ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر

Ethan
November 6th, 2012, 03:18
درود.

دوستان من برای اولین بار فصد دارم سایتم رو که دارای سیستم مدیریت محتوای Joomla هست از یک Cpanel به Cpanel دیگه انتقال بدیم.

راحت ترین راه و کامل ترین راه برای Backup گیری و فراخوانی اون در هاست مورد نظر چی هست؟

من طبق آمورشی که در فیلم های Cpanel بود بصورت Full و Partial بک آپ گیری کردم.

اساتید لطف کنند اگر کار دیگری یا توجه به نکته دیگری لازم هست گوش زد کنند.

سپاس

allbert
November 6th, 2012, 08:55
اگر سرور مجازی دارید که میتونید راحت بکاپ بگیرید و ریستور کنید

در غیر این صورت راه راحتی وجود نداره باید خودتون بکاپ رو دانلود کنید بعد ریستور کنید یا به هاست جدید لینگ بکاپ رو بدید بگید این کار رو براتون انجام بده

parsdrive
November 6th, 2012, 09:39
سلام
نیازی به دانلود و آپلود نیست دوست عزیز. در قسمت بکاپ سی پنل اطلاعات اف تی پی سرور مقصد و آی پی رو مشخص کنید خودش بعد از بکاپ و ارسال فایل بکاپ به هاست مقصد به شما اطلاع میده از طریق ایمیل.
تشریف می برید هاست مقصد و اکستراکت می کنید بکاپ رو البته دیتابیس رو باید دستی دانلود و ایمپورت کرد.

ekhtesasi
November 6th, 2012, 10:53
می تونید تو سرور مقصد یک اکانت FTP ایجاد کنید
توی سی پنل سرور مبدا قسمت backups می تونید مشخصات اون FTP رو بدین تا بکاپ اونجا منتقل بشه

Ethan
November 8th, 2012, 17:04
ممنون از راهنمایی‌ ها.
من از بخش بکاپ home و مایاسکل دیتابیس رو بکاپ گرفتم.همینارو توی هاست مقصد آپلود کنم همی‌ چیز لود می‌شه؟فایل‌هایی‌ که برای دانلود هست یا همهٔ بخش‌های جوملا سایت؟

می‌خوام یکجا سایت مثل هاست قبلی‌ لود بشه.

abc
November 8th, 2012, 17:29
ریموت اف تی پی بک آپ کنید و انتقال دهید

Ethan
November 8th, 2012, 17:43
مشکل اینه که هنوز هاست مقصدو نگرفتم و به زودی این هاست از دستم میره