توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه روی دی ان اس خودش
NAVAB.S
November 10th, 2012, 11:48
سلام
من یه سرور مجازی دارم که روش پنل دایرکت ادمین نصب حالا میخوام یک دامنه مثلا navab.com رو ثبت کنم میشه dns رو مثلا بذارم ns1.navab.com
اگر نمیشه پس چطوری ثبت ش کنم .تشکر
majidisaloo1
November 10th, 2012, 12:41
سلام
من یه سرور مجازی دارم که روش پنل دایرکت ادمین نصب حالا میخوام یک دامنه مثلا navab.com رو ثبت کنم میشه dns رو مثلا بذارم ns1.navab.com
خیلی ساده است اگه می خواهید توی اینجا درخواست بدهید براتون بگذاریم
http://www.webhostingtalk.ir/f10/62978/
NAVAB.S
November 10th, 2012, 12:46
ممنون دوست عزیزم ...تو تاپیک پرسیدم :53:
majidisaloo1
November 10th, 2012, 12:50
برای شما صفحه دوم همون تاپیک رو نشون میده؟
NAVAB.S
November 10th, 2012, 12:58
نخیر من هر دو صفحه رو میتونم ببینم که :53:
MOHAMMAD MOHSEN
November 10th, 2012, 13:05
سلام
بسادگی!
اولین کار ثبت دامین هست!
بعد از ثبت دامین child name server ها رو از پنل دامین اضافه کنید!
برای نیم سرورها رکورد A با آیپی سرور بسازین!
majidisaloo1
November 10th, 2012, 13:07
بسادگی!
اولین کار ثبت دامین هست!
بعد از ثبت دامین child name server ها رو از پنل دامین اضافه کنید!
برای نیم سرورها رکورد A با آیپی سرور بسازین!
بعد از انجام این کار شما دامنه رو که توی سی پنل پارک میکنید از قسمت simple dns zone باز هم A record میزنین
NAVAB.S
November 10th, 2012, 13:10
ممنون دوستان :53:
NAVAB.S
November 11th, 2012, 00:33
ممنون دامنه ثبت شد الان وقتی دامنه رو وارد میکنم در صفحه Apache is functioning normally نوشته میشه مثل زمانی که ای پی وارد میکردم..چطور باید بجاش سایتم رو قرار بدم! ممنون
NAVAB.S
November 11th, 2012, 12:20
دوستان کمک :-
MOHAMMAD MOHSEN
November 11th, 2012, 13:22
دامنه رو که ثبت کردین child name server براش تعریف کنید بعد برین دایرکت ادمین تو قسمت Administrator Settings در فیلد NS1 نیم سرور اول و در فیلد NS2 نیم سرور دوم رو وارد کنید (سایر تنظیات رو با توجه به سرور خودتون) save رو بزنید بعد برین دامینتون رو Add کنید بعد از اضافه کردن دامین از قسمت DNS Administration سطح ادمین ، DNS Zone دامینتون که نیم سرورها رو تحت اون ایجاد کردین چک کنید اگر رکوردهای A برای ns1 و ns2 بود که هیچ اگر نبود اونا رو هم اضافه کنید همین!
majidisaloo1
November 11th, 2012, 13:58
فقط بدونین که احتمال داره تا 24 ساعت با مشکل ست شدن در تمام نقاط جهان روبرو بشوید که حل خواهد شد
بهترین راه dnsinto هستش
NAVAB.S
November 11th, 2012, 13:59
ممنون این کار ها رو کردم ولی ایندکس رو نمیتونم عوض کنم وقتی میرم فایل منیجر و یک صفحه رو توی روت میذارم بازم هم تو صفحه همین Apache is functioning normally نمایش داده میشه!
NAVAB.S
November 11th, 2012, 14:02
فقط بدونین که احتمال داره تا 24 ساعت با مشکل ست شدن در تمام نقاط جهان روبرو بشوید که حل خواهد شد
بهترین راه dnsinto هستش
intoDNS: navabhost.com - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/navabhost.com)
دو سه تا خطا داره انگار
majidisaloo1
November 11th, 2012, 14:13
intoDNS: navabhost.com - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/navabhost.com)
دو سه تا خطا داره انگار
روی این ها است الآن
ns1.navabhost.com. ['178.33.174.216'] [TTL=172800]
ns2.navabhost.com. ['178.33.174.216'] [TTL=172800]
پینگ من هم روی همین اسا
شما کانفیگ سرورتون رو چک کنید
NAVAB.S
November 11th, 2012, 14:18
خوب من توی دایرکت ادمین هم به همین منوال که گفتید پیش رفتم ..الان دقیقا باید چیکار کنم؟
MOHAMMAD MOHSEN
November 11th, 2012, 14:32
ممنون این کار ها رو کردم ولی ایندکس رو نمیتونم عوض کنم وقتی میرم فایل منیجر و یک صفحه رو توی روت میذارم بازم هم تو صفحه همین Apache is functioning normally نمایش داده میشه!
این صفحه وقتی نشون داده میشه که سایت به عنوان دامین یوزر تو دایرکت ادمین اضافه نشده اما دی ان اس ها دستی ست شد. اگر هم دی ان اس ها رو تازه ست کردین یه 24 ساعت وقت بدین تا دی ان اس های جدید propagate بشن! این زمان به TTL دی ان اس هاتون بستگی داره