ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چیجوری هاستینگ درست کنم؟؟

Fayaz.soror
December 30th, 2009, 21:05
سلام دوستان
خودم کد نویس هستم اما تا حالا با هیج هاستینگی کار نکردم!
خوب برای درست کردن یک هاستینگ کامل به چی چیزها نیازه؟؟؟ و به چقدر هزینه نیاز داره تا یک هاستینگ درست کنم البته به دلار؟؟

mehdi24
December 30th, 2009, 21:15
بهتره اول با ریسلر شروع کنی. اگه دیدی توانایی ادامه داری ارتقا بده به وی پی اس و اختصاصی و... .
خواستی می تونیم هم نمایندگی هاست و هم نمایندگی ثبت دامنه بهت بدیم

alborzhost
December 30th, 2009, 21:23
وای یک نفرم داره اضافه میشه:62:

Fayaz.soror
December 30th, 2009, 21:30
alborzhost
منظورت از این حرف چی بود؟؟

----
اسپم ندید

nswir
December 30th, 2009, 21:40
چیه مگه !
بزار اضافه بشه
شما اولا به نظرم درصدی بعد ریسلر بعد وی پی اس بعد اختصاصی بعد رک بعد دیتا سنتر بعد .... بعد

saeidj
December 30th, 2009, 21:41
اگه بخوای کامل مسقل باشی که قیمت سر به فلک میزنه. من حرف دوستمون مهدی24 رو تایید می کنم.
ریسلر یا نمایندگی درصدی خواستی من بت با بهترین قیمت میدم.

id م رو add کن. تو امضا هست

AfraWeb.net
December 30th, 2009, 21:44
پیشنهاد

1-گرفتن رسیلر
2- خرید سرور مجازی مدیریت شده

توصیه : سعی کنید از افراد با سابقه و شرکت های معتبر خریداری کنید - از پنل دایرکت ادمین استفاده نمایید - از سرویس هاییی استفاده کنید که در اروپا میزبانی میشوند - سعی کنید از فرد یا شرکتی خریداری نمایید که ساپورت خوبی داشته باشد و مشکلات شما رو حل و برسی کنه - از خرید سرویس های ارزان خود داری کنید زیرا هیچ سرویس بدون جهت ارزان نیست -

موفق باشید

nswir
December 30th, 2009, 21:48
زیرا هیچ سرویس بدون جهت ارزان نیست
اصلا موافق نیستم.

Fayaz.soror
December 30th, 2009, 22:12
nswir
رک دیگه چیه؟؟ میشه توضیح بدید

rayannet
December 30th, 2009, 22:16
ورود شما را به انجمن تبریک میگیویم.

اگر اطلاعات کافی در مورد مدیریت سرور دارید و تخصصی بخواهید کار کنید با 1 میلیون سرمایه کافی است. (تخصصی)
اگر هم کم کم پیشرفت کنید حداکثر 100.000 تومان هزینه است !
1_ خرید یک پورتال جهت مدیریت فروش و پشتیبانی مثل WHMcs
2_خرید ریسلر هاستینگ
3_دریافت ریسلر دامین
4_ و ...

AfraWeb.net
December 30th, 2009, 22:17
اصلا موافق نیستم.

پس به این دوستمون پیشنهاد میکنیم سرویس ارزان خردیداری نمایند .

alborzhost
December 30th, 2009, 22:22
alborzhost
منظورت از این حرف چی بود؟؟

----
اسپم ندید

هیچی الان بچه 14 ساله هم تو کاره هاست داریم
تو گوگل بزن هاست متوجه میشید.

