majidisaloo1
October 29th, 2012, 20:27
با سلام و عرض ادب
سرور جدید با امکانات و قدرتی بالا از کشور آمریکا آماده شد
به دلیل این که نمیخواiهیم سرور رو شلوغ کنیم از دادن رو 256 و 128 معذوریم
مجازی ساز: Vmware 5
تضمین کیفیت و پایداری به طور کامل
پشتیبانی از طریق تیکت و گفتگو انلاین در سایت
نصب سیستم عامل به انتخاب کاربر
نصب و کانفیگ کامل انواع نرم افزار به طور کامل
تحویل بین 1 تا شش ساعت (معمولا سریع تحویل داده می شود)
لطفا پس از سفارش از طریق تیکت یا گفتگو آنلاین سیستم عامل خود را اعلام کنید
نصب سیستم عامل دو بار در ماه دوبار بصورت رایگان
سرور ها SELF MANAGED میباشد اما گروه پشتیبانی آنلاین سرور تا حد امکان تمام تلاش خود را برای راهنمایی شما خواهد کرد
دارای پنل تحت وب در پنل کاربری به صورت کامل برای مانیتورینگ و روشن و خاموش و....
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/8417-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D8%B2%DA%A9%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-1%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%86-1-png
دارای پنل پیامک متصل به ناحیه کاربری برای اطلاع رسانی وضعیت تیکت ، صورت حساب ، مسدود کردن سرور و.....
اشانتیون ها :
به تمامی کاربرانی که خرید میکنند پنل پیامک (با شماره اشتراکی) (پس از خرید ارائه میگردد ) + هاست 200 مگ به صورت رایگان (بس از خرید ارائه میگردد ) داده خواهد شد
آدرس سایت :
Online Servers - صفحه اصلی پورتال (http://www.onlineservers.in)
قوانین آنلاین سرور (http://onlineservers.in/announcements.php?id=2)
ای دی یاهو:
onlineservers2
دوستان هر سوالی بود در خدمتیم
پیشنهاد های استثنایی ما برای شما
سرور مجازی 512
CPU : 1core
RAM: 512MB
HDD : 15GB
port : 1GB
ماهانه 20000تومان
سفارش (http://onlineservers.in/cart.php)
------------------------------------------
سرور مجازی 1024
RAM: 1GB
HDD :20GB
ماهانه 25000تومان
سرور مجازی 2048
CPU : 2core
RAM: 2GB
HDD : 40GB
ماهانه 30000تومان
هر 10 گیگابایت هارد اضافه 2500 تومان
512 مگابایت رم اضافه: 8000 تومان
هزینه ای پی اضافه 7000 تومان
----------------------------------------
تمامی سرورها تا 24 ساعت با ارائه دلیل صحیح و منطقی در صورتی که ایراد از سرور های ما باشد بازگشت هزینه خواهد داشت
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هر گونه سوالی بود در خدمتیم (میتوانید از طریق یاهو ، تیکت (سوالات قبل از خرید ) اقدام نمایید)
منتظر این هستیم که بهترین خدمات را برایتان به ارمغان آوریم
نمونه تایید مشتریان ما که در وب هاستینگ تالک حضور دارند :
سلام تایید میشید بخاطر اینکه سرور رو شلوغ نمی کنید و پورت زیاد share نمی شه . کاره جالبی هست ;)
فکر نمیکنم تعریف و تایید من تاثیری داشته باشه اما واقعا تو این مدت که دارم با دوست خوبم که بیش از اینکه سرویسش خوب باشه خودش آدم درستیه کار میکنم واقعا بی نظیر هست و اگه از 100 بخوایم نمره بدیم
اخلاق 100
کیفیت سرور 100
پشتیانی 99 اون 1 درصد هم برا اونه که اگه یه وقت ایشون اینترنتش قطع شد نتونست کاری براتون بکنه نگین چرا گفته بودی 100 ولی واقعا 100 هست
قیمت 100
یا حق التماس دعا پیشاپیش هم فرارسیدن ماه مبارک رمضان رو تبریک میگم
سلام تاید میشن کارشون خیلی درسته پشتیبانی خیلی عالی و قوی داران
