ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدیران هاست چی شده؟

blog
October 29th, 2012, 23:59
چند وقته سایتم در مدیران هاست و سایت اصلیشون http://www.modiranhost.com/ قعطا
کسی خبر نداره چی شده؟

ronaldo0571
October 30th, 2012, 00:39
این پیغام صفحه اصلی باز میشه

سلام خدمت مشتریان عزیز

دیتاسنتر هتزنر سرور 5.9.9.15 را بلاک کرده .
در حال پیگیری مشکل هستیم

reza*
October 30th, 2012, 01:15
این پیغام صفحه اصلی باز میشه

سلام خدمت مشتریان عزیز

دیتاسنتر هتزنر سرور 5.9.9.15 را بلاک کرده .
در حال پیگیری مشکل هستیم

آیپیش چقدر باحاله :105:

Ramin
October 30th, 2012, 01:18
فکر می کنم با توجه به اتفاقات چند روز گذشته اطلاعات این سرور نیز ........!

TARIMEHR
October 30th, 2012, 01:38
تعجبم از اینه که این سایت و همچنین وارز هاست(خصوصا وارز هاست) که دارن حرفه ای کار میکنن مگه بکاپ گیری انجام نمیدن؟

Ramin
October 30th, 2012, 01:41
تعجبم از اینه که این سایت و همچنین وارز هاست(خصوصا وارز هاست) که دارن حرفه ای کار میکنن مگه بکاپ گیری انجام نمیدن؟

ظاهرا حتی از اطلاعات پرتال خودشان هم بک آپ تهیه نشده است ؟ شاید فایل بک آپ دچار مشکل بوده است؟

TARIMEHR
October 30th, 2012, 01:51
وارزهاست کل اطلاعات اون سرورشون از بین رفت
حتی من دوباره ثبت نام کردم

فایل بکاپ روز قبلش بگیم خراب
هفته قبلش خراب
ماه قبل هم خراب؟
حداقل بخشی از اطلاعات رو که میشه برگردوند

اگه این اتفاق برای مدیران هاست هم بیوفته دیگه هتزنر رو باید نفرین کرد :))

AvalinHost
October 30th, 2012, 02:02
این رو در مرورگرتون بزنید:
http://5.9.9.15/
به نظرتون این ip بلاک هست؟!!!

TARIMEHR
October 30th, 2012, 02:03
یعنی سرور فرمت و به یه نفر دیگه فروخته شد؟

AvalinHost
October 30th, 2012, 02:03
فکر می کنم با توجه به اتفاقات چند روز گذشته اطلاعات این سرور نیز ........!

با توجه به نوسانات شدید ارز فکر میکنم همشون ورشکسته شدن و انداختن گردن هتزنر!!

AvalinHost
October 30th, 2012, 02:04
یعنی سرور فرمت و به یه نفر دیگه فروخته شد؟

خیر، ولی میتونه همه این ماجراها یه داستان چند قسمتی و دنباله دار باشه.......

TARIMEHR
October 30th, 2012, 02:12
اما فکر نکنم کسی بخاطر ورشکستگی سرورای هتزنر رو حداکثر تا ۵۰۰ اجارشون میتونه باشه رو تمدید نکنه و آبرو ریزی رو ترجیح بده

AvalinHost
October 30th, 2012, 02:16
اما فکر نکنم کسی بخاطر ورشکستگی سرورای هتزنر رو حداکثر تا ۵۰۰ اجارشون میتونه باشه رو تمدید نکنه و آبرو ریزی رو ترجیح بده

ما خودمون از ابتدا که شروع کردیم با هتزنر داریم کار میکنیم.
تا الان هیچ مشکلی هم نداشتیم.
این شُکی که چند وقت پیش به بازار ارز وارد شد باعث شد خیلی ها از مزیت معرف هتزنر که 1.5 ماه فرصت برای پرداخت فاکتور میده سوء استفاده کنن....
لطفا در این مورد دیگه بحث رو ادامه ندید.

om!d-D
October 30th, 2012, 02:51
این آی ی بلاک نیست :)

hamid_234
November 3rd, 2012, 10:58
من پیشنهاد میدم انتقال بدید که مثل بقیه نشین از جمله خودم