delta
December 30th, 2009, 23:14
ببین دوست عزیز پیشنهاد میکنم برادرانه : وارد دنیای هاست فروشی نشی. اگر دنبال کسب درآمد هستی به خدا از هاست بهترین کارها ریخته. من خودم سرور دارم و خواستم یک هاست بفروشم.آقا رسما دهنم سرویس شد.تا 2 ثانیه اینترنت طرف قطع میشد زنگ میزد چرا سایتم قطعه! مخابرات آی پی میبست فایها دانلود نمیشد زنگ میزد. و همینطوری زنگ میزد و میزد و ایمیل و آی دی و خدایی هنوزم یادم میفته گوشام میزنگه! الانم اگر ببینی عمرا طرفش نمیرم و بیشتر دلالی کار میکنم و خودم رو کنار میکشم. به جاش برو تو کار فروشگاه اینترنتی. یک قرار داد ببند با یک شرکت برو تو کار فروش که نون داره. اما اگر واقعا میخوای هاستینگ بزنی یک ریسلر بگیر 1 گیگ ماهی 5 هزار تومان کفایت میکنه. 3 تا سایت فروختی بردی روش و پولت رسید ریسلر رو گسترش بده و کم کم وی پی اس و سرور خصوصی..

اما بازم میگم اگر واقعا تحمل سردرد,سرگیجه,دارید و اعصاب بسیار قویتر از هرکول برید هایتنگ بزنید#-o

Subhosting
December 30th, 2009, 23:52
سلام دوست عزیز

بهتون خوش آمد میگم.

میتونید از رسلر شروع کنید. و کم کم به کارتون ادامه بدید.

از پنل دایرکت ادمین استفاده نمایید - از سرویس هاییی استفاده کنید که در اروپا میزبانی میشوند

من هم با این مورد کاملا مخالفم.

بهترین سرور ها در امریکاست.
کنترل پنل Cpanel هم بهترین کنترل پنل هست.

تحریم هم باید بلد باشید چطوری گیرش نیفتید.

ه جاش برو تو کار فروشگاه اینترنتی

میخوای بگیرنش بندازن زندان؟

Woshka
December 31st, 2009, 04:14
علاوع بر هزینه به تجربه نایز هست
با ریسلر تجربه به دست بیار بعد بورو رو vps بعد بورو رو اختصاصی تا تجربه کسب کنی
ولی اگه به همون کار والای کدنویسیب بپردازی خیلی بهتره، دست کم یه رقیب کم میشه

sadegh
December 31st, 2009, 08:13
به نظر من پورسانتی کار کن

Arashdn
December 31st, 2009, 09:34
نقل قول:
ه جاش برو تو کار فروشگاه اینترنتی
میخوای بگیرنش بندازن زندان؟
چرا بندازن زندان؟

1eng.ir
December 31st, 2009, 09:49
حرف دوستمون دلتا شدیداً تایید میشه ;)

شغل پر دردسر -> هاستینگ
شغل کم در آمد -> هاستینگ

شغل کم دردسر -> فروشگاه اینترنتی
شغل پر در آمد -> فروشگاه اینترنتی

شما که میگین کد نویسی بلدین (اگه php منظورتون باشه) میتونه پروژه های تاپ بنویسی و از این راه کسب درآمد کنی.
این روزا Game Online تو بورسه. درآمدشم خوبه.

همشو از روی تجربه گفتم ;)

کمکی خواستی در خدمتم ...

nswir
December 31st, 2009, 09:59
راست میگه چرا بندازن زندان؟
الان خیلی ها شاپ دار ولی ... این حرف خیلی عجیب بود

saeidj
December 31st, 2009, 10:25
بعضی هاواقعا به هاستینگ علاقه دارند نمیشه جلوش رو گرفت!

ولی من هم موافقم با این حرف که از ریسلر و یا درصدی شروع کن.اگه یه باره با سرور اختصاصی شروع کنی بدون تجربه بدبختی میاره

iMIZBAN
December 31st, 2009, 11:49
سلام دوست عزیز .
توی تاپیک های اول که دیدم همه به فکر خودشون هستند و می خوان یه جوری هاست بفروشند .
اما تاپیک های بعدی یکم بهتر بود .

