میزبان وی پی اس مفتخر است این بار با ارائه سرویس با کیفیتی مناسب و با نازلترین قیمت میزبان شما کاربران گرامی باشد.
با منابع اختصاصی
میزبان وی پی اس تضمین پایداری 99.9% و عدم OverSell را به شما دوستان میدهد.
تماس:
09357654468
مهندس سپهر پارسا
09301381583
id yahoo
mizbanvps@yahoo.com
============================
پشتیبانی 24 ساعته
نصب و کانفیگ رایگان
رویه برخورد با تخلف:
لازم به ذکر هست سرویس هایی که برای دیداس و اینترنت ماهواره ای و لیچ استفاده شود ، سرویس های آنان لغو شده و هیچگونه بازگشت وجه نخواهیم داشت.
رویه بازگشت وجه:
تمامی سرورها تا 24 ساعت با ارائه دلیل صحیح و منطقی در صورتی که ایراد از سرور بوده باشد دارای گارانتی بازگشت هزینه هستند.(باید توجه داشت سرویس هایی که بیش از 2گیگابایت از پهنای باند مصرف کرده باشند شامل بازگشت هزینه نمیشوند و هزینه آی پی نیز از سرویس کسر خواهد شد.)
نصب سیستم عامل دلخواه به درخواست مشتری ممکن است
نام دیتاسنترها:
آلمان: hetzner
انگلیس: redstation
امریکا: xlhost
هرگونه سوالی بود درخدمتیم:
ارسال تیکت به بخش فروش: صفحه اصلی پورتال (http://client.mizbanvps.com)
از ارسال پیغام خصوصی پرهیز کنید هرگونه سوال و پرسش تیم فروش در خدمت شماست.(فقط تیکت زنید)
شروع قیمت فعلا از 11000 تومان به بالا است
-----------------
مشخصات سرور انگلیس
Cpu : Intel® Xeon® Pro E3-1230 - 8M Cache , 3.20 GHz
Network Port : 1 Gbps / 10 Gbps
RAM: 32GIG
-----------------
مشخصات سرور امریکا
Cpu : Intel® Xeon® Pro E3-1220 - 8M Cache , 3.10 GHz
Network Port : 1 Gbps
RAM: 24GIG
-----------------
مشخصات سرور المان
Cpu : Intel® Core™ i7-980X PEE - 12M Cache , 3.33 GHz
-----------------
نصب و کانفیگ تمام برنامه ها درون سرور بر عهده مشتری می باشد و ما سرویس را Unmanaged تحویل مشتری خواهیم داد و در صورت درخواست مشتری برای نصب یا کانفیگ ، کارشناسان ما صرفا جهت همکاری با کاربر بوده و هیچ گونه مسئولیتی برای در قبال کار انجام شده نخواهیم داشت. (بنا به درخواست مشتری کنسول تحویل داده می شود)
بعد از تحویل کاربر حق تغییر دادن تنظیمات شبکه را ندارد . که برای شبکه بندی قوانین خودشان را دارند ، در صورت مشاهده و abuse آمدن از Data Center سرویس بالافاصه حذف خواهد شد. (برای دیتاستر های دیگر با کارشناسان ما در میان بگذارید) .
بعد از تحویل کاربر باید امنیت سرور خود را تامین نماید و پیشنهاد میدهیم پورتهایی نظیر پورت Spam و پورتهای غیر کاربردی را Disable کنید و همچنین هارد شما باید عاری از هرگونه ویروس و بد افزار باشد ، در صورت مشاهده و دریافت اخطار از Data Center با کاربر به شدت برخورد خواهد شد.
فضای دیسک (HDD) برای ما تعرفه چندانی ندارد و نمی توانیم مثلا هارد را بجای رم (Ram) معاوضه کنیم و سرویسهای میکروتیک و لینوکس که تحویل مشتری خواهیم داد فقط فضای نصب سیستم عامل اختصاص داده می شود. و نیز پروسه پشتیبان گیری از اطلاعات بر عهده خود کاربر بوده و ما هیچ تعهدی در این زمینه به کاربران نمی دهیم.
لیــچ فقط به صورت شخصی آن هم با اطلاع ادمین مجاز است . در غیر این صورت بشدت برخورد سرویس حذف و هیچ مبلغی عودت داده نمی شود. و در تمامی سرویسها اسکن کردن پورت ممنوع میباشد که حتما باید رعایت شود ، در صورت مشاهده و آمدن ابیوز از دیتا سنتر برای بار اول مبلغ 10000 تومان جریمه و در صورت مشاهده مجدد سرویس حذف خواهد شد و هیچ مبلغی عودت داده نمی شود.(جریمه ی در نظر گرفته شده صد در صد اعمال می شود) .
تورنت: دریتا سنتر Redstation به دلیل قوانین Copy Right استفاده از تورنت مجاز نبوده و در صورت مشاهده تخلف از کاربر به دلیل حساسیت بالای این دیتا سنترها سرویس Disable شده و حذف می شود . یا مبلغ 250 دلار جریمه را برای Enabale کردن سرویس بپردازد.
زمان تحویل سرویس: بعد از ثبت سفارش و پرداخت پلن مورد نظر زمان تحویل سرویس بین 1 الا 24 ساعت می باشد ، مشتری تا قبل از این زمان حق اعتراض ندارد. چه بسا که ترافیک کاری ما پایین باشد و 15 دقیقه ای سرویس تحویل داده شود . ( همه چیز به ترافیک کاری ما بستگی دارد) ، بعد از پرداخت یک تیکت باز شود و os و هر چیزی که نیاز دارید را تیکت کنید تا هنگام تحویل سرور نصب و کانفیگ شده تحویل داده شود.
در صورت بروز هر گونه مشکل با گروه ما در بیان بزارید و تا آخرین لحظه مشکل خود را با ما رایزنی کنید و در صورتی که جواب نگرفتید می توانید در هر جایی مطرح کنید . در صورتی که مشکل خود را با گروه ما مطرح نکرده اید و در انجمن یا هرجایی مطرح کنید و یا تاپیک در این خصوص ایجاد شود سرویس شما قطع و حذف خواهد شد و از طریق همان انجمن موضوع را پیگیری می کنیم. و در آخر هیچ مبلغی عودت داده نمی شود.
در صورتی که از ما خرید کردید یعنی همه قوانین را قبول نموده اید
------------------------------------------
----------------------------------------
دریافت نماد اعتماد از وزارت صنعت
با عرض سلام خدمت مشتریان عزیز
با لطف خداوند بزرگ و همراهی خوب شما عزیزان بالاخره توانستیم نماد اعتماد الکترونیکی را از وازارت صنعت بگیریم
این نماد در صفحه اصلی سایت قابل مشاهده هستش البته به صورت موقت که دائمی خواهد شد بعد از سه ماه
http://www.mizbanvps.com
----------------------------------------------
MizbanVps
October 30th, 2012, 13:56
پست اپدیت شد
delta
October 30th, 2012, 14:24
حداقل چند تا پلان کمتر میزاشتی....کانفیگ میکروتیک - IBSng و انجام میدی درست.. اما کی میاد 1 گیگ رم بگیره برای این کار؟
MizbanVps
October 30th, 2012, 15:59
دوست گرامی به دلیل این که این سرور انگلیس محدود vps میدیم و کیفیت برای ما مهم است پنل های پایین روش نمیدیم
کاربران میتوانند از سرور المان و امیرکا استفاده کنند که موجود است.
با تشکر
stylishhost
October 30th, 2012, 16:15
اخه کانفیگ کردن وی پی اس که کاری نداره
حیف هست که ادم سرویس بده خوب ولی کانفیگ نکنه !!!
X2Maxer
October 30th, 2012, 16:40
سلام
هزینه هارد اضافه ؟
+ مقدار دقیق CPU که اختصاص میدین چقدره ؟
پنل VMware ارائه میدین ؟
MizbanVps
October 30th, 2012, 17:41
بله VMware است
هارد دیسک باید تیکت بزنید
4 هسته میدیم با 2000 HZبه هر vps.
-----------
کانفیگ هم انجام میشود.
MizbanVps
October 30th, 2012, 17:42
اخه کانفیگ کردن وی پی اس که کاری نداره
حیف هست که ادم سرویس بده خوب ولی کانفیگ نکنه !!!
شما کانفیگ چی میخواهید ؟
X2Maxer
October 30th, 2012, 17:47
بله VMware است
هارد دیسک باید تیکت بزنید
4 هسته میدیم با 2000 HZبه هر vps.
-----------
کانفیگ هم انجام میشود.
فروش تا کی ادامه داره ؟
مجازی رو که فرمودین VMware هست درست ! منظور بنده ارائه پنل VMware برای کنترل سرور مجازی است
قیمت هارد اضافه رو همین جا بفرمائید به چه میزانه قطعا بهتره ، شاید سوال دیگر کاربران هم باشه.
MizbanVps
October 30th, 2012, 18:02
بخش مالی میگم تو پست قرار بده چشم
بله پنل هم بهتون میدیم بعد از خرید تیکت بزنید براتون تعریف شه
stylishhost
October 31st, 2012, 14:40
کلی گفتم
ما خودمون کانفیگ و انجام می دیم
MizbanVps
October 31st, 2012, 16:47
کلی گفتم
ما خودمون کانفیگ و انجام می دیم
برای اینکه نماد اعتماد الکترونیکی داریم میگیریم نمیتوانیم کانفیگ در سایت قرار بدیم
میزبان وی پی اس مفتخر است این بار با ارائه سرویس با کیفیتی مناسب و با نازلترین قیمت میزبان شما کاربران گرامی باشد.
با منابع اختصاصی
میزبان وی پی اس تضمین پایداری 99.9% و عدم OverSell را به شما دوستان میدهد.
تماس:
09357654468
مهندس سپهر پارسا
09301381583
id yahoo
mizbanvps@yahoo.com
============================
پشتیبانی 24 ساعته
نصب و کانفیگ رایگان
رویه برخورد با تخلف:
لازم به ذکر هست سرویس هایی که برای دیداس و اینترنت ماهواره ای و لیچ استفاده شود ، سرویس های آنان لغو شده و هیچگونه بازگشت وجه نخواهیم داشت.
رویه بازگشت وجه:
تمامی سرورها تا 24 ساعت با ارائه دلیل صحیح و منطقی در صورتی که ایراد از سرور بوده باشد دارای گارانتی بازگشت هزینه هستند.(باید توجه داشت سرویس هایی که بیش از 2گیگابایت از پهنای باند مصرف کرده باشند شامل بازگشت هزینه نمیشوند و هزینه آی پی نیز از سرویس کسر خواهد شد.)
نام دیتاسنترها:
آلمان: hetzner
انگلیس: redstation
امریکا: xlhost
هرگونه سوالی بود درخدمتیم:
ارسال تیکت به بخش فروش: صفحه اصلی پورتال (http://client.mizbanvps.com)
از ارسال پیغام خصوصی پرهیز کنید هرگونه سوال و پرسش تیم فروش در خدمت شماست.(فقط تیکت زنید)
شروع قیمت فعلا از 11000 تومان به بالا است
-----------------
مشخصات سرور انگلیس
Network Port : 1 Gbps / 10 Gbps
RAM: 32GIG
-----------------
مشخصات سرور امریکا
Cpu : Intel® Xeon® Pro E3-1220 - 8M Cache , 3.10 GHz
-----------------
مشخصات سرور المان
Cpu : Intel® Core™ i7-980X PEE - 12M Cache , 3.33 GHz
-----------------
نصب و کانفیگ تمام برنامه ها درون سرور بر عهده مشتری می باشد و ما سرویس را Unmanaged تحویل مشتری خواهیم داد و در صورت درخواست مشتری برای نصب یا کانفیگ ، کارشناسان ما صرفا جهت همکاری با کاربر بوده و هیچ گونه مسئولیتی برای در قبال کار انجام شده نخواهیم داشت. (بنا به درخواست مشتری کنسول تحویل داده می شود)
بعد از تحویل کاربر حق تغییر دادن تنظیمات شبکه را ندارد . که برای شبکه بندی قوانین خودشان را دارند ، در صورت مشاهده و abuse آمدن از Data Center سرویس بالافاصه حذف خواهد شد. (برای دیتاستر های دیگر با کارشناسان ما در میان بگذارید) .
بعد از تحویل کاربر باید امنیت سرور خود را تامین نماید و پیشنهاد میدهیم پورتهایی نظیر پورت Spam و پورتهای غیر کاربردی را Disable کنید و همچنین هارد شما باید عاری از هرگونه ویروس و بد افزار باشد ، در صورت مشاهده و دریافت اخطار از Data Center با کاربر به شدت برخورد خواهد شد.
فضای دیسک (HDD) برای ما تعرفه چندانی ندارد و نمی توانیم مثلا هارد را بجای رم (Ram) معاوضه کنیم و سرویسهای میکروتیک و لینوکس که تحویل مشتری خواهیم داد فقط فضای نصب سیستم عامل اختصاص داده می شود. و نیز پروسه پشتیبان گیری از اطلاعات بر عهده خود کاربر بوده و ما هیچ تعهدی در این زمینه به کاربران نمی دهیم.
لیــچ فقط به صورت شخصی آن هم با اطلاع ادمین مجاز است . در غیر این صورت بشدت برخورد سرویس حذف و هیچ مبلغی عودت داده نمی شود. و در تمامی سرویسها اسکن کردن پورت ممنوع میباشد که حتما باید رعایت شود ، در صورت مشاهده و آمدن ابیوز از دیتا سنتر برای بار اول مبلغ 10000 تومان جریمه و در صورت مشاهده مجدد سرویس حذف خواهد شد و هیچ مبلغی عودت داده نمی شود.(جریمه ی در نظر گرفته شده صد در صد اعمال می شود) .
