باسلام
امروز هم با آفری مناسب برای وضع کنونی بازارهاستینگ خدمت شما رسیدیم!
تمامی سرورهای زیر
Redstation UK - Dedicated Servers: Build your own dedicated server (http://www.redstation.com/frm_dedicatedservers_customrange.aspx)
با 55 درصد تخفیف + 10درصد تخفیف ویژه برای 6ماه اول به فروش میرسند. لازم به ذکر میباشد که درصورتی که مبلغ شش ماه را یک جا پرداخت کنید این تخفیف به 55 درصد تخفیف + 15درصد تخفیف ویژه افزایش پیداخواهد کرد.
سری جدید سرورهای دیتاسنتر
http://www.redstation.com/frm_dedicatedservers_customrange.aspx?id=186
شایان ذکر میباشد که این سرورها پورت ۱۰ گیگ رایگان داده خواهد شد.
اگر سرور رو در همین 6 ماه بخواهیم اپگرید کنیم. هزینه اپگرید (رم پورت هارد) نیز با 65 درصد تخفیف خواهد بود ؟
باسلام
خیر هزینه آپگرید به صورت معمول خواهد بود بدون تخفیف
موفق باشید
Ramin
November 1st, 2012, 17:50
یعنی در حال حاضر قیمت ها همان است که در سایت وجود دارد؟ مثلا d6-650 با محاسبه این تفیف ماهیانه 89 پوند؟
habiballahafg
November 1st, 2012, 17:57
با سلام من یک سرور انتخاب کردم که هزینه ماهیانه شد ۱۸۹ پوند
الان این برای ۶ ماه با تخفیف چقدر میشه ؟
AlmaHost
November 1st, 2012, 18:19
یعنی در حال حاضر قیمت ها همان است که در سایت وجود دارد؟ مثلا d6-650 با محاسبه این تفیف ماهیانه 89 پوند؟
سلام
مثال
D6-650: 2 x Quad Core 2.40Ghz (E5620); 2 x SSD or SAS; 24GB RAM; 1Gbps (+ £199.00 £89.55 per month for 6 months)
89.55-10%=80.5
با تخفیف اضافه ما برابر با 80 پوند میشود
موفق وپیروز
AlmaHost
November 1st, 2012, 18:21
با سلام من یک سرور انتخاب کردم که هزینه ماهیانه شد ۱۸۹ پوند
الان این برای ۶ ماه با تخفیف چقدر میشه ؟
D6-370: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230); 2 x SSD or SAS; 16GB RAM; 1Gbps (+ £99.99 £45.00 per month for 6 months)
Reza.exe
November 1st, 2012, 19:26
سلام
یک سوالی دارم ، الان در صفحه
+ £239.00 £107.55 per month for 6 months
خود دیتاسنتر داره سرور را با 55 درصد تخفیف می فروشه ( اکثر سرور ها با 54 الی 56 درصد تخفیف فروخته می شوند )
الان ما باید از قیمت داده شده توسط دیتاسنتر که با تخفیف می باشد 10% مجددا به عنوان تخفیف آلماهاست کم کنیم ؟
درسته یا من درست متوجه نشدم ؟
+ بعد از 6 ماه تخفیف خاضی در نظر گرفته شده است ؟
AlmaHost
November 1st, 2012, 19:50
سلام
یک سوالی دارم ، الان در صفحه
+ £239.00 £107.55 per month for 6 months
خود دیتاسنتر داره سرور را با 55 درصد تخفیف می فروشه ( اکثر سرور ها با 54 الی 56 درصد تخفیف فروخته می شوند )
الان ما باید از قیمت داده شده توسط دیتاسنتر که با تخفیف می باشد 10% مجددا به عنوان تخفیف آلماهاست کم کنیم ؟
درسته یا من درست متوجه نشدم ؟
+ بعد از 6 ماه تخفیف خاضی در نظر گرفته شده است ؟
باسلام
بله شما 10درصد از قیمتی که در سایت خود دیتاسنتر میباشد کم کنید
بعد از 6ماه هم فعلا تخفیفی درنظر نگرفته اییم! ولی احتمالا همین 10درصد ادامه یابد!
موفق باشید
AlmaHost
November 1st, 2012, 19:52
قیمت این سرور با تخفیف 55 درصد چقدر میشه
D6-370: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230); 2 x SSD or SAS; 16GB RAM; 1Gbps (+ £99.99 £45.00 per month for 6 months)
باسلام
بله و ما هم 10درصد اضافه به شما تخفیف میدهیم
یعنی 40.5£ برای شش ماه اول هر ماه
saeed_m27
November 1st, 2012, 19:59
الان این قیمت هایی که در سایتون هست آپدیت شده اگر نه لطفا آپدیت کنید چون تا یه تیکت بفرستیم و شما جواب بدید وقت گیر میشه ممنون
AlmaHost
November 1st, 2012, 20:14
الان این قیمت هایی که در سایتون هست آپدیت شده اگر نه لطفا آپدیت کنید چون تا یه تیکت بفرستیم و شما جواب بدید وقت گیر میشه ممنون
باسلام
چون این سرورها به صورت آفر میباشند در سایت قرار داده نمیشوند و فقط از طریق تیکت اقدام به خرید کنید!
تیکت ارسال کنید بین 10دقیقه الی 1ساعت به شما پاسخ داده خواهد شد.
موفق باشید
misagh72
November 1st, 2012, 20:20
باسلام
بله و ما هم 10درصد اضافه به شما تخفیف میدهیم
یعنی 40.5£ برای شش ماه اول هر ماه
خیلی ممنون الان قیمت به تومن چقدر میشه . راه اندازی اولیش رایگانه ؟
AlmaHost
November 1st, 2012, 20:37
خیلی ممنون الان قیمت به تومن چقدر میشه . راه اندازی اولیش رایگانه ؟
سلام
در مورد تفاوت کیفیت این دو ممنون می شم توضیح بدید:
1Gbps / 150TB Bulk Network (Free)
1Gbps / 30TB Premium Network (Free)
AlmaHost
November 1st, 2012, 21:43
سلام
در مورد تفاوت کیفیت این دو ممنون می شم توضیح بدید:
1Gbps / 150TB Bulk Network (Free)
1Gbps / 30TB Premium Network (Free)
باسلام
بله. در مورد پرمیموم شما کیفیت و پایداری بیشتری که دیتاسنتر ارائه میدهد برای هر سرور دریافت خواهید کرد. ولی در مورد بالک هیچگونه تضمینی در مورد داشتن کیفیت و پایداری از سمت دیتاسنتر داده نمیشود.
موفق باشید
saeed_m27
November 1st, 2012, 21:51
ببخشید فروش تا چه تاریخی ادامه خواهد داشت
m-mehdipoor
November 1st, 2012, 21:58
باسلام
بله. در مورد پرمیموم شما کیفیت و پایداری بیشتری که دیتاسنتر ارائه میدهد برای هر سرور دریافت خواهید کرد. ولی در مورد بالک هیچگونه تضمینی در مورد داشتن کیفیت و پایداری از سمت دیتاسنتر داده نمیشود.
موفق باشید
پرت 1 بالک، در عمل چقدر می ده !؟
اندازه ی پرت 500 می ده یا کمتر است.
در آینده در صورت نارضایتی از بالک، امکان تغییر به پرمیوم به طور رایگان است یا خیر.
AlmaHost
November 1st, 2012, 22:04
پرت 1 بالک، در عمل چقدر می ده !؟
اندازه ی پرت 500 می ده یا کمتر است.
در آینده در صورت نارضایتی از بالک، امکان تغییر به پرمیوم به طور رایگان است یا خیر.
باسلام
مشخص نیست چون تمام مشتریان ما از پورت پرمیوم استفاده میکنند.
خیر امکان تعویض آن نمیباشد
AlmaHost
November 1st, 2012, 22:05
ببخشید فروش تا چه تاریخی ادامه خواهد داشت
باسلام
مشخص نیست... ولی به احتمال زیاد به زودی تمام میشود! :)
موفق باشید
m-mehdipoor
November 1st, 2012, 22:12
باسلام
مشخص نیست چون تمام مشتریان ما از پورت پرمیوم استفاده میکنند.
خیر امکان تعویض آن نمیباشد
قانون پهنای باند دیتاسنتر در مورد اتمام 30 ترابایت اولیه را می شود شرح دهید؟
Reza.exe
November 1st, 2012, 22:14
سلام
هنوزم مثل قبل امکان تهیه پورت 100 ترابایت پرمیوم وجود دارد ؟
mr-secret
November 1st, 2012, 22:23
کسانی که در حال حاضر سرور دارند این تخفیف شاملشون میشه در صورتی که برای 6 ماه اینده یکجا پرداخت کنند ؟
AlmaHost
November 1st, 2012, 22:24
قانون پهنای باند دیتاسنتر در مورد اتمام 30 ترابایت اولیه را می شود شرح دهید؟
باسلام
پورت لیمیت میشود بر 100Mbps و حتما باید آپگرید کنید مجدد.
DreamServer
November 1st, 2012, 22:25
آیا میشه یک عدد هارد sas و یک عدد ssd روی سرور قرار داده شود؟!
یا کلا یک عدد ssd اضافی روی سرور میخوایم!
AlmaHost
November 1st, 2012, 22:28
سلام
هنوزم مثل قبل امکان تهیه پورت 100 ترابایت پرمیوم وجود دارد ؟
باسلام
اگر واقعا سرور با پهنای باند 100ترابایت میخواهید باید صبر کنید تا روز دوشنبه تا با اکانت منیجر خود صبحت کنیم!
چون 100ترابایت پرمیموم درحال حاضر برای شما چیزی حدود 1000پوند در ماه هزینه دارد! :)
موفق باشید
AlmaHost
November 1st, 2012, 22:30
کسانی که در حال حاضر سرور دارند این تخفیف شاملشون میشه در صورتی که برای 6 ماه اینده یکجا پرداخت کنند ؟
باسلام
خیر متاسفانه این امکان وجود ندارد
موفق باشید
AlmaHost
November 1st, 2012, 22:32
آیا میشه یک عدد هارد sas و یک عدد ssd روی سرور قرار داده شود؟!
یا کلا یک عدد ssd اضافی روی سرور میخوایم!
باسلام
بله کدام سرور؟ میشود به صورت 1+2 قرار گیرد.
موفق باشید
m-mehdipoor
November 1st, 2012, 22:53
باسلام
پورت لیمیت میشود بر 100Mbps و حتما باید آپگرید کنید مجدد.
فکر نمی کنم پرت 100 هم برای چند روز آخر ماه مشکل ایجاد کنه با توجه به سایت هام . یعنی با شروع ماه جدید دوباره به پرت 1 بر نمی گرده؟
در صورتی که پاسخ منفی است ، هزینه ی آپگرید چقدر است؟
m-mehdipoor
November 1st, 2012, 23:01
باسلام
بله کدام سرور؟ میشود به صورت 1+2 قرار گیرد.
موفق باشید
من سرور آخر رو می خوام ..
