توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب سیستم عامل vsphere
program33r
November 3rd, 2012, 16:38
سلام دوستان. خسته نباشید
ارائه دهنده وی پی اسمون به جای کنترل پنل تحت وب یه یوزر نیم پسورد برای vsphere داده که از اون استفاده کنم 8-|
حالا چطور میتونم os reload کنم ؟
DreamServer
November 3rd, 2012, 19:01
درود
نرم افزار رو از اینجا دانلود کنید :
http://vsphereclient.vmware.com/vsphereclient/6/2/3/3/7/3/VMware-viclient-all-5.0.0-623373.exe
سپس سی دی را در سرور قرار دهید و بوت شده و با استفاده از کنسول ویندوز رو عوض کنید.
سپاس
program33r
November 3rd, 2012, 23:26
نمیشه بهش لینک iso بدیم و از اون نصب کنه ؟
خودت که میدونی اینترنت ایران نمیشه بهش اعتماد کرد.
در ضمن همه گزینه ها غیر فعاله :
9557
9558
به کی شکایت کنم ؟ به نظرت به پشتیبانی بگم ؟
taghi.karimi
November 3rd, 2012, 23:35
لینوکس امکانش هست به صورت netinstall بقیه موارد خیر!
program33r
November 4th, 2012, 00:02
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ چطور ؟
DreamServer
November 4th, 2012, 00:10
به پشتیبانی بگید که ایزو ویندوز سرور رو بزاره توی سی دی رام و هارد رو فرمت کنه ، سپس با بوت بیاید بالا و نصب کنید.
سپاس
program33r
November 4th, 2012, 01:27
دوست عزیز من کلا وی پی اس در وحله اول برای یاد گرفتن خریدم. به پشتیبانی گفتم که پنل تحت وب برای os reload میخوام گفتش ما بهتون یه کنسول میدیم اونجا تمامی امکانات پنل تحت وب رو داره ...
حالا هم که خریدم همه چی غیر فعاله .
ثانیا اگه قرار بود کنسول بده که بعد من برم پشتیبانی بگم فلان ایزو رو بزار تو دیگه این وسط کنسولو چرا دادن به من ؟ اونم بعد از اینکه هفت خان رستم رد شدمو 400 مگ حجم پرید.
DreamServer
November 4th, 2012, 01:40
دوست عزیز من کلا وی پی اس در وحله اول برای یاد گرفتن خریدم. به پشتیبانی گفتم که پنل تحت وب برای os reload میخوام گفتش ما بهتون یه کنسول میدیم اونجا تمامی امکانات پنل تحت وب رو داره ...
حالا هم که خریدم همه چی غیر فعاله .
ثانیا اگه قرار بود کنسول بده که بعد من برم پشتیبانی بگم فلان ایزو رو بزار تو دیگه این وسط کنسولو چرا دادن به من ؟ اونم بعد از اینکه هفت خان رستم رد شدمو 400 مگ حجم پرید.
دوست عزیز به شما دسترسی نمیدن که ایزو رو هارد آپلود کنی و بزارید توی سرور که!
به شما دسترسی کنسول میدن که وقتی با آی پی نتونستی وصل بشی به سرور مشکلت رو خودت حل کنی و برای نصب او اس هم باید بگید این کار رو براتون بکنن و این که باید خودتون نصب کنید و همینطور مشخصات کامل آی پی خودتون اعم از GateWay و Subnet Mask رو از مدیر سرور بگیرید.
سپاس
program33r
November 4th, 2012, 01:58
دوست عزیز شما یک نمونه به جز اینکه میشه سرور رو خاموش یا روشن یا رست کرد میشه مثال بزنی دیگه چه فوایدی داره این کنسول ؟
در ضمن شما اینو در نظر بگیرد که من قبل از خرید به ایشون گفتم os reload میخوام . و ایشون علاوه به اینکه گفتن کنسول میدن گفتن تمامی امکاناتو دارا هستن.(از جمله os reload)
DreamServer
November 4th, 2012, 01:04
دوست عزیز شما یک نمونه به جز اینکه میشه سرور رو خاموش یا روشن یا رست کرد میشه مثال بزنی دیگه چه فوایدی داره این کنسول ؟
در ضمن شما اینو در نظر بگیرد که من قبل از خرید به ایشون گفتم os reload میخوام . و ایشون علاوه به اینکه گفتن کنسول میدن گفتن تمامی امکاناتو دارا هستن.(از جمله os reload)
روی ماشین کلیک راست کنید و گزینه Open Console رو بزنید.
program33r
November 4th, 2012, 01:05
putty 1mg + reboot command
DreamServer
November 4th, 2012, 01:07
putty 1mg + reboot command
شما میخواید ریبوت کنید یا ریلود؟
program33r
November 4th, 2012, 01:12
خیر جناب
این در پاسخ "روی ماشین کلیک راست کنید و گزینه Open Console رو بزنید." بود
زمانی که putty هست و حجمش 1 مگ همراه با اینکه از اونجا میشه رستارت کرد . دیگه موجودیت کنسول به چه دردی میخوره ؟
DreamServer
November 4th, 2012, 01:32
خیر جناب
این در پاسخ "روی ماشین کلیک راست کنید و گزینه open console رو بزنید." بود
زمانی که putty هست و حجمش 1 مگ همراه با اینکه از اونجا میشه رستارت کرد . دیگه موجودیت کنسول به چه دردی میخوره ؟
آیا شما میخواید os رو ریلود کنید یا اینکه ریستارت بین اینها تفاوت هست
ریلود سیستم عامل یعنی سیستم عامل جدید ولی رستارت یعنی خاموش شدن سیستم عامل و دوباره روشن کردن آن.