مجازی ساز سرورها XEN می باشد همراه با کنترل پنل مدیریت سرورمجازی solusvm
فکر کنم قیمت آنقد مناسب باشد که نیازی به کد تخفیف نداشته باشد
دوستان عزیز بابت اشتباهی که در موضوع پست پیش آمده پوزش می طلبم،سرور ها از دیتاسنتر OVH است
NAVAB.S
November 4th, 2012, 16:18
سلام
دیتاسنتر با اسکریپت نال شده مشکلی نداره؟
کانفیگ اولیه رایگان؟
رویال نتورک
November 4th, 2012, 16:23
سلام
دیتاسنتر با اسکریپت نال شده مشکلی نداره؟
کانفیگ اولیه رایگان؟
خیر با اسکریپت نال مشکلی نداره
بله بصورت رایگان انجام میشه
Behrouz50Amir
November 4th, 2012, 16:28
سلام لطفا مشخصات کامل سرور اصلی رو بفرمایید. سپاس
رویال نتورک
November 4th, 2012, 16:33
Ram:24GB
Port1GB
Hard 4TB Raid1
zerocpanel
November 4th, 2012, 20:16
قيمت هاتون مناسبه اما :
فروش ویژه سرورمجازی فرانسه(xlhost)آخر متوجه نشديم کدومشه
فرانسه که ovh !
xlhost هم که آمريکا !
رویال نتورک
November 5th, 2012, 03:08
دوست عزیز عرض کردم که اشتباه شد در موضوع
دوستان عزیز بابت اشتباهی که در موضوع پست پیش آمده پوزش می طلبم،سرور ها از دیتاسنتر ovh است
Dr.Goebbels
November 5th, 2012, 09:17
پلن 2 حدود 3 ساعت پیش سفارش داده شد.
رویال نتورک
November 5th, 2012, 13:00
تحویل شد.
رویال نتورک
November 5th, 2012, 20:07
فروش همچنان تا 2 روز دیگر باقیست
ostadomid
November 5th, 2012, 20:20
با سلام
سوال : اگه یک سرویس لینوکس سفارش بدم با کمک این کنترل پنل میتونم بعدا به ویندوز تغییر بدم؟ یا باید افزونه خاصی رو برای این کار فعال کنید و هزینه داره؟
ممنون
رویال نتورک
November 5th, 2012, 22:10
شما با این کنترل پنل میتونید هر نوع سیستم عاملی که خودتون خواستید خودتون هم نصب کنید و اگر هم اطلاعات لازم رو نداشتید هر چند بار که خواسته باشید ما میتونیم براتون انجام بدیم
رویال نتورک
November 6th, 2012, 11:32
فروش فقط تا فردا صبح با این قیمت باقیست...
رویال نتورک
November 6th, 2012, 15:01
با تشکر از شما
ویندوز شما هم نصب شد .
ostadomid
November 6th, 2012, 16:39
یک سرویس 512 ویندوز سفارش دادم. امیدوارم سرویس خوبی باشه
رویال نتورک
November 6th, 2012, 16:41
با تشکر از شما تا ساعاتی دیگر تحویل میگردد.
h_jal
November 7th, 2012, 16:52
...
رویال نتورک
November 7th, 2012, 17:05
با تشکر از شما. :)
rasool22
November 8th, 2012, 14:40
.یکی هم مثل پارس پرشیا از همون اول *** از اب در میادسلام مال من از کار افتاد البته علت رو میدونم از کجاست.یه وی پی اس 256 فرانسه گرفتم .سرعت درون سرور افتضاح پایین بود.اعتراض کردم روز بعد سرویسم قطع شد.بهانه اوردن گفتن سرویس امریکا اگه میخواید بهتون بدیم.گفتم بدید اما دریغ از پاسخ من بعداز گذشت چندین ساعت.خب حالا قضاوت با شماست .
ostadomid
November 8th, 2012, 14:46
متاسفانه نوبت به من که رسید آی پی تموم شد. اما حداقل ادبیات پشتیبانیشون خوب بوده تا به اینجا.