می شه 2 تا هارد 2 ترابایت سس 7200 و یک هارد سس 600 گیگی 15 ک بخرم؟
هزینه ی اضافه برای یک عدد هارد چقدر محاسبه می شود.
m2coyote
November 1st, 2012, 23:23
سلام و خسته نباشید
پس اگر ما اینجا آفری رو انتخاب کنیم در واقع تا 6 ماه با 55 + 10 = 65% تخفیف پرداخت خواهیم کرد دیگه؟
قیمت پوند رو میفرمایید ؟
AlmaHost
November 2nd, 2012, 02:14
فکر نمی کنم پرت 100 هم برای چند روز آخر ماه مشکل ایجاد کنه با توجه به سایت هام . یعنی با شروع ماه جدید دوباره به پرت 1 بر نمی گرده؟
در صورتی که پاسخ منفی است ، هزینه ی آپگرید چقدر است؟
باسلام
خیر اگر پورت به 100کاهش پیدا کند طبق قوانین دیتاسنتر دیگر سر ماه ریست نمیشود و تا آخر 100 میباشد
قیمت آپگرید هم بسته به پهنای باندی که نیاز دارید محاسبه میشود
AlmaHost
November 2nd, 2012, 02:16
سلام و خسته نباشید
پس اگر ما اینجا آفری رو انتخاب کنیم در واقع تا 6 ماه با 55 + 10 = 65% تخفیف پرداخت خواهیم کرد دیگه؟
قیمت پوند رو میفرمایید ؟
باسلام
بله در مورد قیمت و سفارش هم لطفا تیکت ارسال کنید
موفق باشید
Reza.exe
November 2nd, 2012, 02:25
باسلام
خیر اگر پورت به 100کاهش پیدا کند طبق قوانین دیتاسنتر دیگر سر ماه ریست نمیشود و تا آخر 100 میباشد
قیمت آپگرید هم بسته به پهنای باندی که نیاز دارید محاسبه میشود
سلام
یادمه قبلا اینطوری بود که پهنای باند وقتی مصرف می شد
پورت تا آخر ماه می رفت 100 مگ ، بعد دوباره می رفت روی یک گیگ که :-؟
AlmaHost
November 2nd, 2012, 02:30
سلام
یادمه قبلا اینطوری بود که پهنای باند وقتی مصرف می شد
پورت تا آخر ماه می رفت 100 مگ ، بعد دوباره می رفت روی یک گیگ که :-؟
باسلام
تا جایی که ما خاطرمان میباشد از این دیتاسنتر وقتی پورت شما محدود شود دیگر ریست نمیشود و باید مجدد پورت را آپگرید کنید
موقق باشید
AlmaHost
November 2nd, 2012, 03:16
این هم برای شما دوستان ;)
http://www.redstation.com/almahost.html
kingserver
November 2nd, 2012, 04:25
باسلام
امروز هم با آفری مناسب برای وضع کنونی بازارهاستینگ خدمت شما رسیدیم!
تمامی سرورهای زیر
Redstation UK - Dedicated Servers: Build your own dedicated server (http://www.redstation.com/frm_dedicatedservers_customrange.aspx)
با 55 درصد تخفیف + 10درصد تخفیف ویژه برای 6ماه اول به فروش میرسند. لازم به ذکر میباشد که درصورتی که مبلغ شش ماه را یک جا پرداخت کنید این تخفیف به 55 درصد تخفیف + 15درصد تخفیف ویژه افزایش پیداخواهد کرد
این هم لینک رسمی ما در سایت دیتاسنتر
Redstation Partners - Almahost (http://www.redstation.com/almahost.html)
در ارتباط باشید
موفق باشید
سلام علیکم
همکار گرامی من در سایت سرور درخواستی رو اعلام کردم اما یکی از همکارانتون فقط 10% تخفیف در نظر گرفتن برای سرور بنده! سرور هم جزو سرور هایی هست شش ماه قصد خرید دارم و دیتاسنتر افر میدهد و در این تاپیک اعلام کردین در صورت پرداخت هزینه شش ماه 55% تخفیف+15% تخفیف خواهید داد
لطفا راهنمایی بفرمایید
AlmaHost
November 2nd, 2012, 04:28
سلام علیکم
همکار گرامی من در سایت سرور درخواستی رو اعلام کردم اما یکی از همکارانتون فقط 10% تخفیف در نظر گرفتن برای سرور بنده! سرور هم جزو سرور هایی هست شش ماه قصد خرید دارم و دیتاسنتر افر میدهد و در این تاپیک اعلام کردین در صورت پرداخت هزینه شش ماه 55% تخفیف+15% تخفیف خواهید داد
لطفا راهنمایی بفرمایید
باسلام
همکار گرامی فکر میکنم وقتی از طریق تیکت درحال پگیری هستید دیگر نیازی به ارسال پست در اینجا نمیباشد! :) چون هیچ کمکی به شما نمیکند! به شما هم در تیکت کامل توضیح داده شده است!
موفق باشید
kingserver
November 2nd, 2012, 04:32
باسلام
همکار گرامی فکر میکنم وقتی از طریق تیکت درحال پگیری هستید دیگر نیازی به ارسال پست در اینجا نمیباشد! :) چون هیچ کمکی به شما نمیکند! به شما هم در تیکت کامل توضیح داده شده است!
موفق باشید
بله متوجه شدم
تیکت رو بستم
تاپیتونم که معلوم هست نوشتین 55درصد +15درصد تخفیف در صورت پرداخت هزینه یکجا
همکارتون هم 5درصد 5درصد تخفیف اظافه می کنند و چند بار هم اشتباه کردن در محاسبه هزینه اینجا هم واضح توضیح نمیدین
متوحه پینشهاد خوبتون شدم
موفق باشید!!
diges
November 2nd, 2012, 04:36
هزینه حتما باید شش ماه یک جا بدیم ؟
AlmaHost
November 2nd, 2012, 04:38
بله متوجه شدم
تیکت رو بستم
تاپیتونم که معلوم هست نوشتین 55درصد +15درصد تخفیف در صورت پرداخت هزینه یکجا
همکارتون هم 5درصد 5درصد تخفیف اظافه می کنند و چند بار هم اشتباه کردن در محاسبه هزینه اینجا هم واضح توضیح نمیدین
متوحه پینشهاد خوبتون شدم
موفق باشید!!
باسلام
خیلی صریح توضیح داده شده است که برای 6ماه 15درصد تخفیف لحاظ میشود! برای شما به صورت اشتباه 10درصد برای یک ماه(نه شش ماه) محاسبه شد که وقتی اعلام کردید 5درصد هم از قیمت یک ماه کم شد! فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه؟ دارد؟
در مورد همکار هم خود بنده بودم! ماشاالله اینقدر حجم تیکت دوستان و قیمت گیری زیاد میباشد که سه نفر از از پشتیبانان به همراه بنده مشغول محاسبه هستیم! و پیش میاد اشتباه که در جواب آخر تمامی اشتباهات قیمتی اصلاح شد!
شما هم اگر مایل بودید ما در خدمت شما هستیم! :)
موفق باشید
AlmaHost
November 2nd, 2012, 04:40
هزینه حتما باید شش ماه یک جا بدیم ؟
باسلام
خیر به صورت اختیاری میباشد که اگر یکجا پرداخت کنید شامل تخفیف بیشتر میشوید اگر خیلی با 55درصد + 10درصد تخفیف به صورت ماهانه محاسبه میشود
موفق باشید
kingserver
November 2nd, 2012, 04:40
باسلام
خیلی صریح توضیح داده شده است که برای 6ماه 15درصد تخفیف لحاظ میشود! برای شما به صورت اشتباه 10درصد برای یک ماه(نه شش ماه) محاسبه شد که وقتی اعلام کردید 5درصد هم از قیمت یک ماه کم شد! فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه؟ دارد؟
در مورد همکار هم خود بنده بودم! ماشاالله اینقدر حجم تیکت دوستان و قیمت گیری زیاد میباشد که سه نفر از از پشتیبانان به همراه بنده مشغول محاسبه هستیم! و پیش میاد اشتباه که در جواب آخر تمامی اشتباهات قیمتی اصلاح شد!
شما هم اگر مایل بودید ما در خدمت شما هستیم! :)
موفق باشید
بله دیگه اشتباهات پیش میاد انشالاه که کم تر سرتون شلوغ باشه
قسمت نشد همکاری فی مابین داشته باشیم
پایدار باشید
diges
November 2nd, 2012, 04:53
فقط یک سوال پیش اومده ترکیب هارد ها رو نمی شه یک هارد ssd انتخاب کرد + دو تا هارد 4 ترابایت ؟ در سایت فقط می زاره دو تا ssd + یک چهار ترابایت انتخاب کرد ./
ممنون
AlmaHost
November 2nd, 2012, 04:55
فقط یک سوال پیش اومده ترکیب هارد ها رو نمی شه یک هارد ssd انتخاب کرد + دو تا هارد 4 ترابایت ؟ در سایت فقط می زاره دو تا ssd + یک چهار ترابایت انتخاب کرد ./
ممنون
باسلام
پیشنهاد میکنم سروری که مد نظر دارید رو تیکت ارسال کنید که بتونیم کامل راهنماییتون کنیم
موفق باشید
HyperServer
November 2nd, 2012, 14:21
پیرو صحبت های جناب تاج الدینی و آرایش در مورد تفاوت شبکه های Bulk و Premium
Premium Network Bandwidth
All Redstation servers come with a inclusive premium bandwidth option. Best path routing is performed to find the optimal path for your traffic from our core and Redstation only selects premium providers for upstream bandwidth. Your traffic will never be routed via a low cost ISP ensuring you receive the same quality bandwidth as our IP Transit customers. Our network links are utilised to an average of less than 40% of capacity before upgrades which ensures your bandwidth is of premium quality.
You can utilise 100% of the bandwidth, 100% of the time - you will not be sharing your bandwidth with any other customers. Premium bandwidth is protected by our SLA.
Bulk Network Bandwidth
Some Redstation servers may be ordered with our Bulk Bandwidth option. Traffic is delivered on a best effort basis only. Capacity is non-guaranteed and average connectivity speeds may depend on average contention ratios and destination. Available speeds may depend on time of day, destination, network peer, network capacity and current contention ratios. Bulk bandwidth is ideal for non-time critical workloads such as offsite replication or heavily mirrored content distribution where location is selected on speed.
Bulk bandwidth is not recommended for streaming or website content as performance is not guaranteed. Bandwidth may be contended or shaped and performance may depend on time of day and week.
par30shop
November 3rd, 2012, 01:11
اصلا این سرور ها بدرد نمی خورن کیفیتشون پایین تر از سرور های عادی هست این سرور ها 2000 تا هستن که با تخفیف ارائه میشن به خاطر اینه که خیلی قطعات کم کیفیتی در اون ها استفاده شده و تازه اورده تا سرور هاش خالی نمونه
m-mehdipoor
November 3rd, 2012, 01:25
اصلا این سرور ها بدرد نمی خورن کیفیتشون پایین تر از سرور های عادی هست این سرور ها 2000 تا هستن که با تخفیف ارائه میشن به خاطر اینه که خیلی قطعات کم کیفیتی در اون ها استفاده شده و تازه اورده تا سرور هاش خالی نمونه
شما استفاده کردید؟
saeed_m27
November 3rd, 2012, 01:29
پورت شیر هست و بیشتر از 50 مگ دانلود نمیده من با یه لینک cachfly تست کردم. تازه در مواقع شلوغی پرت به کمتر از اینم میرسه!( البته این رو ذکر کنم این عکس در اولین وی پی اسی که برای تست کانفیگ کردم گرفتم و مربوط به آفر ماه پیش میباشد و طبق پیگیری ها و اعلام نتیجه از دیتاسنتر معلوم شد که بیشتر از این دانلود نخواهد داشت )
پورت شیر هست و بیشتر از 40 مگ دانلود نمیده من با یه لینک cachfly تست کردم!! تازه در مواقع شلوغی پرت به کمتر از اینم میرسه
قطعات چطور؟
کیفیت خوبی دارند؟
saeed_m27
November 3rd, 2012, 01:37
قطعات چطور؟
کیفیت خوبی دارند؟
قطعات از برند معتبر هست و از لحاظ کیفیت مشکلی ندارند ولی مشکل اصلی پرت سرور هست که برای سروری با رم 32 با 50 وی پی اس باید فاتحه پرت رو خوند چون فکر کنم به کیلوبایت برسه دانلود!!
