگ
rasez
November 13th, 2012, 02:04
سلام به دوستان من چند تا سوال داشتم
سوال اول اگه یه سرور اختصاصی داشته باشیم برای فایل شیرینگ بهتر هست که یک کنترل پانل روش نصب کنیم یا بدون نصب کنترل پنل ازش استفاده کنیم یعنی اسکریپت رو روی سرور مستقیما نصب کنیم؟
سوال دوم آیا با نصب کنترل پانل امنیت سرور بالاتر میره ؟
سوال سوم اینکه اگر نصب کنترل پانل بهتر باشه کدوم کنترل پانل رو پیشنهاد میکنید؟
پیشاپیش ممنونم از همه دوستان
parsspace
November 13th, 2012, 04:00
سلام به دوستان من چند تا سوال داشتم
سوال اول اگه یه سرور اختصاصی داشته باشیم برای فایل شیرینگ بهتر هست که یک کنترل پانل روش نصب کنیم یا بدون نصب کنترل پنل ازش استفاده کنیم یعنی اسکریپت رو روی سرور مستقیما نصب کنیم؟
سوال دوم آیا با نصب کنترل پانل امنیت سرور بالاتر میره ؟
سوال سوم اینکه اگر نصب کنترل پانل بهتر باشه کدوم کنترل پانل رو پیشنهاد میکنید؟
پیشاپیش ممنونم از همه دوستان
نصب کنترل پنل کار خودتون رو راحت تر میکنه
اگه فکر میکنید بدون کنترل پنل میتونید از سرورتون استفاده کنید بهتره نصب نکنید. چون نصب هر چیزی رو سرور امنیت رو پایین تر میاره.
بستگی داره چقدر بخوای پول بدی یا اصلا نخوای. از کنترل پنل های فری هر کدوم که کمتر معروفه احتمال هک شدنش کمتره.
sudo
November 13th, 2012, 21:52
کنترل پنل دقیقا همان کار هایی که قرار است شما به وسیله SSH , دستور انجام بدهید را در محیط گرافیکال برایتان انجام میدهد....
این که از کنترل پنل استفاده میکنن دلیل بر مبتدی بودن آن ها نیست...
پس با این وجود ... همه کنترل پنل ها یه چیز رو براتون مهیا میسازن ... Kloxo, Cpanel , Directadmin اما با افزونه ها و اشکال مختلف...
من جای شما بودم Directadmin یا Kloxo انتخاب میکردم ...
کلوکسو که رایگان است و حرفی درش نیست
دایرکت ادمین هم قیمت مناسبتری داره .. تحریم نداره ...
کرش کمتر میکنه ...
ساده و شکیل هم هست
موفق باشید