توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی از او وی اچ
mariean
October 31st, 2012, 10:53
با سلام به همکاران عزیز
سرور اختصاصی میخاستم
از سری جدید او وی اچ رو 64 گیگ و 32
دوستانی که مشکل پنل ندارند و ... افر بدن و کاملا پشتیبانی میکنن اموزش + .... چون با او وی اچ کا نکردم
قیمت هر یورو هم چقدر ؟
از همه دوستان هم ممنون پیشاپیش
majam
October 31st, 2012, 12:27
از هادی قنبری بگیر
mehrshad.ho
October 31st, 2012, 12:34
هادی قنبری (آی آر سرور) و اکبری (هاست آی تی) پیشنهاد میشه
یورو روی 4400 هست
mariean
October 31st, 2012, 18:57
از هادی قنبری بگیر
ممنون
هادی قنبری (آی آر سرور) و اکبری (هاست آی تی) پیشنهاد میشه
یورو روی 4400 هست
ممنون مهرشاد جان
itjavani
October 31st, 2012, 19:28
در خدمتیم...
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شرکت تماس بگیرید...
01715521602-5521603
HyperServer
November 1st, 2012, 00:12
در خدمتیم...
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شرکت تماس بگیرید...
01715521602-5521603
تایید میشن. :)
downp30
November 3rd, 2012, 17:11
تایید میشن. :)
بله توی کلاه برداری تایید میشن .... پنل که بهتون نمیدن هیچ کاری هم براتون نمی کنن این جوان سرور .... همانطور که گفتم توی کلاه برداری تایید میشن
sainaweb
November 3rd, 2012, 17:17
بله توی کلاه برداری تایید میشن .... پنل که بهتون نمیدن هیچ کاری هم براتون نمی کنن این جوان سرور .... همانطور که گفتم توی کلاه برداری تایید میشن
:| ******************************* دوست عزیز . اگر ایشون کلاه برداری کردند برید تاپیک بزنید مدارک رو کنید .
ما که خیلی راضی هستیم ازشون .
downp30
November 3rd, 2012, 17:24
:| مرد درست و حسابی با دهنش حرف میزنه دوست عزیز . اگر ایشون کلاه برداری کردند برید تاپیک بزنید مدارک رو کنید .
ما که خیلی راضی هستیم ازشون .
زمانی که بیان و اکانت شما رو پاک کنن مدارکی هم باقی می مونه؟؟؟؟؟!!! شما اول برید ادبتون رو تقویت کنید بعد پست بدید لطفا .... بنده نظر و اتفاقی که برایم رخ داد رو گفتم ...
ERfan.Taleghani
November 3rd, 2012, 17:33
مرد حساب ! این آقا رو من خودم 4 سال هستش که میشناسم . ازشون سرویس ندارم ولی به کارشون ایمان دارم واقعا ! قبل از خرید هم شرایط رو ذکر می کنند . جای شک و شبهه ای هم باقی نمیمونه توی کارشون ! این حرفا به آقای مسعودی نمی چسبه
vp_server
November 3rd, 2012, 18:38
کیه که جوان سرور رو تایید نکنه!!!
مشکل خودتون رو گردن بقیه نندازید
ایشون کاملا شناخته شده هستند!
itjavani
November 3rd, 2012, 19:28
:))
واقعا نمیدونم ! چون پنل نمیدیم ، هیچ کاری هم نمیکنیم کلاه برداریم :)))))))) =))
چه چیزها که آدم نمیشنوه!
باز دوباره ما یه فروش ویژه سرور مجازی و اختصاصی راه انداختیم ، برخی افراد چشم تنگ ، چشم ندارند فروش رو ببینند!
یکی میاد از اسم ما سوء استفاده میکنه! یکی میگه چون قیمت یورو اینقدر میدی ، باعث افزایش نرخ ارز در بازار میشی :| این هم از ایشون! جمع کنید این مسخره بازی ها رو!
واسه تک تک هاستینگ ما مشتری به اندازه کافی هست. تخریب و 4تا مشتری ***ین یا پروندن جز اینکه در آمد حرام داشته باشید و تجارتتون بی رونق بشه ، هیچ چیز دیگه ای نداره.
هر بار هم تاپیک ما چه منفی چه مثبت اپدیت شد ، تعداد سفارش ها افزایش یافت. پس الکی وقت خودتون رو نگیرید.
موفق باشید.
downp30
November 3rd, 2012, 20:56
:))
واقعا نمیدونم ! چون پنل نمیدیم ، هیچ کاری هم نمیکنیم کلاه برداریم :)))))))) =))
چه چیزها که آدم نمیشنوه!
