توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غیر فعال کردن suspend از یک اکونت
alirpyas
November 3rd, 2012, 15:24
چطوری میتونیم در کنترل پنل سی پنل یک اکونت را از حالت ساسپند خارج کنیم ؟
من به سی پنل سایتم دسترسی دارم ولی یکی از کاربران سایتم براش این ارور میاد : This Account Has Been Suspended درحالی که دیگران دسترسی به سایتم رو دارن . چطوری میتونم مشکل این کاربر رو برطرف کنم ؟
آگونیس
November 3rd, 2012, 15:33
چطوری میتونیم در کنترل پنل سی پنل یک اکونت را از حالت ساسپند خارج کنیم ؟
من به سی پنل سایتم دسترسی دارم ولی یکی از کاربران سایتم براش این ارور میاد : This Account Has Been Suspended درحالی که دیگران دسترسی به سایتم رو دارن . چطوری میتونم مشکل این کاربر رو برطرف کنم ؟
اکانت :دی
شما دسترسی به مدیریت دارید؟
alirpyas
November 3rd, 2012, 15:38
بله من مدیر سایتم هستم
korosh-eghbali
November 3rd, 2012, 15:41
9548
آموزش برداشت ساسپند از روی اکانت های مختلف
پیروز باشید
alirpyas
اکانت :دی
شما دسترسی به مدیریت دارید؟
بله من مدیر سایتم هستم
sajiran
مدیریت سرور منظورشونه؟
alirpyas
November 3rd, 2012, 15:42
مدیریت سرور منظورشونه؟
نه عزیزم
من یه هاست خریدم که سایتم رو روش قرار دادم
آگونیس
November 3rd, 2012, 15:46
نه عزیزم
من یه هاست خریدم که سایتم رو روش قرار دادم
چند دلیل وجود داره که ایشون شما رو ساسپند می بینند
یک: زمانی که سرویس ساسپند شده ایشون از سایت بازدید کرده و کش ایشون اون صفحه رو براش نشون می ده که باید هیستوریش رو پاک کنه تا درست شه
دو: ای پی ایشون بن شده
راه حل : بگید با مرورگر دیگری که تا حالا تست نکره سایتتون رو ست کنه ببینه با ای پیش باز می شه یا نه
راه حل دیگر ای پی رو تغییر بده با چیز پی ان و سپس چک کنه
فعلا این دو راه حل رو تست کنید
azam_a
November 14th, 2012, 10:15
با سلام،
ببخشید منم سایتم ساسپند شده ، ریسلری هاست هم دست خودمه، نه توی لیست ساسپندیها هست دامینم ، نه مربوط به کششه، cpanel هم باز میشه!
سایت بالا بود ، بدون اینکه فایلی اضافه یا ادیت کنم یهو ساسپند شد! همه رو چک کردم ، نمیدونم ایراد از کجاست؟!
خواهشا راهنمایی کنید، ممنون
sajiran
November 14th, 2012, 10:32
با سلام،
ببخشید منم سایتم ساسپند شده ، ریسلری هاست هم دست خودمه، نه توی لیست ساسپندیها هست دامینم ، نه مربوط به کششه، cpanel هم باز میشه!
سایت بالا بود ، بدون اینکه فایلی اضافه یا ادیت کنم یهو ساسپند شد! همه رو چک کردم ، نمیدونم ایراد از کجاست؟!
خواهشا راهنمایی کنید، ممنون
اگر ساسپند بشه سیپنل باز نمیشه ، و توی لیست سوسپندها میاد
چیز دیگه ای هست
MOHAMMAD MOHSEN
November 14th, 2012, 10:36
احتمالا مدیر سرور (root) ساسپند کرده با کسی که ازش سرویس گرفتین چک کنید
azam_a
November 14th, 2012, 10:52
زنگ زدم گفتن مشکل از ما نیست!خودم هم موندم ! ایراد از کجاست پس؟؟؟با اینکه کشم رو هزار بار خالی کردم، میشه چک کنید ببیند برای شما هم همون ارور رو میده؟
it-netco.com
MOHAMMAD MOHSEN
November 14th, 2012, 11:01
برای من سایت باز میشه شرکت فناوری اطلاعات شبکه!
azam_a
November 14th, 2012, 11:33
ممنون،الان چک کردم با (پ ر و ک س ی ) باز میشه! ولی بدون (پ ر و ک س ی )نه روی سیستم من باز میشه نه روی چندتا سیستم دیگه!
ایراد از ip هستش، چرا فقط با (پ ر و ک س ی ) باز میکنه، آیا چرا؟ :O