ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریسلر از ایران ماهیانه 3.500 تومان !

hostspace
October 30th, 2012, 14:13
با سلام
تغییراتی در پلن های هاست اسپیس دادیم که امیدوارم باعث جلب نظر دوستان بشه .
به واسطه این تغییرات ، از این به بعد ، سرویس هاست ایران و ریسلر ایران بدون محدودیت به فروش خواهد رسید .
به این صورت که شما در ریسلر هیچ گونه محدودیت ساب دامنه ، پارک دامنه ، تعداد سایت های میزبانی و فضا ندارید و تنها شما هزینه پهنای باند مصرفی خود را پرداخت می کنید .
در این هاست ، نصب لیچ ، نصب آپلود سنتر به صورت شخصی مجاز است !@-)
قابلیت Oversell نیز برای ریسلر ها فعال است . این به این معنی است که شما هر قدر بخواهید میتوانید بفروشید . فقط در صورتی که پهنای باند مصرفی شما به اتمام رسید ، می توانید جهت خرید پهنای باند بیشتر اقدام کنید .

امکانات :

فضای نامحدود
پهنای باند 1 گیگ الی 1 ترابایت
پشتیبانی از رپیدلیچ شخصی
سرعت دسترسی بسیار عالی
100% Warez
در سرورهای قدرتمند ایران
سایت شما قابل دسترسی در هر کشوری می باشد
Direct Admin
بی نهایت ساب دامنه
بی نهایت پارک دامنه
بی نهایت دیتابیس
پشتیبانی از بی نهایت وبسایت
دی ان اس اختصاصی
Oversell فعال !
قیمت ماهیانه 6.500 تومان

برای مشاهده کامل ، به لینک زیر مراجعه کنید !

ریسلر از ایران | خرید هاست – فروش هاست – هاست ایران – هاست ارزان (http://hostspace.ir/?page_id=24)

napster
October 30th, 2012, 14:19
kloxo چه ورژنی ؟

hostspace
October 30th, 2012, 14:24
کلوکسو آخرین ورژن
6.1.12

shayan7
October 30th, 2012, 14:32
من 500 مگ هاست ایران میخوام .. تا حالا با کولوکو کار نکردم امکانش هست تست بدید ؟؟

hostspace
October 30th, 2012, 14:33
دموی کلوکسو اینجاست
اگه مشکلی هم داشتید تو ضمینه نصب سی ام اس یا هر چیزی ، کمکتون می کنم
http://demo.kloxo.com:7778/login/

B.Z
October 30th, 2012, 15:24
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید این نامحدود چقدر نامحدود هست ؟
قیمت ها عالی هستن
پشتیبان گیری به چه صورت است ؟

shayan7
October 30th, 2012, 15:26
کلوکسو آخرین ورژن
6.1.12

دموش مشکل داره ........

hostspace
October 30th, 2012, 15:36
الان یه دمو براتون پیغام خصوصی می کنم

hostspace
October 30th, 2012, 15:44
دمو و توضیحات براتون ارسال شد.

hostspace
October 30th, 2012, 21:26
UP!

hostspace
November 2nd, 2012, 21:54
پست اول ویرایش شد !

در این هاست ، آرشیو فایل ، نصب لیچ ، نصب آپلود سنتر مجاز است !@-)

hostspace
November 2nd, 2012, 22:15
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید این نامحدود چقدر نامحدود هست ؟
قیمت ها عالی هستن
پشتیبان گیری به چه صورت است ؟

محدودیت فضا وجود ندارد و شما به اندازه پهنای باندی که دارید می توانید از هاست استفاده کنید .
معمولا در شرکت های خارجی ، چون هم هاست و هم پهنای باند نامحدود هست ، هر زمانی می توانند سایت شما را به اسم استفاده بیش از حد ، مسدود کنند . اما در سرویس های هاست اسپیس ، پهنای باند مجاز تعریف شده هست که در پنل هم می توانید مشاهده کنید و هر زمانی که پهنای باند بیشتری نیاز داشتید ، می توانید درخواست دهید تا بلافاصله پهنای باند هاست و یا ریسلر شما افزایش پیدا کند.
پشتیبان گیزی هم به صورت هفتگی است و یک نسخه از پشتیبان هم به سروری دیگر ارسال خواهد شد.

B.Z
November 2nd, 2012, 23:40

ممنون از شما ببخشید پهنای باند جدا باید خریداری بشه ؟

hostspace
November 3rd, 2012, 01:47
پهنای باند اولیه 1 گیگ هست . در هر زمانی که پهنای باند بیشتری احتیاج داشتید می تونید خریداری کنید .

amin885
November 3rd, 2012, 12:27
سلام و خسته نباشید.

برای حصول اطمینان از اینکه خدایی نکرده مثل برخی دوستان بگن مشکلاتی رو با دیتا سنتر داشتن و اطلاعات دوستان از دست رفته و مشکلاتی که خدایی نکرده منجر به از دست رفتن سایت و اطلاعات دوستان بشه و یا امثال این موارد اگر چند سایت که بر روی سرور های شما قرار دارن و یا سابقه ای و یا نماد الکترونیکی ویا هر چیزی که بیشتر بتونه اعتماد دوستانی که سایتی دارن و میخوان انتقال بدهند رو جلب کنه ارائه بدید به نظرم خیلی بهتره .

من خودم شخصا سایتی دارم که فضای 10 گیگی رو اشغال کرده اما در هر ماه فقط 7 گیگ پهنای باند استفاده دارم که اتفاقا به دنبال همچین سرویسی بودم .

hostspace
November 3rd, 2012, 14:47
درود بر دوستان

چند سایت نمونه :
شرکت میبد سرام
میبد سرام (http://www.meybodceram.ir/main/)
آموزشگاه دریایی قشم:
Iranian Marine Technology Diving Institute (http://imtdi.ir/)
شرکت معدن کاران طبس
معدن کاران مهرنگار طبس (http://mehrnegar-md.ir/)
تخفیفکده زبان :
تخفیفکده زبان (http://eamg.ir/)
فایل باز
دانلود فیلم , موزیک , آهنگ , موسیقی (http://filebuzz.ir/)
شرکت نعیم کارتن منطقه آزاد انزلی
شرکت نعیم کارتن منطقه آزاد انزلی » تولید کننده انواع کاغذ ، ورق ، جعبه ، کارتن و محصولات سلولزی (http://naeimcarton.ir/)

hostspace
November 4th, 2012, 01:44
یا امثال این موارد اگر چند سایت که بر روی سرور های شما قرار دارن و یا سابقه ای و یا نماد الکترونیکی ویا هر چیزی که بیشتر بتونه اعتماد دوستانی که سایتی دارن و میخوان انتقال بدهند رو جلب کنه ارائه بدید به نظرم خیلی بهتره .