AlmaHost
November 3rd, 2012, 01:40
سلام
دوست عزیز شما زبان انگلیسی خود را تقویت کنید... دیتا سنتر اعلام کرده این آفر فقط برای 2000 سرور اول است یعنی اگر این تعداد سرور بفروش برساند آفر به اتمام میرسد به عبارتی میخواهد قدرت سرویس دهی خود را نشان دهد . نه این برداشتی که شما انجام دادید البته قضاوت در این مورد را به کاربران می سپاریم که منظور شما از بیان این مطلب ان هم با یک اکانت صفر کیلومتر .
اگر هم واقعا هم این اولین اکانت شماست و نیتی ندارید یک توصیه به شما داریم ان هم این است که مستند حرف بزنید .
کاربران و همکارانی که با ما و این دیتا سنتر کار میکنند نیاز به نظرهای غیر حرفه ای ندارند
موفق وپیروز
saeed_m27
November 3rd, 2012, 01:46
سلام
دوست عزیز شما زبان انگلیسی خود را تقویت کنید... دیتا سنتر اعلام کرده این آفر فقط برای 2000 سرور اول است یعنی اگر این تعداد سرور بفروش برساند آفر به اتمام میرسد به عبارتی میخواهد قدرت سرویس دهی خود را نشان دهد . نه این برداشتی که شما انجام دادید البته قضاوت در این مورد را به کاربران می سپاریم که منظور شما از بیان این مطلب ان هم با یک اکانت صفر کیلومتر .
اگر هم واقعا هم این اولین اکانت شماست و نیتی ندارید یک توصیه به شما داریم ان هم این است که مستند حرف بزنید .
کاربران و همکارانی که با ما و این دیتا سنتر کار میکنند نیاز به نظرهای غیر حرفه ای ندارند
موفق وپیروز
بله در تایید گفته های دوستمون منظور دیتاسنتر این بوده که این قیمت ها برای 2000 سرور اول بوده
AmirHosein
November 3rd, 2012, 01:47
پورت شیر هست و بیشتر از 50 مگ دانلود نمیده من با یه لینک cachfly تست کردم. تازه در مواقع شلوغی پرت به کمتر از اینم میرسه!
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f11/9539-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-redstation-%D8%A8%D8%A7-55-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-10-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-6-%D9%85%D8%A7%D9%87-snapshot_2012-09-19_100609-png
پَهنای شما احیانا Bulk نیست؟ من روی پهنای باند Premium تا 130mb هم استفاده داشتم!
AlmaHost
November 3rd, 2012, 01:48
پورت شیر هست و بیشتر از 50 مگ دانلود نمیده من با یه لینک cachfly تست کردم. تازه در مواقع شلوغی پرت به کمتر از اینم میرسه!
سلام
دوست عزیز پرت ها اختصاصی میباشد اما مسئله اینجاست که نوسان سرعت بیشتر به خاطر استفاده از رید کنترل h200 است که قبلا کاملا در مورد آن اطلاع رسانی کردیم و تاثیر آن روی سرعت هارد و پورت گفتگو شده
برای سرور های تک پردازنده بهتر است از رید کنترل h700 استفاده کنید .
موفق وپیروز
m-mehdipoor
November 3rd, 2012, 01:49
پَهنای شما احیانا Bulk نیست؟ من روی پهنای باند Premium تا 130mb هم استفاده داشتم!
یک نمونه لینک با کیفیت بالا می تونید ارائه بفرمایید تا با اون تست و نتیجه را اعلام کنم؟
saeed_m27
November 3rd, 2012, 01:54
نه Premium میباشد
saeed_m27
November 3rd, 2012, 01:55
یک نمونه لینک با کیفیت بالا می تونید ارائه بفرمایید تا با اون تست و نتیجه را اعلام کنم؟
بله اگر امکانش هست تست بگیرید و اعلام بفرمایید ممنون
m-mehdipoor
November 3rd, 2012, 02:03
لینک معتبر ارائه کنید ، تست می کنم.
H710p در سرور بنده است.
با کش فلای سرعت مناسبی ندیدم، البته با wget سرعتم از از شما پایین تر بود.
AlmaHost
November 3rd, 2012, 02:15
باسلام
به همه دوستان قبلا عرض شده و دوباره میگیم رید های h200 از performance های خیلی پایین برخودار میباشند و طبق اعلام دیتاسنتر اصلا برای مجازی سازی پیشنهاد نمیشوند! ولی دوستان گوش نمیدهند! :)
در مورد پورت هم طبق اعلام دیتاسنتر به صورت اتوماتیک Half Duplex and Full Duplex میباشند.
فکر میکنم اگر دیتاسنتر یا پورت ... مشکل داشت ما هر روز شاهد یک تاپیک از این دسته در این انجمن بودیم و تعداد سرورهای اختصاصی روز به روز بیشتر نمیشد
لینک معتبر ارائه کنید ، تست می کنم.
H710p در سرور بنده است.
با کش فلای سرعت مناسبی ندیدم، البته با wget سرعتم از از شما پایین تر بود.
این انجمن محل پشتیبانی نیست! :) لطفا از پشتیبانی پگیری این موضوع باشید!
موفق باشید
AmirHosein
November 3rd, 2012, 04:12
من همین طوری توی این بحث شرکت کردم چون برام جالب بود،و در جواب تست، لینک کش فلای تا 98mb و اینم تست دانلود از یه لینک معتبر که ضمیمه کردم برای شما:
9544
دَر کُل اگر مُشکلی دارید بهتر هست با پُشتیبانی جایی که خرید کردید در تماس باشید و مُطمئن باشید که فروشنده هم دوست داره به شما یه سرویس با کیفیت بده و تمام تلاشش رو جهت رضایت شما انجام میده،
وقت بخیر
امیرحسین ...
1oveless
November 3rd, 2012, 20:00
http://img4up.com/up2/52225209628683348382.jpg
من ۳ روز پیش سرور رو تهیه کردم البته از ایشون نخریدم اما در این ۳ روز که هیچ مشکلی نداشته تا ۱۱۶ MB دانلود داشتم امروز هم این تاپیک رو دیدم گفتم یک عکس بذارم
تا ۱۰۳ MB راحت dl میکنه.
raid h۲۰۰ هم هست.
omidppm
November 5th, 2012, 04:30
ببخشید یه سوال یعنی ما 6ماه هزینه سرور رو با 50% تخفیف پرداخت میکنیم یعنی این تخفیف شامل هرماه میشه؟میشه واضحتر توضیح بدید.
HyperServer
November 5th, 2012, 09:35
ببخشید یه سوال یعنی ما 6ماه هزینه سرور رو با 50% تخفیف پرداخت میکنیم یعنی این تخفیف شامل هرماه میشه؟میشه واضحتر توضیح بدید.
با سلام خدمت شما...
ببینید دوست عزیز یک مثال میزنم که نحوه محاسبه رو توضیح میدم.
برید این لینک : Redstation UK - Dedicated Servers: Build your own dedicated server (http://www.redstation.com/frm_dedicatedservers_customrange.aspx)
به عنوان مثال سرور D6-370
قیمت نرمال 100 پوند هست. خود دیتاسنتر که 55% تخفیف زده و شده 45 پوند.
آلما هاست روی این 45 پوند نیز 10% تخفبف میده.
در حقیقت میشه 45 * 10% = 4.5 پوند.
قیمت نهایی سرور شما میشه 41.5 پوند برای مدت 6 ماه.
همین 55% تخفیف هم روی آپگرید ها هم هست. شما سرور مد نظر رو کانفیگ می کنید از همون لینک و بر روی Continue کلیک می کنید. در صفحه بعدی هم اطلاعات کامل رو نمایش میده و این جمله رو می نیویسه
Price includes discount. £45.00 for first 6 months, regular price £99.99 per month after 6 months
که کاملا مشخص هست.
موفق باشید.
saeed_m27
November 5th, 2012, 11:09
من همین طوری توی این بحث شرکت کردم چون برام جالب بود،و در جواب تست، لینک کش فلای تا 98mb و اینم تست دانلود از یه لینک معتبر که ضمیمه کردم برای شما:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f11/9544-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-redstation-%D8%A8%D8%A7-55-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-10-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-6-%D9%85%D8%A7%D9%87-11-3-2013-test10gb-jpg
دَر کُل اگر مُشکلی دارید بهتر هست با پُشتیبانی جایی که خرید کردید در تماس باشید و مُطمئن باشید که فروشنده هم دوست داره به شما یه سرویس با کیفیت بده و تمام تلاشش رو جهت رضایت شما انجام میده،
وقت بخیر
امیرحسین ...
بنده طرح مشکل نکردم و میدونم اینجای جای طرح مشکل نیست و باید کجا پیگیر بشم !!! فقط خواستم در مورد پرت ببینم جریانش به چه صورت هست فکر کنم خیلی واضح توضیح دادم تو پستم حالا شما چرا اینو مطرح میکنید نمیدونم! در هر صورت ممنون به جوابم رسیدم موفق باشید
Dr.Goebbels
November 6th, 2012, 23:04
یک سرور از شما خریدیم چند روز پیش ، هر روز داون میشه !!! حتی پنل ریبوت هم قطع میشه وقتی داون میشه.
الانم که 3 ساعته تیکت زدیم هیچکس پاسخی نمیده! اینجوری سرویس می فروشید؟؟؟...
HyperServer
November 6th, 2012, 23:14
یک سرور از شما خریدیم چند روز پیش ، هر روز داون میشه !!! حتی پنل ریبوت هم قطع میشه وقتی داون میشه.
الانم که 3 ساعته تیکت زدیم هیچکس پاسخی نمیده! اینجوری سرویس می فروشید؟؟؟...
دوست عزیز...
دیتاسنتر قبل تحویل OS رو چک میکنه و تحویل میده.
سرور شما هم 99% مشکلی نداشته و احتمالا به دلیل تغییرات شما در شبکه این مشکل پیش اومده.
3 ساعت شما هم که میگید در خارج از ساعات کاری هست.
پیشنهاد میکنم کمی صبر کنید. فراموش نکنید که سرورها Self-Manage هستند و پشتیبانی نرم افزاری و مشکلاتی که توسط کاربر ایجاد شه به صورت رایگان حل نمیشه.
موفق باشید.
Dr.Goebbels
November 6th, 2012, 23:27
دوست عزیز شما کارمند آلما هاست هستی؟
من حرف از روی هوا که نمی زنم ! حتما مدرک دارم که میگم سروری که به ما دادند مشکل داره !
چند باره خود به خود داون میشه و حتی دسترسی به Remote Reboot نیز قطع میشه وقتی که سرور رو به ما تحویل دادند مشکل داشت میخواهید تیکت رو براتون اینجا قرار بدم خودتون ببینید که اینطور دفاع نکنید؟
AlmaHost
November 7th, 2012, 00:04
من حرف از روی هوا که نمی زنم ! حتما مدرک دارم که میگم سروری که به ما دادند مشکل داره !
چند باره خود به خود داون میشه و حتی دسترسی به Remote Reboot نیز قطع میشه وقتی که سرور رو به ما تحویل دادند مشکل داشت میخواهید تیکت رو براتون اینجا قرار بدم خودتون ببینید که اینطور دفاع نکنید؟
باسلام
خیر ایشان یکی از مشتریان ما هستند که از ما ۲ عدد سرور داشنتد!
به شما هم در تیکت عرض کردیم که این اولین موردی میباشد که طی ۲ سال همکاری با دیتاسنتر مذکور مشاهده کردیم.
