PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وی آی پی

ToranjHost
November 5th, 2012, 16:40
درود

از دوستان کسی میدونه چه طوری میشه روی سرور ویندوز رمز گزاری ( VIP ) کرد واس فایل ها .

نمبخوام به صورت اف تی پی باشه برای مثال این لینک : http://dlmoviesharghi5.tk/Movie/1391/Mordad/11/The%20Pirates!%20Band%20of%20Misfits%202012%20720p %20(MovieSharghi).mkv رو ببینید بعد اینکه صفحه دانلود منیجر باز میشه یوزر و پسورد رو وارد میکنیم .

اگه کسی بلده به این صورت رمز گزاری کنه اعلام کنه و هزینه راه اندازی رو هم ارائه کنه.

ارادتمند - طالشی

milad221
November 5th, 2012, 17:01
سلام
براتون میتونم انجام بدم با من در ارتباط باشید بصورت پیغام خصوصی

khazarnet
November 7th, 2012, 16:38
اگه تمایل داشتید میتونم براتون انجام بدم
ای دی زیر رو لطفا اد کنید
ovel2lord

SonyC4
November 21st, 2012, 11:00
به نظر من آسونترین راه همون Ftp Server هست که با نصب مثلا Filezilla Server می تونید ایجادش کنید و یوزر هم تعریف کنید.
این سایت هم احتمالا از Ftp Server استفاده می کنه....تا جایی که اطلاع دارم،اکثر سایت های دانلود که VIP هم دارن،ار Ftp Server استفاده می کنن
موفق باشید

Ramin
November 21st, 2012, 11:07
به نظر من آسونترین راه همون Ftp Server هست که با نصب مثلا Filezilla Server می تونید ایجادش کنید و یوزر هم تعریف کنید.
این سایت هم احتمالا از Ftp Server استفاده می کنه....تا جایی که اطلاع دارم،اکثر سایت های دانلود که VIP هم دارن،ار Ftp Server استفاده می کنن
موفق باشید

اف تی پی سرور برای دانلود دارای لینک

Ftp://Sitename.com

می باشد !

SonyC4
November 22nd, 2012, 12:51
اف تی پی سرور برای دانلود دارای لینک

Ftp://Sitename.com

می باشد !
پس این سایتا از چه روشی استفاده می کنن؟
برای مثلا لینوکس برنامه خاصی هست که بشه باهاش اینکارو کرد؟

Ramin
November 22nd, 2012, 13:10
پس این سایتا از چه روشی استفاده می کنن؟
برای مثلا لینوکس برنامه خاصی هست که بشه باهاش اینکارو کرد؟

دوست عزیز اکثر سایت های مشهور فیلم که مشاهده می کنید دارای سیستم برنامه نویسی شده هستند . مثلا چند سایت بنده مشاهده کرده ام که سیستم فروش وی آی پی را با انجمن ساز vb ست کرده بودند . و یا با وردپرس و ....

SonyC4
November 22nd, 2012, 14:47
دوست عزیز اکثر سایت های مشهور فیلم که مشاهده می کنید دارای سیستم برنامه نویسی شده هستند . مثلا چند سایت بنده مشاهده کرده ام که سیستم فروش وی آی پی را با انجمن ساز vb ست کرده بودند . و یا با وردپرس و ....
برای پرداختش که با یه پلاگین و زرین پال راحت درست میشه...
منظورم فایل سرورشون هست.
مثل همین لینک که دوستمون گذاشته....اگه بخواین دانلودش کنین،باید یوزر و پسورد بزنین...یا توی IDM ست کنید که نیاز به هر دفعه وارد کردنش نباشه.هر کاربری که vip خریده هم یوزر و پسورد مخصوص به خودشو داره.
من خودم دارم یه همچین سیستمی راه اندازی می کنم الان....روی VPS ویندوز که با FileZilla Server میشه یوزر و پسورد درست کرد برای هر کاربر و از اون طریق می تونن دانلود کنن.روی لینوکس هم فکر کنم با Vsftpd یا Ftp Server های دیگه بشه اینکارو کرد...فعلا هنوز دارم سرچ می کنم...

empratoor
November 22nd, 2012, 15:47
می تونیم این کار رو با هزینه معقول براتون انجام بدیم. برای راه اندازی در ارتباط باشید.