خدمتتون عرض کنم که حدود 1 سال هست داریم فعالیت می کنیم . یک گروه 3 نفره هستیم و کارهای فنی و پشتیبانی هم به عهده من هست و 2 نفر دیگه ، بیشتر بازاریاب و پشتیبان مالی هستن . تو این یک سال فقط با شرکت های خصوصی کار می کردیم و برای شرکت ها پروژه انجام می دادیم و میزبانی می کردیم . اما حدود 1 هفته هست که به نظر 2 نفر دیگه اعضای گروه ، تصمیم به فروش عمومی گرفتیم . هم اکنون در شهر رشت دفتر داریم و کارهای ثبت شرکت ما هم در حال انجامه و همچنین برای نماد اعتماد هم اقدام کردیم .
در حال حاظر حدود 7 ریسلر و 60 سایت را بر روی دو سرور ایران از دیتاسنتر افرانت میزبانی می کنیم .
هدف ما گسترش سرویس میزبانی در داخل ایران هست و سرویس های ما ، اعم از هاست و ریسلر و در آینده سرور اختصاصی و مجازی ، فقط از ایران ارائه داده می شود .

saeed.spore
November 4th, 2012, 01:04
با سلام

میشه از این برای ایمیل مارکینگ هم استفاده کرد

مثلا 100 هزار عو داره انجمن سایتم میخوام به اونا ایمیل بفرستم

با تشکر

hostspace
November 4th, 2012, 01:06
با سلام

میشه از این برای ایمیل مارکینگ هم استفاده کرد

مثلا 100 هزار عو داره انجمن سایتم میخوام به اونا ایمیل بفرستم

با تشکر

درود
متاسفانه این امکان وجود نداره
ایمیل و تورنت روی این هاست ها غیر مجازه .

saeed.spore
November 4th, 2012, 01:07
ممنونم از راهنمایی تون

HAMIDELECTRONIC
November 4th, 2012, 18:04
جالب بود

hostspace
November 4th, 2012, 23:22
جالب بود

خواهش می کنم

و مهمتر هم اینه که قابلیت Oversell روی ریسلرها فعال شد .

winsent
November 12th, 2012, 12:47
با تشکر و سپاس از شما
چند مورد سوال و راهنمایی میخواستم که ممنون میشم پاسخ بدید:
1) فرمودید هر چقدر پهنای باند داشته باشیم به همون میزان نیز فضا داریم. در شروع کار نیز 1 گیگ پهنای باند داریم. این یعنی در شروع هاست ما 1 گیگ هستش و هرچقدر پهنای باند رو شارژ کنیم همون قدر فضا اضافه میشه؟ اگر اینطور باشه که اسمش نامحدود نیست!
2) سایت من در حدود 25 گیک الان هاست مصرف کرده و پر شده, کنترل پنلش هم دایرکت ادمین هستش. آیا امکان ترنسفر سایت بدون مشکل وجود داره؟

با تشکر و سپاس

hostspace
November 12th, 2012, 13:40
درود
من نگفتم هر چقدر پهنای باند دارید هاست دارید
گفتم محدودیت در هاست ندارید
ترنسفر هم میکنیم براتون

ariansafaei
November 12th, 2012, 13:53
بهتر نبود دایرکت ادمین نصب کنید کلوکسو یه پنل فوق العاده بی کیفیته دایرکت ادمین لایسنس 11 تومن هست که به نصبت امکانات خوبه تازه سرور ایران با وجود گرونیش حیفه کلوکسو باشه

winsent
November 12th, 2012, 14:23
من هم موافقم که دایرکت ادمین ورژن جدید رو نصب کنید
کلوکسو واقعا کیفیت بالایی نداره
اگر دایرکت ادمین نصب کنید مطوئن باشید مشتری های بیشتری نیز به سوی شما خواهند آمد

hostspace
November 12th, 2012, 14:24
بهتر نبود دایرکت ادمین نصب کنید کلوکسو یه پنل فوق العاده بی کیفیته دایرکت ادمین لایسنس 11 تومن هست که به نصبت امکانات خوبه تازه سرور ایران با وجود گرونیش حیفه کلوکسو باشه

مشکل قیمت لایسنس نیست . سرور دایرکت ادمین هم موجوده . اما تجربه هایی که قبلا داشتم ، سرور دایرکت ادمین در تعداد یوزرهای بالا کرش زیاد کرده و خطاهای عجیب و قریب زیاد داشته !

winsent
November 12th, 2012, 14:32
پس فرمودید سایت من رو بصورت کامل (25 گیگ حجمش هست + کنترل پنلش هم دایرکت ادمین هستش) به سرورهای خودتون منتقل میکنید و بدون هیچ مشکلی سایت بالا میاد
درسته؟
بزودی برای نمایندگی اقدام خواهد کرد
با تشکر

hostspace
November 12th, 2012, 14:34

فقط یک سایت هست ؟

hostspace
November 12th, 2012, 15:03
طبق آخرین تصمیمات گرفته شده ، از این پس هاست ها را بر روی سرور کلوکسو و ریسلر ها را بر روی سرور دایرکت ادمین ارائه می دهیم .

با این تغییر ، از این پس هم ریسلر و هم هاست به صورت اتوماتیک ارائه می شود .
در ضمن ، دوستانی که در سرور کلوکسو ریسلر دارند ، می توانند تیکت دهند تا ریسلر آنها را در سرور دایرکت ادمین ایجاد کنیم.

winsent
November 12th, 2012, 20:33
طبق آخرین تصمیمات گرفته شده ، از این پس هاست ها را بر روی سرور کلوکسو و ریسلر ها را بر روی سرور دایرکت ادمین ارائه می دهیم .

با این تغییر ، از این پس هم ریسلر و هم هاست به صورت اتوماتیک ارائه می شود .
در ضمن ، دوستانی که در سرور کلوکسو ریسلر دارند ، می توانند تیکت دهند تا ریسلر آنها را در سرور دایرکت ادمین ایجاد کنیم.