تورنت: دریتا سنتر Redstation به دلیل قوانین Copy Right استفاده از تورنت مجاز نبوده و در صورت مشاهده تخلف از کاربر به دلیل حساسیت بالای این دیتا سنترها سرویس Disable شده و حذف می شود . یا مبلغ 250 دلار جریمه را برای Enabale کردن سرویس بپردازد.
زمان تحویل سرویس: بعد از ثبت سفارش و پرداخت پلن مورد نظر زمان تحویل سرویس بین 1 الا 24 ساعت می باشد ، مشتری تا قبل از این زمان حق اعتراض ندارد. چه بسا که ترافیک کاری ما پایین باشد و 15 دقیقه ای سرویس تحویل داده شود . ( همه چیز به ترافیک کاری ما بستگی دارد) ، بعد از پرداخت یک تیکت باز شود و os و هر چیزی که نیاز دارید را تیکت کنید تا هنگام تحویل سرور نصب و کانفیگ شده تحویل داده شود.
در صورت بروز هر گونه مشکل با گروه ما در بیان بزارید و تا آخرین لحظه مشکل خود را با ما رایزنی کنید و در صورتی که جواب نگرفتید می توانید در هر جایی مطرح کنید . در صورتی که مشکل خود را با گروه ما مطرح نکرده اید و در انجمن یا هرجایی مطرح کنید و یا تاپیک در این خصوص ایجاد شود سرویس شما قطع و حذف خواهد شد و از طریق همان انجمن موضوع را پیگیری می کنیم. و در آخر هیچ مبلغی عودت داده نمی شود.
در صورتیکه مشکلاتی برای loginvps پیش آید و این مشکلات از عهده مسئولین این شرکت خارج باشد و موجب قطعی ارتباط و یا از کار افتادن خدماتی که شرکت به مشتری ارائه میدهد، گردد، این مورد از عهده مسئولین شرکت خارج میباشد از میان اتفاقات مزبور می توان به مواردی مانند آسیب دیدگی ماهواره های مخابراتی، پدیده های مخرب جوی، اشكالات خطوط مخابراتی، تاخیر در پاسخگویی شركتهای خارجی فراهم كننده خدمات درخواستی به هر میزان زمانی، ممنوعیت به كارگیری اینترنت در خارج یا داخل كشور، جنگ، تغییر در قوانین داخلی یا خارجی، اجبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب، تحریم های بین المللی ، تغییرات در قوانین و بوجود آمدن مشکلات ارزی، اقتصادی، واردات و صادرات، تغییرات نرخ ارز و مشکلاتی از این قبیل که خارج از عهده تیم لاگین وی پی اس را اشاره نمود .
در صورتی که از ما خرید کردید یعنی همه قوانین را قبول نموده اید.
من در این قوانین متوجه ارتباط شما با loginvps نشدم! در آخر خرید از کجا انجام میشه؟
MizbanVps
November 2nd, 2012, 15:03
تست هارد ویپی اس انگلیس قرار داده شد در پست اول
sat98
November 2nd, 2012, 20:55
دوستان سرویس جدید
انگلستان با پورت 10
فقط ماهی 15 تومان تعداد محدود هستش 512 رم + 128 رم هدیه رم کلی سرور 640 مگ است
Location Server : England
Data Center : Redstation.Com
آخر قیمت هارد اضافه رو اعلام نکردین !
ایمیل هم زدم کسی تا الان پاسخی نداده.
دوست من تیکت بزنید قیمت ها هم قرار گرفت..
asklt
November 6th, 2012, 00:00
من از ایشون گرفتم راضی نبودم
E_R_B
November 6th, 2012, 00:43
من از ایشون گرفتم راضی نبودم
مشکلشون چیه دوست عزیز؟
MizbanVps
November 6th, 2012, 05:17
از کدوم سرور استفاده کردید و مشکل چی بوده ؟؟
MizbanVps
November 6th, 2012, 05:20
البته 1پست اونم اینجوری جالبه
برا خراب کردن ما ..
هروز سایت زیر داس است و کد مخرب برای هک کردن....
خوب قیمت واقعی میدیم بده نخیلی پایین نه خیلی بالا ؟؟
MizbanVps
November 6th, 2012, 17:00
دوستان عزیز کانفیگ Squid به رایگان انجام میشود.
capitan
November 6th, 2012, 18:07
درود من از ایشون سرویس دارم خیلی خیلی خیلی راضی هستم
پشتیبانی و آپتایمشون هم عالیه
تاحالا یه مشکل هم نداشتم
خسته نباشید مهندس:55:
persiansoftware
November 6th, 2012, 22:01
من هم سفارش دادم 2 گیگ . امیدوارم که همونطور که میفرمایید کیفیت بالایی داشته باشید
asklt
November 7th, 2012, 01:14
از کدوم سرور استفاده کردید و مشکل چی بوده ؟؟
آره شما راست میگی
تیکت من رو پاک نکن اگه راست میگی فردا کپی میکنم اینجا قرار میدم
الان هم کپی نمی کنم فقط میخوام ببینم تا فردا پاک میکنی یا نه اگه پاک نکردی کل تیکت شما رو اینجا میزارم :66:
MizbanVps
November 7th, 2012, 04:52
آره شما راست میگی
تیکت من رو پاک نکن اگه راست میگی فردا کپی میکنم اینجا قرار میدم
الان هم کپی نمی کنم فقط میخوام ببینم تا فردا پاک میکنی یا نه اگه پاک نکردی کل تیکت شما رو اینجا میزارم :66:
قرار بدید مشکل احتمالا از طرف خودتون بوده
ما مشترکی داشتیم که چند بار براش سرویس جابجا کردیم اخرش هم گفت من نمیخوام از یه vps انتظار یک سرور اختصاصی رو داشت.
و اخر هم نمیدونم این مشتریان از سرویس چه انتظاری دارند ما اختصاصی منابع میدیم نه اینکه ....
asklt
November 7th, 2012, 15:09
قرار بدید مشکل احتمالا از طرف خودتون بوده
ما مشترکی داشتیم که چند بار براش سرویس جابجا کردیم اخرش هم گفت من نمیخوام از یه vps انتظار یک سرور اختصاصی رو داشت.
و اخر هم نمیدونم این مشتریان از سرویس چه انتظاری دارند ما اختصاصی منابع میدیم نه اینکه ....
ایشون پول مردم رو میخورن
از اون بالا که گفتید میخوام شما رو خراب کنم
2 تا پست پشت سر هم دادید معلومه مشکل از کجا هست
من 3 ماه از ایشون وی پی اس گرفتم 256 ماهی 12 تومن خوب 2 ماه اول رو پرداخت کردم ماه سوم رو پرداخت کردم بعد از این که پرداخت شد 3 روز بعد قرار داد به من میگن باید 5 تومن دیگه بدی
مصرف ماه قبلت زیاد بود و باید سروت رو به 512 تغییر بدی
اینا میخوان به زور کاربر رو روی سرور نگه دارن
خوب من هم گفت الان 3 روزه گذاشته کجای دنیا بعد از بستن قرار داد میگه باید دوباره پول واریز کنید
ایشون به من گفتن میخواید پولتون رو برگشت بزنیم ولی چون سروز گذشته فقط می تونیم 6 تومن به شما بدیم اینجا بدون دلیل 6 تومن رو خوردن چون بعد از بستن قرار داد جدید درخواست پول بیشتر کردن
و در نتیجه این بحث ادامه پیدا کرد و من تصمیم گرفتم برم پول رو از ایشون پس بگیرم و از جای دیگه وی پی اس بگریم
خوب گفتن شماره حساب بدن شماره حساب رو به ایشون دادم و ساعت 2 نصف شب به دنبال وی پی اس که وی پی اس که از ایشون داشتم رو بک آپ بزنم جای دیگه
گشتم و از سایت دیگه گرفتم همون موقع هم تحویل دادن و دمشون گرم هاست wz - ارائه دهنده خدمات هاست وارز - ارائه دهنده خدمات هاستینگ و طراحی وبسایت (http://hostwz.com/)
خوب بعد از این که اتقال دادم صبر کردم ایشون وجه رو به حساب من بریزن و گفتم هر چه قدر انساف داری بریز به حساب
باز فردا هزینه که من باید بدم رو برداشتن و گفتن ما در مورد سرویس دهی مشکلی نداریم میتونید مجدد استفاده کنید
و در کل 12 تومن پول من رو بالا کشیدن
به خودشون هم گفتم من دیگه به این وی پی اس وصل نمی شم
و پول من رو بخورید
واقعا نمیدونم این اینا چطور این پول ها از گلوشون پایین میره
داداش 12 تومن واسه شما چیزی نیست ولی واسه ما سخته 12 تومن رو جورد کنیم بدیم پایی سرور نون ما نونمون رو به سختی به دست میاریم
حال بخور پول ما رو ببینیم به کجا میرسی
میزبان وی پی اس من دیگه به وی پس شما وصل نمشم نوش جونت اون دنیا پولم رو از شما پس میگیرم
MizbanVps
November 7th, 2012, 15:39
ایشون پول مردم رو میخورن
از اون بالا که گفتید میخوام شما رو خراب کنم
2 تا پست پشت سر هم دادید معلومه مشکل از کجا هست
من 3 ماه از ایشون وی پی اس گرفتم 256 ماهی 12 تومن خوب 2 ماه اول رو پرداخت کردم ماه سوم رو پرداخت کردم بعد از این که پرداخت شد 3 روز بعد قرار داد به من میگن باید 5 تومن دیگه بدی
مصرف ماه قبلت زیاد بود و باید سروت رو به 512 تغییر بدی
اینا میخوان به زور کاربر رو روی سرور نگه دارن
خوب من هم گفت الان 3 روزه گذاشته کجای دنیا بعد از بستن قرار داد میگه باید دوباره پول واریز کنید
ایشون به من گفتن میخواید پولتون رو برگشت بزنیم ولی چون سروز گذشته فقط می تونیم 6 تومن به شما بدیم اینجا بدون دلیل 6 تومن رو خوردن چون بعد از بستن قرار داد جدید درخواست پول بیشتر کردن
و در نتیجه این بحث ادامه پیدا کرد و من تصمیم گرفتم برم پول رو از ایشون پس بگیرم و از جای دیگه وی پی اس بگریم
خوب گفتن شماره حساب بدن شماره حساب رو به ایشون دادم و ساعت 2 نصف شب به دنبال وی پی اس که وی پی اس که از ایشون داشتم رو بک آپ بزنم جای دیگه
گشتم و از سایت دیگه گرفتم همون موقع هم تحویل دادن و دمشون گرم هاست wz - ارائه دهنده خدمات هاست وارز - ارائه دهنده خدمات هاستینگ و طراحی وبسایت (http://hostwz.com/)
خوب بعد از این که اتقال دادم صبر کردم ایشون وجه رو به حساب من بریزن و گفتم هر چه قدر انساف داری بریز به حساب
باز فردا هزینه که من باید بدم رو برداشتن و گفتن ما در مورد سرویس دهی مشکلی نداریم میتونید مجدد استفاده کنید
و در کل 12 تومن پول من رو بالا کشیدن
به خودشون هم گفتم من دیگه به این وی پی اس وصل نمی شم
و پول من رو بخورید
واقعا نمیدونم این اینا چطور این پول ها از گلوشون پایین میره
داداش 12 تومن واسه شما چیزی نیست ولی واسه ما سخته 12 تومن رو جورد کنیم بدیم پایی سرور نون ما نونمون رو به سختی به دست میاریم
حال بخور پول ما رو ببینیم به کجا میرسی
میزبان وی پی اس من دیگه به وی پس شما وصل نمشم نوش جونت اون دنیا پولم رو از شما پس میگیرم
شما ماهیانه 4 ترابایت مصرف میکنید ما نمیتونیم با این قیمت اینهمه پهنا بدیم به یه وی پی اس 128
الان 4 تا سرور داریم در کل 200 تا مشترک شما پهنا باند نیمی از سرور رو به خودتون اختصاص داده بودید
با این مصرف یک vps ماهی 7 تومانی کسی به شما نمیدهد
ما نگفتیم به دروغ که شکایت اومده یا ...
روک و راست گفتیم نمیتونیم با این هزینه شمارو پشتیبانی کنیم.
هیچ کدوم از سروس دهنده ها این کارو نمیکنند.
که یه وی پی اس 128 یا 256 رو که این همه پرت رو پر کرده نگه دارند
ما ایرانی ها اگه یه خر داشته باشیم میخواهیم 5 نفری سواری بگیریم.
سرور هتزنر هر 1 ترابایت پهنای باند میدونید چند میده حدود 47 هزار تومان
امیدوارم جای جدید بتونید خوب سواری بگیرید
asklt
November 7th, 2012, 15:50
شما ماهیانه 4 ترابایت مصرف میکنید ما نمیتونیم با این قیمت اینهمه پهنا بدیم به یه وی پی اس 128
الان 4 تا سرور داریم در کل 200 تا مشترک شما پهنا باند نیمی از سرور رو به خودتون اختصاص داده بودید
با این مصرف یک vps ماهی 7 تومانی کسی به شما نمیدهد
ما نگفتیم به دروغ که شکایت اومده یا ...
روک و راست گفتیم نمیتونیم با این هزینه شمارو پشتیبانی کنیم.
هیچ کدوم از سروس دهنده ها این کارو نمیکنند.
