توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی از آلمان با 50% تخفیف
parsspace
November 1st, 2012, 21:11
با سلام خدمت تمامی دوستان
بنده سروری از آلمان تهییه کردم جهت ارائه سرویس سرور مجازی
طبق سیاست هایی در نظر گرفته شده تصمیم گرفتیم جهت جبران هزینه های سرور و تا زمان یافتن مشتری تعداد 15 عدد از 30 وی پی اس ممکن رو با 50% تخفیف عرضه کنیم.
این قیمت تا وقتی که 15 وی پی اس دیگه به فروش برسه پا برجا و بعد از آن به صورت توافقی خواهد بود. لذا به 15 درخواست کننده اول vpsبا رم 1 گیگ به مبلغ 15 هزار تومان واگذار میگردد.
دوستان میتونن از طریق پیام خصوصی و یا سایت hostwz.com سفارشات خود را ارسال نمایند.
parsspace
November 1st, 2012, 22:29
دوستان 11 عدد سرور باقی مونده
parsspace
November 2nd, 2012, 11:56
دوستان ۹ عدد سرور باقی مونده.
peygham
November 3rd, 2012, 16:05
با رم 2 گیگ ترافیک ماهیانه زدین 80 گیگابایت به نظرتون کم نیست ؟
parsspace
November 4th, 2012, 11:59
چرا این پهنای باند اصلاح میشه. البته افرادی که سفارش دادن هم این سوال رو پرسیدن و همونطور که به اونا هم پاسخ دادیم تا حدود ۲۵۰ گیگ میتونن مصرف داشته باشند. ولی بیشتر اگه پهنای باند بخوان باید هزینه پرداخت کنن. دوستان فقط چند عدد دیگه از این وی پی اس ها با این شرایط باقی مونده.
parsspace
November 4th, 2012, 12:41
البته اینم اضافه کنم بعد اینکه پهنای باندتون تموم شد سرویستون قطع نمیشه بلکه سرعتش محدود میشه.
parsspace
November 5th, 2012, 18:21
چند عدد دیگه از سرور ها باقیمانده.
parsspace
November 6th, 2012, 10:59
دوستان هنوز چند عدد سرور باقی مونده جهت سفارش میتونید به سایت hostwz.com مراجعه فرمایید.
abrijj
November 9th, 2012, 18:27
با سلام
بنده همکار آقای فراهانی هستم
دوستان اگه سوالی داشتن میتونن با شماره های تو امضاء تماس بگیرن
parsspace
November 13th, 2012, 13:45
دوستان فروش همچنان ادامه دارد/
parsspace
November 17th, 2012, 19:48
با سلام
فروش هنوز ادامنه دارد
رم ۵۱۲ ده هزار تومن
رم ۱ گیگ ۱۵ هزار تومن
رم ۱/۵ گیگ ۲۰ هزار تومن
رم ۲ گیگ ۲۵ هزار تومن
من از ایشون گرفتم
100 % تایید میشن هم از نظر سرعت خود وی پی اس هم پشتیبانی هم سرعت نت وی پی اس همه چیز عالی هست
parsspace
December 31st, 2012, 06:08
دوست عزیز طبق قوانین شما از سرور اخراج شدی. سرویس شما هم وصل نمیشه از هر راهی میتونید اقدام کنید.
Ahura
January 1st, 2013, 07:01
مدیران عزیز !
واقعاً نمی خوان با این شخص برخوردی بکنند ؟ !
طرز برخورد خیلی بدی دارند
طرف به مشکل می خوره با این شخص
و ایشون همچین جوابی می بدن
دوست عزیز طبق قوانین شما از سرور اخراج شدی. سرویس شما هم وصل نمیشه از هر راهی میتونید اقدام کنید.
فکر کنم عادت کردن به مال مردم خوردن !
از مدیران خواهش می کنم برای جلوگیری از سوء استفاده این فرد ، این موضوع رو پیگیری کنند .