بسیار ممنون!
من در سریعترین زمان ممکن از شما ریسلر خواهم گرفت
به تمامی دوستان نیز میگم و خدمات شما رو تبلیغ خواهم کرد
همینطور ادامه بدید
مطمئنم جای خودتون در بین دیگر رقبا و شرکت های هاستینگ باز خواهید کرد
موفق و پیروز باشید!

hostspace
November 12th, 2012, 23:03
خواهش می کنم
در خدمتتون هستم

BESTTECH
November 13th, 2012, 00:26
قیمت این پکیج با 5 و 10 گیگ ترانسفر ماهانه چند می شه

hostspace
November 13th, 2012, 00:41
قیمت این پلن با پهنای باند 5 گیگ برابر با 7500 تومان و با 10 گیگ پهنای باند برابر 10500 تومان هست

TLOVE
November 13th, 2012, 20:55
ببخشید به عنوان هاست دانلود هم می شه استفاده کرد؟ میشه رپیدلیچ نصب کرد؟

hostspace
November 14th, 2012, 00:41
درود
بله
مشکلی وجود نداره

HAMIDELECTRONIC
November 14th, 2012, 00:59
بعد تمام شدن 1 گیگ پهنای باند قیمت چجوری هست مثلا 30 گیگ چقد میشه؟

hostspace
November 14th, 2012, 01:07
قیمت ها تو سایت اعلام شده
ریسلر از ایران | خرید هاست - فروش هاست - هاست ایران - هاست ارزان (http://hostspace.ir/?page_id=24)

winsent
November 14th, 2012, 12:45
البته باید این نکته رو خدمت دوستان بگم که پهنای باند بصورت ماهیانه هستش!
یعنی اگر شما 10 گیگ بخواید, برای یک سال باید 70 هزار تومان نیز برای پهنای باند پرداخت کنید + ماهیانه 3800 تومان برای هاست!

ariamizban
November 14th, 2012, 23:22
آقا صادق قرارداد میبندین ؟

hostspace
November 15th, 2012, 01:46
آقا صادق قرارداد میبندین ؟
]چه قراردادی؟ :-؟؟

hostspace
November 15th, 2012, 01:48
البته باید این نکته رو خدمت دوستان بگم که پهنای باند بصورت ماهیانه هستش!
یعنی اگر شما 10 گیگ بخواید, برای یک سال باید 70 هزار تومان نیز برای پهنای باند پرداخت کنید + ماهیانه 3800 تومان برای هاست!

همه جا پهنای باند به صورت ماهیانه هست .
شما تا به جایی رو دیدین که مثلا هاست بدن با 10 گیگ پهنای باند سالیانه ؟

winsent
November 15th, 2012, 11:49
حرف شما کالا درست هستش
یکی از دوستان اینطور گفتند و بنده هم بدون تحقیق این حرف رو زدم که همینجا از جناب خانی پور عذرخواهی میکنم
تا فردا شب (جمعه) نیز از شما ریسلر خواهم گرفت
با تشکر و سپاس از اطلاع رسانی و پشتیبانی خوب شما
به امید موفقیت های بیشتر

hostspace
November 15th, 2012, 12:10
حرف شما کالا درست هستش
یکی از دوستان اینطور گفتند و بنده هم بدون تحقیق این حرف رو زدم که همینجا از جناب خانی پور عذرخواهی میکنم
تا فردا شب (جمعه) نیز از شما ریسلر خواهم گرفت
با تشکر و سپاس از اطلاع رسانی و پشتیبانی خوب شما
به امید موفقیت های بیشتر

ممنونم
در خدمتتون هستم

ariamizban
November 15th, 2012, 12:27
]چه قراردادی؟ :-؟؟
قرارداد ریسلر دیگه ممکنه بخوام سالیانه ازتون بگیرم منم مسولیتی دارم چون برخی از مشتریا شرکتها و ادارت مهم هستند
شما قبلا هم از این کارا رو کردید یادمه هاست رایگان و هاستنامحدود میدادید هم خودم و هم یکی از دوستانم سابقه کار با شما رو داریم من خودم به شخصه از خدماتتون راضی بودم.

hostspace
November 15th, 2012, 13:21
مشکلی نداره
تیکت کنید

98patogh
November 15th, 2012, 16:28
اگر سی پنل بود برای یکی از سایت های شخصیم 100 % خرید داشتم

ariamizban
November 15th, 2012, 17:08
اگر سی پنل بود برای یکی از سایت های شخصیم 100 % خرید داشتم
نصب سی پنل روی سرور ایرانی امکانپذیر نیست

hostspace
November 21st, 2012, 07:35
با سلام
جهت افزایش کیفیت و رضایتمندی مشتریان عزیز ، مشخصات سخت افزاری سرور 1 دایرکت ادمین افزایش داده شد . در این تغییر ، رم سرور از 4 گیگ به 6 گیگابایت ارتقا پیدا کرد .
امیدوارم که با افزایش کیفیت ، رضایت شما مشتریان عزیز را جلب کنیم .
با تشکر

winsent
November 21st, 2012, 08:01
با سلام
جهت افزایش کیفیت و رضایتمندی مشتریان عزیز ، مشخصات سخت افزاری سرور 1 دایرکت ادمین افزایش داده شد . در این تغییر ، رم سرور از 4 گیگ به 6 گیگابایت ارتقا پیدا کرد .
امیدوارم که با افزایش کیفیت ، رضایت شما مشتریان عزیز را جلب کنیم .
با تشکر

با تشکر و سپاس فراوان

aminweb
November 21st, 2012, 23:40
آقا من خرید کردم ... و حسابم هم فعال شد و یوزر و پس رو هم دیدم و با ip به دایرکت ادمین رفتم تا وارد شم خطا نام کاربری و رمز رو میده

hostspace
November 22nd, 2012, 00:29
ریسلر چون پرداختش باید دستی تایید بشه
برای همین طول کشسد
سرویستون رو تایید کردم و می تونید استفاده کنید

aminweb
November 22nd, 2012, 09:51
واقعا ممنون ... لذت بردم
فقط یه سوال هزینه ip رو زدین 6 تومن ماهی ... اگر 6 ماهه ثبت کنیم تخفیف داریم؟

hostspace
November 22nd, 2012, 10:05
فقط یه سوال هزینه ip رو زدین 6 تومن ماهی ... اگر 6 ماهه ثبت کنیم تخفیف داریم؟

متاسفانه خیر

mha_mha
November 25th, 2012, 17:28
سلام
تاپیک فروش هاست دانلود نامحدود نمایندتون بسته شده و من نتونستم جواب بدم و اومدم اینجا جواب شما رو بدم،

درود
هر شرکتی طبق سیاست خودش می تونه قیمت گذاری انجام بده .
بنده که دارم پول این سرور رو می دم ، می تونم هر استفاده ای که می خوام ازش داشته باشم .
سرور توان لیچ شدن داره ، منم اجازه لیچ کردن می دم . فقط نباید طوری لیچ کنه که تمامی منابع سرور رو در اختیار بگیره .
فکر می کنم اینقدر اختیار دارم که خودم بتونم پلن های هاستینگ رو انتخاب کنم و قبل از هاست اسپیس ، اینقدر سابقه پشتیبانی و کارهای هاستینگ رو دارم که خودم بتونم سیاست کاریم رو تعیین کنم .
طرف حرف من بیشتر ریسلر شما جناب winsent (http://www.webhostingtalk.ir/member/12331/) بود بیشتر و می خواستم بگم هواسش باشه که کجا داره تکیه می کنه و در مورد اختیار و سیاست های شرکتتون شما کاملا مختارید و حتی می تونید هاست رایگان به دیگران بدید، اما من فقط گفتم با این توصیفات و این ویژگی ها، مگه قدرت سرور شما چقدر هست که شما و ریسلرهاتون، اینجوری دارید هاست میدید اونم با اون ویژگی ها ( هاست دانلود نامحدود با هارد 70 گیگ در ایران و قیمت 10 تومن)!!! و من فقط ویژگی های سرورتون (که به صورت پیش فرض انقدر هست) و تامین کنندتون رو گفتم، و بررسی انجام دادم با این سخت افزار چه استفاده ای می توان انجام داد. و حتی براتون دعای خیر هم کردم.

