برای خریدش و پرداخت وجهش کارت اعتباری موجود است و مشکلی ندارم میتونم خودم هم بخرم و پنل و مستندات سرور را در اختیار دوستان قرار بدهم !
اما برای کانفیگ و ستاپ اولیه احتیاج به کمک و تخصص اساتید است .
به این منظور اینجا مطرح کردم تا ببینم از موهبت اساتید و دوستان میتوان بهره جست ؟ خواسته ها به قرار زیر است :
1- میخوام نصب مجازی ساز و کانفیگ دقیق برای فایروالها و امنیت لازم بر روی سرور انجام بشود و همچنین دسترسی های لازم جهت تغییرات و ... بر روی سیستم عاملهای نصب شده مقدور باشد !
2- سرور به صورت زیر تفسیم بندی بشه و از دل سرور اصلی 4 عدد VPS مجزا به شرح زیر دربیاد !
الف ) یک سرور مجازی با رم 512 مگابایت برای میکروتیک با نصب و کانقیگات لازم جهت مورد ج !
ب ) یک سرور مجازی رم 1 گیگا بایت برای ویندوز 2003 با نصب و کانقیگات لازم جهت مورد ج !
ج ) یک سرور مجازی با رم 512 مگابایت برای IBSng و کانقیگات لازم که بتواند به 2 سرور اشاره شده در قبل سرویس دهد به طوری که مورد الف و ج برروی یک IP قرار بگیرند !
د ) یک سرور مجازی رم 2 گیگا بایت برای ویندوز سرور 2008 نسخه 64 بیتی با نصب و کانقیگ لازم ! (SQL Server 2012 & Active Directory )
با این تفاسیر هریک از دوستان که در این زمینه تخصص دارند لطفا قیمت و زمان آماده سازی رو اعلام کنند .
حتی اگر کسی خودش قابلیت خرید و ارایه سرور با مشخصات در خواستی را به صورت یک پروژه یک پارچه در ایران دارد لطفا قیمت شو اعلام کنه استقبال خواهد شد .
به عنوان مثال ممکنه دوستانی در خود دیتا ستنر مورد بحث پنل داشته باشند و یا از تخفیفات خوبی بهرهمتد باشند که قطعا مفید خواهد بود .
با تشکر
kingserver
November 1st, 2012, 03:21
http://www.webhostingtalk.ir/images/icons/icon1.png در خواست خرید سرور از دیتا سنتر hetzner و کانفیگ های مربوطه
با سلام خدمت اساتید
بنده قصد خرید یک سرور با مشخصات زیر رو به اضافه 2 ای پی اضافه از دیتا سنتر HETZNER آلمان را دارم !:">
برای خریدش و پرداخت وجهش کارت اعتباری موجود است و مشکلی ندارم میتونم خودم هم بخرم و پنل و مستندات سرور را در اختیار دوستان قرار بدهم !
به این منظور اینجا مطرح کردم تا ببینم از موهبت اساتید و دوستان میتوان بهره جست ؟ خواسته ها به قرار زیر است :
1- میخوام نصب مجازی ساز و کانفیگ دقیق برای فایروالها و امنیت لازم بر روی سرور انجام بشود و همچنین دسترسی های لازم جهت تغییرات و ... بر روی سیستم عاملهای نصب شده مقدور باشد !
2- سرور به صورت زیر تفسیم بندی بشه و از دل سرور اصلی 4 عدد VPS مجزا به شرح زیر دربیاد !
الف ) یک سرور مجازی با رم 512 مگابایت برای میکروتیک با نصب و کانقیگات لازم جهت مورد ج !
ب ) یک سرور مجازی رم 1 گیگا بایت برای ویندوز 2003 با نصب و کانقیگات لازم جهت مورد ج !
ج ) یک سرور مجازی با رم 512 مگابایت برای IBSng و کانقیگات لازم که بتواند به 2 سرور اشاره شده در قبل سرویس دهد به طوری که مورد الف و ج برروی یک IP قرار بگیرند !
د ) یک سرور مجازی رم 2 گیگا بایت برای ویندوز سرور 2008 نسخه 64 بیتی با نصب و کانقیگات لازم !
با این تفاسیر هریک از دوستان که در این زمینه تخصص دارند لطفا قیمت و زمان آماده سازی رو اعلام کنند .
حتی اگر کسی خودش قابلیت خرید و ارایه سرور با مشخصات در خواستی را به صورت یک پروژه یک پارچه در ایران دارد لطفا قیمت شو اعلام کنه استقبال خواهد شد .
به عنوان مثال ممکنه دوستانی در خود دیتا ستنر مورد بحث پنل داشته باشند و یا از تخفیفات خوبی بهرهمتد باشند که قطعا مفید خواهد بود .