============================================

من اول از همه رفتم یه ریسلر از این شرکت وب دیتا لعنی گرفتم با 15 گیگابایت فضا که واقعا خدماتشون افتضاح بود .
از 24 ساعت 1 ساعت قعطی رو حتما داشتن و سرعت هم فکر کنم اصلا سرورشون سی پی یو نداشت .
از شانس خوب ما و لطفی که یه چند تا از دوستان به این شرکت وب دیتا داشت همین ماه دوم که ما تمدید کردیم سرور این شرکت مورد عنایت دوستان هکر قرار گرفت .
خلاصه ما بعد از این جریان دیگه دنبال ریسلر نرفتیم .
مستقیم یه سرور اختصاصی گرفتیم .
و الآن متاسفانه با کلی بد بختی و در بعضی از ماه ها از جیب پول سرور رو میدیم .

این داستان من بود .
من اشتباهات زیادی توی این داستان هاستینگ کردم و حالا به شما میگم که این اشتباهات رو نکنی .
اول از همه اینکه در ابتدا با ریسلر شروع کنید اما از شرکت های ایرانی نگیرید .
سعی کنید از شرکت های کانادایی یا آمریکایی باشه .
برای ابتدا سعی کنید ریسلری که تهیه می کنید قیمتش بیشتر از ماهی 20 دلار نباشه .
و حدودا 10 گیگابایت برای شروع کافی هست .
بعد از این که این 10 گیگ رو پر کردید و یکم مشتری گیر آوردین وقت تغییر ریسلر به وی پی اس یا سرور مجازی هست .
برای این کار می تونید یه سرور مجازی از آمریکا یا کانادا البته شرکت هایی که با تحریم مشکل ندارند تهیه کنید برای شروع هم می تونید یه وی پی اس یا مشخصات زیر بگیرید :

هارد : 50 گیگابایتی
رم : 256 مگابایت
سی پی یو : 800 مگاهرتز
پورت : 10 مگابایت

سعی کنید قیمت این وی پی اس از 50 دلار بیشتر نشه .
بالآن دیگه وقتی هست که باید کار کردن با ترمینال لینوکس رو یاد بگیرید .
می تونید دستور های مختلف ترمینال لینوکس رو با جستجو در گوگل به تدریج یاد بگیرید .
بار اول که ترمینال و دستور ها رو می بنید وحشت می کنید ولی اگر که واقعا به هاستینگ علاقه من باشید هر جور شده کد ها رو یاد می گیرید .
بعد از این که دیدید این سرور مجازی هم جوابگوی نیاز های شما نیست یا می تونید امکاناتش رو ارتقاع بدین یا این که یه سرور اختصاصی بگیرید .
این جا دیگه بهتره سرور اختصاصی رو از آمریکا یا کانادا تهیه نکنید و این یه اشتباه دیگه ای هست که من کردم .
من سرورم کانادا هست و هر روز مجبور میشم تحریم رو دور بزنم البته دیتا سنتر هایی هم هستند که با ایران مشکل ندارند .
برای شروع هم یه سرور اختصاصی با سی پی یو دو هسته ای و یه رم یک گیگابایت کافی هست .
پیشنهاد می کنیم که سرور اختصاصی رو از هلند بگیرید چون دیگه نه با تحریم مشکل پیدا می کنید و نه با کپی رایت و دیتا سنتر ورلد استریم هلند از تمام دیتا سنتر ها بهتره .
ولی پشتیبانیشون یکم ضعیفه اما خدمات عالیه .
اگر که در آینده وقعا در مدیریت سرور استاد شدید و نیازی به کمک دیگران نداشتید ورلد استریم از همه بهتر هست .
بازم سوالی بود در خدمتم .
موفق باشید .

Subhosting
December 31st, 2009, 11:57
بچه ها منظورشون برنامه نویسی فروشگاه بود؟ اگه این بود که قضیه فرق میکنه.