که یه وی پی اس 128 یا 256 رو که این همه پرت رو پر کرده نگه دارند
ما ایرانی ها اگه یه خر داشته باشیم میخواهیم 5 نفری سواری بگیریم.
سرور هتزنر هر 1 ترابایت پهنای باند میدونید چند میده حدود 47 هزار تومان
امیدوارم جای جدید بتونید خوب سواری بگیرید
چرا واسه خودت میبافی
من تمام چیز هایی که دانلود کردم رو روی هاستم آپلود کردم هاست من الان 80 گیگ پر هست و 30 گیگ هم از قبل بوده
منها که بلدی از هم کم کن
امید وارم با پولی که از من خوردید کیفیت بیشتری به مشتری های خودتون بدید
انجمن های بزرگ ایرانی رو هم یک سر بزن تاپیک باز کن بعد نیست :66:
پول کسی که از این تاپیک از شما وی پی اس گرفتنم هم بخور
دوستان قبل از تمدید از اینا سوال کنید که آیا ماه جدید باید پول بشتری بدن یا نه من ثل تو پاچتون نکنن
جالب اینجاست که میگه 47 هزار تومن باید بدن واسه 1 ترا بعد میگه 4 ترار من مصرف کردم
از اون ور دیگه میگه باید 5 تومن دیگه به حسابشون بریزم
میشه عکس کارنامت رو بزاری من نمره ریاضیت رو نگاه کنم :)
یک وقت سر ماه نشه یک ملیون پول زیاد بره تو جیبت .................
asklt
November 7th, 2012, 15:57
یکی از دروغ های ایشون این هست
که تو یاهو به من گفتن من تو یک ما 1.5 ترا دانلود کردم و هزینه هر ترا 22 تومن هست اگه اشتباه نکنم اگه تو یاهو ذخیره شده باشه من تا شب عکس چت تو یاهو رو میگیریم واسه شما میزارم
الان هم میگه 4 ترا خدا نزولی داره میره بالا احتمالا تاپیک رفت صفحه بدی میگه 30 ترا :-w
ببینید تا چه اندازه دروغ میگن ایشون
saeidr88
November 7th, 2012, 15:59
من هم از این شرکت وی پی اس گرفتم
انصافا خدماتشون خیلی خوب بوده
من که تا حالا راضی بودم
الان هم 5 تا پی پی اس دارم
MizbanVps
November 7th, 2012, 16:47
چرا واسه خودت میبافی
من تمام چیز هایی که دانلود کردم رو روی هاستم آپلود کردم هاست من الان 80 گیگ پر هست و 30 گیگ هم از قبل بوده
منها که بلدی از هم کم کن
امید وارم با پولی که از من خوردید کیفیت بیشتری به مشتری های خودتون بدید
انجمن های بزرگ ایرانی رو هم یک سر بزن تاپیک باز کن بعد نیست :66:
پول کسی که از این تاپیک از شما وی پی اس گرفتنم هم بخور
دوستان قبل از تمدید از اینا سوال کنید که آیا ماه جدید باید پول بشتری بدن یا نه من ثل تو پاچتون نکنن
جالب اینجاست که میگه 47 هزار تومن باید بدن واسه 1 ترا بعد میگه 4 ترار من مصرف کردم
از اون ور دیگه میگه باید 5 تومن دیگه به حسابشون بریزم
میشه عکس کارنامت رو بزاری من نمره ریاضیت رو نگاه کنم :)
یک وقت سر ماه نشه یک ملیون پول زیاد بره تو جیبت .................
ما vps هامون 25 گیگ است
از پرشین هوییز بپرسید هر ترا چند است .
هر یورو رو 55000 حساب میکنند
100 Mbit/s-bandwidth if 10.000 GB is exceeded 6,90 € per TB
7 *5.5=38
+ مالیات بر ارزش افزوده
MizbanVps
November 7th, 2012, 16:49
یکی از دروغ های ایشون این هست
که تو یاهو به من گفتن من تو یک ما 1.5 ترا دانلود کردم و هزینه هر ترا 22 تومن هست اگه اشتباه نکنم اگه تو یاهو ذخیره شده باشه من تا شب عکس چت تو یاهو رو میگیریم واسه شما میزارم
الان هم میگه 4 ترا خدا نزولی داره میره بالا احتمالا تاپیک رفت صفحه بدی میگه 30 ترا :-w
ببینید تا چه اندازه دروغ میگن ایشون
30 کجا گفتم؟
4 ترا گفتم قوانین سرویس المان است.
eskelet-sokhte
November 7th, 2012, 17:09
آقای asklt (http://www.webhostingtalk.ir/member/59404/) خیلی از دوستان از ایشون سرویس گرفتن و راضی بودن.عجیبه که شما اومدینو دارین بدوبیراه میگین.من از سرویساشون استفاده نکردم ولی یکی از دوستان بنده هستن و خوب که نه ولی 80 درصد میشناسمشون.کسی نیستن که بیانو پول کسی رو بخورن.بنده شخصا ایشونو تایید میکنم.موفق باشین
asklt
November 7th, 2012, 19:39
تمام حرف های شما درست ولی چرا اشون دروغ گفتن ؟ !!!
شما ماهیانه 4 ترابایت مصرف میکنید
حدود 47 هزار تومان
آخه اگه 47 تومن بود باید 5 تومن از می میگرفتید عکس چت با یاهو رو بخونید نوشته 22 هزار تومن و 1.5 ترا استفاده کردم......
در قوانین سایت
اعلام نشده که بعد از بستن قرار داد وقتی مصرف شما بالا رفت باید هزینه بیشتری پرداخت کنید این اولیش
جالب اینجاست که گفته شده بعد از 3 روز نصف مبلغ بازگشت داده میشه
حالا اومدن روز سوم به من گفتن که یا من رو به زور نگه دارن یا هزینه بیشتری از من بگیرین
این هم تا اینجا این 2 تا کافی نبود !!!!
خوب من گفتم باشه قوبل این شماره حساب من هر چه انساف هست واریز کنید
فردا باز میاد میگه نه مشکلی نداریم شما همین وی پی اس رو ادامه بدید هزینه اضفی نمیخواید پرداخت کنید اون هم دوباره بعد از 2 روز این حرف رو میزنه که از سایت دیگه وی پی اس گرفتم
جالب اینجاست که هزینه من رو پس هم نمیده و میگه از سرویس استفاده کن در صورتی که تو قوانین گفته میتونید وی پی اس رو پس بدبد و پول خودتون رو دریافت کنید
ایشون 2 قانون خودشون رو زیر پا گذاشتن
دوستانی که از اینجا وی پی اس میگیرن مثل من نشن پولشون رو بالا بکشه
این هم عکس چت من با ایشون که دورغ که بالا گفتن رو نشون میده
چت های بعد از این هم واسه این هست که شماره بدم پول رو پس بدن که زیرش زدن و بالا کشیدن
MizbanVps
November 7th, 2012, 21:02
مصرفتون زیاد بوده مسدود شده
persiansoftware
November 7th, 2012, 23:12
آقایون من از سرور انگلیس ایشون 2 گیگ سفارش دادم.همون دیشب تحویل دادن.تا الان تیکت های من رو سریع پاسخ دادند خداییش کیفیت سرورشون هم بالا بود.هم پورت قوی داره و هم بدون مشکل داره کار میکنه.انشاا.... همیشه همینطور میمونه.مرسی
asklt
November 7th, 2012, 23:22
مصرفتون زیاد بوده مسدود شده
پول من رو بخور تا از اون ور در آد
اون دنیا با هم حساب میکنیم
یک ساعت واسه آقا دارم میگم همه فایل های رو میریزم رو هاست میگه مصرف
بعد از 3 روز میگه پول باید بریزی از ماه قبلی میگه مصرف
5 تومن میزنه بعد بر میداره میگه مشکلی نیست ادامه بدید میگه مصرف
میگه شماره کارت بده بریزم به حسابت بعد میزنه زیرش میگه مصرف
یا خودت رو زدی به خری یا ما رو خر فرض کردی
آقا من این پول رو به سختی به دست آوردم و شما رو حلال هم نمیکنم وی پی اس رو هم لازم نیست نگه دارید چون همین الان ای پی رو توی مرورگر زدم بالا اومد به هر کی دوست داشتی بفروش
فقط پول اون رو بالا نکش
asklt
November 7th, 2012, 23:26
جالب اینجاست با پر روی میگه
دوست عزیز
پورت سرورشون 100 هستش
سیپیو شون هم Intel Core i۷ ۲۷۰۰ 8 هسته ای هستش
تغریبا ماهی 600 هزارتومان از ما کمتر پول سرور میدن
جالبی اینجاست که کل سرور 32 گیگ رم بیشتر نداره 1024 رو میدن 15 تومان درسته
2 گیگ که برای کنسول هستش هیچی
30 گیگ دیگه
30 در 1500 میشه = 450 تومان
درصورتی که طرف حداقل باید ماهی 700 تومان پول سرور بده
نه داداش شرمنده ما پول حروم به زنو بچمون نمیدیم
ما هم بلدیم رم رو بکنیم 2048 بعد لیمتشو بزاریم رو 256 اما از این کارا نمیکنیم
این خود مشتری باید هشیار باشه و از قیمت ها بفهمه کی داره خدمات درست میده کی داره توش میکنه
موفق باشید
تو تیکت نوشته
نه داداش شرمنده ما پول حروم به زنو بچمون نمیدیم
و الان راحت پول من رو خورد
Hamed-GSM
November 7th, 2012, 23:35
سلام به همگی آقا من از میزبان وی پی اس هاستمو گرفتم خیلی عالیه پشتیبانی خیلی توپی دارم پیشنهاد میکنم شمام از اونجا خرید کنین
با تشکر persian-dvb.com:65:
asklt
November 7th, 2012, 23:41
سلام به همگی آقا من از میزبان وی پی اس هاستمو گرفتم خیلی عالیه پشتیبانی خیلی توپی دارم پیشنهاد میکنم شمام از اونجا خرید کنین
با تشکر persian-dvb.com:65:
شاید پشتیبانی خوبی داشته باشه ولی پول هم خوب میخوره :65:
sat98
November 8th, 2012, 00:36
شاید پشتیبانی خوبی داشته باشه ولی پول هم خوب میخوره :65:
سلام دوست عزیز
من مهندس بهرامی هستم مدیریت مالی میزبان وی پی اس
اولا که شما معلوم نیست کی هستید و این دروغ هارو از کجا سر هم میکنید
دوما شما کلا چند ماه نیست عضو این انجمن شدید من سه ساله دارم تو این انجمن فعالیت میکنم
شما کلا سه تا پست دارید همش هم از همه گلایه کردید
ببینید دوست من ما که میدونیم شما از همکار ها هستید بزارید یک چیزی رو بگم پایه شرکت بر این بوده که کمترین سود رو از مشتری بگیره و بهترین خدمات رو بده
ما شاید رو هر سرور بیشتر از 100 هزار تومان سود نکنیم راضی هم هستیم
حالا شما هم ناراحت هستید که ما بهترین سرویس رو داریم به مشتری میدیم تمام کانفیگ ها رو مجانی انجام میدیم 24 ساعته خدمات میدیم با مبلغ ناچیزی شما اگر از این ناراحت هستید بحث سوا هستش
من از مدیریت وب هاستینگ میخوام لطفا با این گونه افراد برخورد کنند
اگر ادامه پیدا کنه من کار رو به جای قانونی می کشونم شما اصلا حق ندارید با یک یوزر ساده بخواید اعتبار مارو خراب کنید
ما 200 تا مشتری فعال داریم 1 نفر ناراضی نیست از دست ما شما پیدا کن من جایزه بدم
باز هم از ناظمین و مدیریت بخش میخوام رسیدگی لازم رو برای مولتی یوزر هایی مثل شما انجام و برخورد لازم رو بکنند و ایپی رو به مراجعه قانونی بدهند
با تشکر فراوان از دوستان و مشتریان عزیز که همواره پشتیبان ما بودند
باز هم اگر ارز پایین تر بیاد ما سرویسمون رو که همواره 5 ماه است قیمت ثابت دارد ارزان تر خواهیم کرد
خدمت گذار شما
مهندس بهرامی
09301381583
asklt
November 8th, 2012, 00:47
سلام دوست عزیز
من مهندس بهرامی هستم مدیریت مالی میزبان وی پی اس
اولا که شما معلوم نیست کی هستید و این دروغ هارو از کجا سر هم میکنید
دوما شما کلا چند ماه نیست عضو این انجمن شدید من سه ساله دارم تو این انجمن فعالیت میکنم
شما کلا سه تا پست دارید همش هم از همه گلایه کردید
ببینید دوست من ما که میدونیم شما از همکار ها هستید بزارید یک چیزی رو بگم پایه شرکت بر این بوده که کمترین سود رو از مشتری بگیره و بهترین خدمات رو بده
ما شاید رو هر سرور بیشتر از 100 هزار تومان سود نکنیم راضی هم هستیم
حالا شما هم ناراحت هستید که ما بهترین سرویس رو داریم به مشتری میدیم تمام کانفیگ ها رو مجانی انجام میدیم 24 ساعته خدمات میدیم با مبلغ ناچیزی شما اگر از این ناراحت هستید بحث سوا هستش
من از مدیریت وب هاستینگ میخوام لطفا با این گونه افراد برخورد کنند
اگر ادامه پیدا کنه من کار رو به جای قانونی می کشونم شما اصلا حق ندارید با یک یوزر ساده بخواید اعتبار مارو خراب کنید
ما 200 تا مشتری فعال داریم 1 نفر ناراضی نیست از دست ما شما پیدا کن من جایزه بدم
باز هم از ناظمین و مدیریت بخش میخوام رسیدگی لازم رو برای مولتی یوزر هایی مثل شما انجام و برخورد لازم رو بکنند و ایپی رو به مراجعه قانونی بدهند
با تشکر فراوان از دوستان و مشتریان عزیز که همواره پشتیبان ما بودند
باز هم اگر ارز پایین تر بیاد ما سرویسمون رو که همواره 5 ماه است قیمت ثابت دارد ارزان تر خواهیم کرد
خدمت گذار شما
مهندس بهرامی
09301381583
شما چه مدیری هستی که تاپیک های قبلی رو نمیخونی !!!
