ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با iis 7

noucamp
October 29th, 2012, 22:28
در iis 7 هرکاری میکنم نمیتونم هیچ فایلی را برای دانلود قرار بدم و یوزر پسورد برای دانلود میخواد8-|
مشکل از کجاست؟
قبلا از ویندوز 2003 استفاده میکردم و در iis اون پرمیشن ها را درست میکردم فایل میرفت برای دانلود
مرسی

gitiserver
October 29th, 2012, 23:37
سلام
هنوزم مشکل پرمیشن دارید وفقط یوزر ها اجازه دانلود دارن
به اون دایرکتوری دست رسی iis دادید ؟

noucamp
October 29th, 2012, 23:43
سلام
هنوزم مشکل پرمیشن دارید وفقط یوزر ها اجازه دانلود دارن
به اون دایرکتوری دست رسی iis دادید ؟

میخوام بدون یوزر و پسورد دانلود بشن رویه دایرکتوری کلیک راست کردم و برای همه همه پرمیشن ها را باز کردم ولی بازم یوزر پسور میخواد
چجوری دسترسی iis بدم؟ فایلها را در این مسیر میریزم و تک تک این فولدرها را پرمیشن دادم حتی فایلها را هم دستی پرمیشن دادم inetpub/wwwroot/myfolder

majidisaloo1
October 29th, 2012, 23:48
همه ی چریمیشن ها رو ادد کنید و از داخل ای آی اس هم فرمت مورد نظر خود را اضافه کنید

gitiserver
October 30th, 2012, 00:52
میخوام بدون یوزر و پسورد دانلود بشن رویه دایرکتوری کلیک راست کردم و برای همه همه پرمیشن ها را باز کردم ولی بازم یوزر پسور میخواد
چجوری دسترسی iis بدم؟ فایلها را در این مسیر میریزم و تک تک این فولدرها را پرمیشن دادم حتی فایلها را هم دستی پرمیشن دادم inetpub/wwwroot/myfolder

همه پرمیشن هارو اد کردید ؟
نباید مشکلی وجود داشته باشه
در صورت تمایل مشخصات پ .خ کنید ببینم مشکلش از کجاس
موفق باشید

Ramin
October 30th, 2012, 01:04
اگر توضیحات دوستان مختصر است و برای شما کافی نیست در کادر جستجوی بالای همین صفحه سرچ کنید .نحوه برطرف نمودن این مشکل بارها در انجمن توضیح داده است برای 2003 و 2088 ...

noucamp
October 31st, 2012, 00:56
مشکل حل نشد!
ویندوز را دوباره نصب کردم حل شد@-)