توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کند شدن IBSng
hpnn.wm
November 3rd, 2012, 11:08
اقا من یه مشکلی تازگی ها پیدا کردم اونم اینه که
وقتی به سرور جدید منتقل می کنم ibs رو بعد از مدتی به شدت کند کند می شه و برای ادد کردن یه یوزر جدید باید دقیقه صبر کنم تا تازه
وارد قسمت ادد کردن یوزر بشه
کسی می دونه مشکل از چیه لطفا سریعتر بگید کارم گیره !!!!
با تشکر از دوستان
hpnn.wm
November 3rd, 2012, 12:02
کسی نبود ???
hpnn.wm
November 3rd, 2012, 13:26
UP
hpnn.wm
November 3rd, 2012, 14:32
UP
آگونیس
November 3rd, 2012, 14:37
لاگ ها رو پاک کنید
حجم دیتابیس که میره بالا با این مشکل مواجع می شوید معمولا
پ.ن : این که شما هر یک ساعت تاپیک رو با متن up بالا میارید خلاف قوانین انجمن هست و فکر کنم در صورت مشاهده مدیران جریمه شوید
موفق باشید
ilmavps
November 3rd, 2012, 14:40
سروریسها را رست کنید از طریق اس اس اچ
service postgresql reload
service IBSng restart
hpnn.wm
November 4th, 2012, 06:14
لاگ ها رو پاک کنید
پ.ن : این که شما هر یک ساعت تاپیک رو با متن up بالا میارید خلاف قوانین انجمن هست و فکر کنم در صورت مشاهده مدیران جریمه شوید
موفق باشید
با تشکر لطف کنید طریقه پاک کردن لاگ ها رو بگید اگر منظورتان همون پوشه لاگ توی قسمت IBSng هست باید بگم هیچی اونجا نیست و همیشه پاک می شه
و در مورد ریستارت سرویس ها باید بگم من کل سرور رو ریستارت می کنم ولی مشکل همچنان پا برجاست
کسی نظر دیگه ای نداره ??
hpnn.wm
November 4th, 2012, 06:20
لاگ ها رو پاک کنید
موفق باشید
و در مورد بالا بردن تاپیک مطمئن باشید واقعا کار واجب دارم و بی دلیل بالا نمی برم و در واقع کارم خیلی گیره
آگونیس
November 4th, 2012, 11:49
و در مورد بالا بردن تاپیک مطمئن باشید واقعا کار واجب دارم و بی دلیل بالا نمی برم و در واقع کارم خیلی گیره
جسارت کردم،عذرخواهی می کنم
پر شدن هارد سرور و مشکل در IBSng @ RezaFH Blog – وبلاگ شخصی رضا فدای حسینی (http://rezafh.ir/?p=358)
اینم روش دیگری هست
مشکل حل نشد
البته باید بگم که من روی این سرور Squid و IBS و pptpd هم زمان هست (قبلا هم همینطور بود)
ولی مسئله اینه که قبلا PPTP رو با Radiusclient-ng به IBS متصل می کردم
ولی این بار با Radiusclient انجام دادم افرادی که تو این زمینه اگاهی دارند شرکت کنند و بگند که ایا می شه مشکل از این باشه ؟
چون من اصلا چیزی به نام لاگ و ... ندارم و قبلا هم بدون اینکه این کار ها رو انجام بدم (پاک کردن لاگ ها) بدون مشکل کار می کرد
ولی این بار بعد 2-3 روز به شدت کند می شه اصلا طوری که گاها فایرفاکس Time Out می ده
تنها چیزی که فکر کردم با کانفیگ قبلی فرق داره همین بود
اگر کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم
از شما هم ممنون آگونیس عزیز
hpnn.wm
November 5th, 2012, 09:44
مشکل حل نشد
البته باید بگم که من روی این سرور Squid و IBS و pptpd هم زمان هست (قبلا هم همینطور بود)
ولی مسئله اینه که قبلا PPTP رو با Radiusclient-ng به IBS متصل می کردم
ولی این بار با Radiusclient انجام دادم افرادی که تو این زمینه اگاهی دارند شرکت کنند و بگند که ایا می شه مشکل از این باشه ؟
چون من اصلا چیزی به نام لاگ و ... ندارم و قبلا هم بدون اینکه این کار ها رو انجام بدم (پاک کردن لاگ ها) بدون مشکل کار می کرد
ولی این بار بعد 2-3 روز به شدت کند می شه اصلا طوری که گاها فایرفاکس Time Out می ده
تنها چیزی که فکر کردم با کانفیگ قبلی فرق داره همین بود
اگر کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم
از شما هم ممنون آگونیس عزیز
کسی نبود???
