PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قابل توجه همکاران گرامی که در xlhost سرور دارن!

daniyal70
October 29th, 2012, 03:09
اگه از همکاران کسی تو دیتا سنتر xlhost ُاز سرور های discount-rack سرور داره و این ماه یا ماه اینده قصد کنسل کردن داره با پرداخت مبلغی توافقی که حاضر به ترنسفر کامل به پنل منو داره خریدارم .

:113:

Ashkankamangar.ir
October 29th, 2012, 05:03
چرا مستقیم خودتون خرید نمیکنید؟
هزینه ستاپ که نداره
با توجه به کیفیت بسیار بالا
بعید میدونم کسی بواد سرور این دیتاسنتر رو کنسل کنه

daniyal70
October 29th, 2012, 05:52
چون ابن مدل سرور ها که ماه های قبل سفارش داده شده رو می تونم به قیمت دلار 1226 تومن پرداخت کنم ولی سرور که جدید سفارش بدم و بصورت مسقیم قیمت خیلی بالا تر در میاد ."دلیل اصلی $ هست "

بیشتر دوستانی که سالهات با این دیتا سنتر کار می کنن از جریان اصلی خبر دارن .

سعید خرازی کارش درسته:">

Ashkankamangar.ir
October 29th, 2012, 05:59
سلام والا من یک ماهه از این دیتاسنتر سرور میگیرم
و ماه پیش هر دلار رو 2100 دادیم این ماه از دوستان که جدید سرور گرفتن 2800 شنیدم
با این حرف شما باید این ماه هم از ما 2100 بگیرند؟

daniyal70
October 29th, 2012, 06:04
خوب دقیقا موضوع همینه سرور های که تقریبا تو یکی دو ماه قبل سفارش دادن 2000 به بالا بوده

ولی سرور که 6 ماه پیش سفارش دادن که خودم الان 11 سرور همین جوری دارم 1226 پرداخت می کنم .

peyman0742
October 29th, 2012, 07:32
متوجه نمیشم شما این چظوری و از کجا این دلار رو میارید و پرداخت میکنید با این قیمت یعنی دیتاسنتر اینجوری باهاتون کنار میاد ؟!
پرداخت رو با 40 دلار مثلا انجام میدید ؟! اینجوری هم که دیتاسنتر پول برقشم در نمیاره ؟!

Ashkankamangar.ir
October 29th, 2012, 12:32
خوب دقیقا موضوع همینه سرور های که تقریبا تو یکی دو ماه قبل سفارش دادن 2000 به بالا بوده

ولی سرور که 6 ماه پیش سفارش دادن که خودم الان 11 سرور همین جوری دارم 1226 پرداخت می کنم .
پس من این ماه هم باید با دلار 2100 واریز کنم؟
عالیه من خودمو واسه دلار 2800 آماده کرده بودم

متوجه نمیشم شما این چظوری و از کجا این دلار رو میارید و پرداخت میکنید با این قیمت یعنی دیتاسنتر اینجوری باهاتون کنار میاد ؟!
پرداخت رو با 40 دلار مثلا انجام میدید ؟! اینجوری هم که دیتاسنتر پول برقشم در نمیاره ؟!
والا مدیرش ایرانیه و بسیار بسیار بسیار فرد شریفی هست
در ضمن کیفیتشون بسیار بالاست یعنی واقعا هتزنر کنار سرورهای xlhost هیچه

mrasol
October 29th, 2012, 12:46
مبلغ توافقی را پ.خ کنید
ممنون

j4b3r
October 29th, 2012, 15:08
ترسفر سرور مشمول ثبت order جدید میشه
و ثبت سفارش برابر هست با پرداخت دلار به نرخ روز.
:)

Reza.exe
October 29th, 2012, 16:13
دلار 1226 تومن ؟!!!!!!!!!!!

peyman0742
October 29th, 2012, 16:19
من خودم دوست عزیز تا حالا سمت دیتاسنتر هتزنر نرفتم و همیشه از بهترین دیتاسنترها سرویس ارائه دادم
اصلا هتزنر رو قبول ندارم

ولی جواب سوال من رو ندادید خیلی جالبه دوباره تکرار میکنم

متوجه نمیشم شما چظوری و از کجا این دلار رو میارید و پرداخت میکنید با این قیمت یعنی دیتاسنتر اینجوری باهاتون کنار میاد ؟!

babelirani
October 29th, 2012, 16:19
حالا ما این ماه یعنی همین امشب باید تمدید کنیم
ببینیم جناب خرازی هر دلار رو چند حساب میکنند
ولی دلار 1225 امکان نداره

با سلام

هیچکس از برنامه این دیتاسنتر خبر نداره ولی بله بعضی از سرور های قدیمی بر روی این دیتاسنتر هنوزم با همون دلار 1226 تومنی دارن فاکتور میخورن دلیل این کار چیه ما هنوز نفهمیدیم

اگه فاکتور های قبلیتون دلار 2100 تومنی بوده امشب هم باید همون دلار رو پرداخت کنید چون فاکتر دیتاسنتر همون دلار رو حساب میکنه

موفق باشید

peyman0742
October 29th, 2012, 16:22
با سلام

هیچکس از برنامه این دیتاسنتر خبر نداره ولی بله بعضی از سرور های قدیمی بر روی این دیتاسنتر هنوزم با همون دلار 1226 تومنی دارن فاکتور میخورن دلیل این کار چیه ما هنوز نفهمیدیم

اگه فاکتور های قبلیتون دلار 2100 تومنی بوده امشب هم باید همون دلار رو پرداخت کنید چون فاکتر دیتاسنتر همون دلار رو حساب میکنه

موفق باشید

با توجه به گفته این عزیز پس باید از مقدار دلارهای پرداختی کم کنه دیتاسنتر ؟!

babelirani
October 29th, 2012, 16:22
من خودم دوست عزیز تا حالا سمت دیتاسنتر هتزنر نرفتم و همیشه از بهترین دیتاسنترها سرویس ارائه دادم
اصلا هتزنر رو قبول ندارم

ولی جواب سوال من رو ندادید خیلی جالبه دوباره تکرار میکنم

متوجه نمیشم شما چظوری و از کجا این دلار رو میارید و پرداخت میکنید با این قیمت یعنی دیتاسنتر اینجوری باهاتون کنار میاد ؟!

