با سلام خدمت دوستان عزیزم ، قالبی طراحی کردم برای سایتی ، که ایشون بعد از ست کردن قالب روی سایتشون ، پسورد هاست رو عوض کردن و خلاصه به قول معروف دبه کردن و من رو به فحش کشیدن و پول من رو هم ندادن ، من هم تصمیم گرفتم در جواب کار ایشون ، این قالب فوق العاده زیبا رو که خیلی روش کار کردم ، بفروشم ، در ضمن همه مدارک هم موجوده که طراحیش توسط خودمه ، البته حرف من برای دوستان سنده ، اما خوب اگه خواستید بگید که رو کنم ( فایل psd و ... ) !!! قیمت پایه هم 40.000 تومانه ، به بالاترین قیمت فروخته میشه !!! لطفا برای حمایت از ما طراح هایی که اینجوری حقمون ضایع میشه این تاپیک رو اطلاع رسانی کنید تا شاید گوشه ای از زحمات ما جبران شه ، با تشکر از دوستان گرامی !!! :x
با سلام خدمت دوستان عزیزم ، قالبی طراحی کردم برای سایتی ، که ایشون بعد از ست کردن قالب روی سایتشون ، پسورد هاست رو عوض کردن و خلاصه به قول معروف دبه کردن و من رو به فحش کشیدن و پول من رو هم ندادن ، من هم تصمیم گرفتم در جواب کار ایشون ، این قالب فوق العاده زیبا رو که خیلی روش کار کردم ، بفروشم ، در ضمن همه مدارک هم موجوده که طراحیش توسط خودمه ، البته حرف من برای دوستان سنده ، اما خوب اگه خواستید بگید که رو کنم ( فایل psd و ... ) !!! قیمت پایه هم 40.000 تومانه ، به بالاترین قیمت فروخته میشه !!! لطفا برای حمایت از ما طراح هایی که اینجوری حقمون ضایع میشه این تاپیک رو اطلاع رسانی کنید تا شاید گوشه ای از زحمات ما جبران شه ، با تشکر از دوستان گرامی !!! :x
:) ما که با Team viewer تو محیط این دوستمون بودیم هیچ فحش کاری ندیدیم
ریپ شده از سندافا :) 60ت قیمت اولیه بود (فکر کنم دلار افت قیمت داشت ) 40ت شده الان
majidamiri
November 4th, 2012, 13:39
دوست عزیز خواهشا با مدرک صحبت کن ، نذار به خاطر این حرفت کاری کنم از انجمن بیرونت کنن !!!
majidamiri
November 4th, 2012, 13:40
لطفا لینک سایتی که ازش ریپ شده قرار بدید تا ببینیم ، البته قبل از اینکه ریپ کنید !!! =))=))
famoir
November 4th, 2012, 13:45
به نظرت مرجع کیه؟؟؟
من میگم مجید امیری کارش درسته و حرف نداره منم خودم همکار مجید هستم و یه نوع رقیب به شمار می رم ولی مجید امیری کسی هست که قانون کپی رایت رو رعایت میکنه 100%
دوست عزیز کارت درست نیست...
vistaperes
November 4th, 2012, 13:46
دوست عزیز خواهشا با مدرک صحبت کن ، نذار به خاطر این حرفت کاری کنم از انجمن بیرونت کنن !!!
ببخشید نمیدونستم شما ADMIN شدین :) باز خوبه یاهو مکانی به اسم history داره
اتفاقی همین دوست که براشون قالب زدین به من پیام داد منم اومدم تو هاست و سایت دیدم بله! sondafa :)
vistaperes
November 4th, 2012, 13:49
به نظرت مرجع کیه؟؟؟
من میگم مجید امیری کارش درسته و حرف نداره منم خودم همکار مجید هستم و یه نوع رقیب به شمار می رم ولی مجید امیری کسی هست که قانون کپی رایت رو رعایت میکنه 100%
دوست عزیز کارت درست نیست...
در ضمن لازم نیست User بسازین :)
به من مربوط نیست
با امین و مدیر سایت sondifa صحبت کنن
من فقط دیشب با teamviewer رفته بودم سیستم امین و این مورد دیدم
خودشون میتونن از یاهو رفع کنن
بای
majidamiri
November 4th, 2012, 13:50
محض اطلاعتون باید بگم ، هیچ کدوم از حرقاتونو نفهمیدم ، فقط راجع به ساندافا بگم که ، اینو همه کسایی که تو کار چی چی ان هستن میدونن ، قالب ساندافا رو من طراحی کرده بودم ، الانم خیلی وقته که ساندافا کار نمیکنه ، پس الکی حرف مفت ( ببخشیدا ) نزنید !! :x
شما فقط مرجع قالب رو معلوم کنید ، کار سختیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
majidamiri
November 4th, 2012, 13:52
در ضمن لازم نیست User بسازین :)
به من مربوط نیست
با امین و مدیر سایت sondifa صحبت کنن
من فقط دیشب با teamviewer رفته بودم سیستم امین و این مورد دیدم
خودشون میتونن از یاهو رفع کنن
بای
داداش من ، آخه چرا حرف بیخود میزنی ؟؟ Famoir که همه میشناسن ، محمد داداشی مدیر سایت فامو | نرم افزار , گرافیک , دانلود (http://www.Famo.Ir) هست ، آخه تو که هنوز فرق کامپیوتر و با اینترنت نمیدونی چرا میای همچین ننگی به من میزنی ؟؟؟ ها ؟؟
majidamiri
November 4th, 2012, 14:00
ببین میان تاپیکو به گند میکشن میرن ، نمیخواستم مدرک رو کنم ، اما واسه بستن دهن بعضیا لازمه ، ( عکس از محیط فتوشاپ و فایل psd )
http://www.uploadtak.com/images/w456_ps.jpg
majidamiri
November 4th, 2012, 14:02
لینک فروش قالب در میهن وب شاپ - با تشکر از محمد داداشی عزیز :x
فروش قالب فوق العاده زیبا و جدید برای Virtual Freer | میهن وب شاپ | فروشگاه اینترنتی وب مستر (http://www.mihanwebshop.ir/1391/theme-sell/majid-amiri-freer-theme.php)
vistaperes
November 4th, 2012, 20:13
:) این قالب بزودی به صورت عمومی رایگان ارائه میشه :71: خودم برای اون دوست عزیز قالب میزنم تا ریپ شده شما نگیره :113:
majidamiri
November 5th, 2012, 12:51
:) این قالب بزودی به صورت عمومی رایگان ارائه میشه :71: خودم برای اون دوست عزیز قالب میزنم تا ریپ شده شما نگیره :113:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/9560-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D9%88-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-virtual-freer-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1%DB%8C-11-4-2012-12-34-27-am-jpg
مجید امیری تو هنوز دهنت بوی شیر میده بذار به سن قانونی برسی بعد! دستش درد نکنه که پولتو نداد. حق منو ازت گرفت. ببین دنیا دار مکافات حق کسی رو بخوری حقتو میخورن. یادت رفته چند ماه پیش برای یه قالب فریر از من 56 تومن گرفتی و کار رو تحویل ندادی هر چی زنگ و اس ام اس و ایمیل هم زدم فایده نداشت. تو یک دروغگوو کلاهبرداری بنظر من!
من که ازت نمیگذرم نه تو این دنیا نه اون دنیا. وقتی قول میدی مثل مرد باید پاش واسی!