من به همین یوزر تو سایت شما عوض هستم
برو اونجا تیکت رو بخون
بنده خدا من اگه می دونستم چطور باید از شما شکایت کنم این کار میکردم اینو بگم میتونی شکایت کنی و همیشه حق به مشتری میدن
3 روزه من رو سر کا گذاشیتد قوانون جدید واسه خودتون ارایه میدید به قانون های خودتون هم عمل نمی کنی اون وفت میگه با این کاربر هایی که این کارو میکنن
شما اول این تاپیک رو بخون بعد تیکت که تو سایت شما هست رو بخون البته اگه پاک نکرده باشید
بعد حق بده ببینیم من راست میگم یا شما
بعد بیا این حرف ها رو بزن
sat98
November 8th, 2012, 00:56
شما چه مدیری هستی که تاپیک های قبلی رو نمیخونی !!!
من به همین یوزر تو سایت شما عوض هستم
برو اونجا تیکت رو بخون
بنده خدا من اگه می دونستم چطور باید از شما شکایت کنم این کار میکردم اینو بگم میتونی شکایت کنی و همیشه حق به مشتری میدن
3 روزه من رو سر کا گذاشیتد قوانون جدید واسه خودتون ارایه میدید به قانون های خودتون هم عمل نمی کنی اون وفت میگه با این کاربر هایی که این کارو میکنن
شما اول این تاپیک رو بخون بعد تیکت که تو سایت شما هست رو بخون البته اگه پاک نکرده باشید
بعد حق بده ببینیم من راست میگم یا شما
بعد بیا این حرف ها رو بزن
پاسخ شما یک بار داده شد
عکس ها و نوشته هایی هم که گذاشتید برای خود شخص بنده نبوده و اصلا نمیدانم واقعیت داره یا نه چون با همکارم صحبت نکردم
اما سوابق شما نشان دهنده همه چیز هستش
بنده ترجیح میدم با انسان های بی فرهنگ و بی تربتی مثل شما هم صحبت نشوم
از مدیریت وب هاستینگ هم خواستم پیگیر این موضوع باشه
شما اعتراض هاتون رو کردید و دیدی که 1 مشتری هم حتی از دسته ما ناراضی نبود و حرف های شما رو تایید نکرد
خوشحال میشم اگر اعتراضی انتقاد دیگری دارید برای اخرین بار بگید تا شب دوستان و مشتریان را با حرفایتنان که اصلا سنخیتی به من و گروه میزبان وی پی اس ندارد را شاد کنید تا با لبی خندان سر به بالین بگذارند
سوابق ما نشانگر خدمت ما به مشتری است
باز هم میگویم من اصلا شمارو نمیشناسم و نمیدانم کی هستید
خواهشا مارو با گم کردن خودتان خوشحال کنید
این اخرین پاسخ بنده به شما بود از این پس پستی بزنید چز شرم برای شما چیزی ندارد چون خود مشتریان ما پاسختان رو میدهند
شب بدرود
asklt
November 8th, 2012, 01:04
پاسخ شما یک بار داده شد
عکس ها و نوشته هایی هم که گذاشتید برای خود شخص بنده نبوده و اصلا نمیدانم واقعیت داره یا نه چون با همکارم صحبت نکردم
اما سوابق شما نشان دهنده همه چیز هستش
بنده ترجیح میدم با انسان های بی فرهنگ و بی تربتی مثل شما هم صحبت نشوم
از مدیریت وب هاستینگ هم خواستم پیگیر این موضوع باشه
شما اعتراض هاتون رو کردید و دیدی که 1 مشتری هم حتی از دسته ما ناراضی نبود و حرف های شما رو تایید نکرد
خوشحال میشم اگر اعتراضی انتقاد دیگری دارید برای اخرین بار بگید تا شب دوستان و مشتریان را با حرفایتنان که اصلا سنخیتی به من و گروه میزبان وی پی اس ندارد را شاد کنید تا با لبی خندان سر به بالین بگذارند
سوابق ما نشانگر خدمت ما به مشتری است
باز هم میگویم من اصلا شمارو نمیشناسم و نمیدانم کی هستید
خواهشا مارو با گم کردن خودتان خوشحال کنید
این اخرین پاسخ بنده به شما بود از این پس پستی بزنید چز شرم برای شما چیزی ندارد چون خود مشتریان ما پاسختان رو میدهند
شب بدرود
اول که گفتم صفحه قبل رو بخون
چون صفحه قبل هم همکارتون گفته یک نفر دیگه هم از ما ناراضی بوده
بعد شما که اطلاعات از همکارتون نمیگیرد چرا به من این حرف رو میزنید صفحه چت هست تیک هم که هست تمام حرف های من راسته
چرا درخواست میکنید که مدیر ها اینجا رو پاک کنن خدایش راست بگید کدوم یکی از حرف های من دروغ بوده ؟
بعد هم آقا من از شما وی پی اس نمیخوام همون روز اول گفتم پول من رو برگشت بزنید شما میگید مشکلی واسه دادن وی پس نداریم و ادامه بدید اون هم وقتی گفتید که من از جای دیگه وی پی اس گرفتم
ازاون وقت تا حالا من به وی پی اس شما وصل هم نشدم
نمیخواد هم بگی من ناشناس هستم همین یوزر من رو تو نت سرچ کنی همه چیز هست معلوم میشه کل نت با همین اسم هستم و معلوم میشه نه سرویس دهنده دیگه هستم و نه دوست دارم به قسط شما رو تخریب کنم
sat98
November 8th, 2012, 01:07
تاریخ عضویت شما بیان گر همه چیز هستش دوست سرشناس بنده
asklt (http://www.webhostingtalk.ir/member/59404/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-online.png
عضو جدید تاریخ عضویتSep 2012نوشته ها3تشکر1تشکر شده 0 بار در 0 پست
انتقاد هاتون رو کردید؟ دوستان هم شنیدند.......
خوش امدید
MagicVps.Com
November 8th, 2012, 01:16
دوست عزیز تاجاییکه من قیمتها و تاپیک فورش دیدیم با سود کم دارن سرویس دهی میکنند و البته هرکسی سیاست کاری خودش داره و به خودشون مربوطه
و باتوجه به مقدرای که گفتن شما مصرف داشتید واقعا ناعادلانه هست که واقعا اینقدر مصرف کرده باشدی و بخواهید اون قیمت بدین حالا با این وضعت ارز هم پهنای باند اضافه کلی هزنیه باید متحمل بشن برای یک سرویس با رم 128 یا 256 که معمولا همکارن پهنای باند 500 تا حتی زیر 500 گیگی در نظر میگرن که اینطور یک ه گفتن واقعا خیلی مصرتون زیاد بوده
الان توی تاپیک شما امدین کلی حرف زدین خوب مطمن باشدی اگر بقه یوزرهاشونهم ناراضی بودن بقه هم میامدن باز اعتراض میکردنک ه فلان بودن یا بهمان بودن که ظاهرا فقط شما باشون مشکل داشتید
به نظر من بصورت دوستانه حل کنید قضیه را چون ارزشی نداره
اگرهم انتقاد داردی خوب توی فورم یک قسمت برای انتقادات هست اونجا با مدرک برید اعتراض کنید
الان مدیریت این پستهای شما را ببینه هم پستهاتون حذف میشه هم ممکنه بن تون کنه چون جای درستی نیست پستهای انتقادیتون
یک هم خوبه ادم ادب رعایت کنه
پول من رو بخور تا از اون ور در آد
اون دنیا با هم حساب میکنیم
به نظرم که حرف درستی نبود
در کل با هم دوستانه قضیه حل کنید و اینقدر کشش ندین
asklt
November 8th, 2012, 01:26
تاریخ عضویت شما بیان گر همه چیز هستش دوست سرشناس بنده
asklt (http://www.webhostingtalk.ir/member/59404/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-online.png
عضو جدید تاریخ عضویتSep 2012نوشته ها3تشکر1تشکر شده 0 بار در 0 پست
انتقاد هاتون رو کردید؟ دوستان هم شنیدند.......
خوش امدید
آره درست خوب حساب کردی
دقیقا از زمانی که از شما وی پی اس گرفتم با اینجا آشنا شدم چون یک مشکل داشتم به شما تیکت زدم در نصب iis با شما تماس تلفنی یا خودتون بودید یا همکارتون هم داشتم که به من جواب دادن باید خودتون پیگیر بشید و حل کنید
خوب من هم اینجا یک آموزش تصویری دیدم و مشکل رو حل کردم
ببنید دوست عزیز من مشکلی با کیفیت شما ندارم کیفیت شما نمیگم عالی ولی بسیار خوب بود مشکل من چیز دیگه هست
الان یک نفر دیگه هم پست داد و گفت حق با شما هست خوب باشه قبول حق با شما هست
خوب اخه میتونستید قبل از تمدید سرویس این رو بگید که بیاد هزینه بیشتر بدم چرا گذاشتید سرویس رو تمدید کنم بعد به من گفتید چرا به من گفتید هزینه رو پس میدید و من رفتم از جایی دیگه وی پی اس گرفتم چرا دیگه پول من رو برگشت نمیدید و میگید ما مشکلی با سرویس دهید نداریم و میتوینم سوریس رو به شما بدیم ؟
بعد اون وقت میگید شکایت میکنم
مگه تو قوانین شما نیست که اگه وی پی اس رو نخوام برگشت میدید ؟
مگه جایی تو قوانین شما نوشته شده که امکان داره در هنگام قرار داد هزینه تغییر کنه ؟
حالا بگید حق با من هست یا نه ؟
websazha
November 8th, 2012, 01:36
باید به کابر شاکی عرض کنم طبق گفته های مدیریت میزبان وی پی اس دوست عزیز سپهر جان اگر مسنداتی ارائه بر چنین میزان مصرفی ارائه دهند درست هست طبق فاکتوری که پرداخت می شود نباید در فاکتور دخل تصرفی تا قرار داد بعدی اعمال شود اما هر شرکتی بخش قوانینی دارد که می تواند در بخش قوانین قید شده باشید که این گونه تغییرات در فاکتور در میانه قرار داد امکان لغو سرویس و یا افزایش بها به هر دلیل دارا می باشد همان گونه که ما اکنون قرار داد های خودمان به اساس نرخ دلار در طی قرار داد با شرکت ها می بندیم و کاهش و افزایش تا تحویل کار داریم.
حالا شما بلامانع پورت تا توانستید استفاده کردید و ایشون اینور تشخیص دادند که این بها به هزینه سرور شما اضافه شود که 2 حالت دارد با زبان بی زبانی می دانستند شما این بها نمی دهد و از میزیانی کاربر پر مصرفی مثل شما رها می شوند.و یا این که به دلیل نوسانات ارزی یا موردی که خودشون ذکر کردند این میزان منصفانه برای این که کاربر شاکی نشود اضافه کردند.
در کل مدتی هست که ایشون می شناسم به هیچ عنوان انسان پول دوست و حرس 2 ریال نمی زنند.ولی با این وضعیت ارز و مصرف بالای شما باید بیشتر از این مقدار به فاکتور اضافه می کردند.
عادی هست بین این 100 تا کاربر همیشه یک کاربری پیدا میشه که اگر سرور 2 برابر رم تقدیم کنید هم شاکی میشه چرا منابع من زیاده!!!
در کل بهتر هست به کسی این تهمت ها بزند که تهمیت بچسبه بشهون مثل (x y z )
برای ایشون تیمشون آرزوی موفقیت روز افزون دارم.
اعصاب خودتون خراب نکنید برای پول اونهم این مقدار! دوستانه حلش کنید تمام بشه
asklt
November 8th, 2012, 01:41
باید به کابر شاکی عرض کنم طبق گفته های مدیریت میزبان وی پی اس دوست عزیز سپهر جان اگر مسنداتی ارائه بر چنین میزان مصرفی ارائه دهند درست هست طبق فاکتوری که پرداخت می شود نباید در فاکتور دخل تصرفی تا قرار داد بعدی اعمال شود اما هر شرکتی بخش قوانینی دارد که می تواند در بخش قوانین قید شده باشید که این گونه تغییرات در فاکتور در میانه قرار داد امکان لغو سرویس و یا افزایش بها به هر دلیل دارا می باشد همان گونه که ما اکنون قرار داد های خودمان به اساس نرخ دلار در طی قرار داد با شرکت ها می بندیم و کاهش و افزایش تا تحویل کار داریم.
حالا شما بلامانع پورت تا توانستید استفاده کردید و ایشون اینور تشخیص دادند که این بها به هزینه سرور شما اضافه شود که 2 حالت دارد با زبان بی زبانی می دانستند شما این بها نمی دهد و از میزیانی کاربر پر مصرفی مثل شما رها می شوند.و یا این که به دلیل نوسانات ارزی یا موردی که خودشون ذکر کردند این میزان منصفانه برای این که کاربر شاکی نشود اضافه کردند.