برای دیتاسنتر ارسال شده است مشکل و درحال پیگیری هستند
و در آخر لطفا هرگونه مشکلی دارید از تیکت پیگیر باشید! اینجا بخش پشیبانی ما نمیباشد
موفق باشید
diges
November 8th, 2012, 09:05
با سلام
تحویل سرور ها چند ساعته هست ؟
HyperServer
November 8th, 2012, 15:41
خیر عزیز کارمند ایشون نیستم :) .. برای کسی کار نمیکنم ;)
از کسی هم دفاع نمیکنم... دقت کنید در پستم نوشتم 99% مواقع ! شما شاید شامل اون 1% باشید.
طبق شناختی که از آلماهاست دارم تا الان باید مسئله شما حل و فصل شده باشه. ممنون میشم نتیجه رو اینجا اعلام کنید و بنده و سایر دوستان از نحوه برخورد این سرویس دهنده و حل مشکل با خبر بشیم. :)
m-mehdipoor
November 8th, 2012, 17:04
با سلام
تحویل سرور ها چند ساعته هست ؟
با اجازه ی آلما هاست
وقتی این سوال رو ازشون کردم گفتن 24 تا 48 ساعت ولی برای بنده رو حدوده 10 ساعته تحویل دادن
fatimagorrani
November 10th, 2012, 19:26
کسایی که از دیتا سنتر ردستتین سرور گرفتن و وستشن آلما هاست بود
خواهشاً اینجا اعلام کنن، و در مورد کیفیت سرور، و همینطور کفیت پشتیبانی آلما هاست بگن
چون من بیشتره 48 ساعت ایمیل دادم هنوز جوابی نگرفتم البته شاید کم باشه :دی
دوستانی هم که میتونن نظر بدن در مورد LeaseWeb و RedStation ممنون میشم
m-mehdipoor
November 10th, 2012, 19:34
بنده یک عدد تهیه کردم
مشکلی نبوده.
کیفیت سرور نیز عالی است.
Mr_Parham
November 11th, 2012, 19:15
خواهشاً اینجا اعلام کنن، و در مورد کیفیت سرور، و همینطور کفیت پشتیبانی آلما هاست بگن
http://www.webhostingtalk.ir/f129/51067/
Dr.Goebbels
November 12th, 2012, 01:11
خیر عزیز کارمند ایشون نیستم :) .. برای کسی کار نمیکنم ;)
از کسی هم دفاع نمیکنم... دقت کنید در پستم نوشتم 99% مواقع ! شما شاید شامل اون 1% باشید.
طبق شناختی که از آلماهاست دارم تا الان باید مسئله شما حل و فصل شده باشه. ممنون میشم نتیجه رو اینجا اعلام کنید و بنده و سایر دوستان از نحوه برخورد این سرویس دهنده و حل مشکل با خبر بشیم. :)
خوشبختانه مشکل ما حل شد.
دیتاسنتر به واسطه آلماهاست برای ما جبران خسارت کردند و همچنین یک سرور جدید با همون مشخصات برای ما کانفیگ کردند.
ما از مدیران آلماهاست نیز تشکر می کنیم و امیدوارم چنین موارد نادری دیگر برای شرکتشان بوجود نیاید.
ivpu
November 12th, 2012, 01:50
سلام
سرعت برای پورت Bulk چقدر هست تقریبا. البته میدونم این دیتاسنتر روی پورت اشتراکی تضمین نمیده اما میخوام بدونم حداقل چقدر میشه؟> 100TB Bulk 1gbps
nimo0ol
November 12th, 2012, 15:40
سلام
در مورد تیم آلماهاست و بخصوص مدیریتش (حامد آرایش) من به شخصه کاملا مطمئن هستم و شناختی که در یکسال اخیر همکاری با ایشان دارم این اطمینان رو به من داده و میده.
پایاپای بودن و همراهی و مساعدت با مشتری در کل تیم آلماهاست به خوبی رعایت شده و میشود و بخصوص خود آقای آرایش یک نمونه بارز از یه آدم مشتری مدار هست.
حالا این موضوع که جواب نگرفتید هم برای من روشن نیست که ایمیل زدید یا تیکت زدید. اما خب راجع به این مسئله تخفیف ویژه بسیار سرشون شلوغ هست. حالا شما فکر کنید اینها هم باید پاسخگوی فروش باشند و هم تیم در خدمت مشتریان سابق (امثال من) و تیکت هاشون باشه.
در مورد لیز و رد هم به نظر من مقایسه صحیح نیست چون هر کدوم یه سری سیاست های فروش و پشتیبانی خودشون رو دارند. اما مهم اینه که آلماهاست به عنوان نماینده اصلی داره فعالیت میکنه و نیومده یه پنل کاستومری بگیره و اقدام به فروش کنه که بعدها نتونه پاسخگوی مشکلات و نیازهای مشتریانش باشه.
از لحاط سخت افزار و شبکه هم واقعا با رداستیشن دارم زندگی میکنم و همین قدر بگم که با یک سرور پورت 10 گیگ دارم روزانه 10 ترابایت (آپلود/ دانلود) سرویس به یه سری مشتریان خاص میدم و به هیچ وجه مشکلی نداشتم. (آپلودسنتر)
ارادتمند شما
نیما احدی
fatimagorrani
November 12th, 2012, 16:18
ta in lahze motasefane javabi daryaft nakardam az tarighe ticket bode
sharmande FA english neveshtam, site behnevis.com yerooz ke tarjome nemikone vasam :(
kholase hala daram majbor mishe beram Ovh.co.uk , shayad az onja server begiram
AlmaHost
November 18th, 2012, 20:50
سری جدید سرورهای دیتاسنتر
Redstation UK - Dedicated Servers: Build your own dedicated server (http://www.redstation.com/frm_dedicatedservers_customrange.aspx?id=186)
شایان ذکر میباشد که این سرورها پورت ۱۰ گیگ رایگان داده خواهد شد.
موفق باشید
Reza.exe
November 18th, 2012, 22:00
سلام
در این مورد توضیح می دید ؟
Unlimited 10Gbps Port / 500Mbps Guaranteed (Free)
misagh72
November 18th, 2012, 22:11
سلام
در این مورد توضیح می دید ؟
Unlimited 10Gbps Port / 500Mbps Guaranteed (Free)
با اجازه
پورت 10 گیگ هست به صورت رایگان و سرعت دانلود 500 رو گارانتی کرده که داشته باشید
Reza.exe
November 18th, 2012, 22:30
با اجازه
خسته نباشید :d
این که معلوم هست
پورت اشتراکی هست؟
مصرف پهنای باند بالا باشه محدود می شه ؟
sniper000man
November 18th, 2012, 22:47
با اجازه
با این حساب با این پورت Unlimited 1Gbps Port / 200Mbps Guaranteed (Free) میشه از کچ فلای 200 مگابیت در ثانیه دانلود کرد ؟
peyman0742
November 18th, 2012, 23:18
Model: Dell PowerEdge D7-790 Carbon-Neutral Server
Setup Options: Not Available
Operating System: VMWare ESXi / vSphere 5.1 Hypervisor
Control Panel: Not Available
SQL Database: Not Available
CPU: 2 x Hexa Core 2.20Ghz HT (E5-2430)
Memory: 96GB DDR3 ECC Memory
Hard Disk Configuration: 4 x 4TB SATA 7,200 RPM
Additional Hard Disk: Not Required
Raid: ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
Hardware Firewall: Not Required
Backup Storage Drive: Not Required
Network Backup Storage: Not Required
Remote Management: DRAC Enterprise (Virtual KVM) + Dedicated Port
Dedicated Bandwidth: Unlimited 10Gbps Port / 500Mbps Guaranteed
IP Allocation: 65 Usable IP Addresses (RIPE /29 + /26)
این سرور رو با این مشخصات می خوام خریداری کنم ولی ترس دارم از سوختن هارد و اینکه مشکلی برا هارد پیش بیاد و ...
نمی دونم چه Raid رو باید انتخاب کنم که خیالم راحت باشه
هارد هم 4 تا 4 ترابایت ساتا 7200 RPM انتخاب کردم
بین اینا کدوم رو باید انتخاب کنم ؟!
H710p Raid Controller with BBU - Custom Configuration (Free)
HyperServer
November 18th, 2012, 23:48
Model: Dell PowerEdge D7-790 Carbon-Neutral Server
Setup Options: Not Available
Operating System: VMWare ESXi / vSphere 5.1 Hypervisor
Control Panel: Not Available
SQL Database: Not Available
CPU: 2 x Hexa Core 2.20Ghz HT (E5-2430)
Memory: 96GB DDR3 ECC Memory
Hard Disk Configuration: 4 x 4TB SATA 7,200 RPM
Additional Hard Disk: Not Required
Raid: ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
Hardware Firewall: Not Required
Backup Storage Drive: Not Required
Network Backup Storage: Not Required
Remote Management: DRAC Enterprise (Virtual KVM) + Dedicated Port
Dedicated Bandwidth: Unlimited 10Gbps Port / 500Mbps Guaranteed
IP Allocation: 65 Usable IP Addresses (RIPE /29 + /26)
این سرور رو با این مشخصات می خوام خریداری کنم ولی ترس دارم از سوختن هارد و اینکه مشکلی برا هارد پیش بیاد و ...
نمی دونم چه Raid رو باید انتخاب کنم که خیالم راحت باشه
هارد هم 4 تا 4 ترابایت ساتا 7200 RPM انتخاب کردم
بین اینا کدوم رو باید انتخاب کنم ؟!
H710p Raid Controller with BBU - Custom Configuration (Free)
پیشنهاد بنده raid 10 هست....البته دقت داشته باشیه که از تنظیمات raid contorller مورد read policy و write policy رو بر روی reahd ahead و write back بگذارید.
در مورد هارد هم پیشنهاد میکنم 2 ترا بیشتر نگیرید. و تعداد هارد رو ببرید بالا....اما ظاهرا این chasis حداکثر 4 هارد 3.5 اینچ میخوره.
alborzdata
November 19th, 2012, 00:23
با این حساب با این پورت Unlimited 1Gbps Port / 200Mbps Guaranteed (Free) میشه از کچ فلای 200 مگابیت در ثانیه دانلود کرد ؟
نه دادش من ! یعنی پورت 200 مگابایت تضمین میشه ! کمتر از 24 مگابایت نمیشه ! اشتراکی هست :65:
HiDd#N
November 19th, 2012, 02:28
این سرور که توی سایت خودش زده 45 پوتد چقدر در میاد برای 6 ماه اول..منظورم ماهانه چقدر میشه؟؟
راستی من متوجه نشدم این گه 45 پونده بعد از 6 ماه میشه ماهانه چند پند؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
peyman0742
November 19th, 2012, 02:45
به این لینک رجوع کنید (http://www.redstation.com/frm_dedicatedservers_customrange.aspx)
sat98
November 19th, 2012, 03:20
اگر لطف کنید جواب تیکتمو بدید ممنون میشم
HiDd#N
November 19th, 2012, 10:52
این سرور ها cpu شون xeon هست مثلا این یکی که نوشته single cpu
D7-330
AlmaHost
November 19th, 2012, 11:57
سلام
به شرط انکه کش فلای پرت هایش محدود نباشد به میزان خاصی
hamid.jafary
November 19th, 2012, 12:13
... در مورد هارد هم پیشنهاد میکنم 2 ترا بیشتر نگیرید ...
