توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال دامین به هاست
posource
November 4th, 2012, 18:35
سلام
امروز یک دامنه و یک هاست گرفتم. و بعد از ظهر از ایرنیک ایمیل اومد که دامنه شما تایید شد. dns ها هم ست شده بود. ولی وقتی توی مرورگر آدرسم را می نویسم و اینتر می زنم صفحه اول سایت نمیاد و پیغام server not found میدهد.
حالا چکارش باید بکنم. در کنترل پنل تنظیم خاصی را باید انجام بدم؟ من مبتدی هستم و این اولین هاست و دامینی هست که گرفتم. لطفا کامل راهنمایی کنین.
مرسی.
rezarostami
November 4th, 2012, 18:59
بعد از تائید دامنه توسط ایرنیک 5 الی 6 ساعت زمان می بره تا دی ان اس ها به صورت کامل ست بشه
آدرس دامنه رو هم بنویسید
parsspace
November 4th, 2012, 19:15
اسم دامنه رو بگو واست چک کنم
posource
November 4th, 2012, 19:50
ممنون به خاطر پاسخ هاتون
اسم دامنه :
newnote.ir
rezarostami
November 4th, 2012, 19:53
دامنه شما فعلا فعال نشده
parsserver
November 4th, 2012, 19:57
سلام
ست شدن دومین از 1 ساعت تا 24 ساعت زمان می بره حتی دربرخی موارد تا 48 ساعت هم طول کشیده
لطفا آدرس دامنه خود را هم بزارید تا چک کنیم
یا علی
parsserver
November 4th, 2012, 19:58
بله همانطور که همکارمون گفتن دومین شما هنوز فعال نشده
کمی صبور باشید مشکلتون حل میشه
یا علی
posource
November 4th, 2012, 21:45
بله حل شد. و البته از توی پنل ایرنیک فهمیدم چطور میشه وضعیت دامین را پیگیری کرد. ولی شما چطور متوجه وضعیت دامین من شدین؟
ممنون می شم اگر روشش را بهم توضیح بدین.
parsserver
November 5th, 2012, 19:48
سلام
شما می تونید از سایت های زیاد و معتبری برای شناسایی و بررسی دامنه خود استفاده نمایید.
تیم پشتیبانی ما از آدرس زیر برای اینکار استفاده میکند.
Whois Lookup & Domain Availability Search | DomainTools (http://whois.domaintools.com/)
البته شما می تونید در گوگل هم پیگیر شوید سایت های متعدد و مختلفی با امکانات کم و زیاد وجود دارند که می توانند به شما در بررسی کمک کنند.
موفق باشید
یا علی