ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش vip کردن لینک دانلود

payam_keivany
November 6th, 2012, 01:35
باسلام
به احتمال زیاد چون خیلی ها دنبال این آموزش هستند ولی در کل اینترنت به سختی میشه چنین آموزشی رو پیدا کرد و یا حتی شاید نباشه برای همین تصمیم گرفتم تا این تاپیک رو بزنم.
حالا از دوستان هر کسی بلد هست بیاد به طور کامل توضیح بده تا بقیه هم استفاده بکنند.
پ.ن:فکر کردید من میخوام خودم آموزش بذارم ؟ :دی

درضمن بعد از این که یک آموزش درست و کامل گذاشته شد من هم تو همین پست اول میذارم تا بقیه هم راحت بتونن پیدا کنن و استفاده بکنند.

edward71
December 7th, 2012, 12:47
درود

خدمت شما دوست عزیز

آموزش نرم افزار FileZilla Server - انجمن هاستینگ جو (http://forum.hostingjoo.ir/showthread.php?tid=41)

edward71
December 7th, 2012, 12:49
درود

خدمت شما دوست عزیز

آموزش نرم افزار FileZilla Server - انجمن هاستینگ جو (http://forum.hostingjoo.ir/showthread.php?tid=41)

hadi-110
December 8th, 2012, 20:00
بهترین راه استفاده از filezilla server هست که دوستان در بالا بیان نموده اند

SajjadM2
December 8th, 2012, 22:54
iis نصب هست filezilla رو هم نصب کنم؟

edward71
December 8th, 2012, 23:42
نه دیگه IIS رو پاک کن ، فقط با همون FileZilla کار کن !!!

gitiserver
December 9th, 2012, 00:00
file zilla خوبه، اما اگر اسکریپت نصب کنید بعدش با افزونه کنترل کنی قابلیت هایه بیشتری دستتونه!
مثل wordpress+ downloadmanager

edward71
December 9th, 2012, 00:03
سیستم سایتشون رو ذکر نکردن ، اما فکر کنم نیوکی باشند ، بیشتر سایت های دانلود مثل موزیک و فیلم و سریال سیستم نیوک دارند ( تجربه شخصی)

hadi-110
December 10th, 2012, 08:14
file zilla خوبه، اما اگر اسکریپت نصب کنید بعدش با افزونه کنترل کنی قابلیت هایه بیشتری دستتونه!
مثل wordpress+ downloadmanager

ببخشید میشه با آیدی بنده در تماس باشید برای راهنمایی بیشتر به بنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

gitiserver
December 10th, 2012, 21:40
ببخشید میشه با آیدی بنده در تماس باشید برای راهنمایی بیشتر به بنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من در جریان صحبتتون نیستم، اما مثل این که با همکارم صحبت کردین!

TLOVE
December 11th, 2012, 20:46
متاسفانه کار نکرد

TLOVE
December 11th, 2012, 21:13
البته تو شاخه اصلی یوزر پسورد می خواد اما تو زیر شاخه ها یوزر پس نمی خواد

payam_keivany
December 13th, 2012, 00:12
دوستان هیچ آموزشی نست !
تنها راه هزینه کردن و خرید اسکریپت اختصاصی هست متسفانه که نتیجه اش از دست دادن بازدید میشه
پس تا جایی که میتونید فکر vip کردن رو بذارید کنار

aalireza439
December 25th, 2012, 17:24
شما اول معلوم کنید چه نوع سایت VIP می خواهید ، بعضی از سایت های لینک های دانلود رو روش سطح دسترسی تعریف می کنند ، که مثل فقط یک یوز گروپ که خودش یوز ها رو تعریف می کنند بتونند دانلود کنند ، از طریق ftp هم میشه انجام داد.

بعضی از سایت ها هم میان توی سیستم طراحی میکنند ، که مثلا لینک های دانلود یا هر چیز دیگه فقط در دسترس یک گروه کاربری خاص باشه.

برای مثال من خودم ، یک سایت طراحی کردم که ، کاربر می تونه با پرداخت آنلاین به صورت خودکار دسترسی ها براش فعال میشه، بعد از اتمام زمان اش دوباره دسترسی ها به صورت خودکار قطع میشه.

aalireza439
December 25th, 2012, 17:26
شما اول معلوم کنید چه نوع سایت VIP می خواهید ، بعضی از سایت های لینک های دانلود رو روش سطح دسترسی تعریف می کنند ، که مثل فقط یک یوز گروپ که خودش یوز ها رو تعریف می کنند بتونند دانلود کنند ، از طریق ftp هم میشه انجام داد.

بعضی از سایت ها هم میان توی سیستم طراحی میکنند ، که مثلا لینک های دانلود یا هر چیز دیگه فقط در دسترس یک گروه کاربری خاص باشه.

برای مثال من خودم ، یک سایت طراحی کردم که ، کاربر می تونه با پرداخت آنلاین به صورت خودکار دسترسی ها براش فعال میشه، بعد از اتمام زمان اش دوباره دسترسی ها به صورت خودکار قطع میشه.