Ramin
November 3rd, 2012, 11:55
من پیشنهاد میدم انتقال بدید که مثل بقیه نشین از جمله خودم

اطلاعات همه در سرور هست و سایت ها بسته شده اند ، پشتیبانی هم ............ چه چیزی انتقال دهند؟

mortezaaalam
November 3rd, 2012, 18:40
سلام سایتشون که بالا میاید چطور میگید ... ؟:-?

memare-ahvaz
November 6th, 2012, 22:48
خوشبختانه سایت من روی سرور دومشون قرار داره که بعد از حدود 150 بار down شدن به گفته خودشون سرور جدید خریداری کردن و هنوز تحویلشون نداده بودند،پولشم واریز کرده بودند
والا خدا میدونه چی میخواد سرمون بیاد
نه تلفن های شرکت رو جواب میدن و نه موبایلش رو جواب میده
تو همین هفته باید انتقال بدم به سرور های میهن وب هاست تا خیالم راحت بشه ه اگه شب خوابیدم،صبح پا نشم ببینم جا تره و بچه هم نیست
البته من 2 هفته قبل از اینکه این ماجرا پیش بیاد درخواست برگشت هزینه باقی مانده رو دادم،چون حقیقتش شک کردم بهشون
اما ندادن تا کشید به اینجا
یکی نیست آخه بگه بابا جواب تلفن رو بدید،یا لا اقل روتون نمیشه تو سایت بنویسید،کم آوردید، بگید ما هزینه میدیم
واقعا من موندم چرا بعضی ها به راحتی با آبروشون بازی میکنن
بخدا من دوست ندارم مدیران هاست خراب بشه چون بهش اعتماد کرده بودم

habiballahafg
November 6th, 2012, 22:56
نتونستند از پس هزینه سرور ها بر بیند فعلا سرور بسته هست
مدیران هاست همواره دارای مشکل بوده

memare-ahvaz
November 6th, 2012, 23:08
دوستان راه پیگیری چی پیشنهاد میکنید؟

memare-ahvaz
November 7th, 2012, 18:05
1 خبر خوب که امیدوارم تحقق پیدا کنه
طبق معمول رفتم به سایت مدیران هاست"بخش پشتیبانی"
اول که فقط کپی رایت whmc رو می نوشت،الان دیدم نوشته
Down for Maintenance
در حال تغییرات در قسمت پشتیبانی هستیم

امیدوارم جناب یاشار صفاری از این بحران عبور کنند و با اراده ای قوی به بازار هاستینگ برگردند
چون خوب شروع کردند،فقط این شرکت نبوده که از نابسامانی بازار ارز آسیب دیدن،امیدوارم که این مشکلات موجود بزودی حل شود"اساسی"

om!d-D
November 8th, 2012, 22:21
shیتشون هک شده به نظر؟

مدیران هاست ، میزبان بیش از 500 وب سایت ایرانی

سایت هک شده ... http://www.modiranhost.com/images/M_images/pdf_button.png (http://www.modiranhost.com/index.php?view=article&id=23:1391-08-18-18-08-16&format=pdf)http://www.modiranhost.com/images/M_images/printButton.png (http://www.modiranhost.com/index.php?view=article&id=23:1391-08-18-18-08-16&tmpl=component&print=1&layout=default&page=)http://www.modiranhost.com/images/M_images/emailButton.png (http://www.modiranhost.com/index.php?option=com_mailto&tmpl=component&link=b70e16e090863869bea4d9d6a934b0986946c5cb)
نوشته شده توسط Administrator پنجشنبه, 18 آبان 1391 ساعت 18:06
سایت هک شده توسط من ایدی یاهو آدرس ایمیل ....