در کل مدتی هست که ایشون می شناسم به هیچ عنوان انسان پول دوست و حرس 2 ریال نمی زنند.ولی با این وضعیت ارز و مصرف بالای شما باید بیشتر از این مقدار به فاکتور اضافه می کردند.
عادی هست بین این 100 تا کاربر همیشه یک کاربری پیدا میشه که اگر سرور 2 برابر رم تقدیم کنید هم شاکی میشه چرا منابع من زیاده!!!
در کل بهتر هست به کسی این تهمت ها بزند که تهمیت بچسبه بشهون مثل (x y z )
برای ایشون تیمشون آرزوی موفقیت روز افزون دارم.
اعصاب خودتون خراب نکنید برای پول اونهم این مقدار! دوستانه حلش کنید تمام بشه
شاید این مقدار واسه شما ناچیز باشه ولی واسه من نه من به حساب این که پول من رو برگشت بزنن که تو تیکت هم گفتن و شماره حساب من رو گرفتن رفتم از جایی دیگه خرید کردم و بعد میگن سرویس رو ادامه بدید مشکلی واسه سرویس دهی ندارم آخه این چه کاری هست قوانین هم که گفتم در قوانین ایشون وجود نداره .
حل مدیر میزبان وی پی اس حق با شما هست یا من ؟
شما میگید که ایشون پول کسی رو نمیخورن
من الان خواستم وارد یوزرم بشم و تیکت ها رو یک مرور کنم اصلا یوز من رو پاک کردن حتما یک مشکلی داشتن که این کارو کردن دیگه
حتما من اونجا چیز هایی داشتم دیگه
فردا هم میگه میخوام اذت شکایت کنم تو هم هیچ مدیرکی نداره
شم که مدیر یک شرکت دیگه هستی پاک کردن یک یوزر که اونجا تمامی تیکت ها موجد هست رو چی میگید اسمش رو چی میگید
sat98
November 8th, 2012, 02:18
شاید این مقدار واسه شما ناچیز باشه ولی واسه من نه من به حساب این که پول من رو برگشت بزنن که تو تیکت هم گفتن و شماره حساب من رو گرفتن رفتم از جایی دیگه خرید کردم و بعد میگن سرویس رو ادامه بدید مشکلی واسه سرویس دهی ندارم آخه این چه کاری هست قوانین هم که گفتم در قوانین ایشون وجود نداره .
من الان خواستم وارد یوزرم بشم و تیکت ها رو یک مرور کنم اصلا یوز من رو پاک کردن حتما یک مشکلی داشتن که این کارو کردن دیگه
شم که مدیر یک شرکت دیگه هستی پاک کردن یک یوزر که اونجا تمامی تیکت ها موجد هست رو چی میگید اسمش رو چی میگید
دوست عزیز شما با این کار ها و دروغ هایی که پشت سر هم میگید فقط مارو دارید معروف تر و تو چشم تر میبرید دارید میبینید اقایونی که چندین سال تو این سایت فروشنده هستن همه مارو تایید کردن
این حرف های شما به ما نمیچسبه
من اصلا نمیدانم شما کی هستید که بخوایم یوزری رو غیر فعال کنیم
یک بار میگید مشتری بودم یک بار میگید تو یاهو حرف زدم یک بار میگید تو پرتال بوده حالا هم میگید یوزرم تو پرتال نیست خیلی جالبه
تا الان 1 مشتری ناراضی نداشتیم و نخواهیم داشت
بنده پیگیر هستم ای پی شما حتما تحویل پلیس فتا خواهد شد همراه با شکایت نامه کتبی
asklt
November 8th, 2012, 02:23
دوست عزیز شما با این کار ها و دروغ هایی که پشت سر هم میگید فقط مارو دارید معروف تر و تو چشم تر میبرید دارید میبینید اقایونی که چندین سال تو این سایت فروشنده هستن همه مارو تایید کردن
این حرف های شما به ما نمیچسبه
من اصلا نمیدانم شما کی هستید که بخوایم یوزری رو غیر فعال کنیم
تا الان 1 مشتری ناراضی نداشتیم و نخواهیم داشت
بنده پیگیر هستم ای پی شما حتما تحویل پلیس فتا خواهد شد همراه با شکایت نامه کتبی
من هیچ مشکلی با این کار شما ندارم
خواستید خودم میتونم ای پی رو به شما بدم
آخه من نیمدونم به حرف های من توجه میکنید یا نه
یوز من دیگه وارد نمیشه
اطلاعات ورود درست نمی باشد. لطفا مجددا تلاش کنید.
مگه من میتونم یوز خودم رو پاک کنم
امید وارم فردا مدیران اینجا تصمیم درستی بگیرین
1000 بار گفتم مشکلی با کیفیت شما ندارم باز حرف خودتون رو میزنید.
asklt
November 8th, 2012, 02:29
همین طور که خودتون میگید این حرف ها به شما نمچسه
خوب به من هم نمیچسه ولی خدایش راست بگید من درست میگم یا شما
آیا تو سایتتون همچین قانونی داشتید ؟
خدایش راست بگید قانون خودتون رو در مورد پس دادن وجه زیر پا نذاشتید ؟
شما با همکارتون هماهنگ نکردید میاد اینجا صحبت میکند خیلی از حرف ها به ایشون گفته شده
باز هم میگم امید وارم فردا مدیر های اینجا تصمیم بگیرین
sat98
November 8th, 2012, 02:36
اگر منظر شما این قوانین هستش نه حق با ما بوده چون شما سفارشتون تا جایی که مهندس پارسا به من گفته بودند تمدید ماه سوم بوده
با توجه به سیاست های جدید شرکت در هفته پیش شورایی تشکیل شد
تصمیم بر این گرفته شد راجب به باز پرداخت وجه تا 7 روز پس از تحویل سرور جدید به شرح زیر
اگر کمتر از 12 ساعت از تحویل سرور و یا پرداخت سر رسید فاکتور گذشته باشد تمام پول برگشت داده خواهد شد
اگر بین 12 تا 24 ساعت باشد یک چهارم مبلغ واریزی کسر و مابقی ان برگشت داده خواهد شد
اگر بین 24 الی 72 ساعت باشد یک سوم مبلغ واریزی کسر و مابقی ان برگشت داده خواهد شد
اگر بین 3 الی تا 7 روز باشن نصف مبلغ واریزی کسر و مابقی ان برگشت داده خواهد شد
و بیشتر از 7 روز هیچ وجه ای برگشت داده نخواهد شد
این تصمیمات نهایی و به ثبت رسیده شده است و شامل کل مبلغ واریزی خواهد شد و فقط برای سفارشات جدید میباشد
websazha
November 8th, 2012, 02:38
ما در اساس نامه قید کردیم که بر اساس که اگر تهمتی زده شود و یا بر اساس مشکلات بی پایه اساس کاربر بخواهد اعتبار شرکت زیر سوال ببرد مشکلات عمومی کند شکایت می کنیم و بیش از 20 برابر هزینه سرور باید برای مشکلاتی که برای رفتار غیرحرفه ای و سطحی به موضوعات سرور نگاه کردن پرداخت می کنند.
بستن پنل کاربری شما ساسبند اگر کردند دلیل این اعتراض شما در انجمن و در تابیک تبلیغاتی یا ...(اگر پنل داشتید که متاسفانه هنوز اسکرین ارائه ندادین)
از طرفی میشه گفت نه جایی درستی اعلام کردین مشکل خود رو نه از ابتدا اشتباه بوده از نظر من یک فرد عادی نه همکار با فشاری که بر سرویس دهنده ها تحمیل میشه با این میزان افزایش کنار می امدید.
مدیران هم فکر کنم برای دخالت ما هم به ما اخطار هم بدهند ولی قوانین هر سایت و انجمنی قبل ایجاد پست و خرید مطالعه دقیق و مو شکافی کنید که هیچ موقع به مشکل بر نخورید.
asklt
November 8th, 2012, 02:41
اگر منظر شما این قوانین هستش نه حق با ما بوده چون شما سفارشتون تا جایی که مهندس پارسا به من گفته بودند تمدید ماه سوم بوده
با توجه به سیاست های جدید شرکت در هفته پیش شورایی تشکیل شد
تصمیم بر این گرفته شد راجب به باز پرداخت وجه تا 7 روز پس از تحویل سرور جدید به شرح زیر
اگر کمتر از 12 ساعت از تحویل سرور و یا پرداخت سر رسید فاکتور گذشته باشد تمام پول برگشت داده خواهد شد
اگر بین 12 تا 24 ساعت باشد یک چهارم مبلغ واریزی کسر و مابقی ان برگشت داده خواهد شد
اگر بین 24 الی 72 ساعت باشد یک سوم مبلغ واریزی کسر و مابقی ان برگشت داده خواهد شد
اگر بین 3 الی تا 7 روز باشن نصف مبلغ واریزی کسر و مابقی ان برگشت داده خواهد شد
و بیشتر از 7 روز هیچ وجه ای برگشت داده نخواهد شد
این تصمیمات نهایی و به ثبت رسیده شده است و شامل کل مبلغ واریزی خواهد شد و فقط برای سفارشات جدید میباشد
آخه عزیز من
من هم همین رو میگم 3 روز گذشته و باید 6 تومن به حساب من بریزید شماره حساب هم دادم
بعد گفتید نه مشکلی با سرویس دهی نداریم سرویس خودتون رو ادامه بدید در صورتی که من درخواست مجدد کرده بودم
خوب فکر کنم این حل شد
و در مورد دوم شما در قوانین سایت اعلام نکرده اید که ممکن است در وسط قرار داد وجه افزایش یا کاهش پیدا کند
دوست من شما با دوستتون پارسا صحبت کنید حتی سرویس من هنوز به 7 روز هم نرسیده
sat98
November 8th, 2012, 02:45
درضمن شما اختلالات روانی دارید دوست من
یک بار میگید کیفیتشون پایینه برید بخونید اگر ویرایش نکرده باشید پستاتون رو
یک بار میگید پورتشون ضعیف هست یک بار میگید شاید کیفیتشون خوب باشه
یک بار میگید کیفیتتون خوبه یک بار از پشتیبانی گلایه میکنید
دوست عزیز دنبال چی هستید؟
من بار دیگه میگم نمیدونم شما کی هستید و اصلا یوزرتون چیه ما تا حالا موردی نداشتیم که بخوایم یوزری پاک کنیم
شب هستش احتمالا دچار خواب گرفته گی شده اید
دیدید همه از ما طرفداری میکنند و همه راضی هستند الکی بحث رو کشوندید به اینکه ما یوزر پاک کردیم؟ خواستید یک جور دیگه مارو به چالش بکشونید؟
من از دوستانی که واقعا از ما ناراضی هستند خواهش میکنم بیان اینجا بگن؟ دوستانی که ما باز پرداخت وجه براشون داشتیم و وجه رو دریافت کردن همه میدونند
دوست عزیز دنبال بهونه نباش تو زندگیت یاد بگیر دروغ نگی الکی انگ به کسی که 5 ساله داره درست فعالیت میکنه نبند
بد بخت اون جایی که تو ازش سرور گرفتی به اون بد فردا میخوای چی ببندی؟
شرم اوره
sat98
November 8th, 2012, 02:47
آخه عزیز من
من هم همین رو میگم 3 روز گذشته و باید 6 تومن به حساب من بریزید شماره حساب هم دادم
بعد گفتید نه مشکلی با سرویس دهی نداریم سرویس خودتون رو ادامه بدید در صورتی که من درخواست مجدد کرده بودم
خوب فکر کنم این حل شد
و در مورد دوم شما در قوانین سایت اعلام نکرده اید که ممکن است در وسط قرار داد وجه افزایش یا کاهش پیدا کند
دوست عزیز لینک خبر موجود هستش؟
شما مسلما زبان فارسی بلد هستید بخونید نه؟
تاریخ خبر هم برای 4 روز پیش بوده قبل از مشکل شما که نگید چون اینطوری شد برای من قانون در اوردن
سفارش شما تمدید ماه سوم بوده است و جزئ سفارشات جدید به حساب نمیاد
asklt
November 8th, 2012, 02:49
درضمن شما اختلالات روانی دارید دوست من
یک بار میگید کیفیتشون پایینه برید بخونید اگر ویرایش نکرده باشید پستاتون رو
یک بار میگید پورتشون ضعیف هست یک بار میگید شاید کیفیتشون خوب باشه
یک بار میگید کیفیتتون خوبه یک بار از پشتیبانی گلایه میکنید
دوست عزیز دنبال چی هستید؟
من بار دیگه میگم نمیدونم شما کی هستید و اصلا یوزرتون چیه ما تا حالا موردی نداشتیم که بخوایم یوزری پاک کنیم
شب هستش احتمالا دچار خواب گرفته گی شده اید
دیدید همه از ما طرفداری میکنند و همه راضی هستند الکی بحث رو کشوندید به اینکه ما یوزر پاک کردیم؟ خواستید یک جور دیگه مارو به چالش بکشونید؟
من از دوستانی که واقعا از ما ناراضی هستند خواهش میکنم بیان اینجا بگن؟ دوستانی که ما باز پرداخت وجه براشون داشتیم و وجه رو دریافت کردن همه میدونند
دوست عزیز دنبال بهونه نباش تو زندگیت یاد بگیر دروغ نگی الکی انگ به کسی که 5 ساله داره درست فعالیت میکنه نبند
بد بخت اون جایی که تو ازش سرور گرفتی به اون بد فردا میخوای چی ببندی؟
شرم اوره
بخدا من دروغ نمی گم یوزر تو سایت شما دیگه وارد نمیشه
اگه حر حرفی در مورد کیفیت سرور شما زدم واسه این بوده که داغ بودم تمام حرف هام رو پس مگیرم
ولی شما این رو قوبل دارید یا نه
آخه عزیز من
خوب فکر کنم این حل شد
websazha
November 8th, 2012, 02:51
همین طور که خودتون میگید این حرف ها به شما نمچسه
خوب به من هم نمیچسه ولی خدایش راست بگید من درست میگم یا شما
آیا تو سایتتون همچین قانونی داشتید ؟
خدایش راست بگید قانون خودتون رو در مورد پس دادن وجه زیر پا نذاشتید ؟
شما با همکارتون هماهنگ نکردید میاد اینجا صحبت میکند خیلی از حرف ها به ایشون گفته شده
باز هم میگم امید وارم فردا مدیر های اینجا تصمیم بگیرین
ظاهرا باید بگم خدا به همکارانی که کاربرانی مانند شما دارند که به همه شک دارند و تهمت های مختلف می زنند صبر دهد.
