PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اپلود فایل

alibax232
November 5th, 2012, 13:04
سلام دوستان برنامه ای هستش که بشه با هاش بدون این که وارد ویندوز بشی بتونی تو vps اپلود کنی.من نمی دونستم باید تو انجمن دنبال چی بگردم اگه تو تایپیکی توضیح داده لطفا لینکش رو بدید. با تشکر

ilmavps
November 5th, 2012, 13:13
سلام

میتوانید از iis استفاده کنید اموزش زیادی در سایت موجود است

همین طور برنامه ی xamp یا wamp سرور هم برای این کار مناسب هست

البته یش فرض من روی سرور ویندوز بود سرور لینوکس که با پورت اس اس اچ میتوانید اپلود کنید

بیشتر در مورد ساخت FTP تحقیق کنید

موفق باشید

serverstar.ir
November 5th, 2012, 13:25
سلام

میتوانید از iis استفاده کنید اموزش زیادی در سایت موجود است

همین طور برنامه ی xamp یا wamp سرور هم برای این کار مناسب هست

البته یش فرض من روی سرور ویندوز بود سرور لینوکس که با پورت اس اس اچ میتوانید اپلود کنید

بیشتر در مورد ساخت FTP تحقیق کنید

موفق باشید

مصل اینکه شما متوجه سوال نشدی !!!!

serverstar.ir
November 5th, 2012, 13:27
سلام دوستان برنامه ای هستش که بشه با هاش بدون این که وارد ویندوز بشی بتونی تو vps اپلود کنی.من نمی دونستم باید تو انجمن دنبال چی بگردم اگه تو تایپیکی توضیح داده لطفا لینکش رو بدید. با تشکر

با سلام لطفا سوال رو واضح بگو دوست عزیز اینطوری خودتم متوجه نمیشی چی پرسیدی و برخی دوستان هم متوجه منظور شما نمیشن

alibax232
November 5th, 2012, 13:38
منظور من اینه که نتونم از رو pc خودم رو vps فایل اپلود کنم ولی وارد محیط ویندوز نشم (مثل برنامه tightvnc ) .یه جور برنامه ftp منظورمه ؟

serverstar.ir
November 5th, 2012, 13:40
نتونی !!!!!!!!!!!

alibax232
November 5th, 2012, 13:48
بتونم

serverstar.ir
November 5th, 2012, 13:50
با همون ریموت دسکتاپ هم میتونی شما اینکارو کنی اگر هم نخوای باید یه ftp سرور راه بندهزی شما ...

TLOVE
November 11th, 2012, 21:04
سلام ببخشید میشه اینو توضیح بدید منم این مشکل رو دارم