سلام
میخواستم از مجید عزیز تشکر کنم سرور ایشون مناسب ، پشتیبانی عالی ، روابط عمومی بسیار عالی ، من از سرور ایشون راضی هستم
خواستم از زحمات ایشون تشکر کرده باشم
موفق باشید
تایید میشن
پشتیبانی خوب
اپ تایم بالا
قیمت مناسب
سرعت مناسب و ... =d>
اقا مجید کارش درسته
هم پشیتبانی عالی هم سرعت عالی هم کیفیت عالی
تایید میشود
تاييد ميشن
مخصوصا به خاطر عدم oversell و +(كيفيت)+
ارادت داريم
سلام بر بزرگ مرد عرصه ی هاستینگ ، حاج مجید
من از اقا مجید سرویس ندارم اما سروری که خریدم روش کلی مشکلات داشتم و حاج مجید خیلی کمک کرد
کاری که توی کل این انجمن از بین این همه آدم فقط سه نفر دارن کمک میکنن بهم یکیشون اقا مجید هست
واقعا از پشتیبانیش راضی هستم
با اینکه ازش سرویس ندارم بهم پشتیبانی میده
آقا مجید آپتایم پشتیبانیش 100 درصده
سرور دارم ازشون و کاملا راضی هستم
100000% تائید میشن
با اخلاق ، وظیفه شناس ، و از همه مهمتر با صداقت
براشون آرزوی موفقیت دارم
سلام و درود بر شما دوستان عزیز
این آقا مجید قصه ما نمی دونم داستانش چیه که من واسا چند تا سوال سه چهار روزی هی تو مسنجر و تو سایت پشتیبانیوشون دنبالشون دویدم تا بتونم چند تا جواب ساده ازشون بگبرم. :69:
بعدشم کلی گله بشون کردم که چرا اینجوریه، ایشون گفتن اولویت با مشتری هاست نه هر کی از راه برسه
تو دلم گفتم خوش به حال مشتری ها که این قدر احترام دارند پیش این آقا
کلی هم شرط کردند که اگه سرویس یه تو یکی یدم واسات منیج نمی کنم (حالا چراشو نمی دونم) ما هم قبول کردیم :->
ولی همین که فهمیدند ما داریم مشتریشون می شیم روالشونو تغییر دادند و قبل از اینکه پول رو به حسابشون بریزم پلن رو بم دادند و کلی هم تخفیف روش...
....
از شوخی گذشته آقا محید آدم با ادب و کار درستی هستند تا اونجا که من 3 روز به خاطر اینکه از ایشون سرورم رو بگیرم صبر کردم نه اینکه سرور خاصی می خواستم یا کس دیگه ای نداشت، بلکه می دونستم ایشون کارشون از همه بهتره و ضمنا کیفیت سرورهاشون از همه بالاتره
امروز هم همین که تو یاهو بشون اطلاع دادم جلو جلو سرویس رو بم تحویل دادند همراه با پنل های مربوطه
سرورشون هم حرف نداره
به امتحان کردنش می ارزه=;
آقا مجید گل دلم نیومد اینجا نیام و تشکر نکنم بابت زحمتات که دیروز آبروی مارو خریدی کاش همه توی این سایت که دارن سرویس میدن مثل شما باشن اونی که خودت میدونی کلی ما رو اذیت کرد ولی فشار کار ما به جای اینکه روی مسئولش باشه افتاد رو دوش شما سرویست خدائی حرف نداره از دیروز مثل آب خوردن سی پنل نصب شد کارا انجام شد و واقعا فرق یک سرویس شلوغ و با سرویس خوب الان میفهمم دستت درد نکه بازم دستت درد نکنه
ایشون تایید میشن همه چی تا حالا عالی بوده
ba slam o khaste nabashid injaneb k chand ta vps az ina gereftam khili razi hastam k bahashon ashena shodam o hamishe dar dastras o javabgooye moshkelat hastan
بنده هم از ایشون وی پی اس گرفتم .. خیلی زود تحویل دادن ، قیمتشون مناسبه ، از لحاظ کیفیت و سرعت سرور هم کاملا تایید میشن =d>
تایید میشن
تایید میشن دوست یکی از دوستان میباشد واقعاکارشون عالی هست
تایید میشن از همکار خوب ما هستن
سلام
100% تایید میشن
فقط من همینو میگم که پشتیبانیشون خداست واقعا عالین واقعا
با سلام
ایشون تائید میشوند
با سلام و
ضمن تشكر از دوستان جناب آقاي عيسي لو تاييد ميشن .