Sir.DarKNesS
December 25th, 2012, 17:29
توی فایل زیلا به یه یوزر دسترسی به هارد رو میدی اون یوزر میتونه از لینک وارد درایو یا پوشه بشه ؟

aalireza439
December 25th, 2012, 17:36
توی فایل زیلا به یه یوزر دسترسی به هارد رو میدی اون یوزر میتونه از لینک وارد درایو یا پوشه بشه ؟

یوز فقط اجازه دسترسی پوشه که شما به اشتراک گذاشتید رو داره ، اگر کل درایو رو به اشتراک بزارید به کل فایلهاش دسترسی داره.

Sir.DarKNesS
December 25th, 2012, 17:52
یوز فقط اجازه دسترسی پوشه که شما به اشتراک گذاشتید رو داره ، اگر کل درایو رو به اشتراک بزارید به کل فایلهاش دسترسی داره.

نه منظورم از طریغ لینک هستش مثل iis نصب میکنی میتونی کل درایو رو رو ایپی نمایش بدی منظورم اینطوریه

poriya_hashie
December 25th, 2012, 18:06
دوستان لطفا اموزش vip کردن به صورت http رو بدید نه ftp

aalireza439
December 25th, 2012, 19:21
نه منظورم از طریغ لینک هستش مثل iis نصب میکنی میتونی کل درایو رو رو ایپی نمایش بدی منظورم اینطوریه

از طریق IIS هم همینطوره ، شما باید پوشه که برای کاربرهای VIP قرار بدی رو دسترسی رو برای یوز های عادی میبندی (از قسمت Security ) و فقط برای گروه کاربری که قبلا خودت ساختی دسترسی رو فعال کنی (قسمت Local user and group ) و یوز هایی که می خواهی دسترسی به اون پوشه رو داشته باشند رو اضافه می کنی ، تو خود IIS هم بخش authentication گزینه windows authentication رو فعال کنی.
کار سختی نیست.

poriya_hashie
December 26th, 2012, 14:56
دوستان چطور میشه لینک به صورت http باشه؟
اگر اسکریپت هست چند تا اسکریپت رایگان نام میبرید که خوب باشند؟

برف هاستینگ
December 26th, 2012, 15:06
http://www.webhostingtalk.ir/f42/67288/new

meray
April 24th, 2013, 16:45
دوستان سایتهایی هستند که فیلم میفروشند مثل فارس کیدز این بعد از اینکه لینک دانلود رو نوازش می فرماییم برنامه آی دی ام یوزر پس میهواد ما هم به نا چار میریم یه اشتراک میخریم
حالا این گونه سایتها چگونه واسه لینکهاشون یوزر و پس تعریف میکنن . هر لینکی واسه هر کسی یه یوزر و پس متفاوت داره چطوری این یوزر و پس ها برای هر لینک ست میشه و اکانتا مدیریت میشن.؟چه سیستمی هست؟
سیستم سایتهاشون هم که نیوکه

gidgid
April 24th, 2013, 17:26
درود
با چند خط کد نویسی در .htaccess میشه این کار رو انجام داد

cserver.ir
April 24th, 2013, 17:32
به سیستم سایتشون ربطی نداره ، چون لینک های دانلودشون روی سرور سایتشون اصلا نیست . اگر دقت کنی یا روی یه دامنه ی جداست و یا روی مثلا یه ساب دامین جدا مثل dl.farskids.com که خب روی اون سرور ، توسط وب سرور حالا مثلا Apache یا Ngnix یا Litespeed یا Lighttpd و ماژول های اون کانفیگ شده که آقا طبق این دیتابیس ، یوزر پسورد هایی که توی این شرایط مثلا اکسپایر نشدن تاریخ اکانت صدق میکنند اجازه ی دانلود بده و توی این ماژول ها میشه سرعت و .. رو هم تنظیم کرد .

موفق باشید .

meray
May 4th, 2013, 13:44
خوب من یه سیستمی میخوام که مشتری بعد از اینکه سفارش لینک ویژه خرید سیستم بعد از پرداخت موفق سفارش یوزر رو برای فولدر یا ساب دامین یا همون لینکهای ویژه ایجاد کنه .

mariean
May 4th, 2013, 14:53
با سلام
برنامه داریم که لینک افتی پی بدهد
با امکانات فوقالعاده بالا
اکسپایر
دیلیت
...
اما به صورت دستی

در صورت نیاز پ خ دهید
با تشکر
حسینی

09374329173

kabudval
October 1st, 2013, 16:57
سلام
تعجب نکنید رایگان نه ولی خیلی ارزون نیاز به اسکریپت هم نداریم به صورت FTP هم VIP نمیکنم
VIP به صورت HTTP که تو حالت عادی دقیقه مثل این اسکریپت 200 هزار تمنی هست
قیمت توافقی ولی از 20 تومان شروع میشه میره به بالا
با پشتیبانی سرور شما
اگه خواستید
ایمیل من xllx_bassfa_xllx@yahoo.com