ما دلار از جایی نمیاریم این فاکتور خود دیتاسنتر هست که سرور های سال قبل رو با دلار همون سابق فاکتور میکنه و الان سرور جدید با درخواست جدید اگه بدید با دلار بالاتری نسبت به اون زمان هستش چیزی حول حوش 2100-2300

babelirani
October 29th, 2012, 16:23
با توجه به گفته این عزیز پس باید از مقدار دلارهای پرداختی کم کنه دیتاسنتر ؟!

دلار کم کنه یا اینکه هزینه فاکتور رو به ریالی به ما بده فرقی نداره

دوستانی که در ایران هستند هزینه ریالی رو پرداخت میکنن

babelirani
October 29th, 2012, 16:32
بله ما به حساب برادر جناب خرازی به ریال هزینه ی سرور هارو میدیم یه سرور معمولی حدودا با دلار جدید 440 تومن در میاد
کلا انسان بسیار مهربان و با معرفتی هستند این آقای خرازی سرور مارو ماه پیش بدون پرداخت هزینه فعال کردند و ما یک روز بعد هزینه رو ریختیم
این یعنی ایرانیا
ما همه اینجوری هستیم ایشون با فرهنگ قدیم ایران رشد کرده
کاش هم هبه اینجا برسیم که اونور دنیاست و هوای ایرانیهارو داره

بله خوشبختانه ایشون بسیار هوای ایرانی هارو داره
و باید بابت این همه کمک که میکنه ازش ممنون بود

peyman0742
October 29th, 2012, 16:41
خیلی عالیه واقعا دست مریزاد

ezat1
October 29th, 2012, 20:41
چه جالب آدرس جناب خرازی رو به ما هم بدین ببینیم قضیه از چه قراره ! ما اینجا به ریال بهشون پول بدیم

CityKala.net
October 29th, 2012, 21:30
اگر با این دلار بشه پرداخت کرد از ovh بیایم بیرون دیگه کار تو اون دیتاسنتر صرف نداره
یک زمانی سرور بود 100 تومن الان سرور 200 تومن با آی پی حدود 270 280
الان هم که دو ماهش در اومد 603

mrasol
October 29th, 2012, 21:35
بله ما به حساب برادر جناب خرازی به ریال هزینه ی سرور هارو میدیم یه سرور معمولی حدودا با دلار جدید 440 تومن در میاد
کلا انسان بسیار مهربان و با معرفتی هستند این آقای خرازی سرور مارو ماه پیش بدون پرداخت هزینه فعال کردند و ما یک روز بعد هزینه رو ریختیم
این یعنی ایرانیا
بله ایشون واقعا یک ایرانیه با شخصیت و با فرهنگ هستند
خیلی هوای ایرانیهارو دارند،برای ما هم جوری شده بود که ایمیل تحویل سرور رفته بود اسپم و ما بعد 5 روز بشون گفتیم سرور رو چرا نمیفرستید و گفتند که فرستادیم و دیدیم رفته اسپم بعد گفتیم 5 روز استفاده نکردیم تماس گرفتیم و 5 روز رو اضافه کردن بهمون!

Ashkankamangar.ir
October 29th, 2012, 21:52
اگر با این دلار بشه پرداخت کرد از ovh بیایم بیرون دیگه کار تو اون دیتاسنتر صرف نداره
یک زمانی سرور بود 100 تومن الان سرور 200 تومن با آی پی حدود 270 280
الان هم که دو ماهش در اومد 603

دوست عزیز اگر دنبال سرور 280 تومنی هستید همون ovh بمونید
با همین دلاری هم که عرض کردیم الان یه سرور با رم 8 و هارد 1 ترابایت و سی پی یو خوب ماهیانه 440 تومان در میاد در xlhost

s.w.a.t
October 29th, 2012, 22:00
این یعنی ایرانیا

باسلام
این کار یعنی عدم کار حرفه ایی! :) و دقیقا یعنی ایرانی بازی! در بازار جهانی شما تا پول سرویسی رو پرداخت نکنید قانون شرعا عرفا و ... به هیچ وجه نباید به شما سرویسی بدهند!
اگر شخص یا شرکتی این کار رو کردند دو حالت داره
1- شما پیش آن شخص یا شرکت اعتبار داشتید که روی اعتبارتون این کار رو کردند!
یا
2- دقیقا ایرانی بازی و بدون داشتن شناخت و ... به شما سرویسی دادند که هنوز پول آن را هم پرداخت نکردید!

این حرکت ایشون اگر به دلیل شماره 2 بوده به دور از رفتار حرفه ایی میباشد!(البته با شناختی که از ایشون دارم اینکار بعید هست! ولی ظاهرا خواستند هوای هموطنانشون رو داشته باشند! که جای تشکر داره!)

