ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : علامت ؟ در وردپرس

PersianSkyTeam
November 2nd, 2012, 20:36
با سلام به اعضای محترم

بعد از انتقال وردپرس به سرور جدیدم این مشکل برام پیش اومد که به جای کلمات فارسی در تمام قالبها علامت سوال نمایش داده میشه.ولی نمیدونم چرا در بعضی از قسمت ها مثلا پستها فارسی درسته ولی در قسمتهایی مثله:امارسایت,ادامه مطلب,برچسبها,,... علامت سوال وجود داره.

مای اس کیو ال : utf8_genetal_ci هست که قبلا هم همین بوده و درست بود.
فایلهای قالب مثله index,single,و... : هموشون با utf-8 ذخیره شده و در هاست قبلیم درست بوده.
--------------
جالب اینجاست که بعد از دیدن این مشکل من کلا وردپرس به همراه مای اس کیو ال را پاک کردم و از نو یه ورد پرس به همراه مای اسکیو ال نصب کردم و این دفعه بکاپو رستور نکردم ولی باز این مشکل وجود داره!
یه مطلب دیگه تمام لینک های دانلود و.... در پست چون فارسی هست کلا نشون نمیده حتی علامت سوال

دوستان اگه میتونید کمک کنید ممنون میشم.

اینم سایتم هست ببینید:
Persianskyteam.com

bia2znd
November 2nd, 2012, 21:05
سرچ میکردین بهتر بود

یه راه حلش اینه که قالب ها رو با note pad++ باز کنی
مراحل زیر رو انجام بدی
Encoding -> Encode UTF-8 with out BOM
save file

DVBBaz
November 2nd, 2012, 21:11
ممکنه این مشکل از کانفیگ سرورتون هم باشه دوست من ...

mavara020
November 2nd, 2012, 21:13
این مشکل سرورهای تهران هاستینگه ما ریسلر داریم اینه داستان صد هزار بار هم گفتیم قبول نکردن

PersianSkyTeam
November 2nd, 2012, 21:49
کانفیگ سرور؟
مشکلشو چه جوری حل میشه؟

rezarostami
November 2nd, 2012, 22:03
سلام کانفیگ سرور مشکل داره به احتمال زیاد شما فایلی که ضمیمه کردم رد دانلود و فایل php.ini رو در قسمتی که وردپرس نصبه آپلود کنید.

9538

PersianSkyTeam
November 2nd, 2012, 22:14
درست شد
واقعا ازتون ممنونم

sazsaz
November 2nd, 2012, 22:15
فايل هاي قالب را از حالت bom بيرون آوريد اين وضعيت بيشتر اوقات از سرور تاثير مي گيره

PersianSkyTeam
November 2nd, 2012, 22:16
درست شد
واقعا ازتون ممنونم

PersianSkyTeam
November 2nd, 2012, 22:17
فایلی که اقا رضا ضمیمه کرد مشکلم را حل کرد.