چرا؟
mostafacar20
November 19th, 2012, 12:22
آفر هنوز پا برجاست؟
HyperServer
November 19th, 2012, 12:32
چرا؟
به این دلیل که همون 2 ترابایت هم زیاد هست و عده ای از دوستان این تفکر رو دارند که تا جایی که جا داره باید پر کنند ! در صورتی که هر هاردی خروجی و بازدهی معینی داره
آفر هنوز پا برجاست؟
بله هست قربان :)
par30shop
November 19th, 2012, 15:06
سلام
امکانی وجود نداره ما که سرور مون رو 15 روز پیش از شما گرفتیم با خریدن سرور جدید vps هامون رو تو سرور جدید دیتا سنتر انتقال انتقال بده؟
ما سرور یکی مونده به آخر رو خریداری کرید و 90 تا وی پی اس داریم میشه ؟
HiDd#N
November 19th, 2012, 16:49
کسی جواب ما رو نداد که سرور های red station cpu هاش xeon هست یا نه چون من هیچجا ندیدم اینو؟؟
HyperServer
November 19th, 2012, 17:25
کسی جواب ما رو نداد که سرور های red station cpu هاش xeon هست یا نه چون من هیچجا ندیدم اینو؟؟
سلام خدمت شما...
بله دوست عزیز...همگی XEON هستند.
HyperServer
November 19th, 2012, 17:26
سلام
امکانی وجود نداره ما که سرور مون رو 15 روز پیش از شما گرفتیم با خریدن سرور جدید vps هامون رو تو سرور جدید دیتا سنتر انتقال انتقال بده؟
ما سرور یکی مونده به آخر رو خریداری کرید و 90 تا وی پی اس داریم میشه ؟
با سلام...
اگر منظور شما انتقال بدون تغییر IP هست، خیر این امکان وجود نداره.
البته یوزر almahost احتمال زیاد میان و پاسخ شما رو میدن.
HiDd#N
November 19th, 2012, 17:43
سلام خدمت شما...
بله دوست عزیز...همگی XEON هستند.
من برای یه کار با منابع خیلی بالا میخوام سرور بخرم هارد باید کدوم raid باشه یا اصلا نیاز هست؟
H200 Raid Controller - Raid 1 (Free)
H200 Raid Controller - Raid 0 (Free)
HBA/H200 Controller - No Raid (Free)
بین این 3 تا چون نمیخوام براش هزینه بدم
Ramin
November 19th, 2012, 18:40
من برای یه کار با منابع خیلی بالا میخوام سرور بخرم هارد باید کدوم raid باشه یا اصلا نیاز هست؟
h200 raid controller - raid 1 (free)
h200 raid controller - raid 0 (free)
hba/h200 controller - no raid (free)
h200 باعث اقت کیفیت می شود و از استاندارد خوبی برخوردار نیست . پیشنهاد فروشنده ( الماهاست ) نیز استفاده از دیگر رید ها می باشد
websazha
November 19th, 2012, 18:45
این پورت 10Gb ها یعنی حداقل میشه : 62.5 با این گارانتی که دادن بیشتر نمیشه؟!یا از این کمتر نمیشه یا پورت 10 روی 500 لمیت کردن و سرور دانلود بیشتر 62.5 نمی گیره!؟
peyman0742
November 19th, 2012, 18:55
خیر مثل ovh دیگه وی پی اس با آیپی اول 300 360 مگ سرعت دانلودش بود روی آی پی های دیگه سرعت 40 الی 45 بود
رد استیشن فکر میکنم بین 400 الی 500 مگ سرعت دانلود روی اولین آی پی میده و برا بقیه 55 الی 65 باشه
گارانتی هم یعنی اینکه پایین تر از این حد نمیاد
websazha
November 19th, 2012, 19:06
این حرف شما جنبه فنی داره!!!
ovh هم که داریم از روز اول 120 مگابایت می داد الان هم اگر سرور خاموش کنیم 120 مگابایت می ده ربطی به ای پی اول آخر نداره!
tizparvaz
November 19th, 2012, 19:26
اینطور که من متوجه شدم پرتهایی که تو این آفر دارن میدن در اصل پورت 1 گیگی هست که 200 مگ تضمین میشه یعنی میتونید بیش تر از 200 هم استفاه کنید اما اگر 200 هم بود مشکلی نداره
یه جورایی 1 گیگش دیگه یک گیگ همیشگی که از این دی سی رو سرورای قدیمش هست نمیبینید
websazha
November 19th, 2012, 19:47
آلما هاست در پاسخ تیکت گفته که :
Redstation -> Internet = 200Mbps CDR Burstable
Redstation -> Redstation = Unrestricted
Internet -> Redstation = Unrestricted
این مثال برای پورت ۲۰۰ مگابیت میباشد. یعنی از کانکشن از سرورهای دیتاسنتر به اینترنت به ۲۰۰مگابیت محدود شده است
--------------------
کلمه محدود شدن به کار بردن محدود شدن یعنی از کلمه محدود میشه بیشتر نشدن از این میزان برداشت کرد.
mehtism
November 19th, 2012, 20:08
با سلام
من متوجه نحوه خرید نمیشم؟
توی این صفحه (https://secure.almahost.co.uk/cart.php) D6-260 کدوم آفر میشه؟ آیا این صفحه همین آفر هایی هستش که اینجا دربارش صحبت می کنیم؟
چون من میخوام که از این آفر سفارش بدم:
Pay Monthly:
£65.00* (Free Setup)
Pay Quarterly:
£195.00* (Free Setup)
Pay Annually:
£1,109.94* (Free Setup)
* Price includes discount. £65.00 for first 6 months, regular price £119.99 per month after 6 months.
The configuration you have selected is detailed below.
Model:
Dell PowerEdge D7-330 Carbon-Neutral Server
Setup Options:
Not Available
Operating System:
Windows Server Enterprise 2008 R2 (No Virtual OSE Rights)
Control Panel:
Not Available
SQL Database:
Not Required
CPU:
Quad Core 3.20Ghz HT Sandy Bridge (E3-1230)
Memory:
32GB DDR3 ECC Memory
Hard Disk Configuration:
2 x 2TB SAS 7,200 RPM
Raid:
H200 Raid Controller - Raid 1
Hardware Firewall:
Not Required
Backup Storage Drive:
Not Required
Network Backup Storage:
Not Required
Remote Management:
DRAC Enterprise (Virtual KVM)
Dedicated Bandwidth:
Unlimited 1Gbps Port / 200Mbps Guaranteed
IP Allocation:
4 Usable IP Addresses (RIPE /29)
خوب اولا قیمت چند میشه؟ دوما کجا سفارش بدم؟ سوما چقدر طول می کشه تا بهم تحویل بدید؟
HyperServer
November 19th, 2012, 21:00
H200 Raid Controller - Raid 1 (Free)
H200 Raid Controller - Raid 0 (Free)
HBA/H200 Controller - No Raid (Free)
اگر مجازی ساری نمیخواهید انجام بدید مشکلی نداره ظاهرا h200
h200 باعث اقت کیفیت می شود و از استاندارد خوبی برخوردار نیست . پیشنهاد فروشنده ( الماهاست ) نیز استفاده از دیگر رید ها می باشد
برای مجازی پیشنهاد میدن حداقل h700 باشه. موارد دیگه مثل هاستینگ مشکلی پیش نمیاره
peyman0742
November 19th, 2012, 21:16
پورت 10 که 60 مگ سرعت دانلودش باشه کی می خره آخه
من از ovh داشتم با 345 دانلود داشتم
در مورد گارانتی که مشخصه آخه اگه 60 مگ باشه که کسی نمی خره
HyperServer
November 19th, 2012, 21:19
با سلام
من متوجه نحوه خرید نمیشم؟
توی این صفحه (https://secure.almahost.co.uk/cart.php) D6-260 کدوم آفر میشه؟ آیا این صفحه همین آفر هایی هستش که اینجا دربارش صحبت می کنیم؟
چون من میخوام که از این آفر سفارش بدم:
Pay Monthly:
£65.00* (Free Setup)
Pay Quarterly:
£195.00* (Free Setup)
Pay Annually:
£1,109.94* (Free Setup)
* Price includes discount. £65.00 for first 6 months, regular price £119.99 per month after 6 months.
The configuration you have selected is detailed below.
Model:
Dell PowerEdge D7-330 Carbon-Neutral Server
Setup Options:
Not Available
Operating System:
Windows Server Enterprise 2008 R2 (No Virtual OSE Rights)
Control Panel:
Not Available
SQL Database:
Not Required
CPU:
Quad Core 3.20Ghz HT Sandy Bridge (E3-1230)
Memory:
32GB DDR3 ECC Memory
Hard Disk Configuration:
2 x 2TB SAS 7,200 RPM
Raid:
H200 Raid Controller - Raid 1
Hardware Firewall:
Not Required
Backup Storage Drive:
Not Required
Network Backup Storage:
Not Required
Remote Management:
DRAC Enterprise (Virtual KVM)
Dedicated Bandwidth:
Unlimited 1Gbps Port / 200Mbps Guaranteed
IP Allocation:
4 Usable IP Addresses (RIPE /29)
خوب اولا قیمت چند میشه؟ دوما کجا سفارش بدم؟ سوما چقدر طول می کشه تا بهم تحویل بدید؟
دوست عزیز چیزه پیچیده ای نیست....
شما کانفیگ سرور مد نظر رو از اینجا انجام بده:
بهد صفحه بعد که رفتی....
اطلاعات رو کپی پیست کن در تیکتی برای آلما هاست در اینجا :
حرف شما متین. اما این صفحه ای که میگید برم و پیست کنم یوزر نیم و پسورد میخواد!!! می شه بگید چکار باید انجام بدم؟؟؟
HyperServer
November 19th, 2012, 21:50
حرف شما متین. اما این صفحه ای که میگید برم و پیست کنم یوزر نیم و پسورد میخواد!!! می شه بگید چکار باید انجام بدم؟؟؟
شما continue رو بزن اخر سر که جمع بندی رو داد اونجارو کپی کنید.
نیاز به sign uo نیست
mostafacar20
November 19th, 2012, 23:17
الماهاست دیروز به من گفتن که آفر به پایان رسیده ، ازشون خواهش میکنم که خودشون توی تاپیک اعلام کنند که آفر پابرجاست یا خیر .
websazha
November 19th, 2012, 23:26
الماهاست دیروز به من گفتن که آفر به پایان رسیده ، ازشون خواهش میکنم که خودشون توی تاپیک اعلام کنند که آفر پابرجاست یا خیر .
تا زمانی که هر آفر در سایت اصلی امکانش باشه سفارش بدید می توانید سفارش بدید مستقیم
mostafacar20
November 19th, 2012, 23:29
تا زمانی که هر آفر در سایت اصلی امکانش باشه سفارش بدید می توانید سفارش بدید مستقیم
بله دیگه هر کسی اینو میدونه ! منظور از آفر 10% تخفیف الماهاست هست .
websazha
November 19th, 2012, 23:32
پورت 10 که 60 مگ سرعت دانلودش باشه کی می خره آخه
من از ovh داشتم با 345 دانلود داشتم
در مورد گارانتی که مشخصه آخه اگه 60 مگ باشه که کسی نمی خره
بله دقیقه آلما هاست از کلمه محدود شدن استفاده کرده یعنی که میشه گفت هیچ! پورت 10 نیست پورت 1 هم نیست !