موفق باشید

mrasol
October 29th, 2012, 22:10
باسلام
این کار یعنی عدم کار حرفه ایی! :) و دقیقا یعنی ایرانی بازی! در بازار جهانی شما تا پول سرویسی رو پرداخت نکنید قانون شرعا عرفا و ... به هیچ وجه نباید به شما سرویسی بدهند!
یا
2- دقیقا ایرانی بازی و بدون داشتن شناخت و ... به شما سرویسی دادند که هنوز پول آن را هم پرداخت نکردید!

این حرکت ایشون اگر به دلیل شماره 2 بوده به دور از رفتار حرفه ایی میباشد!(البته با شناختی که از ایشون دارم اینکار بعید هست! ولی ظاهرا خواستند هوای هموطنانشون رو داشته باشند! که جای تشکر داره!)

موفق باشید

البته نظر شما محترم هست و تا جایی حق با شما چون همه مثل هم نیستن،ممکنه کسی بعد 1 روز بگه یادشون رفته و پول رو نریزن،برای خود ما هم 2 بار بعد از تحویل سرور پول رو گرفتن،و البته با شناختی که طی چند سال دارم از ایشون بسیار انسان با شخصیتی هستند

peyman0742
October 29th, 2012, 22:14
بله اگر ممکنه ایمیل ایشون ( آقای خرازی ) رو بدید

habiballahafg
October 29th, 2012, 22:39
با سلام برای شما pm ارسال شد

ezat1
October 29th, 2012, 22:53
با سلام برای شما pm ارسال شد

برای بنده هم ارسال کنید با تشکر

habiballahafg
October 29th, 2012, 23:18
برای بنده هم ارسال کنید با تشکر
چشم الان ارسال میکنم

majidisaloo1
October 29th, 2012, 23:26
برای من هم ارسال کنید مشتاق شدم

babelirani
October 29th, 2012, 23:33
با سلام

دوستان عزیز خواهشا" به ایشون ایمیل نفرستید چون هیچ تغییری در فاکتور از طریق ایمیل براتون انجام نمیدن در سایتشون ثبت نام کنید و بهشون بگید که ایرانی هستید دیگه نیازی به اینکه ایمیل به خودشون بزنید نیست

موفق باشید

habiballahafg
October 29th, 2012, 23:42
برای من هم ارسال کنید مشتاق شدم
با من هستید ؟

daniyal70
October 30th, 2012, 02:16
یه 24 ساعت نبودیم . یه تاپیک زدیم چند تا سرور بخریم ولی ظاهرا هیچ کس از این جریان اقای خرازی خبری نداشته .

هنوز کسی نیست سرور داشته باشه که بخواد کنسل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی مارو تحویل نگرفت!:-ss

www.denaserver.com
October 30th, 2012, 02:26
سلام
من سرور 8 گیگ رم دارم همین الآن از xlhost و می خوام کنسل کنم
اگر می خواهید در پنل خودم براتون شارژ می کنم !
اما این امکان که می خواهید به پنل خودتان منتقل کنید متاسفانه نمیشه
اگر خواستید به یاهو آی دی من خیلی زود اطلاع دهید

daniyal70
October 30th, 2012, 02:38
این سرور رو 355 تومن من افر دارم -ولی همین سرور رو 6 ماه پیش 190-199 می دادم

CPU: Xeon X3430 (9.6GHz total on 4 cores) 2.5 GT/s QPI 8MB L2 cachec
Ram :16GB DDR3
Disk :2*1Tb SATA3
BW: 20000GB
Uplink :100Mbps
IP :12

این سرور رو 460 افر دارم که قبلا 350 می دادم
CPU: Dual Xeon E5420 (2.4GHz total on 8 cores) 1333 MHz FSB 8MB L2 cache
Ram : 16GB DDR3
DISK: 2*1TB SATA3
BW: 20 TB
Uplink 100Mbps
IP : 12

ezat1
October 30th, 2012, 13:24
با سلام

دوستان عزیز خواهشا" به ایشون ایمیل نفرستید چون هیچ تغییری در فاکتور از طریق ایمیل براتون انجام نمیدن در سایتشون ثبت نام کنید و بهشون بگید که ایرانی هستید دیگه نیازی به اینکه ایمیل به خودشون بزنید نیست

موفق باشید
ما این کارو چند هفته پیش انجام دادیم اما مبلغی کم نشد گفتن همون که تو سایت هست ! اما این فرمایشها که کم میشه میخوایم از این تخفیف ها استفاده کنیم ! برای این کار چه رویه ای باید طی بشه ؟

astro.alireza
October 30th, 2012, 13:56
پس واسه همینه جدیدا آفرهای فراوونی از xlhost توی سایت ارایه می شه؟
اما سوالی هنوز جوابی نداره اینه که ایشون هزینه دیتاسنتر و کارمند ها رو باید به دلار پرداخت کنه حالا با این معادل ریالی پایینی که می گیره چی کار می کنه؟
یعنی سرورها رو دو برابر گرون تر از قیمت اصلیش می داده دست مشتری؟ حالا که ریال نصف شده باز داره سود می کنه؟ آخرش هم همه کلی ازش تشکر می کنند؟

babelirani
October 30th, 2012, 15:48
یه 24 ساعت نبودیم . یه تاپیک زدیم چند تا سرور بخریم ولی ظاهرا هیچ کس از این جریان اقای خرازی خبری نداشته .

هنوز کسی نیست سرور داشته باشه که بخواد کنسل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی مارو تحویل نگرفت!:-ss

دوست عزیز اگه سرور رو بخواید انتقال بدید با قیمت دلار روز براتون فاکتور میشه .