ارادتمند
Persi@n
January 1st, 2013, 09:28
دقیقا بخاطر همین برخورد های ایرانی ها ( هموطن ) خودمون هست که برای کارهای اصلی و مهم جرات نمیکنم از ایرانی جماعت سرویس بگیرم
برای دو تا کار ساده و پیش افتاده با مبلغ خیلی کم یه وی پی اس و یه هاست گرفتیم یکیشون زد به چاک اون یکی هم سرویس رو بست گفت پول هم پس نمیدیم
فقط پست های اعتراضی پاک میشه
یک فروشنده هم خلاف کنه باید 100 پست داشته باشی تاپیک اعتراض و شکایت بتونی باز کنی
این یعنی راه رو برای حقه بازهای اینکار باز گذاشتید پولا رو جمع کنن بزنن به چاک من نوعی تا 100 پست نداشته باشم نتونم بیام اعتراض کنم
parsspace
January 1st, 2013, 09:33
دقیقا بخاطر همین برخورد های ایرانی ها ( هموطن ) خودمون هست که برای کارهای اصلی و مهم جرات نمیکنم از ایرانی جماعت سرویس بگیرم
برای دو تا کار ساده و پیش افتاده با مبلغ خیلی کم یه وی پی اس و یه هاست گرفتیم یکیشون زد به چاک اون یکی هم سرویس رو بست گفت پول هم پس نمیدیم
فقط پست های اعتراضی پاک میشه
یک فروشنده هم خلاف کنه باید 100 پست داشته باشی تاپیک اعتراض و شکایت بتونی باز کنی
این یعنی راه رو برای حقه بازهای اینکار باز گذاشتید پولا رو جمع کنن بزنن به چاک من نوعی تا 100 پست نداشته باشم نتونم بیام اعتراض کنم
شما چرا فکر میکنید همیشه مشکل با فروشندست؟
جدا از بحث بقیه فروشنده ها ما خودمون قوانینی داریم که طبق اون رفتار میکنیم. وقتی هم مشتری قوانین رو زیر پا میزاره باهاش برخورد میکنیم.
آیا وقتی مشتری قوانین رو نادیده میگیره و باهاش بخورد میشه فروشنده باید زیر سوال بره؟
parsspace
January 1st, 2013, 09:38
طبق این تاپیک اینترنت تو کل کشور دچار مشکل هست
http://www.webhostingtalk.ir/f203/67260/new/
این تاپیک رو من ایجاد نکردم و خیلی ها از کل کشور تایید کردن
طبق بند ۹ قوانین مربوط به سرویس های ما که در پست زیر قابل مشاهده هست :
هرگونه اعتراض و یا شکایت باید از طریق تیکت ارسال بشه. کاربر این قانون رو زیر پا گذاشته و طبق بند ۸ باهاش برخورد شده. بعد از تماسی که با ما داشت قرار شد که پست هاشو پاک کنه و سرویسش فعال بشه که شد.
حالا خودتون قضاوت کنید.
Persi@n
January 1st, 2013, 09:39
من دیروز اومدم تو سایتتون اتفاقا ببینم این قوانین چی هست پیداش نکردم لاقل تو دید من نبود
معمولا یکی از لینک های منو اصلی یا نهایت تو فوتر سایت این قوانین باید باشه قبل خرید بشه دید
تا حالا من که هرچی مشکل داشتم با فروشنده بوده
الان یکی اینجا زده به چاک کسی حداقل بن نمیکنه باز کلاه کسی رو برنداره
یکی دیگه نوشته تو سایتش این و اونو و فلان نامحدوده بعد زده سرویس رو بسته میگه نه فقط فلان چیز نا محدوده میگم اینجا خودت نوشتی این چیزا نامحدوده بعد دیگه اصلا جواب هم نمیده بخاطر یه مبلغ ناچیز
در کل درستکاری و برخورد درست مشتری رو میاره سمت خودتون به نفع خودتون هست
خارجی حجماعت مشکل میخوریم میگیم پولو ریفاند کن اول میاد تا میتونه سعی میکنه مشکل رو رفع کنه اگه راضی نشیم سریع پول رو ریفاند میزنه
اینجا اما خودشون رو به در و دیوار میکوبن پول طرف رو با هزار بهونه بپیچونن
پ.ن
این قوانین تهدید که حق شکایت ندارید هم کلا از نظر من مسخره هست
حالا دسترسی داشتید یا نداشتید ایشون که دسترسی داشته و علم غیب نداشته که بدونه شما دسترسی نداری
وقتی جواب نگیره کسی حق داره اعتراض کنه
اتفاقا یبار یه هندی یه vps به ما فروخت تو wht یه تاپیک زدم براش چون جواب تیکت رو نمیداد بعد تیکت زد اون پستت رو پاک کن بگو از ما راضی هستی تا سرویست رو باز کنیم از طریق paypal خیلی راحت هم حسابش رو بستم هم پولم رو پس گرفتم
با مشتری باید راه اومد وگرنه تهدید رو همه بلندن راه بیایید خودش میشه برخورد درست و این برخورد درست میشه تبلیغ براتون
الان شما سرور اختصاصی هم ماهی 1 دلار هم بدی من ریسک نمیکنم از شما سرویس بگیرم
parsspace
January 1st, 2013, 09:48
من دیروز اومدم تو سایتتون اتفاقا ببینم این قوانین چی هست پیداش نکردم لاقل تو دید من نبود
معمولا یکی از لینک های منو اصلی یا نهایت تو فوتر سایت این قوانین باید باشه قبل خرید بشه دید
یکی دیگه نوشته تو سایتش این و اونو و فلان نامحدوده بعد زده سرویس رو بسته میگه نه فقط فلان چیز نا محدودیه میگم اینجا خودت نوشتی این چیزا نامحدوده بعد دیگه اصلا جواب هم نمیده بخاطر یه مبلغ ناچیز
خارجی حجماعت مشکل میخوریم میگیم پولو ریفاند کن اول میاد تا میتونه سعی میکنه مشکل رو رفع کنه اگه راضی نشیم سریع پول رو ریفاند میزنه
نه دوست عزیز ما نه مال مردم خوریم نه از پس دادن پول تفره میریم. همین آقایی هم که دنبال زیر سوال بردن اعتبار ماست با ما مشکل داشت و قرار شد که ریفاند کنیم
ولی خودش خواست اینطوری باهاش تا کنیم. ما مشکلی با فعالیت ایشون نداریم هرچقدر دوست داشتن میتونن تبلیغات منفی کنن.