اگه میخواید دلیلش رو بفهمی منو اد کن ولا کل سیستمتو میریزم گل هم

جریانش چیه؟

memare-ahvaz
November 9th, 2012, 00:16
عجب بدبختی نصیب ما شده،سایت منم دیگه بالا نمیاد،دامینشون بعد از هک متصل شده به همون سروری که گفتند بلاک شده توسط هتزنر،سایت منم رو سرور قبلیشون بود ،هویز میگیرم از modiranh.com
اینا رو میزنه

ns1.modiranh.com

176.9.62.196

ns2.modiranh.com

5.9.59.67

از modiranhost.com
میگیرم اینا رو میزنه

ns1.modiranserver.net

5.9.9.15

ns2.modiranserver.net

5.9.9.15

از modiranserver.net میگیرم
اینا رو میزنه

ns1.modiranserver.net

5.9.9.15

ns2.modiranserver.net

5.9.9.15

دوستان تو رو خدا یکی راهنمایی کنه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟

shahabhost
November 9th, 2012, 00:24
عجب بدبختی نصیب ما شده،سایت منم دیگه بالا نمیاد،دامینشون بعد از هک متصل شده به همون سروری که گفتند بلاک شده توسط هتزنر،سایت منم رو سرور قبلیشون بود ،هویز میگیرم از modiranh.com
اینا رو میزنه

ns1.modiranh.com
176.9.62.196

ns2.modiranh.com
5.9.59.67

از modiranhost.com
میگیرم اینا رو میزنه

ns1.modiranserver.net
5.9.9.15

ns2.modiranserver.net
5.9.9.15

از modiranserver.net میگیرم
اینا رو میزنه

ns1.modiranserver.net
5.9.9.15

ns2.modiranserver.net
5.9.9.15

دوستان تو رو خدا یکی راهنمایی کنه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟

ای پی سرور جدیدشون رو ندارید؟

TARIMEHR
November 9th, 2012, 00:29
ادمین مدیران هاست قصد ندارن بیان اینجا چیزی بگن به کاربراشون؟

memare-ahvaz
November 9th, 2012, 00:35
نمیدونم چی شده
هکر 3 تا سرورشون رو هک کرده
خاک بر سرم شد

TARIMEHR
November 9th, 2012, 00:36
ساختگیه

memare-ahvaz
November 9th, 2012, 00:37
سایت من روی دامین modiranh.com قرار داشت که الان هکر این دامین رو به 2تا دی ان اس سرور مختلف وصل کرده
اومدم دی ان اس دوم رو از پنل دامینم حذف کردم بلکه فرجی بشه اما تاثیری نداشت

shahabhost
November 9th, 2012, 00:55
چک کنید ببینید از این جا میتونید لاگین کنید؟

https://176.9.62.196:2083/

memare-ahvaz
November 9th, 2012, 03:03
ممنون از دوستان؛
با اطلاع رسانی که بنده ساعت 11:30 از طریق پیامک به جناب صفاری انجام دادم خوشبختانه تمهیدات لازم رو انجام دادن,دی ان اس ها به روال عادی برگشتند و جای هیچ نگرانی نیست
در ضمن الان که به سایت مجدد مراجعه کردم اطلاعیه ای در سایت قرار گرفته بود که لازم می دونم اینجا بزارم تا افکار عمومی جریجه دار نشه نسبت به بازار هاستینگ"با اجازه مدیران وب هاستینگ تالک"

اطلاعیه

مشتریان گرامی، با توجه به رخدادهای اخیر و برای حفظ کیفیت خدمات هاستینگ، "مدیران هاست" تصمیم گرفته است تا از این پس خدمات میزبانی وب خود را با همکاری "ایران سرور" ارایه نماید. بزودی وب سایتهای موجود با پشتیبانی فنی یکی از معتبرترین برندهای میزبانی وب ارایه خواهد شد. براساس برنامه ریزی انجام شده، انتقال وب سایتها بصورتی انجام خواهد شد که کمترین اختلال ممکن در خدمات رخ دهد، در تمام طول مدت انتقال پشتیبانی فنی هاستینگ در کنار شما خواهند بود. جزییات و زمان انتقال هر وب سایت به مالک آن اطلاع رسانی خواهد شد. توجه فرمایید که از تماس با راه های ارتباطی قبلی اعم از ایمیل و تلفن خودداری نمایید ، بزودی مشخصات و راه های ارتباطی جدید به اطلاع مشتریان گرامی خواهد رسید .

