---
November 12th, 2012, 00:18
سلام به تمام کاربران عزیز
با توجه به اینکه کار اصلی ما Colocation و Dedicated Servers هست . با مشورت دوستان و صلاح دید همکارانم تصمیم داریم از نرم افزار Whmcs به Hostbill مهاجرت کنیم .
لایسنس لایف تایم موجوده به همراه پلاگین های زیر
فارسی ساز
شمسی ساز
درگاه بانک پارسیان
ثبت فیش
از سایت فراسو خریداری شده به صورت اصلی
برای این سیستم یک قالب اختصاصی طراحی شده توسط سیباوب و فارسی وجود داره به همراه یک قالب اختصاصی انگلیسی طراحی شده توسط مهرشاد آنلاین .
هزینه ی لایسنس سیستم اصلی 324.95 معادل 1040000 تومان .
هزینه ی خرید پلاگین ها از سایت فراسو 195000 تومان
طراحی برای قالب سیباوب 250 هزار تومان
طراحی برای قالب مهرشاد آنلاین 150 هزار تومان
قیمت برای خرید محصولات فوق : 1635000 تومان
قیمت برای خرید : 1 میلیون تومان
توضیحات :
بنده مجاز به فروش لایسنس Whmcs خودم هستم .
یک هفته ی پیش سیستم Whmcs دوباره برای آپدیت و پشتیبانی شارژ شده است .
بنده مجاز به فروش پلاگین ها هستم چون هزینه رو دادم و داخل پنل خودم میتونم لایسنس ها رو reissue کنم .
در صورتی تمایل دارید لایسنس به پنل خودتون ارسال بشه با پرداخت 25% از مبلغ کل پلاگین ها طبق قانون فراسو انتقال انجام میشه .
بنده مجاز به فروش قالب های شخصی خودم هستم چون به صورت اختصاصی ساخته شده طراح به اصطلاح Hire شده از سمت ما و مبلغ طراحی تمام و کمال پرداخت شده به حساب اما نکته ای که باید مورد توجه قرار بگیره کپی رایت طراحان هستش که شما در صورت استفاده مجاز به حذف و یا تغییر نیستید .
سوال دیگه ای هست در خدمتم .
موفق باشید
با توجه به اینکه کار اصلی ما Colocation و Dedicated Servers هست . با مشورت دوستان و صلاح دید همکارانم تصمیم داریم از نرم افزار Whmcs به Hostbill مهاجرت کنیم .
لایسنس لایف تایم موجوده به همراه پلاگین های زیر
فارسی ساز
شمسی ساز
درگاه بانک پارسیان
ثبت فیش
از سایت فراسو خریداری شده به صورت اصلی
برای این سیستم یک قالب اختصاصی طراحی شده توسط سیباوب و فارسی وجود داره به همراه یک قالب اختصاصی انگلیسی طراحی شده توسط مهرشاد آنلاین .
هزینه ی لایسنس سیستم اصلی 324.95 معادل 1040000 تومان .
هزینه ی خرید پلاگین ها از سایت فراسو 195000 تومان
طراحی برای قالب سیباوب 250 هزار تومان
طراحی برای قالب مهرشاد آنلاین 150 هزار تومان
قیمت برای خرید محصولات فوق : 1635000 تومان
قیمت برای خرید : 1 میلیون تومان
توضیحات :
بنده مجاز به فروش لایسنس Whmcs خودم هستم .
یک هفته ی پیش سیستم Whmcs دوباره برای آپدیت و پشتیبانی شارژ شده است .
بنده مجاز به فروش پلاگین ها هستم چون هزینه رو دادم و داخل پنل خودم میتونم لایسنس ها رو reissue کنم .
در صورتی تمایل دارید لایسنس به پنل خودتون ارسال بشه با پرداخت 25% از مبلغ کل پلاگین ها طبق قانون فراسو انتقال انجام میشه .
بنده مجاز به فروش قالب های شخصی خودم هستم چون به صورت اختصاصی ساخته شده طراح به اصطلاح Hire شده از سمت ما و مبلغ طراحی تمام و کمال پرداخت شده به حساب اما نکته ای که باید مورد توجه قرار بگیره کپی رایت طراحان هستش که شما در صورت استفاده مجاز به حذف و یا تغییر نیستید .
سوال دیگه ای هست در خدمتم .
موفق باشید