با تشکر
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/paperclip.png تصاویر کوچک فایل پیوست http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f12/9509d1351720272t-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-hetzner-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%81%DB%8C%DA%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87-bb-png (http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f12/9509d1351720272-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-hetzner-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%81%DB%8C%DA%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87-bb-png)
سلام علیکم
از دیتاسنتر هلند Worldstream.nl میتونم سرور مناسب به شما پیشنهاد بدم و از این مدل سرور یکی خودم دارم و یکی مونده
تحویل سرور 24ساعت هست در وقت اداری ولی امکان دارد به 48ساعت در مواقع اظطراری بیانجامد
مشخصات سرور
AMD X2 240
8GB RAM
500GB
50 TB Traffic
Prt:100Mps
ip:4
هزینه سرور ماهیانه:47 یورو
نصب مجازی ساز Vmware Exsi
سرعت دانلود پورت:10الی 12مگ
نرخ سرور بر اساس نرخ روز یورو به قیمت مناسب به شما داده خواهد شد
سرور در پنل وی گیگ خواهد بود
ایدی من در یاهومسنحر:vgig@rocketmail.com
پورتال کاربران:www.portal.vgig.ir
سوال داشتین حاظر به راهنمایی هستم
موفق باشید
nimafire
November 1st, 2012, 14:25
سلام
دوست گرامی بیش از 6 سال در زمنیه مدیریت سرو رهای اختصاصی فعالیت داریم. میتوانیم بر اساس نیاز شما سرو رار از نظر سیستمی نرم افزاری امنیتی منیج و تحویل شما بدهیم
مایل بودید میتوانید به بنده پیغام خصوصی ارسال کنید تا در صورت تمایل مراحل قرار داد طی شود
با تشکر
serverstar.ir
November 1st, 2012, 19:13
با سلام خدمت اساتید
بنده قصد خرید یک سرور با مشخصات زیر رو به اضافه 3 ای پی اضافه از دیتا سنتر HETZNER آلمان را دارم !:">
د ) یک سرور مجازی رم 2 گیگا بایت برای ویندوز سرور 2008 نسخه 64 بیتی با نصب و کانقیگات لازم !
با تشکر
سلام در خدمتیم
Cpu: AMD Opteron 1210
Leistung: 2 x 1,8 GHz
Ram: 4 GB DDR3-RAM
Hdd: 2 x 200 GB SATA III
BW: Upload 10TB Download Unlimit
Port: 1000 Mbps
IP: 1 ip
cpu: Amd opteron 1210
leistung: 2 x 1,8 ghz
ram: 4 gb ddr3-ram
hdd: 2 x 200 gb sata iii
bw: Upload 10tb download unlimit
port: 1000 mbps
ip: 1 ip
دوست گرامی آیا این سرور را به صورتی که بنده در خواست دادم یعنی کانفیگ شده با 4 وی پی اس تحویل میدهید ؟
لطفا هزینه سه ip اضافه را هم بفرمایید .
serverstar.ir
November 1st, 2012, 23:23
با سلام
دوست گرامی آیا این سرور را به صورتی که بنده در خواست دادم یعنی کانفیگ شده با 4 وی پی اس تحویل میدهید ؟
لطفا هزینه سه ip اضافه را هم بفرمایید .[/b][/b][/b][/b]
با سلام با کانفیگ و آی پی اضافه مشکلی نداریم
اما بحث مجازی سازی که پیش میاد شما میتونید با انکی هزینه بیشتر سرور خیلی قویتر و تعداد آی پی بیشتری بگیرید
سرور دومی به نظر بنده مناسب تر هست تعداد آی پی بیشتر هم میتونید بگیرید و تعداد بیشتری سرور ارائه بدید
Mahsoon
November 2nd, 2012, 00:59
با سلام
سرور دومی به نظر بنده مناسب تر هست تعداد آی پی بیشتر هم میتونید بگیرید و تعداد بیشتری سرور ارائه بدید
قصد از تهیه سرور تجاری سازی آن نیست و استفاده از سرور صرفا مصرف شخصی دارد !
با سلام با کانفیگ و آی پی اضافه مشکلی نداریم
لطفا هزینه نهایی را برای پیشنهاد آولتون کانفیگ شده برای 4 وی پی اس اعلام نمایید .
serverstar.ir
November 2nd, 2012, 02:42
با سلام
قصد از تهیه سرور تجاری سازی آن نیست و استفاده از سرور صرفا مصرف شخصی دارد !
لطفا هزینه نهایی را برای پیشنهاد آولتون کانفیگ شده برای 4 وی پی اس اعلام نمایید .