serverstar.ir
November 5th, 2012, 13:28
لاگ ها پاک بشه و حتما فضای خالی هارد بررسی بشه
hpnn.wm
November 5th, 2012, 14:17
لاگ ها پاک بشه و حتما فضای خالی هارد بررسی بشه
دوست عزیز فکر کنم بهتون گفتم
چیزی به نام لاگ دیگه وجود نداره
فضای هارد هم 80 گیگ هست و حدود 6 گیگ برای سیستم عامل به کار رفته بقیه هم خالیه
دیتابیس هم چیز مشکل داری نداره
serverstar.ir
November 5th, 2012, 14:20
رو سرور فقط ibs نصبه یا ...
hpnn.wm
November 5th, 2012, 14:54
رو سرور فقط ibs نصبه یا ...
نه توی تاپیک های قبلی هم گفتم
با squid و pptpd هست که با ibs کانفیگ شده
من قبلا این مشکل رو نداشتم ولی الان از زمانی که pptpd رو با radiusclient به ibs کانفیگ می کنم این مشکل به وجود اومده ولی قبل اون که با radiusclient-ng که این اینکار رو می کردم و حتی مشتری های زیادی داشتم و این کار ها ( پاک کردن لاگ ها ) رو انجام نمی دادم به خوبی مثل ساعت کار می کرد
الان هم همه چی اوکی هست ولی وقتی می خوایم کاربر ادد بکنیم یا به لیست مشتری ها یا مدیر ها نگاه کنیم خیلی طول می کشه گاهی اوقات فایرفاکس تایم اوت هم می ده
لازم به ذکر هست که در 2-3 روز اول مشکلی نداریم ولی بعد از این مدت روز به روز کند تر می شه و من طریقه کانفیگ رو به جز در موردی که بالا گفتم چیزی رو تغییر ندادم
ازتون ممنون می شم که منو راهنمایی کنید
korosh-eghbali
November 5th, 2012, 15:05
نه توی تاپیک های قبلی هم گفتم
با squid و pptpd هست که با ibs کانفیگ شده
من قبلا این مشکل رو نداشتم ولی الان از زمانی که pptpd رو با radiusclient به ibs کانفیگ می کنم این مشکل به وجود اومده ولی قبل اون که با radiusclient-ng که این اینکار رو می کردم و حتی مشتری های زیادی داشتم و این کار ها ( پاک کردن لاگ ها ) رو انجام نمی دادم به خوبی مثل ساعت کار می کرد
الان هم همه چی اوکی هست ولی وقتی می خوایم کاربر ادد بکنیم یا به لیست مشتری ها یا مدیر ها نگاه کنیم خیلی طول می کشه گاهی اوقات فایرفاکس تایم اوت هم می ده
لازم به ذکر هست که در 2-3 روز اول مشکلی نداریم ولی بعد از این مدت روز به روز کند تر می شه و من طریقه کانفیگ رو به جز در موردی که بالا گفتم چیزی رو تغییر ندادم
ازتون ممنون می شم که منو راهنمایی کنید
درود
دوست عزیز دستور زیر رو وارد کنید یه خروجی بدیم چک کنم
free -m
hpnn.wm
November 5th, 2012, 15:19
درود
دوست عزیز دستور زیر رو وارد کنید یه خروجی بدیم چک کنم
free -m
لطفا این آی دی رو اد کنید خیلی به هم ریخته هست خروجیتون متوجه نمی شم
Yahoo ID: hostsepehr
ServerDL.com
November 5th, 2012, 17:22
دوست عزیز این جوا شما رو تجربه ای می دهم !
از تنظیمات خود IBSng ریپورت ! تمام لاگ رو حذف کنید
و با Filezilla وارد FTP سرور بوشوید به شاخه/var/log بروید .
و از اون مسیر تمام لاگ ها رو حذف کنید !