اینقدر سابقه پشتیبانی و کارهای هاستینگ رو دارم که خودم بتونم سیاست کاریم رو تعیین کنم .
تا به حال هم هر کسی از هاست اسپیس و یا هر کدوم از نماینده های هاست اسپیس سرویس گرفته ، راضی بوده و هیچ وقت شکایت نداشتم .
الحمدلله که شما سابقه ی کاری زیادی دارید اما تاریخ عضویتتون در فروم به 10 ماه پیش برمی گرده! در ضمن از زمان آفرتون بیش از 3 هفته نمی گذره و با صبر مشخص میشه کیفیت چطور بوده و الان حدودا نمیشه نظر داد. من که دعا می کنم کیفیتتون هر روز بهتر دیروز بشه.

پس لطفا تا زمانی که در مورد چیزی اطمینان ندارید ، نظر ندید و اینکه مولتی یوزر هم تو این انجمن ممنوعه .
با تشکر من همونطور که گفتم فقط بررسی کردم سرویس دهنده ی اصلی شما رو و ویژگی های سرور تون رو و در پست تون در جواب به من، حرف های منو تکذیب نکردید که من الان دلایل بیشتر براتون بیارم، حالا دیگه نمی دونم دیگه در مورد چی باید اطمینان کسب کنم! چون همه چیز روشنه حدودا! (البته انسان ممکنه اشتباه کنه و منم از این جمع بیرون نیستم و اگه من اشتباه می کنم شما ثابت کنید من اشتباه می کنم)! اما همین جا، جا داره که جمله خودتون رو در مورد خودتون استفاده کنم و بگم این تنها یوزر من تو سایت هست و تاریخ عضویتم به یک سال و پنج ماه پیش برمیگرده "پس لطفا تا زمانی که در مورد چیزی اطمینان ندارید ، نظر ندید"!!!
متشکرم

sh0op
November 25th, 2012, 18:12
سلام
ایدی و ایمیلتون را می فرستید ؟

hostspace
November 26th, 2012, 00:11
دوستان سرور ریسلر به مشکل برخورده داریم انتقال میدیم

در پی همین تغییرات هم در حال جدا کردن سرور بعضی از سایتها هستیم .
سرور شماره 1 تا فردا ظهر اختلال داره
از کاربران عذرخواهی می کنم .
به دلیل این اختلال , 10 روز به اعتبار همه مشتریانی که در سرور 1 بودند اضافه خواهد شد .

hostspace
November 26th, 2012, 15:19
مشکل حل شد

طرف حرف من بیشتر ریسلر شما جناب winsent (http://www.webhostingtalk.ir/member/12331/) بود بیشتر و می خواستم بگم هواسش باشه که کجا داره تکیه می کنه و در مورد اختیار و سیاست های شرکتتون شما کاملا مختارید و حتی می تونید هاست رایگان به دیگران بدید، اما من فقط گفتم با این توصیفات و این ویژگی ها، مگه قدرت سرور شما چقدر هست که شما و ریسلرهاتون، اینجوری دارید هاست میدید اونم با اون ویژگی ها ( هاست دانلود نامحدود با هارد 70 گیگ در ایران و قیمت 10 تومن)!!! و من فقط ویژگی های سرورتون (که به صورت پیش فرض انقدر هست) و تامین کنندتون رو گفتم، و بررسی انجام دادم با این سخت افزار چه استفاده ای می توان انجام داد. و حتی براتون دعای خیر هم کردم.

این تاپیک من نیست

الحمدلله که شما سابقه ی کاری زیادی دارید اما تاریخ عضویتتون در فروم به 10 ماه پیش برمی گرده! در ضمن از زمان آفرتون بیش از 3 هفته نمی گذره و با صبر مشخص میشه کیفیت چطور بوده و الان حدودا نمیشه نظر داد. من که دعا می کنم کیفیتتون هر روز بهتر دیروز بشه.

مدت سابقه کاری به تاریخ عضویت و آفر دادن نیست

من همونطور که گفتم فقط بررسی کردم سرویس دهنده ی اصلی شما رو و ویژگی های سرور تون رو و در پست تون در جواب به من، حرف های منو تکذیب نکردید که من الان دلایل بیشتر براتون بیارم، حالا دیگه نمی دونم دیگه در مورد چی باید اطمینان کسب کنم! چون همه چیز روشنه حدودا! (البته انسان ممکنه اشتباه کنه و منم از این جمع بیرون نیستم و اگه من اشتباه می کنم شما ثابت کنید من اشتباه می کنم)! اما همین جا، جا داره که جمله خودتون رو در مورد خودتون استفاده کنم و بگم این تنها یوزر من تو سایت هست و تاریخ عضویتم به یک سال و پنج ماه پیش برمیگرده "پس لطفا تا زمانی که در مورد چیزی اطمینان ندارید ، نظر ندید"!!!
متشکرم

شما اگه خریدار هستید ، می تونید از خود سایت خریداری کنید . اینم بوزر قبلی من که به خاطر بی اطلاعی از قوانین سایت بسته شد :)
نمایش مشخصات: goldcom - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/1254/)

mha_mha
November 26th, 2012, 16:27
طریقه ی جواب دادن های شما جالبه! جا داره این مسئله رو در قالب یک مثال طرح کنم که باعث بفهم بیشتر بشه، جریان مثل اینه که من می گم گاو شما انقدر شیر نمی ده که همه رو به امید یک سطل شیر معطل کنید (فوق فوقش به هر کس یه لیوانم به زور میرسه!)، بعد شما می گی گاو حیوان خیلی خوبیه! من این گاو خریدم و هر جور بخوام شیرش رو بین همه پخش می کنم! شما هم شیر می خواین بیاید صف وایسید!!! موضوع اینه که اصلا اینهه به همه نمیرسه، اما شما به جای پاسخ دادن به سوالات داری مغالطه می کنید. کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودش رو به خواب زده رو هرگز! کسایی که می خواستن بفهمن فهمیدن و منم منظورم همین بود.

مدت سابقه کاری به تاریخ عضویت و آفر دادن نیست
...