اقا مجید تایید میشه کارش درسته
تایید میشن ;)
تایید میشوند ....
منتظرتان هستیم
سرور جدید با امکانات و قدرتی بالا از کشور آمریکا آماده شد
به دلیل این که نمیخواiهیم سرور رو شلوغ کنیم از دادن رو 256 و 128 معذوریم
مجازی ساز: Vmware 5
تضمین کیفیت و پایداری به طور کامل
پشتیبانی از طریق تیکت و گفتگو انلاین در سایت
نصب سیستم عامل به انتخاب کاربر
نصب و کانفیگ کامل انواع نرم افزار به طور کامل
تحویل بین 1 تا شش ساعت (معمولا سریع تحویل داده می شود)
لطفا پس از سفارش از طریق تیکت یا گفتگو آنلاین سیستم عامل خود را اعلام کنید
نصب سیستم عامل دو بار در ماه دوبار بصورت رایگان
سرور ها SELF MANAGED میباشد اما گروه پشتیبانی آنلاین سرور تا حد امکان تمام تلاش خود را برای راهنمایی شما خواهد کرد
دارای پنل تحت وب در پنل کاربری به صورت کامل برای مانیتورینگ و روشن و خاموش و....
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/8417-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D8%B2%DA%A9%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-1%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%86-1-png
دارای پنل پیامک متصل به ناحیه کاربری برای اطلاع رسانی وضعیت تیکت ، صورت حساب ، مسدود کردن سرور و.....
اشانتیون ها :
به تمامی کاربرانی که خرید میکنند پنل پیامک (با شماره اشتراکی) (پس از خرید ارائه میگردد ) + هاست 200 مگ به صورت رایگان (بس از خرید ارائه میگردد ) داده خواهد شد
آدرس سایت :
Online Servers - صفحه اصلی پورتال (http://www.onlineservers.in)
قوانین آنلاین سرور (http://onlineservers.in/announcements.php?id=2)
ای دی یاهو:
onlineservers2
دوستان هر سوالی بود در خدمتیم
پیشنهاد های استثنایی ما برای شما
سرور مجازی 512
RAM: 512MB
HDD : 15GB
ماهانه 20000تومان
سرور مجازی 1024
RAM: 1GB
HDD :20GB
ماهانه 25000تومان
سرور مجازی 2048
CPU : 2core
RAM: 2GB
HDD : 40GB
ماهانه 30000تومان
هر 10 گیگابایت هارد اضافه 2500 تومان
512 مگابایت رم اضافه: 8000 تومان
هزینه ای پی اضافه 7000 تومان
----------------------------------------
تمامی سرورها تا 24 ساعت با ارائه دلیل صحیح و منطقی در صورتی که ایراد از سرور های ما باشد بازگشت هزینه خواهد داشت
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هر گونه سوالی بود در خدمتیم (میتوانید از طریق یاهو ، تیکت (سوالات قبل از خرید ) اقدام نمایید)
منتظر این هستیم که بهترین خدمات را برایتان به ارمغان آوریم
نمونه تایید مشتریان ما که در وب هاستینگ تالک حضور دارند :
سلام تایید میشید بخاطر اینکه سرور رو شلوغ نمی کنید و پورت زیاد share نمی شه . کاره جالبی هست ;)
فکر نمیکنم تعریف و تایید من تاثیری داشته باشه اما واقعا تو این مدت که دارم با دوست خوبم که بیش از اینکه سرویسش خوب باشه خودش آدم درستیه کار میکنم واقعا بی نظیر هست و اگه از 100 بخوایم نمره بدیم
اخلاق 100
کیفیت سرور 100
پشتیانی 99 اون 1 درصد هم برا اونه که اگه یه وقت ایشون اینترنتش قطع شد نتونست کاری براتون بکنه نگین چرا گفته بودی 100 ولی واقعا 100 هست
قیمت 100
یا حق التماس دعا پیشاپیش هم فرارسیدن ماه مبارک رمضان رو تبریک میگم
سلام تاید میشن کارشون خیلی درسته پشتیبانی خیلی عالی و قوی داران
سلام