و اگر می خواهید واقعا تمام مشکلات حل شود یک آپ گیری کنید و دوباره نصب سنتوس و ریستور یک آپ کنید !
واللا تا حالا ما از این نتیجه گرفتیم !!!!!!
موفق باشید
افشار
hpnn.wm
November 6th, 2012, 00:05
دوست عزیز این جوا شما رو تجربه ای می دهم !
از تنظیمات خود IBSng ریپورت ! تمام لاگ رو حذف کنید
و با Filezilla وارد FTP سرور بوشوید به شاخه/var/log بروید .
و از اون مسیر تمام لاگ ها رو حذف کنید !
و اگر می خواهید واقعا تمام مشکلات حل شود یک آپ گیری کنید و دوباره نصب سنتوس و ریستور یک آپ کنید !
واللا تا حالا ما از این نتیجه گرفتیم !!!!!!
موفق باشید
افشار
با تشکر از شما دوست عزیز
من همینطور که گفته بودم مشکل از radiusclient بود الان با گوشی دارم انجمن رو چک می کنم نمی تونم زیاد با جزئیات بگم
فردا کل داستان رو می گم
شب همگی بخیر
Arna
November 6th, 2012, 00:37
سلام
تنها کاری که باید انجام بشه :
از اطلاعات بک آپ بگیرین و یک ای بی اس جدید نصب کنید و مجدد اطلاعات رو ریستور کنید
البته پیش تر باید لاگ باید بسته باشن و به قول دوستان مشکل هارد هم نداشته باشید
این مورد بارها حین جابجایی کاربرها پیش اومده و به راحتی با این روش حل شده .
serverstar.ir
November 6th, 2012, 21:36
کمبود منابع ؟؟؟
hpnn.wm
November 7th, 2012, 12:32
کمبود منابع ؟؟؟
دوست عزیز چند بار بهتون گفتم که سرور قبلی با بیش از 300 موزر با رم 512 همشو با هم مثل آب می کشید سرور جدید 2 گیگ رم داره ولی به خاطر ای بی اس همه چی قر قاطی شده بود که الحمدلله حل شد و مشکل رو هم توی پست های بالا گفته بودم
serverstar.ir
November 7th, 2012, 12:46
دوست عزیز چند بار بهتون گفتم که سرور قبلی با بیش از 300 موزر با رم 512 همشو با هم مثل آب می کشید سرور جدید 2 گیگ رم داره ولی به خاطر ای بی اس همه چی قر قاطی شده بود که الحمدلله حل شد و مشکل رو هم توی پست های بالا گفته بودم
شما مثل اینکه طلبکاری
شما اطلاع نداری که OVER CELL چیه و ربطی به مشخصات الکی که میخری نداره
یه سرور با رم 256 و سی پی یو ضعیف از یه سرور با سی پی یو قوی و رم 4 که over cell بیشتر کار میده
hpnn.wm
November 7th, 2012, 13:20
شما مثل اینکه طلبکاری
شما اطلاع نداری که OVER CELL چیه و ربطی به مشخصات الکی که میخری نداره
یه سرور با رم 256 و سی پی یو ضعیف از یه سرور با سی پی یو قوی و رم 4 که over cell بیشتر کار میده
دوست عزیز شما هم مثل اینکه براتون مشخص نشد که من هر دو رو از یه نفر گرفتم و مشکل اینجاست که هر دو منابعش اشتراکی بوده اما مشکلی نداشتیم
serverstar.ir
November 7th, 2012, 13:31
حالا که مشکل حل شده اما برخورد شما زیادی زشته ....
hpnn.wm
November 7th, 2012, 14:08
حالا که مشکل حل شده اما برخورد شما زیادی زشته ....
مگه من چی گفتم ???
اگر چیزی که گفتم باعث سو تفاهم بشه من واقعا شرمنده ام و عذر می خوام
serverstar.ir
November 7th, 2012, 14:14
موفق باشید
reza*
November 7th, 2012, 14:33
مگه من چی گفتم ???
اگر چیزی که گفتم باعث سو تفاهم بشه من واقعا شرمنده ام و عذر می خوام
جناب serverstar.ir خودشون به خاطر طرز برخوردشون مدتی بن بودن :دی
شما جدی نگیر
serverstar.ir