اینم بوزر قبلی من که به خاطر بی اطلاعی از قوانین سایت بسته شد
نمایش مشخصات: goldcom - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
بله از روی تاریخ عضویت نمی شه گفت 100 % سابقه ی کاری داره اما تا حدودی میشه فهمید و همینطور سابقه ی هر کس هم نشان دهنده ی قابل اعتماد بود اون طرف هست. اما من نمی خوام تهمت بزنم اما باور کنید اگه آدم یوزر قبلش که توسط مدیران بسته شده رو اعلام بکنه باعث ایجاد اعتماد نیست بلکه برعکس اونه!!!
در مورد آفر، من اصلا نگفتم هر کی آفر بده یعنی سابقش بیشتره، گفتم با صبر 100% مشخص میشه که عاقبتش چی میشه البته متاسفانه از الان معلومه.
سپاس

hostspace
November 26th, 2012, 16:35
به هر حال از نظراتتون ممنونم
و اینکه اینجا تاپیک آفر هست .
در مورد کیفیت هم زمان مشخص میکنه
با تشکر

B.Z
November 26th, 2012, 18:42
mha_mha (http://www.webhostingtalk.ir/member/23045/) دوست من ببخشید که من وارد بحث میشوم من نه از ایشون سرویس دارم و نه طرفداری میکنم ولی شما هی دارید یک موضوع رو کش میدید که بگید ایشون سرویس خوبی ندارد یا در اینده به مشکل میخورد یا هرچی میتونم بپرسم دلیل شما چی
هست ؟خریدار باید خودش تصمیم بگریه و خرید بکنه شما هی دارید میگید

در مورد آفر، من اصلا نگفتم هر کی آفر بده یعنی سابقش بیشتره، گفتم با صبر 100% مشخص میشه که عاقبتش چی میشه البته متاسفانه از الان معلومه.
شما چرا به جای بقیه تصمیم میگیرید ؟ایشون اگر به مشکل بخوردن کاربراشون تاپیک میزنند اگز هم نخورند که باز به ما و نه به شما ارتباطی ندارد!
شما اومدید در تاپیک فروش یک کاربر دیگه هی دارید میگید شما نمیتونید سرویس بدید از الان محکوم به شکست هستید! دوست من میتونم بپرسم اگر ایشون شکست بخوره به شما سودی میرسه ؟؟!
در آخر اگر ایشون بگه شکست خوردن بیخیال میشید؟

پ.ن :من نه طرفدار ایشون هستم و نه به من سودی میرسد و عضو هیج ارگان دسته و سازمانی هم نیستم

mortezaaalam
November 26th, 2012, 19:05
سلام
ببخشید چرا نمیشه از هیچ کدوم از شماره های داخل سایت ارتباط برقرار کرد؟
این فروش پا برجا است؟
بکاپ گیری دارید یا خیر؟
سپاس:53:

mha_mha
November 27th, 2012, 01:16
mha_mha (http://www.webhostingtalk.ir/member/23045/) دوست من ببخشید که من وارد بحث میشوم من نه از ایشون سرویس دارم و نه طرفداری میکنم ولی شما هی دارید یک موضوع رو کش میدید که بگید ایشون سرویس خوبی ندارد یا در اینده به مشکل میخورد یا هرچی میتونم بپرسم دلیل شما چی
هست ؟خریدار باید خودش تصمیم بگریه و خرید بکنه شما هی دارید میگید

شما چرا به جای بقیه تصمیم میگیرید ؟ایشون اگر به مشکل بخوردن کاربراشون تاپیک میزنند اگز هم نخورند که باز به ما و نه به شما ارتباطی ندارد!
شما اومدید در تاپیک فروش یک کاربر دیگه هی دارید میگید شما نمیتونید سرویس بدید از الان محکوم به شکست هستید! دوست من میتونم بپرسم اگر ایشون شکست بخوره به شما سودی میرسه ؟؟!
در آخر اگر ایشون بگه شکست خوردن بیخیال میشید؟

پ.ن :من نه طرفدار ایشون هستم و نه به من سودی میرسد و عضو هیج ارگان دسته و سازمانی هم نیستم
خواهش می کنم، شما حدودا درست می گید من یکم زیادی بحثو طولانی کردم، باید حرفمو می زدم و می رفتم، اما فقط تقصیر من نبود. جریان اینه که من اول با دیدن قیمت های یکی از ریسلر های جناب hostspace (http://www.webhostingtalk.ir/member/37082/)، بسیار تعجب کردم و گفتم اگر کیفیت هم خوب باشه منم از ایشون سرویس برگیرم، اما با بررسی و تحقیق هایی که انجام دادم به نتایجی رسیدم گفتم دیگران هم از شرایط آگاه باشند و هم اینکه وقتشون صرف تحقیق نشه و ... برای اینکه شما هم بفهمید دلیل من چی بود می توند به پست زیر مراجعه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f20/64058/index3.html#post596754
بله کاربران هم مختارند و هم مخ دار! و خودشون می توند تصمیم بگیرند. و من اینو وظیفم دونستم که اطلاعاتی رو که بدست آوردم اعلام کنم چون خودم تو این فروم یا هر جای دیگه تو اینترنت، می خوام سرویسی یا کالایی بخرم به نظر دیگران بسیار توجه می کنم و از آنها بابت نظرات مفید تشکر می کنم. دوباره داره بحث طولانی میشه. اما من از شکست ایشون ناراحت می شم اما می خوام دیگران هم توجه شون بیشتر جمع بشه و خدایی نکرده از سودجویی کسانی ضرر نکنند. در آخر هم بگم نه من هیچ وقت بیخیال نمی شم و در مورد کارهای خوب هر چی می تونم تشکر و راهنمایی وتبلیغ می کنم (البته کار خوب خودش تبلیغه) و در مورد کارهای بد هم تا جایی که بتونم روشن سازی می کنم. یک زبان دارم دوتا دندان لق، می زنم تا می توانم حرف حق.

aminweb
November 27th, 2012, 10:04
متاسفانه هنوزم قطع هست ؟ کی درست میشه ؟ چون قراره امروز سایت مشتری رو تحویل بدم

TLOVE
November 27th, 2012, 20:15
چی شد ؟.....................

aminweb
November 27th, 2012, 22:29
آقا من نمیدونم پشتیبانی کجاست چون سایت hostspace هم بالا نمیاد
متاسفانه سایت ها بالا نمیاد و از دسترس خارج شدن ... لطفا رسیدگی کنید ... تا حالا فک کنم به علت دیرکد شرکت ما نزدیک به 50 تومان ضرر کرده ... خواهش سریعتر پیگیری کنین

hostspace
November 28th, 2012, 13:53
درود به کاربران هاست اسپیس
2 روز اخیر ، شاهد اختلالاتی در سرویس سرور 1 بودیم .
سرور 1 زیر حمله Dos قرار گرفته بود که سرویس های ریسلر مشتریان داون شده بود .
برای رفع مشکل ، سرور را به سرور قوی تری انتقال دادیم که این عمل باعث اختلالات 2 روزه در برخی از سرویس ها شد .
در پی این انتقال مشتریان ریسلر باید ، آی پی سرویس خود را به 79.175.168.129 تغییر بدهند .