اگر هم بخوایم بگیم حدقل رو تضمین کردن این چه تضمین کردنی هست!حداقل 5gb پورت تضمین می کردین نه 500Mb با دیتاسنتر تماس هم گرفتیم جواب درستی ندادن گفتن ایمیل بدید ایمیل دادیم جوابی که به آلما هاست دادن بودن کپی پست کردن!
peyman0742
November 19th, 2012, 23:41
فکر می کنم اشتباه کردن ایشون اصلا همچین چیزی ممکن نیست
جناب 3paco من روزی که از OVH گرفتم به همین شکل بود ولی سر در نمیارم چرا با اولین آیپی اولین وی پی اسی که ساختم سرعتش 300 مگ بود و
بقیه وی پی اس ها 40 مگ
با این تفاسیر من در پست های قبلی توضیح دادم که خودم هم دلیلش رو نمیدونم
حالا در نظر داشته باشید این 500Mbps نه 300Mbps دیتاسنتر OVH
پورت 1 هم که الان از رد استیشن دارم به همین شکل یعنی سرعت دانلودم 40 مگ روی آیپی اول و روی تمامی آیپی های دیگه 25 مگ
sniper000man
November 20th, 2012, 00:04
دوست عزیز تو اولین پست زده شده 55+10 هنوز ویاریش نشده و به اون صورت هست پس یعنی 10 درصد هم هستش و چیز نگفتن کلا الما هاست راد استیشن هم تخفیف نده 10 درصد خودشون روی تمامی سرور هار تخفیف میدن فکر کنم این تخفیف همیشگی میباشد باز جناب ارایش خودشون میان توضیح میدن
peyman0742
November 20th, 2012, 00:11
خیر دوست من در فاکتوری که برای من ارسال شد خبری از 10% تخفیف نبود
par30shop
November 20th, 2012, 00:39
اینکه سرعت هارو برده بالا بدردی می خوره یا نه ؟؟ این تضمین چی رو نشون میده ؟
par30shop
November 20th, 2012, 00:41
لامصب دیگه هم نمی زاره پورت بالا تر یا پایین تر بگیری نمی دونم این دیتا سنتر به هیچ صراطی مستقیم نیست یه بار سرور ها رو خیلی گرون می کنه یه بار این جور میاره پایین که اشک ما رو در میاره :(
mehtism
November 20th, 2012, 10:14
شما continue رو بزن اخر سر که جمع بندی رو داد اونجارو کپی کنید.
نیاز به sign uo نیست
توی صفحه مربوط به آلماهاست رو میگم عزیز
AlmaHost
November 20th, 2012, 10:15
بله دقیقه آلما هاست از کلمه محدود شدن استفاده کرده یعنی که میشه گفت هیچ! پورت 10 نیست پورت 1 هم نیست !
اگر هم بخوایم بگیم حدقل رو تضمین کردن این چه تضمین کردنی هست!حداقل 5gb پورت تضمین می کردین نه 500Mb با دیتاسنتر تماس هم گرفتیم جواب درستی ندادن گفتن ایمیل بدید ایمیل دادیم جوابی که به آلما هاست دادن بودن کپی پست کردن!
باسلام
دوست عزیز چیزی میباشد که دیتاسنتر به ما اعلام کرده است.
Redstation -> Internet = 200Mbps CDR Burstable
Redstation -> Redstation = Unrestricted
Internet -> Redstation = Unrestricted
طبق مثالی که خود دیتاسنتر اعلام کرده است ترافیک Outbound ۵۰۰مگابیت گارانتی شده است! ممکن است بیشتر از از ۵۰۰مگابیت هم سرعت داشته باشید!
بر روی ترافیک Inbound محدودتی ایجاد نشده است!
AlmaHost
November 20th, 2012, 10:17
لامصب دیگه هم نمی زاره پورت بالا تر یا پایین تر بگیری نمی دونم این دیتا سنتر به هیچ صراطی مستقیم نیست یه بار سرور ها رو خیلی گرون می کنه یه بار این جور میاره پایین که اشک ما رو در میاره :(
باسلام
دیناسنتر های انگلسی و خصوصا این دیتاسنتر سیاستهای کاری مخصوص خودش را دارد!... چیزی نیست که یهو یه نفر صبح از خواب پا بشه بگه اوکی به این شکل فروش خواهیم داشت! همه چیز حساب شده است که در حال حاضر به این صورت دارند فروش انجام میدهند!
AlmaHost
November 20th, 2012, 10:22
باسلام
ما درحال حاضر ۱۰درصد خود را برداشته ایم و در بعضی از شرایط ۵درصد تخفیف به کاربر خواهیم داد
korosh-eghbali
November 20th, 2012, 15:55
بنده طرح مشکل نکردم و میدونم اینجای جای طرح مشکل نیست و باید کجا پیگیر بشم !!! فقط خواستم در مورد پرت ببینم جریانش به چه صورت هست فکر کنم خیلی واضح توضیح دادم تو پستم حالا شما چرا اینو مطرح میکنید نمیدونم! در هر صورت ممنون به جوابم رسیدم موفق باشید
مشکل شما از چی بود حل شد ؟
korosh-eghbali
November 20th, 2012, 16:17
باسلام
ما درحال حاضر ۱۰درصد خود را برداشته ایم و در بعضی از شرایط ۵درصد تخفیف به کاربر خواهیم داد
درود
دوست عزیز چند تا سوال
یک اینکه این سرور از نظر مقیاس با سرور که در زیر اومده چطور کیفیتی داره
Brand Super Micro
Ram : 32 G 4*8
CpuL 1230 Xenon
با سرور D7-990 که در رد نام برده شده
و مسئله بعدی میزان دانلود سرور هستش
و اینکه این سرور امکان کلو کردنش بعد از 6 ماه وجود داره
اگر بله که سوالات زیر هم پاسخ دهید
اینکه چند یونیت فضا میبره
هزینه ماهیانه هزینه کلو چقدر خواهد بود
پهنای باند که الان داره ارائه میشه در اون صورت چقدر خواهد بود و اینکه چقدر گارانتی خواهد شد چون در حال حاضر در سایت زده که 500 تاش گارانتی میشه و نامحدود
ممنون
peyman0742
November 20th, 2012, 19:12
D7-990 که تمام شد عزیز Sold out اینا رو فوری تو هوا اجاره میکنن میره
دیروز فاکتور رو پرداخت کردم برای D7-790 ولی هنوز تحویل ندادن ترسم از اینه که هنوز خرید رو انجام نداده باشند و موجودی تمام بشه
korosh-eghbali
November 20th, 2012, 19:42
دیروز فاکتور رو پرداخت کردم برای D7-790 ولی هنوز تحویل ندادن ترسم از اینه که هنوز خرید رو انجام نداده باشند و موجودی تمام بشه
کجا این رو گفته ؟من که ندیدم
AmirHosein
November 20th, 2012, 19:44
کجا این رو گفته ؟من که ندیدم
Sold Out: D7-990: 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670); 2 x 240GB SSD + 2 x 2TB; 96GB RAM; 10Gbps (+ £399.00 £179.55 per month for 6 months)
AlmaHost
November 20th, 2012, 19:47
باسلام
دوست عزیز زمانی که شما فاکتور را پرداخت میکنید و اعلام میکنید همان موقع سفارش برای دیتاسنتر ارسال میشود:)
موفق باشید
HiDd#N
November 20th, 2012, 19:47
این که میگید h200 برای مجازی ساز مناسب نیست به این معنی هست که h200 برای مثلا 4 تا آی پی هم مناسب نیست یعنی منظورم 4 تا سرور فقط مجازی روش کنیم؟
HiDd#N
November 20th, 2012, 20:16
این 2 سوال رو لطفا جواب بدید سوال قبلی و این
آیا بعد از خرید از شما میشه من بعدا اگر خواستم از این سایت برای خودم پنل بگیرم و شما به پنل ما سرور خودمون رو انتقال بدین؟؟چون من قصد دارم به زودی اکانت کردیت کاردم رو فعال کنم امکانش هست؟
AlmaHost
November 21st, 2012, 11:52
این 2 سوال رو لطفا جواب بدید سوال قبلی و این
آیا بعد از خرید از شما میشه من بعدا اگر خواستم از این سایت برای خودم پنل بگیرم و شما به پنل ما سرور خودمون رو انتقال بدین؟؟چون من قصد دارم به زودی اکانت کردیت کاردم رو فعال کنم امکانش هست؟
سلام
رید h200 طبق اعلام دیتا سنتر از سوی شرکت وی ام ویر باعث کاهش سرعت هارد میشود و در مجازی سازی مشکل است
بابت انتقال هم امکان پذیر نیست
موفق و پیروز
peyman0742
November 21st, 2012, 16:34
این سرورها تحویلشون چقدر زمان می بره ( پس از پرداخت ) ؟!
HiDd#N
November 22nd, 2012, 11:11
ممنون خیلی قیمت ها عالی هست حتما خریداری میشه
AlmaHost
November 22nd, 2012, 12:43
این سرورها تحویلشون چقدر زمان می بره ( پس از پرداخت ) ؟!
سلام
بین 24-48 ساعت
موفق وپیروز
mr-secret
November 23rd, 2012, 00:47
امکانش هست الان خرید کر 1 ماه دیگه تحویل گرفت ؟ :ی این تخفیف تا کی هست ؟
AlmaHost
November 23rd, 2012, 14:11
امکانش هست الان خرید کر 1 ماه دیگه تحویل گرفت ؟ :ی این تخفیف تا کی هست ؟
سلام
خیر متاسفانه
موفق وپیروز
peyman0742
November 23rd, 2012, 14:13
سرور رو من پریروز تحویل گرفتم
مثل همیشه فوق العاده
ممنون از پشتیبانی خوبتون
behnam1366
November 28th, 2012, 16:01
هنوز این فروش 55 درصد ادامه داره؟
hadi-110
November 28th, 2012, 16:29
هنوز این فروش 55 درصد ادامه داره؟
نه متاسفانه دیروز بعدازظهر تموم شد
par30shop
November 29th, 2012, 11:00
سلام الان که آفر دیتا سنتر رد برداشته شده آفر جدید برای ارائه ندارید ؟
pardishosting
November 29th, 2012, 23:05
-----
AlmaHost
November 30th, 2012, 10:10
سلام الان که آفر دیتا سنتر رد برداشته شده آفر جدید برای ارائه ندارید ؟
سلام
احتمالا فردا یک آفر ما ارائه خواهیم داد
موفق وپیروز
madvps
November 30th, 2012, 10:12
یعنی با همین روال تخفیف ویژه 65 % یا یه آفر دیگه هستش؟ ممنون
HiDd#N
November 30th, 2012, 23:23
offer قبلی چی شد :(( ؟؟؟؟؟؟؟؟
par30shop
December 1st, 2012, 00:14
خیلی متشکرم
ehsaan
December 1st, 2012, 00:49
بی صبرانه در انتظار آفر جدید هستیم. دیر به آفر قبلی رسیدم :(
alborzdata
December 1st, 2012, 01:13
سلام
احتمالا فردا یک آفر ما ارائه خواهیم داد
موفق وپیروز
خیلی منتظرم :دی
اگه اوکی میشه خبر بدید حتما
Reza68
December 1st, 2012, 05:26
همچنان منتظر آفر جدید هستیم
pardishosting
December 1st, 2012, 11:00
فکر نمی کنید در کنار افر دادن بهتر باشه به مشتریان فعلی هم رسیدگی کنید ؟
فکر نکنم مرد تر از من کسی باشه که 48 ساعت سرورش به دلیل بی توجهی شما یا دیتاسنتری که شما بالاترین سطح نمایندگیش رو دارید دان باشه ... و فشارهای کاربران رو تحمل کنه و اعتراض هم نکنه ، متاسفانه هر چی صبر کردم شما هیچ عملی انجام ندادید.
من چند روز قبل به شما اعلام کردم در RAID 10 من که 8 تا هارد درایو هست ، اشکالی در درایو شماره 7 دیده می شه ، من کی از شما خواستم هارد های 2 و 3 رو بدون هماهنگی و بدون تایید من عوض کنید ؟ که باعث دان شدن سرور و مشکلات دیگه شده ؟ این مشکل مسئولیتش یا با شماست یا با دیتاسنتر !