ما این کارو چند هفته پیش انجام دادیم اما مبلغی کم نشد گفتن همون که تو سایت هست ! اما این فرمایشها که کم میشه میخوایم از این تخفیف ها استفاده کنیم ! برای این کار چه رویه ای باید طی بشه ؟

با سلام دوست عزیز خوب همون قیمت توی سایت به دلار براتون فاکتور میشه ولی قیمت دلار براتون کمتر حساب میشه قیمت ریالی کمتر میشه
اگه افری خواستید باهام تماس بگیرید کمکتون میکنم

پس واسه همینه جدیدا آفرهای فراوونی از xlhost توی سایت ارایه می شه؟
اما سوالی هنوز جوابی نداره اینه که ایشون هزینه دیتاسنتر و کارمند ها رو باید به دلار پرداخت کنه حالا با این معادل ریالی پایینی که می گیره چی کار می کنه؟
یعنی سرورها رو دو برابر گرون تر از قیمت اصلیش می داده دست مشتری؟ حالا که ریال نصف شده باز داره سود می کنه؟ آخرش هم همه کلی ازش تشکر می کنند؟
سلام دوست عزیز

ایشون غیر از ایران به کشور های دیگه ای هم سرور میفروشه دیتاسنتر دارن مثلا" ولی اینکه چگونه داره اینجوری حساب میکنه هنوز برای همه نا مشخص هستش دوست عزیز

ولی مطمئنن ایشون هنوز دارن سود میکنن روی دیتاسنترشون شاید سروری که الان براشون در میاد 50 دلار دارن به شما میدن 100 دلار این وسط همه خوشحال هستند که دارن دلار ارزون میدن ولی جور دیگه ای پول گرفته میشه

اگه امکان خرج و ریسک مالی دارید در حد 5-6 میلیون شما هم میتونید همچن کاری انجام دهید البته در حد کوچیک تر

daniyal70
October 30th, 2012, 17:57
با توجه به برشی که من تو دیتا سنتر دارم می تونم منتقل کنم و قیمت قدیم پرداخت کنم دوستان جوش فاکتور جدید رو لطفا نزنید . من از سال 2006 دارم با سعید کار می کنم می دونم روش کاری به چه شکل هست . اون زمان که من سعید رو پیدا کردم هیچ کس نمی دونست همچین دیتا سنتری هم وجود داره.

cdcenterahmadi
October 31st, 2012, 13:25
باسلام
یا

موفق باشید

با سلام
به گفته خودتون:
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!

موفق و پیروز باشید

Aria
October 31st, 2012, 13:40
سلام.

بنده هیچ وقت متوجه نشدم کاربران ایرانی به چه کسی میگن شریف و اصلاً از چه معیاری برای سنجیدن شرافت اشخاص استفاده می کنند.

بنده عرض نکردم که آقای خرازی خدای نکرده مشکلی دارند و بنده پیشتر با ایشان همکاری کوتاهی داشتم و در عمل استاد بنده حساب خواهند شد ولی اینکه کور کورانه شخصی را بالا یا پایین ببرید درست نیست، به دفعات مشاهده شده که کاربران ایرانی با گفته اند که یک شخص شریف است و به محض بروز یک مشکل کوچک هر چه که در زبان بود به ایشان نسار کردند!

چون قیمت ها ارزان هست یک ایرانی اصیل هستند ؟! چون سرور ها را تحویل داده و سپس هزینه دریافت می کنند شریف هستند ؟ چون هزینه اشتباه کاربر که بررسی ایمیل ها حتی اسپم هست را و یا ورورد به پنل سایت و بررسی وضعیت سفارش را قبول می کنند هوای ایرانی ها را دارند ؟!

اگر از بنده بپرسید این یک نوع تبلیغ برای فعالیت های خودشان هست، همه ما اطلاع داریم که ما مردم ساده ای هستیم و به راحتی به شخصی اعتماد کرده و تعریف می کنیم و به همان راحتی هم ایشان را خار می کنیم!

در هر حال، با یا این وضعیت تجارت فقط آرزوی موفقیت برای شما دارم چون کاری از دست بنده ساخته نیست!

با تشکر.

Ashkankamangar.ir
October 31st, 2012, 13:50
سلام.

بنده هیچ وقت متوجه نشدم کاربران ایرانی به چه کسی میگن شریف و اصلاً از چه معیاری برای سنجیدن شرافت اشخاص استفاده می کنند.

بنده عرض نکردم که آقای خرازی خدای نکرده مشکلی دارند و بنده پیشتر با ایشان همکاری کوتاهی داشتم و در عمل استاد بنده حساب خواهند شد ولی اینکه کور کورانه شخصی را بالا یا پایین ببرید درست نیست، به دفعات مشاهده شده که کاربران ایرانی با گفته اند که یک شخص شریف است و به محض بروز یک مشکل کوچک هر چه که در زبان بود به ایشان نسار کردند!

چون قیمت ها ارزان هست یک ایرانی اصیل هستند ؟! چون سرور ها را تحویل داده و سپس هزینه دریافت می کنند شریف هستند ؟ چون هزینه اشتباه کاربر که بررسی ایمیل ها حتی اسپم هست را و یا ورورد به پنل سایت و بررسی وضعیت سفارش را قبول می کنند هوای ایرانی ها را دارند ؟!

اگر از بنده بپرسید این یک نوع تبلیغ برای فعالیت های خودشان هست، همه ما اطلاع داریم که ما مردم ساده ای هستیم و به راحتی به شخصی اعتماد کرده و تعریف می کنیم و به همان راحتی هم ایشان را خار می کنیم!