با تشکر

hostspace
November 28th, 2012, 15:29
سلام
ببخشید چرا نمیشه از هیچ کدوم از شماره های داخل سایت ارتباط برقرار کرد؟
این فروش پا برجا است؟
بکاپ گیری دارید یا خیر؟
سپاس:53:

فروش پابرجا هست . اما تازه انتقال سرور دادیم و تا فردا امکان سفارش وجود نداره
شماره تماس هم : 01318826869 و 09116387128

hostspace
November 29th, 2012, 12:20
فروش مجددا آغاز شد

aminweb
December 1st, 2012, 09:22
آقا دوباره سایت ها بالا نمیاد ... لطفا پیگیری کنید
دلیل این همه قطعی سرور رو واقعا نمیدونم به چه علتی هست
اما واقعا دیگه حوصله بر میشه
خواهشن زودتر پیگیری کنید

hostspace
December 1st, 2012, 14:47
سرور که داون نشد !!!!

aminweb
December 1st, 2012, 22:42
نه بابا هاست اسپیسو داون:">:67: آقا واقعا راضی هستیم فقط کفیت و دیگه پایین نیارید و کفیت و حفظ کنین محشره

aminweb
December 3rd, 2012, 17:31
آقا بازم قطع شده که ...
2 تا از مشتریانمون واقعا گله میکنند

s98
December 3rd, 2012, 22:19
مورد تایید هست

از نظر سرعت و کیفیت

hostspace
December 4th, 2012, 00:50
آقا بازم قطع شده که ...
2 تا از مشتریانمون واقعا گله میکنند

دوست عزیز
مانیتورینگ سرور می کنیم
سرور به جز اون دو روز که انتقال سرور دادیم ، دیگه قطعی نداشته !
ممکنه مشکل از اینترنت شما باشه
لطفا هر زمانی که احساس کردید قطع شده ، 1 دقیقه بعد تست کنید!
چون هیچ مشکلی از سمت سرور وجود نداره
جز چند مشکل نرم افزاری که ریپورت کردن و تا فردا حل میشه
با تشکر

aminweb
December 4th, 2012, 15:15
آقا دستتون درد نکنه ... مشکل هم باشه خدایش زودی حل میکنید و این پشتیبانی واقعا خوبه
خسته نباشید به شما و همکارتون در هاست اسپیس
واقعا مورد تایید هستین و بنده واقعا از سرورهاتون و پشتیبانیتون راضی هستم
موفق باشید

mehrdadzavar
December 4th, 2012, 15:23
کدوم دیتاسنتر ایران هست؟ یا شخصی هست؟منظورم سرور هست

hostspace
December 4th, 2012, 15:43
کدوم دیتاسنتر ایران هست؟ یا شخصی هست؟منظورم سرور هست

با دیتاسنتر افرانت کار میکنیم
سرور شخصی برای این همه سایت که جوابگو نیست :d

Aliiii
December 12th, 2012, 05:04
بالاخره کلوکسو دارید یا دایرکت ادمین؟! در پست اول دایرکت ادمین نوشته!اما تو تاپیک صحبت از کلوکسو هست.

hostspace
December 12th, 2012, 13:43
بالاخره کلوکسو دارید یا دایرکت ادمین؟! در پست اول دایرکت ادمین نوشته!اما تو تاپیک صحبت از کلوکسو هست.

هم دایرکت ادمین هست . هم کلوکسو

Farzinn
December 15th, 2012, 03:28
درود

عزیز فروش همچنان ادامه داره ؟

hostspace
December 15th, 2012, 09:29
درود
بله
به سایت مراجعه کنید

alisorkhposh
December 15th, 2012, 11:59
اقا سرور مجازی رم 4 کیفیت بالا قیمت مناسب دارین؟

Farzinn
December 15th, 2012, 19:29
درود

ممنون
خیلی دیر پاسخگو هستند الان خیلی وقته سفارش دادم

hostspace
December 16th, 2012, 00:17
اقا سرور مجازی رم 4 کیفیت بالا قیمت مناسب دارین؟

از ایران هست
لینک سرور های مجازی :

سرور مجازی لینوکس ایران | خرید هاست - فروش هاست - هاست ایران - هاست ارزان (http://hostspace.ir/?page_id=65)

درود

ممنون
خیلی دیر پاسخگو هستند الان خیلی وقته سفارش دادم

توی سایت هم اعلام شده
تایید سفارش ریسلر ممکن هست که بین 10 دقیقه الی 3 ساعت زمان بر باشه
و بررسی تیکت هم بسته به مشکلتون و حجم تیکت ها ممکنه زیر 1 دقیقه تا 5 ساعت زمان نیاز داشته باشه . اما به هر حال اگه مشکلی باشه من و 2 همکار پشتیبانم سعی می کنیم مشکلتون رو حل کنیم

Farzinn
December 16th, 2012, 00:28
درود و تشکر
سرویس تحویل گرفته شد بدون مشکل و سرعت لود بالا
ممنون ازتون
امید هست همیشه بدین صورت باقی بمونه کیفیت سرویس

hostspace
December 25th, 2012, 17:39
درود

طبق آخرین به روز رسانی نرم افزاری که انجام شد ، پکیج ها و کانفیگ جدیدی به سرور ها افزوده شد که سرعت دسترسی به سایت ها ، تا 2 برابر افزایش پیدا کرد .

همچنین پلن ریسلر دانلود نیز به سرویس های دیگر هاست اسپیس اضافه شد. که میتوانید تعرفه آن را در تاپیک زیر ببینید :
http://www.webhostingtalk.ir/f17/66803/

امیدواریم که با قیمت مناسب و کیفیت بالا در هاست اسپیس رضایت شما را جلب کرده باشیم .:111:

Farzinn
December 31st, 2012, 23:35
درود

سرورها قطع شده انگار

hostspace
January 1st, 2013, 21:34
با سلام
قطعی وجود نداشته و تو این مدت آپتایم 99 بوده . ممکنه آی پی شما روی سرور بلاک شده باشه . لطفا با پرا----کسی یا وی پی n تست کنید و موارد را از طریق تیکتینگ سایت پیگیری کنید
با تشکر

hostspace
January 7th, 2013, 23:51
فروش این سرویس همچنان ادامه دارد
یا به عبارت دیگر
up!