رویال نتورک
November 8th, 2012, 15:39
دوست من بهتر نبود تا شب صبر می کردید اگر سرور ندادیم بعد اعتراض می کردید؟اینترنت شه. بنده به مشکل بر خورده وتا شب درست میشه الان هم با گوشی ان هستم پس ازتون خواهش می کنم تا شب صبر کنید اگر تا اخر شب تحویل نشد سپس اعنراض کند ؛ آی پی هم حتمآ امشب تحویل میشه
ostadomid
November 8th, 2012, 18:59
دوست من بهتر نبود تا شب صبر می کردید اگر سرور ندادیم بعد اعتراض می کردید؟اینترنت شه. بنده به مشکل بر خورده وتا شب درست میشه الان هم با گوشی ان هستم پس ازتون خواهش می کنم تا شب صبر کنید اگر تا اخر شب تحویل نشد سپس اعنراض کند ؛ آی پی هم حتمآ امشب تحویل میشه
والا من فکر نمیکنم که حرفم اعتراضی بوده . الان 48 ساعت شده که من منتظر هستم . شما هم خیلی متین تو پشتیبانی گفتید که آی پی تموم شده و ... . مطمئن باشید هر کس دیگه بود تا الان اینجا رو به حسابی بهم ریخته بود. هنوز من از پشتیبانیتون هم تعریف کردم که خوب برخورد کرده. این حرفتون که میگید تا آخر امشب هم صبر کنم و بعد بیام به قول شما "اعتراض" کنم خیلی برام عجیبه. مطمئن باشید اگه همونطور که همه دوستان از کیفیتتون تعریف میکنند من هم وقتی ازتون راضی باشم همین جا مثل بقیه اعلام میکنم.
در هر صورت پست من عین واقعیت هست و قصد اعتراض و تخریب هم در کار نبوده.
رویال نتورک
November 8th, 2012, 23:43
جناب ostadomid (http://www.webhostingtalk.ir/member/22029/) دوست من ، حدود یک ساعت پیش سرور شما تحویل شد.
باز هم پوزش بابت دیر کرد
first_name1221
November 8th, 2012, 23:51
دوستان عزیز دلیل بر بی ادبی نشه ولی رویال نتورک با اینکه شرکت نوپاییه ولی انصافا کارش عالیه با اینکه من مدت زیادی نیس ازشون وی پی اس خریدم ولی خیلی راضیم از رفتار و برخوردشون و همچنین پشتیبانی عالی شون تا حالا هرچی تیکت زدم زیر 1 ساعت جوابگو بودن
NAVAB.S
November 9th, 2012, 00:02
بله بنده هم از رویال نتورک سرور دارم و پشتیبانی شون عالی بود با اینکه بنده هر ثانیه یه تیکت میفرستم:دی ادم ناشی + پر رو:">
همین جا تشکر میکنم ازشون واقعا حرف نداره رویال نتورک:53:
ostadomid
November 9th, 2012, 00:36
خوب سرور رو تحویل گرفتم. باز هم میگم پشتیبانی خوبی دارند. کنترل پنل خوبی هم ارائه میدند. چند موردی رو هم که درباره عملکر سرور سوال کردم ازشون بر خلاف یک سری از دوستان که مشتری رو ... فرض میکنند، ایشون جواب های منطقی ای دادند. در طول این مدت یکماه که سیستم رو تست و بررسی میکنم نتایج رو همین جا برای همه دوستان اعلام میکنم. تا اینجا که کیفیت کارشون قابل تایید هست b-)
rasool22
November 9th, 2012, 19:32
سلام من حسین دادخواه هنوز 1 روزه که منتظر سرور امریکا هستم فقط هم داره اماده میشه اخرین تیکت ماست نمیدونم بد شانسیه منه یا نه فقط یه چیزی رو میخوام بدونم اگر واقعا شدنی نیست قید پول رو هم میزنم چون ارزش این همه انتظارو نداره
با سپاس از دوستان ورویال نتورک
rasool22
November 10th, 2012, 07:45
من همچنان منتظر هستم اصلا انتظار نداشتم از رویال نتورک که این بلا رو سر من بیارن .حسابی سر کار منو گذاشتن ای پی منو که وی پی اس من روش بود به کس دیگه دادن وپولو از من گرفتن وتا حالا هم به من هیچ سروری ندادن دیروزم گفتن سرور شما در حال نصب است اما تا الان امروز صبح خبری نشد . حالا شما در نظر داشته باشید اگر من از این سرور به مشتری ها اکانت میدادم تکلیف چه بود حسابی ابرو مون میرفت:(:(:(