توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقایسه پسوند tk. با پسوند های معروف
sohrab1374
November 10th, 2012, 21:50
با سلام
میخواستم بدونم ثبت دامنه tk. توی سئو نسبت به دامنه های معروف مثل دات کام تااثیری داره یا نه
در کل tk. با سایر پسوند به جز فاکتور معروف بودن چه تفاوت هایی داره؟
parsa7
November 10th, 2012, 22:05
الان تقریبا همه میدونن .tk رایگان هست و برای کار جدی و معتبر توصیه نمیشه.اما در مورد سئو فکر نمی کنم فرقی با قیه پسوند ها داشته باشه
m2n
November 10th, 2012, 22:05
اصلا دامنه ربطی به سئو نداره سئو محتوای سایت شماست، فقط زمانی دامنه بپره و یه دامنه جدید بدون Redirect درست کنید اون وقت تو ررتبه سایت تاثیر بسزایی داره.
farbodsteps
November 11th, 2012, 00:28
تو سئو هیچ تاثیر نداره و فقط مهم ترین نکتش اینه که اعتبارش یک ساله هست و قابل تمدید نیست
sadegh
November 11th, 2012, 06:05
تو سئو هیچ تاثیر نداره و فقط مهم ترین نکتش اینه که اعتبارش یک ساله هست و قابل تمدید نیست
فکر کنم تمدیدیش بعد یک سال هزینه داره
mamali5
November 11th, 2012, 08:31
بله همینطوره
A2D3D
November 11th, 2012, 09:18
دامنه تاثیر داره
مثلا گوگل com. رو با ir. یکی حساب میکنه ؟!
parsserver
November 11th, 2012, 09:28
با سلام
میخواستم بدونم ثبت دامنه tk. توی سئو نسبت به دامنه های معروف مثل دات کام تااثیری داره یا نه
در کل tk. با سایر پسوند به جز فاکتور معروف بودن چه تفاوت هایی داره؟
سلام
تو سئو اصلا تاثیر نداره
چون سئو به محتوای سایت شما مربوط میشه
اما تنها مشکلات این دامنه اینکه
برای کارای رسمی توصیه نمیشه و بعد از یکسال غیر قابل تمدیده و برای تمدید باید هزینه کنید
امیدواریم پاسخ قانع کننده ای به شما داده باشیم
یا علی
lived
November 11th, 2012, 09:29
قابل تمدید است و در کل هزینه نداره قدیما وقتی دامنه رو میگرفتی و از سقف ترافیکی که گذاشته بود رد میشدی میگفت دامنه مادام العمر شده ولی الان حدود 3سالی هست این کار رو نمیکنه و شما دو هفته قبل از اتمام دامنه باید بری توی پنلت و دامنه رو modify کنی تا برای یک سال بعد تمدید بشه اما من دامنه داشتم که دو سال روی دات تی ک بود ولی خودشون الکی پاکش کردن و دستم به هیچی بند نبود و نه اجازه میده همونو دوباره بسازم نه اینکه توی پنل کاربریت هست
در هر صورت توصیه نمیشه مگر برای کارهای الکی و تستی
دامنه هزینه آنچنانی نداره
shahab-f
November 11th, 2012, 12:45
دامنه تاثیر داره
مثلا گوگل com. رو با ir. یکی حساب میکنه ؟!
دوست عزیز دامنه هیج ربطی نداره !
ببین
ARNE
November 11th, 2012, 16:26
تجربه نشون می ده که دامنه هم موثر هست. البته بین دامنه های Com و Net و ... فرقی نیست. ولی دامنه هایی مثل TK کلا بحثش جداست. یادتون نمیاد گوگل دامنه های Co.Cc رو چند ماه پیش کلا از نتایج جست و جو حذف کرد؟ دلیلش چی بود به نظرتون؟
من امتحان کردم این مورد رو. دامنه های TK و امثال اون تعداد ورودی به مراتب کمتری از گوگل دارن.
sohrab1374
November 11th, 2012, 16:46
تجربه نشون می ده که دامنه هم موثر هست. البته بین دامنه های Com و Net و ... فرقی نیست. ولی دامنه هایی مثل TK کلا بحثش جداست. یادتون نمیاد گوگل دامنه های Co.Cc رو چند ماه پیش کلا از نتایج جست و جو حذف کرد؟ دلیلش چی بود به نظرتون؟
من امتحان کردم این مورد رو. دامنه های TK و امثال اون تعداد ورودی به مراتب کمتری از گوگل دارن.
دامنه های مختص کشور ها هم وضعیتی مثل TK دارن؟ (ir,fr,it ... )
ارزششون برای گوگل در حد COM,NET.ORG ... هست یا کمتر؟
mr-secret
November 11th, 2012, 17:11
به نطر من هم .tk تاثیر داره اکثر سایتهایی هم که میبینی تو گوگل با tk هستند ریداریکتی هستند
ARNE
November 11th, 2012, 17:58
دامنه های مختص کشور ها هم وضعیتی مثل TK دارن؟ (ir,fr,it ... )
ارزششون برای گوگل در حد COM,NET.ORG ... هست یا کمتر؟
دامنه های رسمی از این نظر هیچ مشکل و هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارن ( شامل دامنه های ملی هم می شه ). حداقل تجربه من اینطور نشون می ده. فقط شنیدم دامنه های ملی در کشور مربوطه رتبه بالاتری نسبت به دامنه های دیگر کسب می کنند.