Farzinn
January 8th, 2013, 00:05
این سرویس هاتون چند انلاینو میتونه بخوبی ساپورت کنه؟

hostspace
January 8th, 2013, 00:30
محدودیت در تعداد آنلاین نیست
اما اگه مصرف شما طوری باشه که باعث کندی کل سرور بشه ، با ارسال عکس از منابع مصرفیتون راه کار حل مشکل بهتون ارائه میشه

Farzinn
January 8th, 2013, 00:31
محدودیت در تعداد آنلاین نیست
اما اگه مصرف شما طوری باشه که باعث کندی کل سرور بشه ، با ارسال عکس از منابع مصرفیتون راه کار حل مشکل بهتون ارائه میشه

یعنی ساسبند نمیکنید؟
ارتقاع میدید؟

چندمدته توکار سرور هستید؟

hostspace
January 8th, 2013, 00:42
یعنی ساسبند نمیکنید؟
ارتقاع میدید؟

چندمدته توکار سرور هستید؟

موقتا ساسپند میشه و بهتون اطلاع داده میشه . اگه خودتون بتونید مشکل رو رفع کنید باز میشه ولی اگه نتونستید معمولا راحت ترین راه استفاده از هاست اختصاصی هست

من خودم 5 سال هست که تو کار هاستینگم
اما هاست اسپیس سال گذشته پاییز راه اندازی شده

Farzinn
January 8th, 2013, 00:49
موقتا ساسپند میشه و بهتون اطلاع داده میشه . اگه خودتون بتونید مشکل رو رفع کنید باز میشه ولی اگه نتونستید معمولا راحت ترین راه استفاده از هاست اختصاصی هست

من خودم 5 سال هست که تو کار هاستینگم
اما هاست اسپیس سال گذشته پاییز راه اندازی شده

فردا مزاحمتون میشم.
ممنون از پاسخگوییتون

hostspace
January 8th, 2013, 00:50
خواهش می کنم
در خدمتتون هستم

omidrayaneh
January 10th, 2013, 01:12
سلام من یه ریسلر گرفتم برای انتقال کاربر cpanel دسترسی ssh lیخواستم و ممنون میشم قیمت یه همچین سرور مشابهی ((لینوکسی ))با cpanel و ssh چقدر تموم میشه؟

hostspace
January 10th, 2013, 01:54
متاسفانه سرویسی که سی پنل باشه ارائه نمیدیم چون سرویس های هاست اسپیس از ایران هست و Cpanel هم در ایران تحریمه
نکته دوم هم SSH ، این سرویس رو هم به کاربران ارائه نمیدیم چون ریسک امنیتی داره

برای انتقال هم تیکت بدین ، تعرفه انتقال هر سایت 1500 تومان هست.

omidrayaneh
January 10th, 2013, 13:54
سلاوم ممنونم یعنی شما میتونید سایت که روی سی پنل هست روی دایرکت ادمین انتقال بدید --یا روی چه کنترل پنلی انتقال میدید؟

omidrayaneh
January 10th, 2013, 13:58
بعد اگه کسی سایت دانلود داشته باشه بخواد فایلهاش روی هاست شما انتقال بده مثلا 20 گیگ موزیک باید از پهنای باند هاست مصرف کنه//راهی هست که فایلها رو روی هاست سوار کرد بدون اینکه مصرف پهنای باند داشته باشیم ((مثلا ارسال فایلها به صورت فیزیکی))((پست کردن به دیتا سنتر))

hostspace
January 10th, 2013, 14:14
عد اگه کسی سایت دانلود داشته باشه بخواد فایلهاش روی هاست شما انتقال بده مثلا 20 گیگ موزیک باید از پهنای باند هاست مصرف کنه//راهی هست که فایلها رو روی هاست سوار کرد بدون اینکه مصرف پهنای باند داشته باشیم ((مثلا ارسال فایلها به صورت فیزیکی))((پست کردن به دیتا سنتر))

برای 20 گیگ موزیک باید هاست دانلود خریداری کنید
می تونید به امضا من مراجعه کنید

CityKala.net
January 10th, 2013, 14:20
با سلام
به واسطه این تغییرات ، از این به بعد ، سرویس هاست ایران و ریسلر ایران بدون محدودیت به فروش خواهد رسید .
به این صورت که شما در ریسلر هیچ گونه محدودیت ساب دامنه ، پارک دامنه ، تعداد سایت های میزبانی و فضا ندارید و تنها شما هزینه پهنای باند مصرفی خود را پرداخت می کنید .
قابلیت Oversell نیز برای ریسلر ها فعال است . این به این معنی است که شما هر قدر بخواهید میتوانید بفروشید . فقط در صورتی که پهنای باند مصرفی شما به اتمام رسید ، می توانید جهت خرید پهنای باند بیشتر اقدام کنید .

امکانات :

فضای نامحدود
پشتیبانی از رپیدلیچ شخصی
سرعت دسترسی بسیار عالی
100% Warez
در سرورهای قدرتمند ایران
Direct Admin
بی نهایت ساب دامنه
بی نهایت پارک دامنه
بی نهایت دیتابیس
دی ان اس اختصاصی
Oversell فعال !
قیمت ماهیانه 3.500 تومان
قیمت سالیانه 38.500 تومان

با سلام
یک جا گفتید کنترل پنل دایرکت ادمین!
یکی گفته کلوکسو
بالاخره چه کنترل پنلی؟

hostspace
January 10th, 2013, 14:29
اول کلوکسو بوده بعد دایرکت ادمین شده
البته در حال حاظر هم دایرکت ادمین موجوده و هم کلوکسو
سرور کلوکسو سرعت بسیار بالاتری هم داره

omidrayaneh
January 10th, 2013, 15:08
با سلام

امکانات :

فضای نامحدود
پشتیبانی از رپیدلیچ شخصی
سرعت دسترسی بسیار عالی
100% Warez
در سرورهای قدرتمند ایران
Direct Admin
بی نهایت ساب دامنه
بی نهایت پارک دامنه
بی نهایت دیتابیس
دی ان اس اختصاصی
Oversell فعال !
قیمت ماهیانه 3.500 تومان
قیمت سالیانه 38.500 تومان

مگه خودتون ذکر نکردید برا آپلود /لیچ/دانلود مجازه ///////بلاخره میشه استفاده کرد برای هاست دانلود و لینوکسی؟

omidrayaneh
January 10th, 2013, 15:09
راهی هست که ما فایلها رو برای دیتا سنتر ارسال کرد یا فقط باید آپلود کر از طریق اینترنت

hostspace
January 10th, 2013, 18:46
مگه خودتون ذکر نکردید برا آپلود /لیچ/دانلود مجازه ///////بلاخره میشه استفاده کرد برای هاست دانلود و لینوکسی؟

استفاده در حد شخصی اشکال نداره
اما این شما کلی فایل بیاری و با استفاده به عنوان هاست دانلود باعث افزایش لود سرور بشی ، مشکل داره

راهی هست که ما فایلها رو برای دیتا سنتر ارسال کرد یا فقط باید آپلود کر از طریق اینترنت
فایل ها باید آپلود بشه

s98
January 10th, 2013, 19:27
هاست اسپیس تایید می شود.

hostspace
January 18th, 2013, 14:40
تولد 1 سالگی هاست اسپیس مبارک :53:

درود فراوارن بر کاربران و مشتریان گرامی هاست اسپیس

1 سال پیش بود که هاست اسپیس راه اندازی شد .
آن زمان هدف من از راه اندازی هاست اسپیس فقط میزبانی تعداد محدودی سایت شرکتی و دولتی بود . بعد از گذشت حدود 9 ماه ، تصمیم به عمومی کردن سرویس ها شد .

