توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست وی پی اس لینوکس با پنل دایرکت ادمین
m.naderi
November 3rd, 2012, 04:22
سلام.
یه وی پی اس میخوام با این مشخصات
وی پی اس لینوکس
با پنل دایرکت ادمین
هارد1 ترابایت
رم 3 گیگ
و سی پی یو مناسب برای این کار.
من میخوام که روی این وی پی اس ، سایت نصب کنم و البته ویدیوهام رو توی این وی پی اس بذارم واسه دانلود.
میخوام حتماً آپتایم واقعی این وی پی اس جوری باشه که سایتم حتی الامکان داون نباشه.
دو تا سوال هم دارم:
1 - این مشخصات هم واسه دانلود و هم واسه اینکه سایت روش باشه مناسبه؟(البته کاربرای دانلودی من هنوز 200 تا هم نیستن)
2 - من میتونم توی این وی پی اس همزمان هم از لینوکس استفاده کنم و با idm فیلم دانلود کنم و هم دایرکت ادمین روش باشه و سایت روش نصب باشه؟
خواهشاً قیمت همین آفر رو با جزئیات کامل بدین نه آفرهای خودتون.
با تشکر از همه
tizparvaz
November 3rd, 2012, 04:50
1 - این مشخصات هم واسه دانلود و هم واسه اینکه سایت روش باشه مناسبه؟(البته کاربرای دانلودی من هنوز 200 تا هم نیستن)
2 - من میتونم توی این وی پی اس همزمان هم از لینوکس استفاده کنم و با idm فیلم دانلود کنم و هم دایرکت ادمین روش باشه و سایت روش نصب باشه؟
با سلام
بهتره سایت رو سرور جدا باشه مخصوصا اگر فایلای دانلودتون حجمای بالای 100 مگ داشته باشن
idm نه اما میتونید از طریق لینوکسی که روش دارکت ادمین نصب دارید هم کار دانلود رو انجام بدید اکسترکت کنید کامپرس کنید فایل عوض کنید یا هرچیز مورد نیاز دیگه
در باره سرور با کانفیگ مورد نظر هم در خدمتیم
aligoli
November 3rd, 2012, 06:02
سلام.
یه وی پی اس میخوام با این مشخصات
وی پی اس لینوکس
با پنل دایرکت ادمین
هارد1 ترابایت
رم 3 گیگ
و سی پی یو مناسب برای این کار.
من میخوام که روی این وی پی اس ، سایت نصب کنم و البته ویدیوهام رو توی این وی پی اس بذارم واسه دانلود.
میخوام حتماً آپتایم واقعی این وی پی اس جوری باشه که سایتم حتی الامکان داون نباشه.
دو تا سوال هم دارم:
خواهشاً قیمت همین آفر رو با جزئیات کامل بدین نه آفرهای خودتون.
با تشکر از همه
برای شما پیشنهاد ویژه ای داریم، در تماس باشید !
http://www.my.hezarnevis.com/contact.php
sajiran
November 3rd, 2012, 12:34
سرور از انگلستان در امضا موجود هست با منابع اختصاصی و دایرکت ادمین رایگان برای یکماه که لایسنس ماهانه اون تنها 12000 تومان هست
مخصوص سایت های بزرگ با پهنای باند بالا و پورت 1 گیگ اختصاصی
مشخصات مد نظر شما: که هارد دیسک اضافه مشمول هزینه بیشتر می شود
بله,مشکلی پیش نمیاد. سرور به اندازه کافی قوی هست برای اطمینان می تونید سرور 4 گیگ رم بگیرید
خیر نمیشه مگر اینکه ایزار همانند ریموت دسکتاپ ویندوز روی لینوکس خود نصب کنید(مثل گنوم) که اولا از نظر مصرف منابع بالاست و از طرفی امنیت سرور رو کاهش می دهد
wareztm
November 3rd, 2012, 13:28
وارز دیتـــــاپرداز
پشتیبانی همیشه در دسترس و ویژه :
» خط اس ام اس مرکز
» تلفن تماس مرکز
» همراه مدیریت مرکز
» از طریق تیکت در ناحیه کاربری
» پشتیبانی آنلاین یاهو
» تضمین پشتیانی شبانه (در تمام ساعات شب به صورت آنلاین و تیکت)
» تضمین پاسخگویی فوری به تیکت ها
» تضمین 100% رضایت شما از پشتیبانی مرکز
سرویس ها :
» 48 ساعت تست برای تمامی سرور مجازی ها
» تضمین برگشت وجه تا 48 ساعت تست بدون کسر و شرط
» تضمین کیفیت سرویس ها
» تضمین تحویل فوری
» تضمین پایداری سرویس تا 99.9%
» تضممین رضایت 100% شما از سرور ها
» تضمین نصب بهترین نسخه از سیستم عامل ها
» تامین لایسنس های مورد نیاز سرور شما
موارد دیگر :
» نصب و کانفیگ کنترل پنل های سی پنل ، دایرکت ادمین و ... -----رایگان
» نصب انواع نرا افزار های مورد نیاز شما --------------------------------- رایگان
و ...
موارد قابل ارتقا :
» افزایش رم سرور : بله
» افزایش هارد : بله
» افزایش قدرت پردازنده : بله
» افزایش فرکانس پردازنده : بله
با 74 کاربر سرور مجازی با رضایت 100% از سرویس و پشتیبانی
از آمریکا با مقادیر مورد نیاز شما ماهانه 90 هزار تومان
پلان مورد نظر شما در سایت نیست با بخش پشتیبانی در تماس باشید براتون اختصاصی ایجاد کنند
تخفیف سرویس ها :
در تعیین نرخ یا هزینه سرویس ها سعی بر آن شده تا اینکه سرویس خوب و باکیفیت را با حداقل قیمت در اختیار کاربر قرار دهیم
کد تخفیف از طریق خط اس ام اس مرکز به همراه کاربر ارسال خواهد شد
با سلام
بهتون سرور اختصاصی پیشنهاد میکنم
اگر تمایل داشتید اعلام کنید که آفر بدم خدمتتون
kazempor
November 3rd, 2012, 14:04
خدمات سرور مجازی هاست نتورک
يكي ديگر از خدمات مفيد و مناسب هاست نتورک سرور مجازی ميباشد.كليه سرورها داراي اخرين اپديت روز و سرور هاي جدا از سرور هاي
اشتراكي ميباشند و داراي اپ تايم بسيار خوب و مناسب ميباشند
برخی از امکانات این سرویس عبارتند از:
مجازی سازی ESXi 5
دسترسی کامل به root
آدرس IP ثابت و اختصاصی
کاملاً مدیریت شده (پشتیبانی کامل)
راه اندازی و نصب کنترل پنل دایرکت ادمین به صورت رایگان
Raid سخت افزاری برای امنیت و از دست نرفتن اطلاعات
پردازندهای فوق قدرتمند سری نهالم شرکت معظم اینتل
تحویل سرور ها:12 الی 48 ساعت