چون فروشگاه داشتن جرمه !!!!
میگیرن میندازن زندان :d

بدون مجوز وزارت بهداشت جرم است !!! (وزارت ارشاد)

afrateam
December 31st, 2009, 13:27
معذرت میخوام که خارج از موضوع پست میدم
اما جدی جدی فروشگاه جرمه ؟

delta
December 31st, 2009, 13:48
افرا جان شما دیگه چرا؟ کجاش جرمه عزیز؟ این همه سایتهای سیستم پرداخت و... این همه فروشگاه. خودم دارم از این راه کاسبی میکنم جرم چیه برادر؟
این نیوتن فکر کنم سیب خورده تو سرش :)) داره میگرده ببینه جاذبه چه نصبتی با فروشگاه داره!

nswir
December 31st, 2009, 14:44
سلام دوست عزیز .
توی تاپیک های اول که دیدم همه به فکر خودشون هستند و می خوان یه جوری هاست بفروشند .
اما تاپیک های بعدی یکم بهتر بود .

من اول از همه رفتم یه ریسلر از این شرکت وب دیتا لعنی گرفتم با 15 گیگابایت فضا که واقعا خدماتشون افتضاح بود .
از 24 ساعت 1 ساعت قعطی رو حتما داشتن و سرعت هم فکر کنم اصلا سرورشون سی پی یو نداشت .
از شانس خوب ما و لطفی که یه چند تا از دوستان به این شرکت وب دیتا داشت همین ماه دوم که ما تمدید کردیم سرور این شرکت مورد عنایت دوستان هکر قرار گرفت .
خلاصه ما بعد از این جریان دیگه دنبال ریسلر نرفتیم .
مستقیم یه سرور اختصاصی گرفتیم .
و الآن متاسفانه با کلی بد بختی و در بعضی از ماه ها از جیب پول سرور رو میدیم .

این داستان من بود .
من اشتباهات زیادی توی این داستان هاستینگ کردم و حالا به شما میگم که این اشتباهات رو نکنی .
اول از همه اینکه در ابتدا با ریسلر شروع کنید اما از شرکت های ایرانی نگیرید .
سعی کنید از شرکت های کانادایی یا آمریکایی باشه .
برای ابتدا سعی کنید ریسلری که تهیه می کنید قیمتش بیشتر از ماهی 20 دلار نباشه .
و حدودا 10 گیگابایت برای شروع کافی هست .
بعد از این که این 10 گیگ رو پر کردید و یکم مشتری گیر آوردین وقت تغییر ریسلر به وی پی اس یا سرور مجازی هست .
برای این کار می تونید یه سرور مجازی از آمریکا یا کانادا البته شرکت هایی که با تحریم مشکل ندارند تهیه کنید برای شروع هم می تونید یه وی پی اس یا مشخصات زیر بگیرید :

هارد : 50 گیگابایتی
رم : 256 مگابایت
سی پی یو : 800 مگاهرتز
پورت : 10 مگابایت

سعی کنید قیمت این وی پی اس از 50 دلار بیشتر نشه .
بالآن دیگه وقتی هست که باید کار کردن با ترمینال لینوکس رو یاد بگیرید .
می تونید دستور های مختلف ترمینال لینوکس رو با جستجو در گوگل به تدریج یاد بگیرید .
بار اول که ترمینال و دستور ها رو می بنید وحشت می کنید ولی اگر که واقعا به هاستینگ علاقه من باشید هر جور شده کد ها رو یاد می گیرید .
بعد از این که دیدید این سرور مجازی هم جوابگوی نیاز های شما نیست یا می تونید امکاناتش رو ارتقاع بدین یا این که یه سرور اختصاصی بگیرید .
این جا دیگه بهتره سرور اختصاصی رو از آمریکا یا کانادا تهیه نکنید و این یه اشتباه دیگه ای هست که من کردم .
من سرورم کانادا هست و هر روز مجبور میشم تحریم رو دور بزنم البته دیتا سنتر هایی هم هستند که با ایران مشکل ندارند .
برای شروع هم یه سرور اختصاصی با سی پی یو دو هسته ای و یه رم یک گیگابایت کافی هست .
پیشنهاد می کنیم که سرور اختصاصی رو از هلند بگیرید چون دیگه نه با تحریم مشکل پیدا می کنید و نه با کپی رایت و دیتا سنتر ورلد استریم هلند از تمام دیتا سنتر ها بهتره .
ولی پشتیبانیشون یکم ضعیفه اما خدمات عالیه .
اگر که در آینده وقعا در مدیریت سرور استاد شدید و نیازی به کمک دیگران نداشتید ورلد استریم از همه بهتر هست .
بازم سوالی بود در خدمتم .
موفق باشید .
واقعا تشکر خالی کم بود.
ممنون از حسن نیت شما.
دوستان دیگه هم از این تجربه ها بگن فکر کنم خیلی عالی بشه