www.iranserver.com

Ramin
November 9th, 2012, 09:53
به دنبال دردسر هستید؟ بنده اگر جای شما بودم تنها یک فول بک آپ تهیه می کردم از پنل و سریعا در شرکت دیگر سایت را اپ می کردم . هیچ اعتمادی وجود ندارد هر لحظه کل اطلاعات نابود شود !

pardishosting
November 9th, 2012, 11:48
اخر عاقبت هاست نامحدود 16000 تومانی با اون اعتماد به نفس بهتر از این نمی شه !

memare-ahvaz
November 9th, 2012, 13:01
خدا رو شکر من فول بک آپم رو دیشب تونسم دانلود کنم،دنبال جای مناسب میگردم،اما تا زمانی که پیدا نکردم با همین مدیران هاست که قراره مسئولیتشو ایران سرور به دوش بکشه"نمیدونم حقیقت داره یا نه"ادامه میدم

dnfb7
November 10th, 2012, 12:19
سلام.

لطفا یه راه تماس با آقای صفاری در اختیار من قرار بدید، هرچقدر با شرکت تماس میگیرم کسی پاسخگو نیست، الان حدود 2-3 هفته هست که کلا کارای ما داغون شده، میخوام دامین هارو انتقال بدم به یه شرکت دیگه، فقط یه کد انتقال میخوام ... همین و بس ...

RoobinaServer
November 10th, 2012, 12:34
سلام.

لطفا یه راه تماس با آقای صفاری در اختیار من قرار بدید، هرچقدر با شرکت تماس میگیرم کسی پاسخگو نیست، الان حدود 2-3 هفته هست که کلا کارای ما داغون شده، میخوام دامین هارو انتقال بدم به یه شرکت دیگه، فقط یه کد انتقال میخوام ... همین و بس ...
مگر پنل دومین بین المللیتون را ندارید؟

dnfb7
November 10th, 2012, 12:34
من نه بک آپ میخوام نه هاست میخوام ... فقط دامین هامو میخوام ... سه تا دامین توی این شرکت ثبت کردم که دوتاش میاد بالا و یکیش کلا هیچیش حتی سی پنلش بالا نمیاد ..

فقط میخوام دامین هامو انتقال بدم ... آبروم در خطره ... یکی کمکم کنه

شرکت که کلا تعطیله، سایتی هم که وجود داره، پنل دامین رو هم ه بهمون ندادن، فقط زدن هاستا رفته سمت ایران هاست، پس دامین ها چی !؟!

ایران هاستم میگه هنوز هاستا اکی نشده، قیمتها فرق داره ... من به کی بگم ؟! من فقط دامین هامو میخوام ... ترو خدا یکی کمک کنه ...

dnfb7
November 10th, 2012, 13:09
مگر پنل دومین بین المللیتون را ندارید؟

نه چیزی به من ندادن، وقتی بهشون گفتم در جواب گفتن که باید اول بهمون میگفتید تا به نام خودتون بزنیم !!! عجیب ترین جوابی که از یه شرکت شنیدم !!!

memare-ahvaz
November 10th, 2012, 14:35
دوست عزیز؛
این که این جواب رو بهت دادن خیلی عجیب هست
منم 1 دامین دادم واسم ثبت کردن،هرچی هم گفتم پنلشو بهم بدین جواب پرت بهم دادن تا اینکه این وضعیت پیش اومد و نتیجه نگرفتیم
من شماره موبایل جناب صفاری رو دارم،اما دادنش به شما فایده ای نداره،چرا که پاسخ پیامک و تلفن رو نمیدن

اگر خواستی به آیدی یاهوم پیام بده،من بیشتر آنلاین هستم

dnfb7
November 10th, 2012, 17:44
دوست عزیز؛
این که این جواب رو بهت دادن خیلی عجیب هست
منم 1 دامین دادم واسم ثبت کردن،هرچی هم گفتم پنلشو بهم بدین جواب پرت بهم دادن تا اینکه این وضعیت پیش اومد و نتیجه نگرفتیم
من شماره موبایل جناب صفاری رو دارم،اما دادنش به شما فایده ای نداره،چرا که پاسخ پیامک و تلفن رو نمیدن