میخواستم از مجید عزیز تشکر کنم سرور ایشون مناسب ، پشتیبانی عالی ، روابط عمومی بسیار عالی ، من از سرور ایشون راضی هستم
خواستم از زحمات ایشون تشکر کرده باشم
موفق باشید
تایید میشن
پشتیبانی خوب
اپ تایم بالا
قیمت مناسب
سرعت مناسب و ... =d>
اقا مجید کارش درسته
هم پشیتبانی عالی هم سرعت عالی هم کیفیت عالی
تایید میشود
تاييد ميشن
مخصوصا به خاطر عدم oversell و +(كيفيت)+
ارادت داريم
سلام بر بزرگ مرد عرصه ی هاستینگ ، حاج مجید
من از اقا مجید سرویس ندارم اما سروری که خریدم روش کلی مشکلات داشتم و حاج مجید خیلی کمک کرد
کاری که توی کل این انجمن از بین این همه آدم فقط سه نفر دارن کمک میکنن بهم یکیشون اقا مجید هست
واقعا از پشتیبانیش راضی هستم
با اینکه ازش سرویس ندارم بهم پشتیبانی میده
آقا مجید آپتایم پشتیبانیش 100 درصده
سرور دارم ازشون و کاملا راضی هستم
100000% تائید میشن
با اخلاق ، وظیفه شناس ، و از همه مهمتر با صداقت
براشون آرزوی موفقیت دارم
سلام و درود بر شما دوستان عزیز
این آقا مجید قصه ما نمی دونم داستانش چیه که من واسا چند تا سوال سه چهار روزی هی تو مسنجر و تو سایت پشتیبانیوشون دنبالشون دویدم تا بتونم چند تا جواب ساده ازشون بگبرم. :69:
بعدشم کلی گله بشون کردم که چرا اینجوریه، ایشون گفتن اولویت با مشتری هاست نه هر کی از راه برسه
تو دلم گفتم خوش به حال مشتری ها که این قدر احترام دارند پیش این آقا
کلی هم شرط کردند که اگه سرویس یه تو یکی یدم واسات منیج نمی کنم (حالا چراشو نمی دونم) ما هم قبول کردیم :->
ولی همین که فهمیدند ما داریم مشتریشون می شیم روالشونو تغییر دادند و قبل از اینکه پول رو به حسابشون بریزم پلن رو بم دادند و کلی هم تخفیف روش...
....
از شوخی گذشته آقا محید آدم با ادب و کار درستی هستند تا اونجا که من 3 روز به خاطر اینکه از ایشون سرورم رو بگیرم صبر کردم نه اینکه سرور خاصی می خواستم یا کس دیگه ای نداشت، بلکه می دونستم ایشون کارشون از همه بهتره و ضمنا کیفیت سرورهاشون از همه بالاتره
امروز هم همین که تو یاهو بشون اطلاع دادم جلو جلو سرویس رو بم تحویل دادند همراه با پنل های مربوطه
سرورشون هم حرف نداره
به امتحان کردنش می ارزه=;
آقا مجید گل دلم نیومد اینجا نیام و تشکر نکنم بابت زحمتات که دیروز آبروی مارو خریدی کاش همه توی این سایت که دارن سرویس میدن مثل شما باشن اونی که خودت میدونی کلی ما رو اذیت کرد ولی فشار کار ما به جای اینکه روی مسئولش باشه افتاد رو دوش شما سرویست خدائی حرف نداره از دیروز مثل آب خوردن سی پنل نصب شد کارا انجام شد و واقعا فرق یک سرویس شلوغ و با سرویس خوب الان میفهمم دستت درد نکه بازم دستت درد نکنه
ایشون تایید میشن همه چی تا حالا عالی بوده
ba slam o khaste nabashid injaneb k chand ta vps az ina gereftam khili razi hastam k bahashon ashena shodam o hamishe dar dastras o javabgooye moshkelat hastan
بنده هم از ایشون وی پی اس گرفتم .. خیلی زود تحویل دادن ، قیمتشون مناسبه ، از لحاظ کیفیت و سرعت سرور هم کاملا تایید میشن =d>
تایید میشن
تایید میشن دوست یکی از دوستان میباشد واقعاکارشون عالی هست
تایید میشن از همکار خوب ما هستن
سلام
100% تایید میشن
فقط من همینو میگم که پشتیبانیشون خداست واقعا عالین واقعا
با سلام
ایشون تائید میشوند
با سلام و
ضمن تشكر از دوستان جناب آقاي عيسي لو تاييد ميشن .
اقا مجید تایید میشه کارش درسته
تایید میشن ;)
تایید میشوند ....
منتظرتان هستیم