خدمت همکار و شما عرض می کنم مستندات محکمه پسند دارید برای پلیس فتا محیط چت و این حرف ها سند نیست.
15 هزار تومان تمبر و هزینه اریزه نویسی زیر خرج می روید و هزینه کرایه و ... حساب کنید ارزش دارد ! ! !
موفق باشید
asklt
November 8th, 2012, 02:52
دوست عزیز لینک خبر موجود هستش؟
شما مسلما زبان فارسی بلد هستید بخونید نه؟
تاریخ خبر هم برای 4 روز پیش بوده قبل از مشکل شما که نگید چون اینطوری شد برای من قانون در اوردن
پارسا جان به من گفتن هزینه شما برمیگره شماره حساب بدید من هم شماره حساب دادم
بعد اون مقدار اضفه رو که باید واریز می کردم رو حذف کردن و گفتن حالا این ما باشید ببینیم چی میشه
خوب من هنوز هم میخوام هزینه رو پس بگیریم دوست ندارم اینجا باشم
خودتون گفتید نصف هزینه رو پس میدید و هم رو حرف شما رفتم از جایه دیگه سرور گرفتم
خوب وقتی بین این حرف ها درست بین خودتون گفته نمیشه این وسط چرا من باید بسوزم
sat98
November 8th, 2012, 02:52
درضمن دوستان و مشتریان عزیز دیگر بنده و همکارانم عرضی ندارم راجب این موضوع اقای سرشناس و ناشناس asklt (http://www.webhostingtalk.ir/member/59404/)
خودتان پست هارو مطالعه کنید ایشان کلا ثبات شخصیتی نداشتند و هر دفعه یک بهونه الکی اوردند و بشدت دروغ گفتند
قوانین موجود هستش داخل سایت
تا الان ما یک مشتری ناراضی نداشتیم
دوستان قدیمی مارو تایید کردند
موفق باشید شب خوش
asklt
November 8th, 2012, 02:59
ظاهرا باید بگم خدا به همکارانی که کاربرانی مانند شما دارند که به همه شک دارند و تهمت های مختلف می زنند صبر دهد.
خدمت همکار و شما عرض می کنم مستندات محکمه پسند دارید برای پلیس فتا محیط چت و این حرف ها سند نیست.
15 هزار تومان تمبر و هزینه اریزه نویسی زیر خرج می روید و هزینه کرایه و ... حساب کنید ارزش دارد ! ! !
موفق باشید
همین دیگه احتمالا یک هزینه دیگه هم باید واسه این کار بدیم بعد هم دست هم دیگه رو میگیرم رو بوسی و ....
شما با پارسا حرف یزنید بخدا خودشون به من تو تیکت گفتن که نصف هزینه شما برگشت داده میشه
و از من شماره حساب خواستن
من رو حرف ایشون رفتم از جایه دیگه وی پی اس گرفتم و بعد گفتن نه نیتنویم واریز کنیم میتونید از سرویس استفاده کنید
عزیز من پرسا چیزه دیگه به من گفته شما چیز دیگه به من میگد مشکل دقیقا همین جاست
چرا از دوست و همکارتون سوال نمیکنید که این حرف رو به من زدن یا نه
اگه ایشون گفتن نه تو تیکت همچین حرفی زده نشده باشه من قبول میکنم
هزینه ای که دادم حال و از تمامی بچه های انجمن عضر خواهی میکنم
ولی اگه یشون گفتن این حرف رو زدن در تیکت اون وقت چه جوابی به من میدید
شما ول گفتید که من دارم به شما تحمت میزم خود شما هم که الان داری با من این کارو میکنی میگی اقای سرشناس و ناشناس asklt (http://www.webhostingtalk.ir/member/59404/)
sat98
November 8th, 2012, 03:01
پارسا جان به من گفتن هزینه شما برمیگره شماره حساب بدید من هم شماره حساب دادم
بعد اون مقدار اضفه رو که باید واریز می کردم رو حذف کردن و گفتن حالا این ما باشید ببینیم چی میشه
خوب من هنوز هم میخوام هزینه رو پس بگیریم دوست ندارم اینجا باشم
خودتون گفتید نصف هزینه رو پس میدید و هم رو حرف شما رفتم از جایه دیگه سرور گرفتم
خوب وقتی بین این حرف ها درست بین خودتون گفته نمیشه این وسط چرا من باید بسوزم
اصلا یک همچین چیزی نبوده
پارسا مسئول بخش فنی هستش
تمام پرداختی ها دست من هستش
همه هم گفته شده که فقط برای سفارشات جدید هستش که کاربرانی که تازه با ما اشنا میشن و خرید میخوان بکنند خیالشان راحت باشه که باز پرداخت وجه دارند
دوست عزیز خودت هم میدونی هیج جا میزبان وی پی اس نمیشه به جرئت میگم تو کیفیت و خدمات بی نظیر هستیم چون همین خود شما که تا الان دنبال خراب کردن ما هستید سه ماه پشت سر هم از ما سرور خریدی اگر ما بد بودیم 1 روزم پیش ما نبودی چه برسه سه ماه
از این پست ها و تاپیک ها هیچ چیزی به شما نمیرسه فقط اینکه فردا از هرجا بخواید خرید کنید همه از دست شما فراری هستند چون یک ادمی هستید که نه ثبات شخصیتی دارید نه چیزی یک جا به ما میگید *** یک جا هم میگید پارا جان
خدا همه را به راه راست هدایت کنند این خواننده هست که باید عاقل باشه
وقتی شرکت ایکس روی دیتاسنتر هتزنداین سرور با این سیپیو
Hetzner Online AG: Root Server EX 4S (http://www.hetzner.de/hosting/produkte_rootserver/ex4s)
32 گیگ رم کل سرور
داره رم یک گیگ میده 15 تومان با پورت 1 گیگ با یوروی 4600 تومانی حدود 700 تومان سرورش میشه در صورتی که در امدش از سرور 450 تومان هستش این یعنی چی؟
عاقل باشید فکر کنید
روزگار خوش
heshi
November 8th, 2012, 03:06
سلام
منم این سرویس ها رو از نظر کیفیت و فروشنده رو از نظر پشتیبانی و اخلاق و تعهد تایید میکنم
چندین سایت مشهور و بزرگ رو هم پشتیبانی میکنه که چون به قوانین اینجا آشنا نیستم نمیزارم ممکنه خلاف قانون باشه
asklt
November 8th, 2012, 03:07
اصلا یک همچین چیزی نبوده
پارسا مسئول بخش فنی هستش
تمام پرداختی ها دست من هستش
همه هم گفته شده که فقط برای سفارشات جدید هستش که کاربرانی که تازه با ما اشنا میشن و خرید میخوان بکنند خیالشان راحت باشه که باز پرداخت وجه دارند
دوست عزیز خودت هم میدونی هیج جا میزبان وی پی اس نمیشه به جرئت میگم تو کیفیت و خدمات بی نظیر هستیم چون همین خود شما که تا الان دنبال خراب کردن ما هستید سه ماه پشت سر هم از ما سرور خریدی اگر ما بد بودیم 1 روزم پیش ما نبودی چه برسه سه ماه
از این پست ها و تاپیک ها هیچ چیزی به شما نمیرسه فقط اینکه فردا از هرجا بخواید خرید کنید همه از دست شما فراری هستند چون یک ادمی هستید که نه ثبات شخصیتی دارید نه چیزی یک جا به ما میگید *** یک جا هم میگید پارا جان
خدا همه را به راه راست هدایت کنند این خواننده هست که باید عاقل باشه
وقتی شرکت ایکس روی دیتاسنتر هتزنداین سرور با این سیپیو
Hetzner Online AG: Root Server EX 4S (http://www.hetzner.de/hosting/produkte_rootserver/ex4s)
داره رم یک گیگ میده 15 تومان با پورت 1 گیگ با یوروی 4600 تومانی حدود 700 تومان سرورش میشه در صورتی که در امدش از سرور 450 تومان هستش این یعنی چی؟
عاقل باشید فکر کنید
روزگار خوش
آره واقعا سرویس دهی خوبی داشتید مشکل من سرویس دهی شما نیست
مکشل من این هست که قرار بود هزینه به حساب من ریخته شه بعد گفتید خیر
شما فردا یک صحبت با همکارتون کنید ببینید این حرف رو به من زده یا نه
نشون به این شنون که من شماره کارت دارم بعد گفتن شماره کارت نمیشه شماره حساب بدید من هم شماره حساب دادم
اسم و فامیل من هم مشخص بود پس من نشناس نیستم
بعد من شما رو تخریب کردم خودتون هم گفتید دارم کار اشتباهی میکنم
پس چرا خودتون الان با من این کار میکنید
به خدا الان میخوام وارد یوزر شم میگه اطلاعات درست نیست
باز هم میگم شما فردا یک صحبت با پارسا داشته باش
sat98
November 8th, 2012, 03:08
موفق باشید
همین دیگه احتمالا یک هزینه دیگه هم باید واسه این کار بدیم بعد هم دست هم دیگه رو میگیرم رو بوسی و ....
شما با پارسا حرف یزنید بخدا خودشون به من تو تیکت گفتن که نصف هزینه شما برگشت داده میشه
و از من شماره حساب خواستن
من رو حرف ایشون رفتم از جایه دیگه وی پی اس گرفتم و بعد گفتن نه نیتنویم واریز کنیم میتونید از سرویس استفاده کنید
عزیز من پرسا چیزه دیگه به من گفته شما چیز دیگه به من میگد مشکل دقیقا همین جاست
چرا از دوست و همکارتون سوال نمیکنید که این حرف رو به من زدن یا نه
اگه ایشون گفتن نه تو تیکت همچین حرفی زده نشده باشه من قبول میکنم
هزینه ای که دادم حال و از تمامی بچه های انجمن عضر خواهی میکنم
ولی اگه یشون گفتن این حرف رو زدن در تیکت اون وقت چه جوابی به من میدید
شما ول گفتید که من دارم به شما تحمت میزم خود شما هم که الان داری با من این کارو میکنی میگی اقای سرشناس و ناشناس asklt (http://www.webhostingtalk.ir/member/59404/)
اولا که یک همچین چیزی نبوده شما خودتون خود سرانه دیدی شرکت ایکس داره ارزون میده گفتید 2 تومان هم دو تومانه برم از اونجا بخرم پولمم از اینا پس بگیرم
درضمن ببینم شما میخواید اینترنت بخرید یا سفارش اینترنتتون رو پس بگیرید یا کلا کنسل کنید زنگ میزنید به بخش فنی سوال میکنید یا بخش فروش؟
اگر پاسختون بخش فروش هستش که باید با بنده تماس میگرفتید ........ اگر پاسختون بخش فنی هستش 100 درصد به ای کیو مغزتون شک کنید و مشکل از گردن ما خارج هستش
asklt
November 8th, 2012, 03:10
اولا که یک همچین چیزی نبوده شما خودتون خود سرانه دیدی شرکت ایکس داره ارزون میده گفتید 2 تومان هم دو تومانه برم از اونجا بخرم پولمم از اینا پس بگیرم
درضمن ببینم شما میخواید اینترنت بخرید یا سفارش اینترنتتون رو پس بگیرید یا کلا کنسل کنید زنگ میزنید به بخش فنی سوال میکنید یا بخش فروش؟
اگر پاسختون بخش فروش هستش که باید با بنده تماس میگرفتید ........ اگر پاسختون بخش فنی هستش 100 درصد به ای کیو مغزتون شک کنید و مشکل از گردن ما خارج هستش
عزیز من یک تیکت هشدار واسه من اومده بود من اونجا گفتم میخوام هزینه رو پس بگیرم
دقیقا همونجا پارسا به من گفت شماره حساب بده واریز کنم
بعد هم گفت نه اشکالی نداره ادامه بدبد
خوب من نمیخوام ادامه بدم میخوام هزینه رو پس بگیرم
asklt
November 8th, 2012, 03:12
حق دادنی نیست گرفتین هست
این حق من هست که قبل 7 روز نصف هزینه سرور رو از شما پس بگیرم
sat98
November 8th, 2012, 03:13
آره واقعا سرویس دهی خوبی داشتید مشکل من سرویس دهی شما نیست
مکشل من این هست که قرار بود هزینه به حساب من ریخته شه بعد گفتید خیر
شما فردا یک صحبت با همکارتون کنید ببینید این حرف رو به من زده یا نه
نشون به این شنون که من شماره کارت دارم بعد گفتن شماره کارت نمیشه شماره حساب بدید من هم شماره حساب دادم
اسم و فامیل من هم مشخص بود پس من نشناس نیستم
بعد من شما رو تخریب کردم خودتون هم گفتید دارم کار اشتباهی میکنم
پس چرا خودتون الان با من این کار میکنید
به خدا الان میخوام وارد یوزر شم میگه اطلاعات درست نیست
باز هم میگم شما فردا یک صحبت با پارسا داشته باش
من اصلا هیچ صحبتی با اقای پارسا ندارم و از دست ایشون شاکی هستم که به انسان های بی فرهنگی خدمات میده
همه چیز روی سرور ها مجانی اخر هم این هست دست مزد ما که بگید *** هستید یوزر میبندید خدماتتون فلانه چلانه
پرونده شما برای همیشه بسته شد
طبق قانون هم هیچ هزینه ای به شما تعلق نمیگیره
تو شرکت ما دنبال چیزی نباشید هیچ چیزی به شما نخواهد رسید
شما سرویستون رو گرفتید از جایه دیگه و برید برای شرکت جدیدتون خواب ببینید و بد بخت کنیدش
asklt
November 8th, 2012, 03:14
من اصلا هیچ صحبتی با اقای پارسا ندارم و از دست ایشون شاکی هستم که به انسان های بی فرهنگی خدمات میده
همه چیز روی سرور ها مجانی اخر هم این هست دست مزد ما که بگید *** هستید یوزر میبندید خدماتتون فلانه چلانه
پرونده شما برای همیشه بسته شد
طبق قانون هم هیچ هزینه ای به شما تعلق نمیگیره
تو شرکت ما دنبال چیزی نباشید هیچ چیزی به شما نخواهد رسید
شما سرویستون رو گرفتید از جایه دیگه و برید برای شرکت جدیدتون خواب ببینید و بد بخت کنیدش
آخه بین شما درگیری وجود داره من وسط من چرا باید بسوزم
asklt
November 8th, 2012, 03:16
بعد چرا من نمیتونم به سرور وصل شم پس سروی هم به من نداید با این وجود
sat98
November 8th, 2012, 03:17
حق دادنی نیست گرفتین هست
این حق من هست که قبل 7 روز نصف هزینه سرور رو از شما پس بگیرم
دوست عزیز کاملا فارسی هستش حرف بنده شما مشکل دارید شب هستش متوجه جملات نمیشید
شما سرویستون جدید نبوده تمدید ماه سوم بوده سرویستون قدیمی بوده و اصلا باز پرداخت وجه نداشته چون اگه شما ناراحت بودید یا ما بد بودیم نباید تمدید میکردید پس خوب بودیم که تمدید میکردید
باز پرداخت وجه به شما تعلق نمیگیره الکی خودتون رو خسته نکنید
به خدا به جان پدر و مادرم که عزیز ترین کس من هستن من الان با یامل خودم در خواست کلمه جدید زدم ولی
هیچ اکانتی با ایمیلی که شما وارد کرده اید ثبت نشده است.