اگر خواستی به آیدی یاهوم پیام بده،من بیشتر آنلاین هستم

نمیدونم چرا بعضی از آدما عادت کردن به آبرو ریزی، هم آبروی خودشون هم ما ... من و امثال من که طراح سایت هستیم باید به کی اطمینان کنیم اینجا ؟ دو سال پیش یه دامین داشتم که به نام چهار نفر از چهار استان شد اما به نام خودم نشد ...

الانم که این وضعیت رو داریم، واقعا چرا کسی روی این شرکتا نظارت نداره ؟!!!
الان باید چکار کنیم ؟!!!
تا کی باید به مشتری بگیم امروز، فردا ... شایدم هیچ وقت !

mohammad690
November 10th, 2012, 21:21
بلههههه! ساختگیهههههه:66:

خوب مثل زبان ادم ميگفتن نميتوانيمممممم! ولي حق رو بايد بديم كه دلار واقعا سنگین شده=((

sa_sh41
November 11th, 2012, 00:35
دوستان عزیز نگران نباشند
بنده بالاخره تونستم باایشون برقرار کنم و با ایران سرور هم تماس گرفتم
ظاهرا تیم ایران سرور دارن سرور های مدیران هاست رو بهینه می کنند و از نظر امنیتی در حال بررسی هست.
سایت ها الان بدون هیچ مشکلی بالا میان
طی قولی که به ما داده شد تا اخر هفته تمامی مشکلات مرتفع میشه.
چون خودم تماس گرفتم باایران سرور.خواستم اطلاع رسانی کنم که دوستان زیاد ناراحت نباشن

memare-ahvaz
November 11th, 2012, 14:44
انتقال "مدیران هاست" به "اختصاصی" با همکاری "ایران سرور"
کاربران گرامی، پس از بروز مشکلات ناخواسته در سرورهای قدیم "مدیران هاست"، از روز شنبه 20 آبان 91 خدمات ارایه شده توسط "مدیران هاست" توسط Ekhtesasi.com ارایه میشود.
تمام کاربران میتوانند برای پیگیری مشکلات و تمدید خدمات خود از طریق وب سایت ekhtesasi.com و پورتال مشتریان جدید به آدرس portal.ekhtesasi.com اقدام نمایند.
تمام سرویسهای قبلی تا زمان سررسید فعال بوده و خدمات مانند سابق ادامه خواهد داشت.

avaz_z69
November 20th, 2012, 18:19
سلام دوستان
کسی تا حالا تونسته با این هاستینگ اختصاصی تماس بگیره
آخه من هرچی تیکت و ایمیل میفرستم جواب نمیدن، حتی با شماره ای که گذاشتن تماس گرفتم باز هم جواب نمیدن

paypal
November 20th, 2012, 22:24
باز هم هتزنر افرادی را بدبخت کرد

avaz_z69
November 21st, 2012, 08:58
دوستان کسی نبود جواب بده

memare-ahvaz
November 21st, 2012, 17:59
بله بنده تماس گرفتم،جناب شریفی پاسخگو بودند و هستند
ازشون خواستم دامین های من رو به میهن وب هاست انتقال بدن که بدون چون و چرا انجام دادند و من ممنونشون هستم
شما هم دوست عزیز عجله نکن
باید مواقعی که انلاین هستند پی ام بدی بهشون حتما جواب میگیری

winsent
November 21st, 2012, 18:42
امیدواریم مشکلات شما دوستان هرچه سریعتر برطرف گردد...
اما این نکته را همیشه به یاد داشته باشید: بکاپ بگیرید, بکاپ بگیرید, بکاپ بگیرید
+
این برای 1000 مرتبه هست که به دوستان پیشنهاد میکنیم!
فکر نکنید از بین رفتن اطلاعات, قطعی های ناخواسته, داون شدن سرور و... هزاران دلیل دیگر برای شما پیش نمی آید و فقط برای دیگران است!!!