در هر حال، با یا این وضعیت تجارت فقط آرزوی موفقیت برای شما دارم چون کاری از دست بنده ساخته نیست!

با تشکر.

بیاید یه جور دیگه به قضییه نگاه کنیم
از ایرانیها مظلوم تر نیست
دوست عزیز الان هتزنر دو بار به شخص من ضربه زده
هزینه ی ستاپ سه سرورم که کلا 3 تا 149 یورویی بود رو بالا کشید
یه سرور با هارد نیم سوز به من داد تونستم کاری کنم؟
میتونم؟ سیپنل سه بار لایسنس منو بسته و مجبور شدم دوباره آیپی و لایسنس بخرم .. پولمو برگردوند یا خورد؟ درسته گفته به ایرانی ها سرویس نمیدم ولی به هر حال بدش نمیاد ایرانیها سرویس بگیرند بعد ببنده
وقتی منه ایرانی که شغلم نه بیمه ای داره نه چیزی و باید برای شرافتم و برای یک لقمه نون حلال گاهی وقتا صد برابر درآمدم ضرر بدم تا حق کسی رو گردنم نمونه
وقتی یه تیکت پشتیبانی میدم به هتزنر یک ماه بعد میاد میگه هاردت سالمه بعد میفهمم نیم سوزه
خب معلومه وقتی یه ایمیل میدم به جناب خرازیها سریعا میره برای من کل سرور رو اکی میکنه کلی کیف میکنم
وقتی یه ایمیل میدم به اپراتور xlhost و سه بار پشت سر هم درخواست پارتیشن بندی میکنم و فقط جمله ی "دوست عزیز بکاپ دارید؟" رو میشنوم و سریعا میبینم به من تحویل میدن با پارتیشن جدید خیلی حال میکنم
ما ایرانیها آقای خرازیها رو با امثال هتزنر ها مقایسه میکنیم که به این نتیجه میرسیم
اگر هم زمانی ایشون بخواد مثل هتزنر بشه و به ما ضربه بزنه خب معلومه که از نظر ما میشه بد چون باز ما دستمون به جایی بند نیست
گرچه من هرگز ریسک نمیکنم و همیشه بکاپ مشتریهارو رو سرورهایی در دیتاسنتر های دیگه میذارم کاری که منو واقعا از ضربه وقتی هتزنر اون بلارو سرما آورد نجات داد
الانم از xlhost راضی هستم درسته خرج ماهیانم دو برابر شده به خاطر سرورهای گرون ولی خیالم راحته سرور تو پنل خودمه
هر زمان هم بخوام پشتیبانی هست

رویال نتورک
October 31st, 2012, 13:51
دوستان حالا به ایشون اینقدر ایمیل بزنید تا پشیمون بشه که به هموطن خودش بها داده...!!

Aria
October 31st, 2012, 14:25
سلام.

درسته، صحبت شما کاملاً صحیح هست.

ولی از نظر بنده این اشکال Hetzner و یا cPanel نیست!

اولاً این رو توجه داشته باشید که cPanel هر گاه لایسنسی رو Terminate می کنه، هزینه رو برگشت میزنه، حداقل 4 بار برای ما پیش اومده در چند سال اخیر و هر بار برگشت زده شده، برای خرید یا مستقیماً از cPanel بخرید و یا از سایت های معتبری مثل BuyCpanel و یا Hostdime و ... که partner های رسمی cPanel هستند و اگر قوانین cPanel رو که یکیش برگشت زدن پول در هنگام Terminate هست رو رعایت نکنند، دست شما به جایی بند -هست- و میتونید به خود cPanel تیکت بزنید و بگید من ایرانی هستم و لایسنس خریدم، نمی دونستم تحریم هستیم و حالا لایسنس terminate شده و پولی برگشت داده نشده که من برم پنل دیگری بخرم با اون پول و ببینید که چقدر سریغ جواب میدن و معذرت خواهی هم می کنند و سریعاً به partner خودشون اطلاع میدند که پول رو برای شما ارسال کنه!

در مورد Hetzner بنده قبلاً هم اشاره کردم که همکاران غیر ایرانی بنده از این دیتاسنتر سرویس دارند و بیش از 3 سال هست که بدون مشکل دارند کار می کنند، علت این هست که سرویس رو به اسم وارز نمی فروشند، به کاربران خطرناک سرویس نمیدند و اگر کاربری خلاف کرد و abuse داشت بدون شک terminate می کنند چون این جزو قوانین بین المللی هست و باید توسط همه سرویس دهنده ها رعایت بشه تا افراد abuser از بین برند و یک تجارت سالم برای همه حکم فرما باشه. اما این مورد صحیح هست که پشتیبانی خوبی نداره این دیتاسنتر، ولی این مورد هم -اصلاً- جای اعتراض نداره و دلیلش هم کاملاً مشخص هست، هزینه های پایین سرویس ها باعث میشه که پول کافی برای استخدام کارمند تولید نشده و در نتیجه تعداد کارمندان کم هست و احتمالاً حقوق هم پایین هست و کارمندان بی حوصله کار می کنند، پس در نتیجه شما از یک جای معتبر خرید کنید، هزینش رو پرداخت کنید، سرویس مناسب دریافت کنید. این سه مورد هم یادتون نره:

1. too good to be true = زیادی خوب هست در حدی که در واقعت امکان پذیر نیست!
2. I'm not that rich to buy cheap = من اونقدر پولدار نیستم که سرویس ارزان بخرم!
3. هیچ ارزانی بی علت نیست!