asklt
November 8th, 2012, 03:19
دوست عزیز کاملا فارسی هستش حرف بنده شما مشکل دارید شب هستش متوجه جملات نمیشید
شما سرویستون جدید نبوده تمدید ماه سوم بوده سرویستون قدیمی بوده و اصلا باز پرداخت وجه نداشته چون اگه شما ناراحت بودید یا ما بد بودیم نباید تمدید میکردید پس خوب بودیم که تمدید میکردید
باز پرداخت وجه به شما تعلق نمیگیره الکی خودتون رو خسته نکنید
آخه پس چرا نیمتونم وصل شم
وی پس رو هم که بستید
ای خدا
sat98
November 8th, 2012, 03:20
بعد چرا من نمیتونم به سرور وصل شم پس سروی هم به من نداید با این وجود
دوست عزیز شما به کل همکاران من و خود من و خانوادم فوش و تحمت زدید دروغ گفتید ابروی مارو خواستید ببرید انتظار دارید ما هنوز به شما خدمات بدیم؟
دیدی هر ثانیه دنبال یک ماجرا هستید........
ببینید این تاپیک برای شما ازاد هستید هر چی دل تنگت میخواهد بگو
ما نه دیگه با شما همکاری میکنیم نه دیگه به شما خدمات میدیدم و نه طبق قانون به شما پولی تعلق میگیره
برید شرکت جدیدتون رو بد بخت کنید
asklt
November 8th, 2012, 03:21
کار به جایی رسیده که من جان پدر و ماردم به خدا قسم میخورم
که پارسا به من گفتن وجه رو تحویل میدن نصفش رو
یوز من بسته شده و نمیتونم وارد شم
وی پی اس کار نمیکنه
اون وقت شما چی میگید ای خدا
sat98
November 8th, 2012, 03:22
وی پی اس کار نمیکنه
دوست عزیز شما به کل همکاران من و خود من و خانوادم فوش و تحمت زدید دروغ گفتید ابروی مارو خواستید ببرید انتظار دارید ما هنوز به شما خدمات بدیم؟
ما نه دیگه با شما همکاری میکنیم نه دیگه به شما خدمات میدیدم و نه طبق قانون به شما پولی تعلق میگیره
asklt
November 8th, 2012, 03:24
به خدا من دروغ نمی گم من نییگم شما به قسط یوزر من رو پاک کردید
اشتباهی یوزر من پاک شده
ولی وقتی بین خودتون حرف های ناگفته هست
بی خودی سر مردم رو درد نیارید که بیان اینجا بخث کنن و بعد بگید شما میدر مالی و پارسا مدیر فنی
این وسط چند نفر مثل من این بالا سروش در میاد هزار وصله هم میچسبونید
در صورتی که بین خودتون حرف هایی گفته نشده
asklt
November 8th, 2012, 03:28
همین جور که واسه من آزاد هست واسه شما هم آزاد هست
شما هم دقیا همین کاری رو دارید میکنید که من دارم میکنم شما به من میگید من به شما
به خدا من راضی نیستم اینجوری بشه
خوب ببینید دوست عزیز حرف هایی بین شما گفته نشده که این وسط این اتفاق ها افتاده
این وسط شما یک ارایه دهنده بعد و من یک کاربر چی بگم هر چی دوست دارید اسم من رو بزارید
در صورتی که نه شما نه من همیچین مشکلی نداریم
مشکل این بوده که حرف ها بین شما مدیریان شرکت گفته نشده
MizbanVps
November 8th, 2012, 03:36
وی پی اس کار نمیکنه
سرویس شما باز بود اما به دلایل بالا مسدود شد و از ادامه همکاری معذوریم.
asklt
November 8th, 2012, 03:38
شما هم دقیا همین کاری رو دارید میکنید که من دارم میکنم شما به من میگید من به شما
این وسط شما یک ارایه دهنده بعد و من یک کاربر چی بگم هر چی دوست دارید اسم من رو بزارید
هز ثانه هم دنبتل یک مجرا نیسم از اول ا اخر همین بوده پول من رو پس بدبد
از همون اول گفتم میگید الان بعد از این همه بحث میگید نمیشه قانون جدید گذاشتیم
جالب اینجاست که وی پی اس رو هم بستید
اینجا یعنی من هویج
MizbanVps
November 8th, 2012, 03:41
asklt
November 8th, 2012, 03:48
هز ثانه هم دنبال یک مجرا نیسم از اول تا اخر همین بوده پول من رو پس بدبد
از همون اول گفتم میگید الان بعد از این همه بحث میگید نمیشه قانون جدید گذاشتیم
جالب اینجاست که وی پی اس رو هم بستید
اینجا یعنی من هویج
تا صبح هم همین تاپیک رو بزنید
هزینه ای که باید بدیم برای چشم هر 2 تامون این موقع شب به خاطر گفت و گوی شما مدیران شرکت بشتر از این حرف هست
هم ساعت هم داریم هم دیگه رو تخریب میکنم حالا شما باز پست بعدی رو کپی کن
بابا قول کنید تمام مشکل سر این بود که شما 2 همکار با هم صحبت نکرده بودید پارسا شما به من گفتید هزینه رو میدید در صورتی که قوانین شما این رو نمیگه
چند نفر باید بین ما قضاوت کنن که آیا مشکل از شما 2 مدیر محترم بوده یا از من
یک اشتباه ساده و این همه بحث
asklt
November 8th, 2012, 11:11
من شکلیت خودم رو پس میگیریم
ایشون بهترین سرویس دهینده هستن
ولی مشکلی در پشتیبانی وجود داشت که 2 تا مدیر این شرکت با هم هماهنگ نکرده بودن و این مشکل ها پیش اومده
یکشون گفته هزینه بر میگرده دیگری گفته خیر بر نمیگرده تمام مشکل هم جا بود
دلیل این که شکایت خودم رو پس میگیرم هم واسه این هست که چند تا پست قبل ایشون به من گفتن که پلیس شکایت مکنن
اسم یک پلیس رو بردن که من تا حالا به گوشم نخوره بده
بعد یکی از دوستان گفتن باید هر دو واسه این پلیس 15 تومن بدید
من هزینه دادن وی پی اس رو به سحتی در جور می کنم حالا اگه بخوام هزینه این پلیس رو بدم که دیگه هیچ
هزینه که من واسه سرور دادم واسه خودتون
وی پی اس من رو بستید اشکال نداره واسه خودون
اکانت من به اشتباه تو سایت شما پاک شد باشه اشکالی نداره
من توان این رو ندارم که هزینه اضافی پرداخت کنم
از تمامی بچه های انجمن عضر خواهی میکنم بابت این مشکل ها
همچنین از 2 مدیر شرکت میزبان وی پی اس
و یک پیشنهاد هم واسه این 2 مدیر دارم
خواهش میکنم واسه این که بار بعد همچین اتفاقی نیوفته قبلش با هم هماهنک کنید که اینجوری سر هم دیگه رو درد نیارم و به هم دیگه ناسزا نگیم
باز هم من از این 2 میدر عضر خواهی میکنم و از بچه های انجمن
از مدیران اینجا هم میخوام تمامی پست های ایجا شده رو پاک کنن تا به عت اشباه من مشتری های ایشون کم نشه درسته که ایشون فعالیت خوبی داشت
و همه ایشون رو میشناسن ولی اگه خودشون صلاح دوتسن پاک کنن
اگه میشه تو قوانین سایت هم اعلام کنید اگه اگه مصر شما از یک اندازه بگذره باید هزینه بیشتر پرداخت کنید و امکان داره وقتی با شما قرار داد داریم این اتفاق بیوفته و در صورتی که هزینه رو ندادید سرویس شما بسته میشه
دوستان من شرمنده شما شدم من رو ببخشید
sat98
November 8th, 2012, 11:52
من شکلیت خودم رو پس میگیریم
ایشون بهترین سرویس دهینده هستن
ولی مشکلی در پشتیبانی وجود داشت که 2 تا مدیر این شرکت با هم هماهنگ نکرده بودن و این مشکل ها پیش اومده
یکشون گفته هزینه بر میگرده دیگری گفته خیر بر نمیگرده تمام مشکل هم جا بود
دلیل این که شکایت خودم رو پس میگیرم هم واسه این هست که چند تا پست قبل ایشون به من گفتن که پلیس شکایت مکنن
اسم یک پلیس رو بردن که من تا حالا به گوشم نخوره بده
بعد یکی از دوستان گفتن باید هر دو واسه این پلیس 15 تومن بدید
من هزینه دادن وی پی اس رو به سحتی در جور می کنم حالا اگه بخوام هزینه این پلیس رو بدم که دیگه هیچ
هزینه که من واسه سرور دادم واسه خودتون
وی پی اس من رو بستید اشکال نداره واسه خودون
اکانت من به اشتباه تو سایت شما پاک شد باشه اشکالی نداره
من توان این رو ندارم که هزینه اضافی پرداخت کنم
از تمامی بچه های انجمن عضر خواهی میکنم بابت این مشکل ها
همچنین از 2 مدیر شرکت میزبان وی پی اس
و یک پیشنهاد هم واسه این 2 مدیر دارم
خواهش میکنم واسه این که بار بعد همچین اتفاقی نیوفته قبلش با هم هماهنک کنید که اینجوری سر هم دیگه رو درد نیارم و به هم دیگه ناسزا نگیم
باز هم من از این 2 میدر عضر خواهی میکنم و از بچه های انجمن
از مدیران اینجا هم میخوام تمامی پست های ایجا شده رو پاک کنن تا به عت اشباه من مشتری های ایشون کم نشه درسته که ایشون فعالیت خوبی داشت
و همه ایشون رو میشناسن ولی اگه خودشون صلاح دوتسن پاک کنن
اگه میشه تو قوانین سایت هم اعلام کنید اگه اگه مصر شما از یک اندازه بگذره باید هزینه بیشتر پرداخت کنید و امکان داره وقتی با شما قرار داد داریم این اتفاق بیوفته و در صورتی که هزینه رو ندادید سرویس شما بسته میشه
دوستان من شرمنده شما شدم من رو ببخشید
asklt
November 8th, 2012, 12:02
عزیز من
دوست ندارم اینجا دیگه ادامه پیدا کنه
شما هم به من رو ناشناس بی فرهنگ و هزار چیز دیگه خطاب کردی
به من میگی دروغ می گم در صورتی که در پست های قبل من به جان پدر و مادرم قسم خوردم که دروغی در کار نیست
شما با دوستوتون پارسا همانگ نکرده بودی یکی گفت هزینه میدیم یکی گفت هزینه نمیدیم این تمام مشکل من و شما بود
من که از شما عضر خواهی کردم
سرور و پول هم نخواستم واسه خودتون
بهتر از این است که به خاطر یک اشتباه ساده اینجوری هم دیگه رو تو نت خراب مکنیم
من نمیگم مشکل از شما بوده نه مشکل از هم دو ما بود هم من تند پیش رفتم و هم شما
الان من کوتاه اومدم و میگم که دیگه سرویس رو نمیخوام
sat98
November 8th, 2012, 12:22
عزیز من
دوست ندارم اینجا دیگه ادامه پیدا کنه
شما هم به من رو ناشناس بی فرهنگ و هزار چیز دیگه خطاب کردی
به من میگی دروغ می گم در صورتی که در پست های قبل من به جان پدر و مادرم قسم خوردم که دروغی در کار نیست
شما با دوستوتون پارسا همانگ نکرده بودی یکی گفت هزینه میدیم یکی گفت هزینه نمیدیم این تمام مشکل من و شما بود
من که از شما عضر خواهی کردم
سرور و پول هم نخواستم واسه خودتون
بهتر از این است که به خاطر یک اشتباه ساده اینجوری هم دیگه رو تو نت خراب مکنیم
من نمیگم مشکل از شما بوده نه مشکل از هم دو ما بود هم من تند پیش رفتم و هم شما
الان من کوتاه اومدم و میگم که دیگه سرویس رو نمیخوام
پارسا مدیریت بخش فنی هستش و بنده مدیریت بخش فروش.............