afrateam
December 31st, 2009, 14:54
افرا جان شما دیگه چرا؟ کجاش جرمه عزیز؟ این همه سایتهای سیستم پرداخت و... این همه فروشگاه. خودم دارم از این راه کاسبی میکنم جرم چیه برادر؟
این نیوتن فکر کنم سیب خورده تو سرش :)) داره میگرده ببینه جاذبه چه نصبتی با فروشگاه داره!
مرسی جییییگر :x

نیوتن :-w

Fayaz.soror
December 31st, 2009, 20:25
ممنون از همه دوستان!!!
اما دوست عزیز مون iMIZBAN میگه که مواظب باش قیمت ریسلر بیشتر از 20 دلار نباشه در حالیکه همین الان سرور مجازی رو تو caro.net ماه 19 دلار میده
خوب پس به نظر شما یک سرور مجازی با مشخصات 40 گیگ هاردیسک و 500 گیگ پهنای باند و 512 ام بی رم چطوره؟؟؟

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

یکی برام بگه که از کدوم دیتاسنتر سرور مجازی بگیرم بهتره؟؟؟ یک دیتاسنتر اطمینانی باشه

iMIZBAN
December 31st, 2009, 22:08
ممنون از همه دوستان!!!
اما دوست عزیز مون imizban میگه که مواظب باش قیمت ریسلر بیشتر از 20 دلار نباشه در حالیکه همین الان سرور مجازی رو تو caro.net ماه 19 دلار میده
خوب پس به نظر شما یک سرور مجازی با مشخصات 40 گیگ هاردیسک و 500 گیگ پهنای باند و 512 ام بی رم چطوره؟؟؟

---------- post added at 08:25 pm ---------- previous post was at 07:11 pm ----------

یکی برام بگه که از کدوم دیتاسنتر سرور مجازی بگیرم بهتره؟؟؟ یک دیتاسنتر اطمینانی باشه

سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
دیتا سنتر کارو تقریبا بعد از آی وب از همه برای ایران بهتره .
سرور مجازی رو می تونید از همین کارو بگیرید .
اما این که قیمت یه سرور مجازی خیلی کمه مهم نیست و مشکل اصلی ما در ابتدا قیمت نیست .
مشکل مدیریت سرور مجازی هست .
اگر که می تونید مدیریتش کنید پیشنهاد خود من هم همین سرور مجازی هست .
ولی بازم بهتره که اگر با ترمینال آشنایی ندارید از ریسلر شروع کنید .
موفق باشید .

RezaFH
December 31st, 2009, 22:37
ممنون از همه دوستان!!!
اما دوست عزیز مون iMIZBAN میگه که مواظب باش قیمت ریسلر بیشتر از 20 دلار نباشه در حالیکه همین الان سرور مجازی رو تو caro.net ماه 19 دلار میده

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

کلی داستان تعریف کردم و ارسال مردم ، بعد دیدم اینترنت قطع شده و پرید :))
19 دلار فقط هزینه VPS هست
من با 15 تومن VPS خریدم !
هزینه های دیگه ای هم هست
مثلا باید 15 تومن هم پول لایسنس Cpanel بدی
تازه کلی دنگ و فنگ دیگه هم داره که شدیدا تاکید میشه از ریسلر شروع کنی (البته اگر هنوز با این اوصاف ، خواستی بری تو کار هاست)

اما اگر روزی 16 ساعت آنلاین نباشی و نتونی توی 10-20 تا فروم بزرگ ، فعالیت کنی و آفرهای خوب بدی و هاست با کیفیت بالا و قیمت پایین نداشته باشی و پرداخت آنلاین و پشتیبانی فعال و خوش اخلاق و مدیریت خوب و .. و .. و ... ..... نداشته باشی ، نمیتونی حتی هزینه ی خود هست رو در بیاری چه برسه به سود !!!