کسی که سرور 32 هسته ایی اجاره می کنه حتما برنامه خاصی روش داره ، 4 تا سایت معمولی که روی سرور نیست ، سایت های مهمی روی سرور هستند ... چرا باید وقتی ما پیش بینی مشکل می کنیم و برای اون اقدام می کنیم خیلی راحت این پیش بینی مشکل به یک مشکل بزرگ تبدیل بشه ؟ واقعا جواب اعتماد اینطور هست ؟
موضوع دوم :
واقعا این چه ساپورتی هست که شما یا دیتاسنتر دارید ارائه می دید ؟ چرا جواب های تیکت های من باید بین 2 تا 4 ساعت داده بشه ؟ حالا چیزی که خودتون خرایش کردید نباید پای کار بمونید و سریع تحویل بدید ؟
من اگر زمانی متن تیکت هامون رو اینجا بذارم ، برای شما و یا دیتاسنتر رسوایی بزرگی خواهد بود ، چون هر ادمی که 5 کلاس سواد داشته باشه می فهمه که مشکلی کوچکی به راحتی به یک افتضاح و ابروریزی تبدیل شد. تا الان هم که دیتاسنتر زحمت کشید و RAID رو بعد از 24 ساعت بقول خودش با برگردوندن هارد ها اصلاح کرد ، تمام اصلاح رمز عبور و fsck رو خودمون انجام دادیم. اما متاسفانه ساپورت شما در پشتیبانی افتضاح عمل کرد. من این موضوع رو پیگیری می کنم ....
من نمی خواستم تایپیک شکایت عمومی بزنم ... اما خواهشا مشکل رو سریعا حل کنید من بیشتر از این نمی تونم فشارها رو تحمل کنم.
AlmaHost
December 1st, 2012, 11:30
فکر نمی کنید در کنار افر دادن بهتر باشه به مشتریان فعلی هم رسیدگی کنید ؟
فکر نکنم مرد تر از من کسی باشه که 48 ساعت سرورش به دلیل بی توجهی شما یا دیتاسنتری که شما بالاترین سطح نمایندگیش رو دارید دان باشه ... و فشارهای کاربران رو تحمل کنه و اعتراض هم نکنه ، متاسفانه هر چی صبر کردم شما هیچ عملی انجام ندادید.
من چند روز قبل به شما اعلام کردم در RAID 10 من که 8 تا هارد درایو هست ، اشکالی در درایو شماره 7 دیده می شه ، من کی از شما خواستم هارد های 2 و 3 رو بدون هماهنگی و بدون تایید من عوض کنید ؟ که باعث دان شدن سرور و مشکلات دیگه شده ؟ این مشکل مسئولیتش یا با شماست یا با دیتاسنتر !
کسی که سرور 32 هسته ایی اجاره می کنه حتما برنامه خاصی روش داره ، 4 تا سایت معمولی که روی سرور نیست ، سایت های مهمی روی سرور هستند ... چرا باید وقتی ما پیش بینی مشکل می کنیم و برای اون اقدام می کنیم خیلی راحت این پیش بینی مشکل به یک مشکل بزرگ تبدیل بشه ؟ واقعا جواب اعتماد اینطور هست ؟
موضوع دوم :
واقعا این چه ساپورتی هست که شما یا دیتاسنتر دارید ارائه می دید ؟ چرا جواب های تیکت های من باید بین 2 تا 4 ساعت داده بشه ؟ حالا چیزی که خودتون خرایش کردید نباید پای کار بمونید و سریع تحویل بدید ؟
من اگر زمانی متن تیکت هامون رو اینجا بذارم ، برای شما و یا دیتاسنتر رسوایی بزرگی خواهد بود ، چون هر ادمی که 5 کلاس سواد داشته باشه می فهمه که مشکلی کوچکی به راحتی به یک افتضاح و ابروریزی تبدیل شد. تا الان هم که دیتاسنتر زحمت کشید و RAID رو بعد از 24 ساعت بقول خودش با برگردوندن هارد ها اصلاح کرد ، تمام اصلاح رمز عبور و fsck رو خودمون انجام دادیم. اما متاسفانه ساپورت شما در پشتیبانی افتضاح عمل کرد. من این موضوع رو پیگیری می کنم ....
من نمی خواستم تایپیک شکایت عمومی بزنم ... اما خواهشا مشکل رو سریعا حل کنید من بیشتر از این نمی تونم فشارها رو تحمل کنم.
سلام
مشکل را شما گزارش دادید و ما پیگیری کردیم و هارد ها تغییر کرد اما کار که با انتها رسید به لطف شما پسوردی را که تغییر دادید روی سیستم عامل و کار نمیکند و نمیدانید درست است یاخیر ، از ما میخواهید که کار را تمام کنیم
دوست عزیز تا شما پسورد صحیح را در اختیار ما قرار ندهید کار دیگری نمیشود کرد ما مسئول پسورد شما نیستیم
شما از طریق همان تیکت پیگیری کنید اینجا محل پشتیبانی نیست
موفق و پیروز
pardishosting
December 1st, 2012, 11:39
مشکل رو پیگیری کردید ؟ هارد ها تغییر کرد ؟
هارد 2 و 3 رو به جای هارد 7 عوض کردند ، هارد 7 که دست بهش نخورده ... بعد شما از ما تاییده گرفتید ؟ من به شما اجازه دادم که هارد منو عوض کنید ؟ اونم ساعت 18:30 عصر ؟
کار به انتها رسید ؟ منظورتون از انتها تحویل سرور بوت نشده و با ارور فایل سیستم هست ؟
پسورد رو بعد از اینکه سرور رو تحویل دادید ، عوض کردیم و تا اخرین لحظه با همون پسورد کار می کردیم.
به نظر شما امکان نداره بعد از اینهمه بلایی که سر دیتا اومده ، پسورد احتمالا کار نمی کنه ؟ این چه دیتاسنتری هست که ساپورتش بلد نیست ظرف 5 دقیقه از طریق boot GRUB پسورد رو ریست کنه ؟
لاگ تیکت ، IDRAC و ... هست ؛ نه من می تونم دروغ بگم ، نه شما می تونید تکذیب کنید.
الانم منتظر جواب اخرین تیکتم هستم ... دنبال این نیستم با شما بحث کنم ... شما هم جواب غیرمنظقی به من ندید ، جواب تیکت های منو سریع بدید تا مشکل امروز حل بشه.
با احترام
AlmaHost
December 1st, 2012, 11:51
مشکل رو پیگیری کردید ؟ هارد ها تغییر کرد ؟
هارد 2 و 3 رو به جای هارد 7 عوض کردند ، هارد 7 که دست بهش نخورده ... بعد شما از ما تاییده گرفتید ؟ من به شما اجازه دادم که هارد منو عوض کنید ؟ اونم ساعت 18:30 عصر ؟
کار به انتها رسید ؟ منظورتون از انتها تحویل سرور بوت نشده و با ارور فایل سیستم هست ؟
پسورد رو بعد از اینکه سرور رو تحویل دادید ، عوض کردیم و تا اخرین لحظه با همون پسورد کار می کردیم.
به نظر شما امکان نداره بعد از اینهمه بلایی که سر دیتا اومده ، پسورد احتمالا کار نمی کنه ؟ این چه دیتاسنتری هست که ساپورتش بلد نیست ظرف 5 دقیقه از طریق boot GRUB پسورد رو ریست کنه ؟
لاگ تیکت ، IDRAC و ... هست ؛ نه من می تونم دروغ بگم ، نه شما می تونید تکذیب کنید.
الانم منتظر جواب اخرین تیکتم هستم ... دنبال این نیستم با شما بحث کنم ... شما هم جواب غیرمنظقی به من ندید ، جواب تیکت های منو سریع بدید تا مشکل امروز حل بشه.
با احترام
سلام
عرض کردیم تیکت برای بار آخر
موفق وپیروز
AlmaHost
December 1st, 2012, 11:52
سلام
عرض کردیم تیکت برای بار آخر
موفق وپیروز
اینجا پشتیبانی ما نیست و تاپیک فروش است از مدیران خواهشمندم رسیدگی کنند
موفق وپیروز
AlmaHost
December 1st, 2012, 16:55
سلام
آفر جدید برای شش ماه
35% برای سرور های تک پردازنده
D7-210: Quad Core 2.66Ghz (X3450); 2 x 120GB SSD; 8GB RAM; 100Mbps (+ £57.99 per month)
D7-330: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230); 2 x 120GB SSD; 32GB RAM; 1Gbps (+ £89.99 per month)
D7-430: Quad Core 2.93Ghz (X3470); 2 x 120GB SSD; 32GB RAM; 1Gbps (+ £129.99 per month)
45% برای سرور دارای دو پردازنده
D7-790: 2 x Hexa Core 2.20Ghz (E5-2430); 2 x 240GB SSD + 2 x 2TB; 96GB RAM; 10Gbps (+ £299.00 per month)
D7-990: 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670); 2 x 240GB SSD + 2 x 2TB; 96GB RAM; 10Gbps (+ £399.00 per month)
این آفر فقط تا روز سه شنبه معتبر است در صورت نیاز تیکت ارسال کنید و شامل کلیه سرور های دیتا سنتر RED میباشد
موفق وپیروز
SV24.CO
December 1st, 2012, 17:29
من هم گله دارم . البته نه از الما بلکه از این دیتاسنتر .
ظاهرا این دیتاسنتر اینقدر سفارش گرفتن که اصلا نمیدونن دارن چکار میکنن . به ما گفتن هارد SSD تموم کردیم 28 نوامبر برامون میاد گفتیم اشکال نداره صبر میکنیم . حالا با یک روز تاخیر که اونم میدونم با فشار الما سرور رو دادن (چون در جریان جزییات بودم توسط یکی از دوستان) یکی از هاردها اصلا خراب بود . معلوم نیست از قطعات استوک استفاده میکنن ، از سرورهای قدیمی استفاده میکنن ، واقعا معلوم نیست دارند چکار میکنند !
سرور رو من 29 نوامبر تحویل گرفتم این لاگ iDRAC هست : Fri Sep 21 2012 20:20:42 Log cleared
par30shop
December 1st, 2012, 17:38
این تخفیف شامل ایپی و ... هم میشه ؟
AlmaHost
December 1st, 2012, 17:46
من هم گله دارم . البته نه از الما بلکه از این دیتاسنتر .
ظاهرا این دیتاسنتر اینقدر سفارش گرفتن که اصلا نمیدونن دارن چکار میکنن . به ما گفتن هارد ssd تموم کردیم 28 نوامبر برامون میاد گفتیم اشکال نداره صبر میکنیم . حالا با یک روز تاخیر که اونم میدونم با فشار الما سرور رو دادن (چون در جریان جزییات بودم توسط یکی از دوستان) یکی از هاردها اصلا خراب بود . معلوم نیست از قطعات استوک استفاده میکنن ، از سرورهای قدیمی استفاده میکنن ، واقعا معلوم نیست دارند چکار میکنند !