نوع مدیریت و قیمت مناسب سرویس ها ، کیفیت و سرعت بسیار بالای سرویس ها و پشتیبانی واقعی ، از جمله خصوصیاتی بود که توانست نظر مشتریان را جلب کند و خوشحالیم که پس از گذشت تنها 3 ماه از آغاز فعالیت رسمی هاست اسپیس ، هم اکنون میزبان بیش از 30 ریسلر و 200 وبسایت در 5 سرور هستیم .

امیدوارم با افزایش بیشتر کیفیت سرویس ها ، نظر مشتریان محترم را جلب کنیم .

با تشکر:105:

BESTTECH
January 18th, 2013, 16:14
تولد 1 سالگی هاست اسپیس مبارک :53:

درود فراوارن بر کاربران و مشتریان گرامی هاست اسپیس

1 سال پیش بود که هاست اسپیس راه اندازی شد .
آن زمان هدف من از راه اندازی هاست اسپیس فقط میزبانی تعداد محدودی سایت شرکتی و دولتی بود . بعد از گذشت حدود 9 ماه ، تصمیم به عمومی کردن سرویس ها شد .

نوع مدیریت و قیمت مناسب سرویس ها ، کیفیت و سرعت بسیار بالای سرویس ها و پشتیبانی واقعی ، از جمله خصوصیاتی بود که توانست نظر مشتریان را جلب کند و خوشحالیم که پس از گذشت تنها 3 ماه از آغاز فعالیت رسمی هاست اسپیس ، هم اکنون میزبان بیش از 30 ریسلر و 200 وبسایت در 5 سرور هستیم .

امیدوارم با افزایش بیشتر کیفیت سرویس ها ، نظر مشتریان محترم را جلب کنیم .

با تشکر:105:

موفق باشید

hostspace
January 25th, 2013, 23:16
ورژن دایرکت اذمین و همچنین بسته های نرم افزاری سرور به روز شد . همچنین سرور ارتقا یافت .
و فروش همچنان ادامه دارد

hostspace
February 2nd, 2013, 17:39
با سلام
همانطور که مطلع بودین ، هاست اسپیس سرورهای اختصاصی را از پارس دو ( که سرورها را در افرانت کولو کرده بود) تهیه می کرد .
اما حدود یک هفته ای هست که بعد از تغییر آی پی سرور ، مشکلاتی با پارس دو به وجود آمده .
متاسفانه ، این شرکت به بهانه های مختلف اقدام به داون کردن سرور های هاست اسپیس می کند و باعث شد که در این 2 هفته ،ضرر های زیادی را پرداخت کنیم .
نمونه :
24 ساعت سرور شماره 3 داون شد !
دلیل : سرور شما زیر دی داس رفته و پهنای باند شما به اتمام رسیده ، برای ادامه کار سرور مجددا باید پهنای باند خریداری کنید !
مگه میشه سرور ایران که نهایتا سرعت پورتش به 5 مگابایت برسه ، 100 گیگابایت پهنای باندش در عرض 2 ساعت به اتمام برسه ؟

نمونه دیگه که این دفعه خود هاست اسپیس داون شده :
سرور ریستارت شد و دیگه بالا نیومد !
دلیل : این شرکت به دلیل خطا در سیستم مالیش ، سرور سرور بنده رو به 512 تغییر داده و این باعث داون شدن شده . بعد از ریبوت هم دیگه کلا بالا نیومد و الان حدود 5 ساعت هست که شرکت پارس دو پاسخگوی هاست اسپیس نیست . تلفن شرکت را جواب نمیدن ، تیکت هم پاسخ داده نمیشه .

اطلاعیه :
امشب بعد از گفتگو با همکاران ، احتمالا یک ابر سرور ایران از دیتاسنتر تبیان خریداری میشه. طبق سوابقی که پارس دو داره ، احتمالا تا فردا به تیکت ها پاسخی نمی دن . اما فردا سرور در دسترس قرار میگیره.
تمامی مشتریان به سرور جدید تبیان منتقل خواهند شد و یک ماه سرویس رایگان به دلیل جبران خسارت 24 ساعت داون تایم به تمامی کاربران افزوده خواهد شد .

از تمامی مشتریان عزیز به دلیل این داون تایم پوزش می طلبم و باور کنید که مشکل از سمت هاست اسپیس نیست و متاسفانه پارس دو جدیدا خیلی برای ما مشکل ایجاد کرده .
در 24 ساعت شبانه روز از طریق تماس با شماره : 01318826869 پاسخگوی شما هستیم .:53:

hostspace
February 5th, 2013, 02:58
به دلیل تکمیل ظرفیت سرور ، تا اطلاع ثانوی ، امکان سفارش هاست و ریسلر جدید وجود ندارد .
بعد از افزایش ظرفیت و تهیه سرور جدید ، فروش مجددا آغاز خواهد شد .:53:

hostspace
February 9th, 2013, 13:32
با سلام
فروش مجددا با تعرفه جدید آغاز شد

BESTTECH
February 9th, 2013, 14:30
انتقال به تبیان انجام شد یا نه هنوز ؟

Farzinn
February 9th, 2013, 15:09
انتقال به تبیان انجام شد یا نه هنوز ؟

من تاجایی که اطلاع دارم کنسل شده و سرور دیگه ایی گرفته شده که قویتر از قبلی هست در حال رفع مشکلات هم هستن دوست عزیزم.

hostspace
February 9th, 2013, 23:45
من تاجایی که اطلاع دارم کنسل شده و سرور دیگه ایی گرفته شده که قویتر از قبلی هست در حال رفع مشکلات هم هستن دوست عزیزم.
درود
طی صحبت هایی که با دو همکار دیگه داشتم به دلیل قیمت بالای سرور های تبیان ، در صورت انتقال به تبیان مجبور به افزایش قیمت ها به صورت نجومی بودیم . به همین دلیل با شرکت پارس دو که نماینده افرانت هستن به توافق رسیدیم و تصمیم بر این شد که انتقال به دیتاسنتر دیگر انجام نگیره . چون در صورت انتقال مشکلات فراوانی به وجود می آمد .
اما تصمیم گرفته شد کمی با افزایش قیمت ها ، بتونیم سرورهای بیشتری اضافه کنیم و تعداد کاربران را در هر سرور به حداقل برسانیم تا کیفیت و سرعت سرویس ها به حداکثر برسد .
به زودی شاهد افزیش محسوس کیفیت سرویس ها خواهید بود :x