در نهایت بنده تنها کاربران رو مقصر می دونم نه سرویس دهنده ها و یا شرکت هایی مثل Hetzner و یا cPanel و ...

حتی شرکت FDC هم که سرویس های زیادی ارزان میده همه دلیلش رو می دونند، پایداری پایین شبکه، سرعت پایین پورت ها، پهنای باند محدود شده از طریق Packet Shapping و یا StormControl و یا Port Capping و ... و باز هم کاربران خرید می کنند و همچنان شکایت دارند که سرویس خوب نیست ... مسلماً نباید باشه با این قیمت ها!

راه حل:
قبل از هر خرید خوب فکر - تحقیق - بررسی و تحلیل کنید تا به مشکل بر نخورید!

با تشکر.

Ashkankamangar.ir
October 31st, 2012, 14:38
Aria عزیز
باور بفرمایید حتی یک ابیوز هم نداشتیم
و همیشه مشکلات از پرداخت کننده ها بود و هتزنر لطف میکرد به جای برخورد با سرور با یوزر برخورد میکرد و تمام سرورهای پنل رو حذف میکرد
اما مشکل من با هتزنر همون خرابی هارد و کیفیت پایینش بود
به هر حال حرفای شما کاملا صحیح هست
در مورد سیپنل هم تحقیق میکنم به قول شما خیلی از این مظلوم واقع شدنهای ما به دلیل ندانسته های خودمونه
ولی هرگز از هارد نیم سوز سرور ex6 خودم و عدم پشتیبانی دیتاسنتر نمیتونیم چشم پوشی کنم

ممنون از وقتی که گذاشتید

paypal
November 1st, 2012, 09:07
باسلام
یا

موفق باشید

این صحبت شما دقیقاً ایرانی بازی هستش .

هرکس سیاست های کاری خودش رو داره . حالا اگه سعید خرازی اسمش بود albert mashang بر فرض هم استرالیایی بود بی شک از نظر من شما می گفتید ایشون سیاست کاری خوبی دارند و از این صحبت ها ( از شناختی که روی جناب عالی و امیر ****** دارم این موضوع رو میگم).

اما به غیر از ایرانی بازی یک بازی دیگری هم داریم به نام عقده ای بازی .

نمونه:

worldstream و OVH و Hetzner

به هر دلیلی 2 روز پرداخت اینور اونور بشه سرور شما کلاً terminate و هیچ چیزی هم قابل بازیابی نیست .

جال در xlhost:

دوستی از من سرور گرفته بود که اتفاقاً سرور در پنل دوست عزیزم دانیال بود که این تاپیک رو باز کرد . طرف گفت می خوام برم OVH . گفتم آقا نکن بدبخت میشیا . قبول نکرد . ازش اجازه نگرفتم که اسمش رو بگم اما میگم . فردا هاستینگ . 48 ساعت پرداخت دیر شد که مقصر هم فرانتورک گمونم اسمش بود . سرور کلاً terminate شد . هیچ بک آپ ای هم نموند . و منجر به ورشکستی و سر افکندگی شد .

ایمیل زدم به خرازی و در خواست کردم سرور قبلی که 2 ماه پیش کنسل شده بود اگه سر جاش هست وصلش کنند . و بک آپ های فردا هاستینگ برگشت .

به این میگن نهایت لطف . به غیر از اینه آیا ؟

در مورد hetzner هم من نمیدونم چرا هارد های این شرکت همشون نم دارن انگار . منم سرور داشتم هاردش مشکل داشت .

وقتی طرف کاندید میشه میگه اگه رای بیارم ماهیانه 60 تومان میدم این تبلیغ اشکالی نداره اونوقت تبلیغ خرازی مورد داره ؟ اصلاً در دنیای bussiness مگه بازار یابی و سیاست های تبلیغاتی جرم هستش ؟ یا خلاف انسانیته ؟

daniyal70
November 2nd, 2012, 21:28

هرکس سیاست های کاری خودش رو داره . حالا اگه سعید خرازی اسمش بود albert mashang بر فرض هم استرالیایی بود بی شک از نظر من شما می گفتید ایشون سیاست کاری خوبی دارند و از این صحبت ها ( از شناختی که روی جناب عالی و امیر ****** دارم این موضوع رو میگم).

نمونه:

به هر دلیلی 2 روز پرداخت اینور اونور بشه سرور شما کلاً terminate و هیچ چیزی هم قابل بازیابی نیست .

جال در xlhost:

دوستی از من سرور گرفته بود که اتفاقاً سرور در پنل دوست عزیزم دانیال بود که این تاپیک رو باز کرد . طرف گفت می خوام برم OVH . گفتم آقا نکن بدبخت میشیا . قبول نکرد . ازش اجازه نگرفتم که اسمش رو بگم اما میگم . فردا هاستینگ . 48 ساعت پرداخت دیر شد که مقصر هم فرانتورک گمونم اسمش بود . سرور کلاً terminate شد . هیچ بک آپ ای هم نموند . و منجر به ورشکستی و سر افکندگی شد .

ایمیل زدم به خرازی و در خواست کردم سرور قبلی که 2 ماه پیش کنسل شده بود اگه سر جاش هست وصلش کنند . و بک آپ های فردا هاستینگ برگشت .

در مورد hetzner هم من نمیدونم چرا هارد های این شرکت همشون نم دارن انگار . منم سرور داشتم هاردش مشکل داشت .