سرور رو من 29 نوامبر تحویل گرفتم این لاگ idrac هست : Fri sep 21 2012 20:20:42 log cleared
سلام
هفت روز به خاطر این تاخیر به شما اضافه که همان لحظه به شما ابلاغ شد
هارد های ssd خریداری شده بوده و بین این همه سفارش این دو مورد بوده که البته ما تمام تلاش خود را کردیم و حدود یکصد سروری که در این آفر فروش رفت گواه این مسئله هست که مشکلی نبوده
این آفر جدید هم که قرار دادیم برای رفاه حال کاربران هست و قابل توجه دوستانی که فکر میکنند ما سود پارتنری دریافت میکنیم با وجودی که دیتا سنتر آفر در این لحظه ندارد
موفق وپیروز
ehsaan
December 1st, 2012, 17:46
اینم واسه 6 ماه هست؟
AlmaHost
December 1st, 2012, 17:47
این تخفیف شامل ایپی و ... هم میشه ؟
سلام
بله تخفیف روی کل سفارش است
موفق وپیروز
SV24.CO
December 1st, 2012, 17:57
سلام
هفت روز به خاطر این تاخیر به شما اضافه که همان لحظه به شما ابلاغ شد
هارد های ssd خریداری شده بوده و بین این همه سفارش این دو مورد بوده که البته ما تمام تلاش خود را کردیم و حدود یکصد سروری که در این آفر فروش رفت گواه این مسئله هست که مشکلی نبوده
این آفر جدید هم که قرار دادیم برای رفاه حال کاربران هست و قابل توجه دوستانی که فکر میکنند ما سود پارتنری دریافت میکنیم با وجودی که دیتا سنتر آفر در این لحظه ندارد
موفق وپیروز
من هم شما رو مقصر ندونستم تو این قضیه . همون شبی که ساعت 3AM وسط کانفیگ دیتاسنتر داشتید داشتید تیکت میزدید واسه من و من از iDRAC داشتم میدیدم که دیتاسنتر همون لحظه داره کانفیگ میکنه به وجدان کاری شما پی بردم . شکایت من از دیتاسنتر بود و از شما هم تشکر میکنم .
به هر حال موفق باشید .
ehsaan
December 1st, 2012, 18:40
این تخفیف واسه چه مدت هست ؟ اینم مثل آفر قبلی6 ماهه هست ؟
ariansafaei
December 1st, 2012, 21:03
با سلام هنوز هم افرتون پا بر جاست ؟
یه دونه میخام اگه میشه قیمت رو یورو رو هم بگید که حساب کنم
ممنون
HiDd#N
December 1st, 2012, 22:29
منم میخوام یکی از این البته اینطور که شما آفر جدید دادین فکر میکنم بشه نزدیک 58 یورو من دومین آفر رو میخوام
How May I Order this Offer
AlmaHost
December 2nd, 2012, 11:01
سلام
آفر شش ماهه میباشد
قیمت ها به پوند است و این تخفیف شامل کل سرور های دیتا سنتر میشود
تا روز سه شنبه این آفر اعتبار دارد
موفق و پیروز
HiDd#N
December 2nd, 2012, 13:51
سلام
آفر شش ماهه میباشد
قیمت ها به پوند است و این تخفیف شامل کل سرور های دیتا سنتر میشود
تا روز سه شنبه این آفر اعتبار دارد
موفق و پیروز
شما اصلا d7-330 رو توی سفارشاتون ندارین ولی من برای پشتیبانی نوشتم که برام یکی بگیره چجوری میتونم order کنم خواهشا سریعتر تا offer تموم نشده به ما اطلاع بدید
ehsaan
December 2nd, 2012, 13:59
سلام. من این سرور رو می خوام با همین مشحصات .
هر یورو چند هست ؟ هزینه این سرور با 35% تخفیف به تومان چند میشه ؟
10050
ariansafaei
December 2nd, 2012, 14:09
6 ماهه یعنی نمیشه 1 ماه 1 ماه تمدید کرد باید پول 6 ماهو یه جا داد ؟
MagicVps.Com
December 2nd, 2012, 14:58
سلام. من این سرور رو می خوام با همین مشحصات .
هر یورو چند هست ؟ هزینه این سرور با 35% تخفیف به تومان چند میشه ؟
10050
دوست عزیز بر اساس قیمت پوند هست قیمتهای این دیتا سنتر نه یورو
MagicVps.Com
December 2nd, 2012, 14:59
6 ماهه یعنی نمیشه 1 ماه 1 ماه تمدید کرد باید پول 6 ماهو یه جا داد ؟
این 6 ماه که گفتتند یعنی تا 6 ماه بصورت ماهاینه هر ماه این قیمتها هست(بقولتون همون شارج 1 ماه به 1 ماه ) بعداز 6 ماه هم کالا قیمت شارج ماهاینه برمیگرده به قیمت اصلی
netw0rm
December 2nd, 2012, 15:47
تاپیک اصلا
واضح نیست الان من افر 6 ماه بخوام چیزی مونده هست ارائه می دین
یا نه
با ید افر جدید گرفت
par30shop
December 2nd, 2012, 19:06
چرا تخفیف جدید کریسمس رد رو اعلام نمی کنید .
(Free CPU) 2 x Hexa Core 2.20Ghz (E5-2430); 2 x 240GB SSD; 48GB RAM; 1Gbps (+ £149.00 per month)
آیا روی این هم 35 درصد تخفیف رو دارید ؟؟؟
این تخفیف تا 25 ام دسامبر هست.
MizbanVps
December 2nd, 2012, 23:54
لطفا برای سال جدید میلادی افر بهرت بزارید 50 درصد خیلی گرون هستش
akiaki
December 3rd, 2012, 18:52
باسلام . دوستان سرور کنسلی ندارن که برای مجازی سازی خوب باشه؟
شرمنده اگه اینجا تاپیک زدم
AlmaHost
December 4th, 2012, 09:56
سلام
امروز آخرین مهلت برای سفارش است تا ساعت دو بعد از ظهر
آفر برای کلیه سرور های محاسبه میشود
دوستان در صورت نیاز از طریق پرتال اقدام کنند
قیمت پوند
4900 به همراه 4% کارمزد حواله
35% سرورهای تک پردازنده
45% دو پردازنده
موفق و پیروز
pardishosting
December 5th, 2012, 10:13
با سلام
ناحیه کاربری شرکت چرا بالا نمی اد ؟
Ramin
December 5th, 2012, 10:20
با سلام
ناحیه کاربری شرکت چرا بالا نمی اد ؟
سلام
ظاهرا ناحیه کاربری سایت ایشان بدون HTPPs لود می شود یعنی
پشتیبانی - AlmaHost Co & PWHost Ltd (http://secure.almahost.ir)
Ardeshir-S
December 7th, 2012, 14:09
عزیز قسمت پشتیبانی سایت www.almahost.co,uk باز نمیشه و مشکل داره
چطوری با شما در ارتباط باشیم ؟
Ardeshir-S
December 7th, 2012, 14:16
پشتیبانی - AlmaHost Co & PWHost Ltd (http://secure.almahost.ir/)
MagicVps.Com
December 7th, 2012, 14:24
عزیز قسمت پشتیبانی سایت www.almahost.co,uk باز نمیشه و مشکل داره
چطوری با شما در ارتباط باشیم ؟
این ادرس استفاده کنید
پشتیبانی - AlmaHost Co & PWHost Ltd (http://secure.almahost.ir)
mohammad8711
December 7th, 2012, 20:25
این دیتاسنتر دیگه پهنای باند محدود نمیده ؟
به نظر میرسه سرعت آپلود رو محدود کردند
Ardeshir-S
December 7th, 2012, 21:02
فعلا که دیگه Premium Network ارایه نمیدن
korosh-eghbali
December 7th, 2012, 21:29
درود
در حال حاضر چه آفری داره این دیتا سنتر ؟!!
HyperServer
December 7th, 2012, 22:26
درود
در حال حاضر چه آفری داره این دیتا سنتر ؟!!
http://www.redstation.com/images/xmasoffer.gif
korosh-eghbali
December 8th, 2012, 01:15
http://www.redstation.com/images/xmasoffer.gif
من دقیقا متوجه این آف نشدم یعنی چی آخر
MagicVps.Com
December 8th, 2012, 01:41
روی این مدل سرور بصورت پیش فرض یک عدد سیپو قرار دارد که بصورت مجانی تبدیل به دو سیپو میشود یعنی دوال سیپو میشود سرور از حالت سینگل سیپو
mohammadhh14
December 21st, 2012, 13:41
آفر های جدیدی ندارید ؟ که از این تخفیف های 6 ماهه داشته باشه ؟
مخصوصا برای این سرور
d7-490
AlmaHost
December 22nd, 2012, 12:52
سلام
سرور بالای 150 پوند دارای ده درصد تخفیف برای 12 ماه دارد
موفق و پیروز
ghazadi2002
December 22nd, 2012, 19:27
سلام
من یه سرور اختصاصی از رداستیشن دارم
پنل کاربریشو دارم
چطوری میتونم سیستم عامل رو ریبویلد کن
ممنون میشم راهنمایی کنید
نیاز ضروری دارم
HyperServer
January 1st, 2013, 20:57
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f11/9544-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-redstation-%D8%A8%D8%A7-55-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-10-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-6-%D9%85%D8%A7%D9%87-11-3-2013-test10gb-jpg
وقت بخیر
امیرحسین ...
با سلام...
بنده این پست رو الان دیدم و لازم دیدم موردی رو توضیح بدم.
موقع ارسال این پست شما جزو پرسنل آلما هاست به صورت رسمی بودید ... پس شرکتتون در این تاپیک به صورت اتفاقی نبوده ! :)
لینک معتبری هم که ارسال کردید همونطور که از تصویر مشاهده میشه مربوط به سایت AS35662.NET | Global IP Transit Services (http://www.as35662.net) هست
این سایت برای کمپانی RedStation هست و تست شما از شبکه داخلی دیتاسنتر هست. پس اگر غیر این بود جای تعجب داشت :)
تاپیک 1 هفته پیش هم قدیمی نیست که بخواهید پست رو پاک کنید و یا بنده رو Bann کنید. موضوع هم کاملا مربوط هست و spam حساب نخواهد شد.
بعد از ارسال این پست نیز screenshot تهیه خواهد شد تا در صورت لزوم مورد استفاده قرار بگیره!
موفق باشید.
s.w.a.t
January 1st, 2013, 21:02
باسلام
این هم تصاویری دیگر! :)
روی سرور مذکور طبق اعلام کاربر 54سرویس فعال وجود دارد! سرور دانلود از لینک مایکروسافت براتون گذاشتم که زیاد متعجب نشید! ;) تصاویر هم به صورت سری میباشند که نفرمایید در یک بازه این اتفاق رُخ داده است و همینطور تعداد کانکشنها بین 1 و 4 متغیربوندند! :)
10586105871058810589
موفق باشید
HyperServer
January 1st, 2013, 21:05
تصویر مصرف پورت ارسال شد.
45 مگ در پیک + 11 مگ...
میشه 56 مگ.
سرعت مناسب هست ؟
ذکر این مورد لازم هست که تست شما در کل مصرف سرور بنده محسوب میشه...بنده جدا در نظر گرفتم.
نظرتون چی هست ؟ :)
HyperServer
January 1st, 2013, 21:10
باسلام
این هم تصاویری دیگر! :)
روی سرور مذکور طبق اعلام کاربر 54سرویس فعال وجود دارد! سرور دانلود از لینک مایکروسافت براتون گذاشتم که زیاد متعجب نشید! ;) تصاویر هم به صورت سری میباشند که نفرمایید در یک بازه این اتفاق رُخ داده است و همینطور تعداد کانکشنها بین 1 و 4 متغیربوندند! :)
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f11/10586-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-redstation-%D8%A8%D8%A7-55-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-10-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-6-%D9%85%D8%A7%D9%87-screenshot-32-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f11/10587-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-redstation-%D8%A8%D8%A7-55-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-10-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-6-%D9%85%D8%A7%D9%87-screenshot-35-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f11/10588-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-redstation-%D8%A8%D8%A7-55-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-10-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-6-%D9%85%D8%A7%D9%87-screenshot-38-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f11/10589-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-redstation-%D8%A8%D8%A7-55-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-10-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-6-%D9%85%D8%A7%D9%87-screenshot-45-png