واقعیتش یک سایت آپلود سنتر میخوام بزنم و به چند تا سرور نیاز دارم که از سرور هیچی حالیم نمیشه
خرید و من انجام میدم، فقط به پشتیبان ایش همون کنفیگور و از این حرفا واسم انجام بده
دیگه خودتون حساب کنید یه سرور چه چیزی نیاز داره بعد از خرید
خوش حل میشم کسی حرفی نظری چیزی داره بتونه راهنمایی کنه، یا اصلا بگین بعداز خرید سرور چه کاری باید انجام بشه
راستی هزینه پشتیبانی هم ماهانه محفوظه
Kind Regards
OnlineServer
November 9th, 2012, 18:46
در خدمت هستیم ,
Iran Config |ایران کانفیگ | عیب یابی ، نصب و راه اندازی ، مدیریت سرور های لینوکس و ویندوز (http://www.***************)
برای مشاوره یا اطلاعات بیشتر در تماس باشید
parsspace
November 9th, 2012, 18:47
اتفاقا من هم دارم یه سرور میگیرم. اگه دوست داشتی تو یاهو پیام بده hostwz
habiballahafg
November 9th, 2012, 19:43
در تماس باشد میتونه بهتون کمک کنه
nader120@yahoo.com
nimafire
November 9th, 2012, 22:31
سلام
دوست گرامی بیش از 6 سال تجربه منیج و مدیریت سرور های اختصاصی را داریم و میتوانیم سرور شما را منیج و تحویل دهیم
همچنین بر اساس بودجه شما افر های مختلقی داریم.
لطفا بودجه خود را برای من پیغام خصوصی کنید
fatimagorrani
November 9th, 2012, 22:40
bahame tamas gereftam, merc az tak taketon, daram etelaatamo jam mikonam ke bebinam ba ki kar konam
bazam merc
agha nima be shoma ham msg dadam
VPS
November 9th, 2012, 23:14
با سلام
نه تنها در امنیت بلکه در manage سرور نیز تبحر دارند. توضیحاتی در مورد علم امنیت سرور :
اگر می خواهید که کانفیگ امنیتی با گارانتی 99/99 به شما ارایه شود من نظرم این که به کاربر secure_host (http://www.webhostingtalk.ir/member/165/) مراجعه کنید. ایشون طبق رزومه ای که به ما ارایه دادند 9 ساله در زمینه ایمن سازی سرور ها و روشهای نفوذ فعالیت می کنند. من که تا الان هرچی سرور داشتم ، دادم به ابشون ایمن سازی کرده اند و خیلی هم راضی هستم از کارشون و تا الان افراد زیادی که دم از هک میزدند نتونستند از سرور دسترسی بگیرند.
فکرکنم الان دیگه همه بچه های فروم ایشون را بشناسند. باز هم اختیار با خودتان است. اگر من 1000 تا سرور دیگر هم داشتم حتما سرور ها را جهت برقرای امنیت در اختیار ایشون قرار می دادم. نکته دیگری که برای من جالب بوده است که ایشون اکثر فعالیتشون برای حارج از کشور می باشد. و به عنوان partner Security در برخی از شرکت های هاستینگ بزرگ فعالیت می کنند.
این لینک هم بهتره در مورد ایشون مطالعه کنید.
تبریک به یوزر Secure_Host (http://www.webhostingtalk.ir/f41/59403/)
---
November 9th, 2012, 23:25
سلام
برای مدیریت و خرید سرور میتونید از طریق پیام خصوصی با من در تماس باشید .
مایل بودید اطلاعات سرور و بودجه رو برای من ارسال کنید
Ashkankamangar.ir
November 9th, 2012, 23:31
سلام در خدمتم
sudo
November 9th, 2012, 23:54
سلام
در مورد خرید سرور به صورت مستقیم از دیتاسنتر های خارجی شمارا راهنمایی خواهم کرد.
در مورد پشتیبانی هم همه موارد رو به جز مسائل تخصصی ویندوز (به جز موارد Tunneling , FTP Server, MAil Server , website panel ) میتوانم پشتیبانیتون کنم.
