توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست اشتراکی
mehdivooroojak
November 9th, 2012, 00:32
سلام دوستان عزیز
امیدوارم سوالم جای خوبی مطرح کرده باشم.
من میخام یه سایت دانلود مقاله با وردپرس راه اندازی کنم و میخام فضای سایت و فایلامو بریزم روی یه هاست یعنی جفتشون با هم روی یه هاست باشه البته اندازه فایلام از حدود 1 مگ تا 30 مگه. به نظرتون این درسته؟
خیلی ها هم بهم پیشنهاد دادن یه هاست برای فضای سایت جور کنم و یه هاست دانلود برای فایلام این چطوره؟بهتره؟
به نظرتون اگه وی پی اس بگیرم میتونم جفتشونم میتونم توی وی پی اس بریزم.
saeedxxx
November 9th, 2012, 00:38
میتونید از میزبابی وب پربازدید استفاده کنید و هم میتونید خودتون vps بخرید و منیج کنید و سایتتون رو ببرید بالا. تنها تفاوتی که مورد اول با دوم داره اینه که دیگه نیازی به هزینه (مالی و زمانی) جهت مانیتور کردن سرور، خرید لایسنس و رفع عیب و ... نیست و شما تنها به آپدیت کردن سایتتون میپردازید.
موفق باشید.
mehdivooroojak
November 9th, 2012, 00:49
میتونید از میزبابی وب پربازدید استفاده کنید و هم میتونید خودتون vps بخرید و منیج کنید و سایتتون رو ببرید بالا. تنها تفاوتی که مورد اول با دوم داره اینه که دیگه نیازی به هزینه (مالی و زمانی) جهت مانیتور کردن سرور، خرید لایسنس و رفع عیب و ... نیست و شما تنها به آپدیت کردن سایتتون میپردازید.
موفق باشید.
ممنون سعید جان
یعنی یه هاست پربازدید بگیرم و سایت و فایلامو با هم بریزم روی یه هاست.
راستی وی پی اس خوبه یا بده چه دردسرایی داره؟
Ashkankamangar.ir
November 9th, 2012, 00:51
اگر شروع کارتونه مشکلی نداره
ولی سعی کنید از الان فایلها رو داخل پوشه ی dl بریزید که بعدا هاست دانلود خریدید بتونید راحت با تغییر یک آی پی ساب دامنه کلا منتقل کنید در سایتتونم موقع لینک دهی
به این صورت لینک بدید
dl.site.com/a.zip
rezarostami
November 9th, 2012, 00:54
شما اگه فقط میخوای تمرکزتون روی مدیریت سایتتون باشه بهتره یه هاست که طبق فرمایش دوستمون پربازدید باشه تهیه کنید . اگر هم میخوایید بک آپ فایل ها مدیریت کل هاست دست خودتون باشه vps تهیه کنید
اما پیشنهاد بهتر اینه که یه هاست برای میزبانی سایت تهیه کنید و یک هاست دانلود برای فایل ها
mehdivooroojak
November 9th, 2012, 01:01
اگر شروع کارتونه مشکلی نداره
ولی سعی کنید از الان فایلها رو داخل پوشه ی dl بریزید که بعدا هاست دانلود خریدید بتونید راحت با تغییر یک آی پی ساب دامنه کلا منتقل کنید در سایتتونم موقع لینک دهی
به این صورت لینک بدید
dl.site.com/a.zip
ممنون دوست عزیز
اگه هاست دانلود بخرم لازم هست لیچر نصب کنم یا همینجوری میشه فایل آپلود کرد.
saeedxxx
November 9th, 2012, 01:02
ممنون سعید جان
یعنی یه هاست پربازدید بگیرم و سایت و فایلامو با هم بریزم روی یه هاست.
راستی وی پی اس خوبه یا بده چه دردسرایی داره؟
شما مثلا 40 هزار تومان میدید و یه vps رم 1 میخرید (منابع اختصاصی) بعد باید برای سایتتون کنترل پنل نصب کنید (البته رایگان هم میتونید انتخاب کنید) اما باید دانش فنیتون بالا باشه تا اگر مشکلی در سرورتون و نرم افزارها به وجود اومد بتونید برطرف کنید + هزینه کانفیگ وب سرور و ....
ولی شما با خرید هاست پر بازدید دیگه کاری با مسائل فنی سرور ندارید و این دیگه وظیفه مدیر سرور هست که مشکلات رو برطرف بکنه. ;)
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
موفق باشی.
Ashkankamangar.ir
November 9th, 2012, 01:20
ممنون دوست عزیز
اگه هاست دانلود بخرم لازم هست لیچر نصب کنم یا همینجوری میشه فایل آپلود کرد.
همینجوری هم میتونید اما لیچر اکثرا ممنوعه
khazarnet
November 9th, 2012, 01:49
دوست عزیز با توجه به صحبت های اساتید هاست پربازدید برای وبسایت و به نظر من برای مقاله هاتون یه وی پی اس از جای مطمئن خرید کنید خیلی بهتره!
موفق باشید :53:
mehdivooroojak
November 9th, 2012, 12:01
همینجوری هم میتونید اما لیچر اکثرا ممنوعه
اگه اینجوری باشه بس چطوره خیلی از سایتا با لیچر فایل جابجا میکنن.