وقتی طرف کاندید میشه میگه اگه رای بیارم ماهیانه 60 تومان میدم این تبلیغ اشکالی نداره اونوقت تبلیغ خرازی مورد داره ؟ اصلاً در دنیای bussiness مگه بازار یابی و سیاست های تبلیغاتی جرم هستش ؟ یا خلاف انسانیته ؟

دقیقا این مورد برای خودم و چند مشتری دیگه پیش اومده که رفتن از جای دیگه سرور گرفتن بعد یک ماه یا سرور ترمینت شده یا بک اپ پریده .

که به لطفا پشتیبانی بسیار عالی جناب خرازی حتی بعد از 3 ماه سرور ما رو فقط با دریافت هزینه ماهانه سرور برگشت داده . بارها این لطفا شامل حال من و مشتریانم شده.

s.w.a.t
November 4th, 2012, 18:00

نمونه:

جال در xlhost:

عرض کردم خدمتون! (البته با این پست شما شناخت کافی پیدا کردیم از شما!)

اگر شما به هر دلیلی روز سررسید سرور صورتحساب آن را پرداخت نکنید عملا طبق قوانین(شرعی قانونی ... ) شما صاحب سرور نیستید! مگر در مواقعی که با شرکت مذکور صحبت کنید و درخواست تایم کنید!(که از اونجایی که ما ایرانی هستیم و همیشه دنبال زرنگ بازی ۵۰ ۵۰ میباشد که شما یا درحال انتقال هستید به یک محل دیگر یا واقعا میخوایید تمدید کنید) اطمینان داشته باشید اگر آلبرت مشنگ هم بود چنین حرکتی انجام میداد بنده میگفتم ایشون یا یه رگ ایرانی دارند یا واقعا از مشکل مشتری آگاه بودند و باهاشون راه اومدن! و بازهم از اونجایی که ایرانی هستیم اگر جایی طبق قوانین سرویس دهی با ما عمل کنیم اون رو عقده بازی میزاریم!‌:)
دوست عزیز کمی از بازار سطحی ایرانی فراتر کار کنید و فکر کنید!‌

پیشنهاد میکنم قبل از اینکه با هر شرکتی کار کنید اول قوانین سرویس دهی مخصوصا قوانین مربوط به بیلینگ رو مطالعه کنید که به مشکل احتمالی برخورد نکنید!‌:)
و لطفا قبل از ارسال پست احساسی پست من رو مجدد مطالعه کنید

ولی ظاهرا خواستند هوای هموطنانشون رو داشته باشند! که جای تشکر داره!

موفق باشید

daniyal70
November 5th, 2012, 17:53
هنوز سرور خریدام کسه دیگه نیست ؟ حتی ماه اینده هم بخواد کنسل کنه می خرم.:55:

shamsifard
November 21st, 2012, 08:16
Intel(R) Xeon(R) CPU X3360 @ 2.83GHz
8GB DDR3 ECC
2x250GB HDD
8 ip
Remote Management
Remote Reset
99$*1226=121هزار تومان

09354709511 شمسی فرد

isoroush
November 24th, 2012, 03:35
سلام
بنده هم از xlhost یکی دارم
X3360 @ 2.83GHz
8GB DDR3 ECC
1x1TB HDD
1x250GB HDD
8 ip
کسی خریدار بود بیش از 20 درصد زیر قیمت روز می تونم تحویل بدم
تحویل هم اول ماه میلادی

daniyal70
November 24th, 2012, 03:43
Intel(R) Xeon(R) CPU X3360 @ 2.83GHz
8GB DDR3 ECC
2x250GB HDD
8 ip
Remote Management
Remote Reset
99$*1226=121هزار تومان

09354709511 شمسی فرد

می خوام

daniyal70
November 24th, 2012, 03:44
سلام
بنده هم از xlhost یکی دارم
X3360 @ 2.83GHz
8GB DDR3 ECC
1x1TB HDD
1x250GB HDD
8 ip
کسی خریدار بود بیش از 20 درصد زیر قیمت روز می تونم تحویل بدم
تحویل هم اول ماه میلادی

عزیز در صورتی که سرور رو با قیمت 1226 پرداخت می کنید و امکان ترنسفر به پنل ما و پرداخت مسقیم به xlhost می خوام .

daniyal70
November 28th, 2012, 17:20
هنوز سرور خریداریم

MagicVps.Com
November 28th, 2012, 18:37
یک سوال اینکه ظاهرا میگن اگر ازتوی پنل یک شخص به پنل شخص دیگر منتقل بشه دیگه با قیمتهای قبلی نیست و به قیمت جدید میشه هزینه سرور (منظور هزینه شارج به قیمت دلار قدیم)
اگر اینجور باشه که خرید فایده نداره چون دیگه به قیمت قبل نیست یا اینکه امکان جابجایی هست بدون تغیر قیمت شارج پایه دلار

daniyal70
December 16th, 2012, 16:46
در ماه گذشته اقدام به انجام این کار نکردم تمام سرور های خریداری شده همراه با پنل کامل شخص تحویل گرفتم .

arazit
January 9th, 2013, 15:22
ye done server daram .ghadimi ham hast.age khastin dar khedmatam ghorban

سلام
کانفیگ سرور را برای ما ارسال کنید
متشکرم

daniyal70
February 11th, 2013, 18:15
سرور xlhost با قیمت مرجع خریداریم.

num
February 28th, 2013, 20:51
سلام
یک عدد سرور در xlhost با دلار 1226 تومانی واگذار می شود
مشخصات سرور :