علاوه بر تجربه چند ساله مدارک معتبر بین المللی آن را هم دارا هستم...
رو کمک من حساب کنید (اما قصد فروشندگی ندارم)
شماره تماس : 09198480676
ساعت 10 تا 21 در خدمت شماست.
موفق باشید
fatimagorrani
November 10th, 2012, 01:02
خیلی عجیب، بازیا میگن باید سیپنل یا دیرکتدمین بخری،و بازیا میگن نه نیاز نیست !
فکر کنم بحث رو اینجا مطرح کنم بهتر باشه
من یه هاست دارم از HostDL.com واسهٔ سکرپیت و قالب سایت، تا اینجا مشکلی ندارم
میمونه فضا برای فایلهای مردم که آپلود میکنن
از Leaseweb.com میخوام سرور بگیرم، دقیقا به چچیزی نیاز دارم بعداز خرید ؟ و بشه از سرور به عنوان آپلود فایل استفاده کرد
بازم ممنون از همه
razavihost
November 10th, 2012, 01:04
میتونم کمکتون کنیم.
به امضا جهت سرور میتونید مراجعه کنید
secure_host
November 10th, 2012, 02:00
از Leaseweb.com میخوام سرور بگیرم، دقیقا به چچیزی نیاز دارم بعداز خرید ؟ و بشه از سرور به عنوان آپلود فایل استفاده کرد
بازم ممنون از همه
با تشکر از دوستان و همکاران بابت محبتی که دارند و در همه تاپیک های مدیریت و manage سرور و مسایل امنیتی پیش رو ما را پیشنهاد میدهند.
در جواب شما باید عرض شود که یکی از مزیت های کنترل پنل استفاده از محیط گرافیکی برای انجام برخی از کارهای مدیریتی سرور می باشد که پیشنهاد می گردد در ابتدا امر حتما کنترل پنل تهیه نمایید .
و اگر در مورد انتخاب کنترل پنل سوالی دارید می توانید ابتدا تاپیکی که در لینک زیر معرفی می شود به صحبت های این حقیر و دیگر دوستان مراجعه نمایید تا شما را در انتخاب کنترل پنل بهتر راهنمایی کند و در صورتی که موارد ذکر شده در آن تاپیک جواب گوی سوالات شما نبود . سوال خویش را در همین تاپیک مطرح نمایید تا همکاران و دوستان شما را راهنمایی کنند.
http://www.webhostingtalk.ir/f7/61787/
سلام
در مورد پشتیبانی هم همه موارد رو به جز مسائل تخصصی ویندوز (به جز موارد Tunneling , FTP Server, MAil Server , website panel ) میتوانم پشتیبانیتون کنم.
بابت صداقتی که در ارایه پست به خرج می دهید کمال تشکر را دارم . صداقت شما تحسین برانگیز است.
parsspace
November 10th, 2012, 02:07
بازم ممنون از همه
چون فقط برای آپلود میخوای استفاده کنی اصلا کنترل پنل نیازی نیست.
اگه میخوای لینک مستقیم بدی :
فقط ای پچ نصب کن اگه میخوای فایل هاتو سرور به سرور کنی میتونی از wget یا Mc استفاده کنی اگه میخوای خودت آپلود کنی به سرویس اف تی پی هم نیاز داری که میتونی pureftp نصب کنی. برای نصب این ۲ تا دامون هم نیاز نیست کنترل پنل بگیری.
اگه میخوای دانلود ها مدیریت شده باشه باید phpهم نصب کنی.
همه اینارو بدی یکی برات راه بندازه ۳۰ ۴۰ تومن میگیره ازت. خیلی بهتر از اینه که مای ۴۰ ۵۰ تومن پول کنترل پنل بدی.
parsspace
November 10th, 2012, 02:09
اگرم خیلی فکر میکنی این کارا سخته چون قرار نیست سرویس میزبانی بدی میتونی از کنترل پنل کلوکسو استفاده کنی که رایگانه.