من احساس میکنم فعالیت ایشون بر علیه ما جدا از مشکلات هست و از جای دیگه نشات میگیره. ایشون اگه از سرویس های ما ناراضی بودن تماس میگرفتن میگفتن سرویس هاتون مشکل داره سرویس منو کنسل کنید نه اینکه از اول دنبال این باشن که از ما آتو بگیرن. ما هم با کمال احترام درخواستشون رو قبول میکردیم و ریفاند میکردیم. (تو این سایت کسایی هستند که سرویس های بالای ۱۰۰ تومن از ما گرفتن و به دلایلی کنسل کردن و پولشون رو بعد چند ماه سرویس دهی کامل برگردوندیم. دیگه به خاطر ۱۰ هزار تومن خودمون رو خراب نمیکنیم)
parsspace
January 1st, 2013, 10:02
یکی دیگه نوشته تو سایتش این و اونو و فلان نامحدوده بعد زده سرویس رو بسته میگه نه فقط فلان چیز نا محدوده میگم اینجا خودت نوشتی این چیزا نامحدوده بعد دیگه اصلا جواب هم نمیده بخاطر یه مبلغ ناچیز
پ.ن
این قوانین تهدید که حق شکایت ندارید هم کلا از نظر من مسخره هست
حالا دسترسی داشتید یا نداشتید ایشون که دسترسی داشته و علم غیب نداشته که بدونه شما دسترسی نداری
وقتی جواب نگیره کسی حق داره اعتراض کنه
اتفاقا یبار یه هندی یه vps به ما فروخت تو wht یه تاپیک زدم براش چون جواب تیکت رو نمیداد بعد تیکت زد اون پستت رو پاک کن بگو از ما راضی هستی تا سرویست رو باز کنیم از طریق paypal خیلی راحت هم حسابش رو بستم هم پولم رو پس گرفتم
با مشتری باید راه اومد وگرنه تهدید رو همه بلندن راه بیایید خودش میشه برخورد درست و این برخورد درست میشه تبلیغ براتون
الان شما سرور اختصاصی هم ماهی 1 دلار هم بدی من ریسک نمیکنم از شما سرویس بگیرم
به هر حال هر چیزی حساب کتابی داره. همونطور که فروشنده در قبال مشتری مسئولیت داره مشتری هم باید طبق ضوابطی رفتار کنه. اینکه پشتیبانی رو تحت فشار بزاری تا آتو بگیری بعد بیای اعتبار فروشنده رو زیر سوال ببری اصلا منطقی نیست.
در مورد مشتری هم به قول یکی از دوستان روزی رسان خدا هست نه بنده خدا.
ما هم مشتریهامون از طریق معرفی مشتری های دیگه میان و فعالیت ایشون تاثیری رو فروش ما نداره.
ولی ایشون باید راه و روش اعتراض کردن رو یاد بگیره و متوجه بشه که اعتباری که به سختی به دست میاد و نباید به این راحتی خراب کنه.
به قول یکی دیگه از دوستان بریدن نون دیگران کثیف ترین کاری هست که یه انسان میتونه انجام بده و ضعیف ترین انسان ها این کارو انجام میدن.
من دیگه از ادامه این بحث خسته شدم و حوصله تایپ کردن اونم به خاطر این موضوع رو ندارم. این دوستمونم میتونه به فعالیت های تخریبیش ادامه بده. انشاالله که همه رستگار شویم.