باز دوباره ما یه فروش ویژه سرور مجازی و اختصاصی راه انداختیم ، برخی افراد چشم تنگ ، چشم ندارند فروش رو ببینند!
یکی میاد از اسم ما سوء استفاده میکنه! یکی میگه چون قیمت یورو اینقدر میدی ، باعث افزایش نرخ ارز در بازار میشی :| این هم از ایشون! جمع کنید این مسخره بازی ها رو!
واسه تک تک هاستینگ ما مشتری به اندازه کافی هست. تخریب و 4تا مشتری ***ین یا پروندن جز اینکه در آمد حرام داشته باشید و تجارتتون بی رونق بشه ، هیچ چیز دیگه ای نداره.
هر بار هم تاپیک ما چه منفی چه مثبت اپدیت شد ، تعداد سفارش ها افزایش یافت. پس الکی وقت خودتون رو نگیرید.
موفق باشید.
اینم از طرز صحبتشون ..... من فکر کنم شما اگر چند تا پست دیگه بزنید دیگه واقعا شخصیت واقیعتون رو نشون خواهید داد...
HyperServer
November 3rd, 2012, 21:11
به زودی شما به دلیل زدن اتهام بدون مدرک برای مدتی در انجمن bann میشید :)
B.Z
November 3rd, 2012, 21:20
اینم از طرز صحبتشون ..... من فکر کنم شما اگر چند تا پست دیگه بزنید دیگه واقعا شخصیت واقیعتون رو نشون خواهید داد...
چه روزگاریه بحشون تحمت زدین بعد دوست دارید بیان بگن ممنونم ؟؟؟؟!!!!!
دوست من اگر مدرکی دارید تاپیک بزنید اگر نه برای تخریب دنبال راه بهتر باشید!!!
ایشون امتحانشون رو پس دادن
milade
November 3rd, 2012, 21:35
سلام .
با اجازه از استارتر عزیز ،
بله توی کلاه برداری تایید میشن ....
تایید میشن.
دوستان ، متاسفانه این تاپیک جایی برای تایید و تکذیب نیست . روال درست این هستش که کاربر از طریق درج Review اقدام به توضیح شرکت بکنه ، هم ظاهر بهتری داره هم مورد تایید هستش .
اینجا تاپیک درخواست سرویس هستش و آفرها توضیح داده میشن .
البته رول به این صورت بوده که تایید رو چشم پوشی و تشکر و تکذیب ناخوشایند هست که کاری نداریم . در کل چنین پست هایی ( بخصوص تکذیب که بدون مدرک صحیح ، فقط مخرب هست ) فقط جنجالی میتونه باشه .
:| مرد درست و حسابی با دهنش حرف میزنه
دوست عزیز ، اصول و منطق حرفه ای اجازه نوشتن چنین کلماتی رو نمیده در جایی که دوستان اکثراً دارای تحصیلات عالیه هستند و این ادبیات مورد نکوهش هستش ! بهتره در انتخاب کلمات دقت کنیم .
زمانی که بیان و اکانت شما رو پاک کنن مدارکی هم باقی می مونه؟؟؟؟؟!!!
متاسفانه اینجا جای این صحبت ها نیست همون طور که در بالا عرض شد .
آقای مسعودی مورد تایید خیلی از دوستان و همکاران ازجمله خود بنده هستند و استاد ما . در چند مورد هم که بنده معرف ایشون به شخصی بودم تا الان مشکلی نداشتند و راضی بودند از سرویس دهی ایشون !
پس بهتره اگر احیاناً مشکلی هم وجود داره از طریق روش صحیح پیگیری بشه تا بشه روی صحبت شما مانور داد و حق دفاع برای ایشون محفوط باشه .
در حال حاظر اجازه راپورت خیلی از پست ها من جمله پست من وجود داره . بهتره پست های اضافه حذف یشه .
با تشکر از وقت انجمن .
peyman0742
November 3rd, 2012, 22:21
والا بنده شخصا به عنوان عضو کوچکی از wht آقای مسعودی رو تایید می کنم
بنده 426000 تومان 1 ماه و نیم پیش به حساب ایشون ریختم اون زمان مشکلاتی برای خرید از ovh وجود داشت که ایشون در 5 دقیقه پول من رو برگردوندند
این نشان از مشتری مداری داره نه کلاه برداری دوست عزیز
mariean
November 4th, 2012, 01:09
سلام از افر دوستان ممنونم از کسانی که نظر دادن هم ممنونم اما واقعا یک درخواست این همه باید کش داده بشه و این داستان ها ؟