Ramin
November 22nd, 2012, 16:09
برای پرداختش که با یه پلاگین و زرین پال راحت درست میشه...
منظورم فایل سرورشون هست.
مثل همین لینک که دوستمون گذاشته....اگه بخواین دانلودش کنین،باید یوزر و پسورد بزنین...یا توی IDM ست کنید که نیاز به هر دفعه وارد کردنش نباشه.هر کاربری که vip خریده هم یوزر و پسورد مخصوص به خودشو داره.
من خودم دارم یه همچین سیستمی راه اندازی می کنم الان....روی VPS ویندوز که با FileZilla Server میشه یوزر و پسورد درست کرد برای هر کاربر و از اون طریق می تونن دانلود کنن.روی لینوکس هم فکر کنم با Vsftpd یا Ftp Server های دیگه بشه اینکارو کرد...فعلا هنوز دارم سرچ می کنم...

دوست عزیز در پست های قبلی در همین تاپیک توضیح دادم . اولا که منظور بنده استفاده از یک سیستم حرفه ای بود . ممکن هستش که نیاز شما با همان فایل زیلا برطرف شود . دوما استفاده از برنامه های اف تی پی برای دانلود بر روی پروتکل Ftp://Sitename.com می باشد و نه پروتکل http://sitename.com .سوما این روش نیازمند آموزشب کاربران می باشند و از همه مهم تر در این روش باید همه ی کارهارا به صورت دستی انجام دهید و هیچ امکاناتی وجود ندارد . محدود کردن کانکشن ها ، استفاده از وب سرور ، فروش انلاین و اتوماتیک اکانت ، حذف اکانت و حتی ایجاد اکانت مدت دار امکان پذیر نیست! تنها یک برنامه Ftp برای ایجاد اکانت مدت دار وجود دار که بازهم آستفاده از ان برنامه در صورتی که مشتریان زیادی داشته باشید بسیار دردسر دارد ......

در کل شما دو راه دارید

1- استفاده از همین روش مبتدی و دستی برنامه های FTP
2- استفاده از یک برنامه نویس برای نوشت برنامه و ست کردن آن با درگاه ، وب سرور و اسکریپت سایت شما......و انجام این کار به صورت کاملا اتوماتیک

SatSat
November 22nd, 2012, 17:06
همون تنظبمات فایل زیلا رو از کجا می شه پیدا کرد

SonyC4
November 22nd, 2012, 17:23
همون تنظبمات فایل زیلا رو از کجا می شه پیدا کرد

فایل زیلا رو نصب که بکنید،یه صفحه باز میشه.
تو تولبارش دو تا عکس کله انسان هست :D یکیش برای درست کردن گروه،یکی دیگه برای درست کردن کاربر(اول باید یه گروه درست کنید)
تنظیماتش هم که Edit > setting . ولی پیشنهاد میشه بدین یکی که وارده براتون تنظیماتشو انجام بده...

SatSat
November 22nd, 2012, 17:29
نه اون رو که بلدم
منظورم اون قسمتی هست که دوستان می گن تو ساتها می شه ازش استفاده کرد همون شبه وی ای پی

البته من سایت ندارم ولی می خوام بدونم چه چجوری می شه ردیفش کرد

با نرم افزار کلاینتش به سرور وصل شدم و فایلی تستی رو که شره کرده بودم کار می کنه

بیشتر منظورم اون تنظیمات خاص هست که دوستان می کن

SonyC4
November 22nd, 2012, 19:42
نه اون رو که بلدم
منظورم اون قسمتی هست که دوستان می گن تو ساتها می شه ازش استفاده کرد همون شبه وی ای پی

البته من سایت ندارم ولی می خوام بدونم چه چجوری می شه ردیفش کرد

با نرم افزار کلاینتش به سرور وصل شدم و فایلی تستی رو که شره کرده بودم کار می کنه

بیشتر منظورم اون تنظیمات خاص هست که دوستان می کن
نرم افزار سرور رو روی یه سرور مجازی ویندوز نصب می کنی.تنظیم می کنی که کاربرا های بدون یوزر و پسورد (Anonymous) نتونن ازش دانلود کنن
یه دایرکتوری هم تنظیم می کنی براشون....که مثلا کسایی که یوزر و پسورد دادی بهشون،فقط بتونن فایل های پوشه Movie رو دانلود کن.یا همه بتونن فایل های پوشه music رو دانلود کنن.
یا هیچکی،چه کاربرا چه بقیه،نتونن فایل های یه پوشه خاص رو دانلود کنن یا توشو ببینن.
میشه از قابلیت پسورد گذاری روی پوشه ی Cpanel هم برای یوزر و پسورد دادن استفاده کرد که به تعداد نامحدود می تونی بوزر و پسورد ایجاد کنی...ولی اکانتینگ نداره...نمیشه تاریخ اتمام و اینا براش تنظیم کرد.با فایل زیلا هم نمیشه...ولی با فایل زیلا میشه براش محدودیت سرعت گذاشت