توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل خیلی جدی من با پاک شدن اطلاعات
mdake.com
November 6th, 2012, 13:31
سلام دوستان
دیروز بعد از ظهر یه اشتباهی کردیم یه اف تی پی واسه کسی ساختیم به پابلیک اچ تی ام ال دسترسی دادیم
موقع پاک کردن به دلیل نبودن حواس و اشتباه پاک کردن یوزر با فولدر رو زدم در عرض 5 ثانیه دیدم کل سایت پاک شد !! یعنی 600 مگ اطلاعات در عرض 5 ثانیه پاک شد مسخره ..
الان به هاست میگم بک اپ برگردون اون میگه به سرور گفتم سرور میگه بک اپی که گرفتیم خرابه !!! واقعا دارم حرسم در میاد .. اگه تا عصر هاست واسم کاری نکنه که قطعا میام اینجا و معرفیش میکنم
ولی میخوام ببینم راهی جز بک اپ نیس ؟؟ تو کامپیوتر هرچیو پاک میکنی میره تو سطل اشغال یعنی سی پنل تا پاکو میزنی کلا فرمت میکنه؟؟ یعنی رو هارد اون سرور در عرض 5 ثانیه همه چی پاک میشه ؟؟!؟؟
بابا لطفا اگه راهی هست بهم بگید 600 مگ اطلاعات با بدبختی سر هیچو پوچ داره از دست میره به خدا
کمکم کنید
mdake.com
November 6th, 2012, 14:08
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککک
aligoli
November 6th, 2012, 14:16
اگر بکاپ رو تنظیم کرده باشند روی تایم مشخصی، بکاپ گرفته شده و به راحتی قابل بازگردانی هست.
babelirani
November 6th, 2012, 14:22
سلام دوستان
دیروز بعد از ظهر یه اشتباهی کردیم یه اف تی پی واسه کسی ساختیم به پابلیک اچ تی ام ال دسترسی دادیم
موقع پاک کردن به دلیل نبودن حواس و اشتباه پاک کردن یوزر با فولدر رو زدم در عرض 5 ثانیه دیدم کل سایت پاک شد !! یعنی 600 مگ اطلاعات در عرض 5 ثانیه پاک شد مسخره ..
الان به هاست میگم بک اپ برگردون اون میگه به سرور گفتم سرور میگه بک اپی که گرفتیم خرابه !!! واقعا دارم حرسم در میاد .. اگه تا عصر هاست واسم کاری نکنه که قطعا میام اینجا و معرفیش میکنم
ولی میخوام ببینم راهی جز بک اپ نیس ؟؟ تو کامپیوتر هرچیو پاک میکنی میره تو سطل اشغال یعنی سی پنل تا پاکو میزنی کلا فرمت میکنه؟؟ یعنی رو هارد اون سرور در عرض 5 ثانیه همه چی پاک میشه ؟؟!؟؟
بابا لطفا اگه راهی هست بهم بگید 600 مگ اطلاعات با بدبختی سر هیچو پوچ داره از دست میره به خدا
کمکم کنید
با سلام
هیچ راهی نیست و توی Cpanel و .... تا حذف رو بزنی به صورت کامل پاک میشه
شما خودتون باید همیشه از هاست سایتتون بک آپ داشته باشید
البته اینکه جایی که ازش سرور میگیرید گفته بک آپ خرابه یکم عجیبه بهشون بگید بک آپ های قبل رو ریستور کنن
Ramin
November 6th, 2012, 14:26
از هاستینگ بخواهید بک اپ های خیلی قدیمی تر را ریستور کنند.اگر بهانه های واهی می آورند بدانید و آگاه باشید بک آپی وجود ندارد !
mdake.com
November 6th, 2012, 14:55
میشه هارد سرور رو ریکاوری کرد ؟؟
دارم قاطی میکنما ...
من نمیتونم 1 گیگ رو هره فته دانلود کنم که بابا رو هاست بک گرفته بودم که اون لعنتی هم پاک شد
DreamServer
November 6th, 2012, 15:07
میشه هارد سرور رو ریکاوری کرد ؟؟
دارم قاطی میکنما ...
من نمیتونم 1 گیگ رو هره فته دانلود کنم که بابا رو هاست بک گرفته بودم که اون لعنتی هم پاک شد
روی یه سرور بک آپ بگیرید!خیلی راحت! :دی
برای برگردوندن برید توی cPanel ببینید بک آپ Daily موجود هست یا نه! اگه موجوده بزنید بک آپ میاد! و امکان ریکاوری هارد برای شما فکر نکنم انجام بشه و انجام هم بشه هزینه گزافی هاستینگ از شما خواهد گرفت.