اینا رو بر اساس تجربه میگم :d

آخه من 6-7 ماه پیش برای اولین بار یه فروشگاه اینترنتی باز کردم ( MRshop - فروشگاهی برای تمام گرافیست ها ، عکاسان و طراحان (http://www.mrshop.ir) )
بعد دیدم نه بدون تبلیغ نمیشه در آمد داشت از فروشگاه
خواستم یه سایت خبری بزنم که مثلا بازدید بالایی داشته باشه و توش تبلیغ کنم ( ام آر آنلاین � MRonline (http://www.mronline.ir) )
و چند تا طرح دیگه هم داشتم که گفتم یه ریسلر بگیرم و سایتهامو توی اون هاست بدم
هاستینگ رو هم راه انداختم ( اِم آر هاستینگ | میزبانی وب | دامنه | نمایندگی | سرور مجازی | سرور اختصاصی (http://www.mrhosting.ir) )
اما یه سری مشکلات باعث شد که نتونم به کار سایت خبری برسم (البته شاید دوباره شروع به کار کنم )

من هاستینگ رو با 10 گیگ فضا و امکانانت نامحدود شروع کردم البته با قیمت خیلی پایین (آفر 13 تومن در ماه رو گرفتم و همونجا قبولش کردم !)

بعد گفتم من که 10 گیگ جا دارم ، چرا خالی بمونه !
اومدم اینجا و یه فروم دیگه و تبلیغ کردم و چند نفر هم اومدن و شدن مشتری من !
که اینجا ارزون بودن هاست کار داد دستم و کلی مشکلات و ضرر و ناراضی شدن مشتری ها و ....

اما بعدش عبرت گرفتم و رفتم از یه جای خیلی خوب با آپتایم (لینکش توی سایتم هست) و کیفیت عالی و پشتیبانی خیلی خوب 2 گیگ ریسلر گرفتم به قیمت 5 تومن در ماه (اگه خواستی خبر بده)

و چند تا هم مشتری جذب شد و پول ریسلر در اومد و من دیگه بیخیال کار هاستینگ شدم !

الان هم جدیدا با دوستان داریم رو یه سایت موزیک کار میکنیم و برای این یه VPS گرفتم ماهی 15 تومن با 30 گیگ هارد !

و تنها در آمد من توی این 6-7 ماه فقط از فروشگاه بوده :d

پس هاستینگ آسان نیست و درآمدش هم کمه
راه انداختن یه سایت پر بازدید هم برای در آمد از تبلیغات ، کار سختیه ولی درآمدش خوبه
راه انداختن فروشگاه آسونه و درآمدش هم خوبه فقط سرمایه میخواد برای شروع به کار :64:

و من فروشگار رو پیشنهاد میکنم !

Fayaz.soror
December 31st, 2009, 22:59
من ماستر کارت دارم چطوری میتونم از کارو caro.net آنلاین سرور مجازی و سی پنل بخرم؟؟

Subhosting
January 1st, 2010, 02:27
من ماستر کارت دارم چطوری میتونم از کارو caro.net آنلاین سرور مجازی و سی پنل بخرم؟؟

سلام دوست عزیز ،
فکر کنم جواب شما رو در یاهو دادم.
اگر باز هم مشکلی بود بفرمایید.