asklt
November 8th, 2012, 12:36
عزیز من چرا شما حرف های دیشب رو تکرار میکنید
دیشب که من جواب تمام سوال های شما رو دادم شاید شما دیشب این قدر عصبانی بودی که به حرف های من توجه نداشتی
ببینید یک درخواست واسه من اومد به اسم هشدا و افزایش سرویس که گفته شده بود حد اکثر تا فردا باید وایز کنید اگه نه سرویس شما بسته میشه چون مصرف شما بالا بوده
خوب من هم صحبت کردن تو همون تیکت و به این تیجه رسیدم که من سرویس شما رو کنسل کنم
پارسا دقیقا همین جا به من گفتن میتوینم هزینه نصف سرویس رو به به شما بدیم خوب من هم شماره حسابم رو به پارسا دادم که به شما بدن و شما هزینه رو واریز کنید
بعد چد ساعت باید من از جایه دیگی وی پی اس رو تهیه کردم آره درست 2 هزار تومن هم از سرویش شما ارزون تر بود ولی منابع سیستمشون خود از مال شما کمتر بود
بعد پارسا جان هزینه که من باید میرختم رو برداشتن و گفتن مشکلی نیست این ماه هم استفاده کنید
در صورتی که من از جایه دیگه تهیه کرده بودم و منتظر این بودم که هزینه رو به حساب من نصب هزینه رو به حساب من برگردونید
بعد من اومد اینجا گفتم
چون از این کار شما نارضی بودم من هم مثا شما عصبانی شدم که اول گفتید هزینه رو میدید بعد گفتید ادامه بدید
خوب تمام مشکل ها همین هست
هم من به شما بد گفتم هم شما به من
عزیز من هر دوی ما استباه کردید وقتی با خودم فکر میکنم وی میبینیم داریم اینجوری هم دیگه رو تخریب میکنم و با کلمات نامناسب به هم صحبت میکنم
با خودم گفتم این ارزش این رو نداره که ادامه بدیدم
آقا
پارسا و شما رو هم اسم کوچکتون رو نمیدونم
من از شما عضر خواهی مکینم
من کوتاه میام بیخیال شید دیگه ادامه ندید
هزینه که من واسه سرویس دادم حال شما باشه چون من در ما قبل زیاد مصرف کردم بیزید به اون حساب
ولی از شما میخوام که قوانین سایتوتن هم کامل کنید
موفق و پیروز باشد
شرمنده از تمامی دوستان بابت این که سر همه رو درد آوردم
و تشکر از دوستانی که دقت این تاپیک رو میخوندن و پاسخ میدادن
من کوتاه اومدم
sat98
November 8th, 2012, 12:41
عزیز من چرا شما حرف های دیشب رو تکرار میکنید
دیشب که من جواب تمام سوال های شما رو دادم شاید شما دیشب این قدر عصبانی بودی که به حرف های من توجه نداشتی
ببینید یک درخواست واسه من اومد به اسم هشدا و افزایش سرویس که گفته شده بود حد اکثر تا فردا باید وایز کنید اگه نه سرویس شما بسته میشه چون مصرف شما بالا بوده
خوب من هم صحبت کردن تو همون تیکت و به این تیجه رسیدم که من سرویس شما رو کنسل کنم
پارسا دقیقا همین جا به من گفتن میتوینم هزینه نصف سرویس رو به به شما بدیم خوب من هم شماره حسابم رو به پارسا دادم که به شما بدن و شما هزینه رو واریز کنید
بعد چد ساعت باید من از جایه دیگی وی پی اس رو تهیه کردم آره درست 2 هزار تومن هم از سرویش شما ارزون تر بود ولی منابع سیستمشون خود از مال شما کمتر بود
بعد پارسا جان هزینه که من باید میرختم رو برداشتن و گفتن مشکلی نیست این ماه هم استفاده کنید
در صورتی که من از جایه دیگه تهیه کرده بودم و منتظر این بودم که هزینه رو به حساب من نصب هزینه رو به حساب من برگردونید
بعد من اومد اینجا گفتم
چون از این کار شما نارضی بودم من هم مثا شما عصبانی شدم که اول گفتید هزینه رو میدید بعد گفتید ادامه بدید
خوب تمام مشکل ها همین هست
هم من به شما بد گفتم هم شما به من
عزیز من هر دوی ما استباه کردید وقتی با خودم فکر میکنم وی میبینیم داریم اینجوری هم دیگه رو تخریب میکنم و با کلمات نامناسب به هم صحبت میکنم
با خودم گفتم این ارزش این رو نداره که ادامه بدیدم
آقا
پارسا و شما رو هم اسم کوچکتون رو نمیدونم
من از شما عضر خواهی مکینم
من کوتاه میام بیخیال شید دیگه ادامه ندید
هزینه که من واسه سرویس دادم حال شما باشه چون من در ما قبل زیاد مصرف کردم بیزید به اون حساب
ولی از شما میخوام که قوانین سایتوتن هم کامل کنید
موفق و پیروز باشد
شرمنده از تمامی دوستان بابت این که سر همه رو درد آوردم
و تشکر از دوستانی که دقت این تاپیک رو میخوندن و پاسخ میدادن
من کوتاه اومدم
قوانین ما بسیار کامل و دقیق هستش
این ما هستیم که کوتاه اومدیم و به دادسرا نرفتیم چون ابروی ما ارزشش خیلی بیشتر از پول هستش
asklt
November 8th, 2012, 12:46
قوانین ما بسیار کامل و دقیق هستش
این ما هستیم که کوتاه اومدیم و به دادسرا نرفتیم چون ابروی ما ارزشش خیلی بیشتر از پول هستش
باشه چشم
شما نسبت به من لطف دارید
دوست داشتم صبح که از خواب پا میشم به هم دیگه بگیم صبح به خیر
ولی هم من و هم شما چون دیشب تا دیر وقت بیدار بودیم صبح نتونستیم از خواب پا شیم
حتما شما هم به خیلی از کار های خودتون نرسیدید من عضر خواهی میکنم از شما
و به شما میگم ظهر خوش روزی خوبی داشته باشید
موفق باشید و برای شما آروزی موفقیت های بیشتری دارم
sat98
November 8th, 2012, 12:51
باشه چشم
شما نصبت به من لطف دارید
دوست داشتم صبح که از خواب پا میشم به هم دیگه بگیم صبح به خیر
ولی هم من و هم شما چون دیشب تا دیر وقت بیدار بودیم صبح نتونستیم از خواب پا شیم
حتما شما هم به خیلی از کار های خودتون نرسیدید من عضر خواهی میکنم از شما
و به شما میگم ظهر خوش روزی خوبی داشته باشید
موفق باشید و برای شما آروزی موفقیت های بیشتری دارم
این شد حرف حساب
مرسی
موفق باشید روز خوبی داشته باشید
kave206
November 8th, 2012, 14:15
ip test please?
MizbanVps
November 8th, 2012, 15:11
server en
31.3.239.34
server alman pingesh bastast
usa alan mojod nist
taha_2011
November 9th, 2012, 00:34
سلام ممنون از سرویس خوبتون به نظره من بهترین سرورارو دارید ممنون
taha2010_lover
MizbanVps
November 11th, 2012, 04:27
فروش تا کی ادامه داره ؟
مجازی رو که فرمودین VMware هست درست ! منظور بنده ارائه پنل VMware برای کنترل سرور مجازی است
قیمت هارد اضافه رو همین جا بفرمائید به چه میزانه قطعا بهتره ، شاید سوال دیگر کاربران هم باشه.
بله پنل VMware برای کنترل سرور مجازی هم داده میشود.:65:
asdesz
November 12th, 2012, 02:23
سلام این سایتون مشکل داره من نتونستم خرید کنم
sat98
November 12th, 2012, 02:33
در حال به روز رسانی هستیم
30 دقیه دیگه خرید کنید
nihash
November 12th, 2012, 04:05
سلام
برای هزینه ی سرورها دلار وبمانی قبول میکنید؟
MizbanVps
November 12th, 2012, 06:41
خیر
MizbanVps
November 12th, 2012, 15:26
سلام این سایتون مشکل داره من نتونستم خرید کنم
هاستینگ را داشتیم ابدیت میکردیم
به زودی خدمات هاست با امنیت بالا داریم
MizbanVps
November 12th, 2012, 16:10
تعداد وی پی اس 512 داره تموم میشه دوستنی که بهشون قول دادم زود تر اقدام کنند که شرمندشون نشیم
mohammad.de
November 13th, 2012, 13:01
من دیروز ازشون خرید کردم و واقعا تا الآن خیلی عالی بوده
هم مشاوره قبل خرید و هم تحویل سرور و هم کیفیت سرور
امیدوارم همیشه همینطور عالی بمونید
MizbanVps
November 13th, 2012, 16:01
من دیروز ازشون خرید کردم و واقعا تا الآن خیلی عالی بوده
هم مشاوره قبل خرید و هم تحویل سرور و هم کیفیت سرور
امیدوارم همیشه همینطور عالی بمونید
ممنون ما همیشه در خدمت هستیم.:57::101:
IranSatellite
November 13th, 2012, 16:31
سلام
ببخشید این آفر رم 2 گیگ سرور انگلیس امکانش هست که با هاردی بیشتر ارائه بدید با همان قیمت؟ مثلا با هارد 50 گیگ؟
پورت این سرور 1 گیگ هست یا 10 گیگ؟
--------------------------------------------
سرور آلمان شما تو این رنج آیپی هست؟
176.9.187.166
MizbanVps
November 14th, 2012, 04:15
سلام
ببخشید این آفر رم 2 گیگ سرور انگلیس امکانش هست که با هاردی بیشتر ارائه بدید با همان قیمت؟ مثلا با هارد 50 گیگ؟
پورت این سرور 1 گیگ هست یا 10 گیگ؟
--------------------------------------------
سرور آلمان شما تو این رنج آیپی هست؟
176.9.187.166
نه باید هارد سفارش بدید
بله 10 است
MizbanVps
November 14th, 2012, 15:45
مقدار باقی مانده
----------------------------
تعداد.................. سرویس
----------------------------
سرور مجازی انگلیس
VPS E 512M+128M Free RAM ...... 6
VPS E 1024M RAM...... 1
VPS E 2048M RAM ...... 2
VPS E 4096M RAM...... 1
-------------------------------------
سرور مجازی آلمان
VPS G 256M RAM...... 1
VPS G 512M RAM...... 1
VPS G 1024M RAM ...... 2
VPS G 2048M RAM...... 2
-------------------------
سرور مجازی آمریکا
VPS U 256M RAM...... 0
VPS U 512M RAM...... 1
VPS U 1024M RAM...... 1
VPS U 2048M RAM...... 1
-------------------
میزبان وی پی اس همراه همیشگی شما
sat98
November 15th, 2012, 15:04
افر امروز بشتابید که 5 سرور بیشتر نمانده
پورت قوی و بالا
پهنای باند نا محدود
دو کر سیپیو
پشتیبانی 24 ساعته
640 مگ رم
فقط 15 تومان
انگلیس
Location Server : England
Data Center : Redstation.Com
دوستان اخرین فرصت برای خرید افر های میزبان وی پی اس هستش
تخفیف دائمی کیفیت عالی
موفق باشید
MizbanVps
November 16th, 2012, 17:34
دریافت نماد اعتماد از وزارت صنعت
با لطف خداوند بزرگ و همراهی خوب شما عزیزان بالاخره توانستیم نماد اعتماد الکترونیکی را از وازارت صنعت بگیریم
این نماد در صفحه اصلی سایت قابل مشاهده هستش البته به صورت موقت که دائمی خواهد شد بعد از سه ماه
میزبان وی پی اس | VPS | VDS | هاستینگ | میکروتیک | HOST | هاست دانلود (http://www.mizbanvps.com)
----------------------------------------------
headshoter
November 16th, 2012, 18:12
سلام ؛
امکان سفارش سرویس 128 مگ با سقف ترافیک 40 گیگ از المان یا انگلیس هست؟
MizbanVps
November 16th, 2012, 18:17
سلام ؛
با سلام خیر قیمت ip های المان بالا رفته کمترین سرویس ها 256 است.
sat98
November 16th, 2012, 18:50
سلام ؛
دوست عزیز پهنای باند روی تمامی پکیج های ما نامحدود است