PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی در مورد netdirekt چیزی میدونه

HiDd#N
November 11th, 2012, 21:20
کسی در مورد دیتا سنتر netdirekt چیزی میدونه؟؟

parsdrive
November 11th, 2012, 21:32
درود
Net Direkte یه دیتاسنتر در کشور آلمان بود که دیگه با این نام فعالیت نمی کنه و توسط Lease web خریده شده و به Lease web آلمان تغییر نام داده.

HiDd#N
November 11th, 2012, 22:31
خوبه کارش؟؟شما تایید میکنید؟؟برای همکاری میخوام بدونم چطور دیتاسنتری هست؟

parsdrive
November 11th, 2012, 23:07
بله یه سرور داریم راضی هستیم.(البته به مشتری ارائه دادیم و مشکلی هم نیست)

HiDd#N
November 11th, 2012, 23:08
من شنیدم جزء بهترین دیتاسنتر های آلمان هست چند نمونه از قیمت هاشو میتونید بدید ببینم؟

parsdrive
November 11th, 2012, 23:13
والا بنده بازایاب گروه پارس درایو هستم و در موارد فنی هم کم و بیش کمک می کنم.
در مورد قیمت اطلاعاتی ندارم و واحد فروش در جریان هست اما تا جایی که در جریانم این سرور سفارشی تهیه شده و همین یک عدد هم بصورت سفارشی کانفیگ و تحویل مشتری شد.
در مورد کیفیت بله واقعا عالی بوده تا بحال توی این چند ماه.

taghikhani
November 11th, 2012, 23:53
آخی. یاد خاطرات افتادم. قبل اینکه با لیزوب یکی بشه یه دونه بود. حرف نداشت. ولی بعدش مجبور شدیم عوض کنیم سرورو

MagicVps.Com
November 11th, 2012, 23:56
خوبه کارش؟؟شما تایید میکنید؟؟برای همکاری میخوام بدونم چطور دیتاسنتری هست؟

چرا لقمه درو سرت تاب میدی عزیز

یه سرچی کنید توی همین فروم قبلا که نت دایریکت المان بود کلی تاپیک در موردش زده شده

و البته یه زمانی دان تایم هم زیاد داشت

delta
November 12th, 2012, 00:41
آخی. یاد خاطرات افتادم. قبل اینکه با لیزوب یکی بشه یه دونه بود. حرف نداشت. ولی بعدش مجبور شدیم عوض کنیم سرورو

:)) دقیقا منم مثل شما...یادش بخیر خیلی وقته اسمش یادم رفته بود.. تازه ایرانی جماعت باهاش آشنا شده بودند همه ریخته بودند سرش..لیزوب خریدش همه ایرانی ها پر شدند!! البته یادمه فکر کنم پورتشم بدجوری هنگیده بود !/:)