مرسی جییییگر :x

نیوتن :-w

والا در اصفهان بگیر بگیر شدیدی بود ظاهرا سر همین فروشگاه های اینترنتی که بدون مجوز فروش سی دی دارن.
کلا این کار جرم است.
حالا صلاح مملکت خیش خسروان دادند. :76:
بگردید تو pt تاپیک هاش رو پیدا میکنید.

mohebali
January 1st, 2010, 11:26
دوست عزیز پیشنهاد میشه که مستقیم نخری
من به شخصه جناب دکتر جلال خردمند رو مهندس میرزاخانی رو پیشنهاد می کنم.
اولی کارمند ساب هاستینگ داداش کارو هست. دومی نماینده رسمی کارو در ایران که به اسم امارات ثبت شده.
اولی ارزون میده دومی به شدت کیفیتش خوبه اگه پول برات مهم نیست.
در ضمن بگم میرزاخانی بیشتر توو کار سرور هست و دقت کنی خود سرورو رو ارزون میدن نسبت به وی پی اس ولی دکتر جلال و همکاراش وی پی اس رو در کارشون قرار دادن

iMIZBAN
January 1st, 2010, 11:40

سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
با مستر کارت فکر کنم بشه خرید .
من همین چند روز پیش یه وی پی اس با هارد 80 و رم 2048 برای یه شرکت خریدم .
خیلی آسون می تونید خرید کنید و حالا که دقت کردم وی پی اس هاش مدیریت شده هست ولی اگر که مشکلی براتون پیش بیاد بیشتر از 100 دلار می گیرند تا مشکل رو رفع کنند .
البته اگر که خیلی تنظیمات سرور رو دستکاری نکنید مشکلی پیش نمی یاد .
تنها مشکلی که هست اینه که این سی پنلی که می گید غولیست بی شاخ و دم که به شدت با ایران مشکل داره .
اگر که مستقیم از کارو بگیرید برای سرور مشکلی پیش نمی یاد ولی اگر که فقط یک بار با آی پی ایرانی در سی پنل لاگین کنید در حداقل زمان ممکن لیسانس سی پنل از شما گرفته میشه و سرور بدون کنترل پنل میشه .
من نمی دونم چه طوری میشه سی پنل رو در کارو بیچوند .
دوستان اگر که اطلاعاتی دارند لطف کنند ارائه بدن تا هم ما و هم این دوست عزیزمون استفاده کنیم .
موفق باشید .

Fayaz.soror
January 1st, 2010, 12:23
mohebali
حالا این آقای میرزاخانی کیه؟ که سرور رو نسبت به وی پی اس ارزون میده
میشه آی دی میرزا خانی رو برام بدید؟؟

iMIZBAN
شما هم آی دی تون رو برام پیغام خصوصی کنید.

iMIZBAN
January 1st, 2010, 13:28
mohebali
حالا این آقای میرزاخانی کیه؟ که سرور رو نسبت به وی پی اس ارزون میده
میشه آی دی میرزا خانی رو برام بدید؟؟

imizban
شما هم آی دی تون رو برام پیغام خصوصی کنید.
سلام .
آی دی رو براتون ارسال کردم .
موفق باشید .

Subhosting
January 1st, 2010, 15:42
دوستان عزیز ،

همینطور که قبلا هم گفتم ، cpanel در سیستم ما امکان دارد بلاک شود اما برای شما ان را باز خواهیم کرد.

این قول را میتوانیم به شما بدهیم که مشکلی نخواهید داشت.

چند وقت پیش هم برای یکی از دوستان همین مشکل بوجود آمد و ان را حل کردیم.

در مورد آی پی ایران هم باید توجه داشته باشید که رپورت cpanel رو غیر فعال کنید تا در صورت وجود مشکل آن را به سی پنل رپورت ندهد.

بنده تا بحال با ای پی غیر ایران وارد سی پنلم نشدم.
حتی با یوزر اصلی سرور وارد سرور شدم با ای پی ایران.
و تا الان هم پنل بسته نشده است.

موفق باشید

mohebali
January 1st, 2010, 20:05
آقای میرزاخانی در همین فروم با آی دی نیکان هستند.
سایتشون هم : :: NikanHost :: Dedicated Servers, and Managed Web Hosting Solutions (http://www.nikanhost.com)
من نگفتم مثلا وی پی اس رو میدن 50 اختصاصی رو میدن 40
بله گفتم به نسبت ارزون میدن.
آی دی شون رو ندارم برید در سایت اصلی کارونت واز پشتیبان آنلاین بپرسید آی دی ش رو میده