Quad Core Xeon X3350

1TB HDD

8GB DDR2 RAM

در پنل یکی از شرکت هایی که در وبهاستینگ تالک می باشد قرار دارد
سرور به پنل شما نزد این شرکت واسطه منتقل می شود
برای اطلاعات بیشتر با پ.خ در تماس باشید
قیمت پیشنهادی جهت واگذاری : 150 هزار تومان
علت واگذاری : تغییر شغل

Ashkankamangar.ir
February 28th, 2013, 23:31
ایمیلی که امروز جناب خرازی برای من فرستاد

Salam
Man ino apply kardam vali lotfan tavajoh dashte bashed sefareshhaye jaded be nerkh azad hast baa takhfif 30% ke mishe emrooz 2600T Sepas skiSalam

Man ino apply kardam vali lotfan tavajoh dashte bashed sefareshhaye jaded be nerkh azad hast baa takhfif 30% ke mishe emrooz 2600T

Sepas

skiSalam

Man ino apply kardam vali lotfan tavajoh dashte bashed sefareshhaye jaded be nerkh azad hast baa takhfif 30% ke mishe emrooz 2600T

Sepas

ski

servervds.com
March 1st, 2013, 00:51
ممنون بابت ایمیل

parsvps
March 1st, 2013, 01:41
امروز کل سرورهای ما توسط دیتاسنتر ریست شدند . ایا این مورد برای سرورهای شما دوستان نیز اتفاق افتاد ؟

DVBBaz
March 1st, 2013, 03:06
امروز کل سرورهای ما توسط دیتاسنتر ریست شدند . ایا این مورد برای سرورهای شما دوستان نیز اتفاق افتاد ؟

بله کلیه سرور ها ریسیت شدن ...
ظاهرا مشکل برق داشت دیتا سنتر ...

daniyal70
March 2nd, 2013, 23:14
دوستان لطفا توجه داشته باشید تاپیک را از موضوع اصلی جدا نکنید.

متشکرم

AbnusServer.Com
March 3rd, 2013, 14:19
ببخشید یه سوال واسم پیش اومد البته ممکنه به بحث مربوط نباشه شرمنده !!! الان من درست متوجه شدم ؟!! دلار 1126 ؟!!!! این تاپیک قدیمیه یا طرفای ما دلار گرون شده ؟! اگر بگیریم 2600 تومان باز هم فیلم هندیه !!! آقا مگه از دیتا سنتر نباید با paypal پرداخت کنید ؟ خوب مگه دلار پی پال چنده الان !!!؟ گیریم شما اصلا از ارز مرجع میتونی استفاده گنی و همون حول حوش 2600 واست در میاد وقتی این دلار تو حساب paypal نباشه چه فایده ای داره !!!!؟ کلا یه عالمه سوال پیش اومد واسم لطفا یکی بیاد رفع ابهام کنه :)

Ashkankamangar.ir
March 3rd, 2013, 14:23
ببخشید یه سوال واسم پیش اومد البته ممکنه به بحث مربوط نباشه شرمنده !!! الان من درست متوجه شدم ؟!! دلار 1126 ؟!!!! این تاپیک قدیمیه یا طرفای ما دلار گرون شده ؟! اگر بگیریم 2600 تومان باز هم فیلم هندیه !!! آقا مگه از دیتا سنتر نباید با paypal پرداخت کنید ؟ خوب مگه دلار پی پال چنده الان !!!؟ گیریم شما اصلا از ارز مرجع میتونی استفاده گنی و همون حول حوش 2600 واست در میاد وقتی این دلار تو حساب paypal نباشه چه فایده ای داره !!!!؟ کلا یه عالمه سوال پیش اومد واسم لطفا یکی بیاد رفع ابهام کنه :)

پاسخ تمام سوالات شما
مدیر دیتاسنتر ایرانیه و هزینه با ریال پرداخت میشه

farbodsteps
March 4th, 2013, 00:44
حالا این اقا ایرانی هستن تیکت ها رو فارسی میزنید تو سایتش؟

kambizmabdi
March 4th, 2013, 00:50
سلام آره واسه منم همینطور شده بود

AbnusServer.Com
March 4th, 2013, 01:44
والا من متوجه نمیشم !!! یعنی تو ایران حساب دارن و ما میتونیم به حساب ایشون پرداخت کنیم ؟! خب این ربطش به دلار 1226 تومن چیه پس ؟ اگه ریال میدیم پ چرا باید دنبال دلار باشیم ؟

tizparvaz
March 4th, 2013, 01:55
والا من متوجه نمیشم !!! یعنی تو ایران حساب دارن و ما میتونیم به حساب ایشون پرداخت کنیم ؟! خب این ربطش به دلار 1226 تومن چیه پس ؟ اگه ریال میدیم پ چرا باید دنبال دلار باشیم ؟
سلام
این دیتاسنتر سرورهای آکبندو خوبش رو میده به خارجیا با قیمت معمول و نسبتا هزینه هاش هم گرونه بعد یه قسمت گذاشته به نام دیسکانت رک تو این بخش سرورهای کار کرده و میشه گفت از دید خودشون از رده خارج شده رو با قیمت خیلی کمتر ارائه میده حالا مدیر دیتاستر که یه ایرانیه میگه هموطن عزیز سرور دیسکانت رک رو من به ازای هر دلار 1226 تومن میگیرم ازتون حالا دلار هر قیمتی هم که باشه مهم نیست و این موضوع فقط هم در مورد دیسکانت رک هست نه سرورهای معمولی
در مورد اون خطی که نوشتم سرورهای از رده خارج شده باید بگم من خودم به شخصه راضی هستم و مشکلی هم ندارن

البته اونجوری که شنیدم و اطلاع دقیق ندارم الان برای سفارشات جدید دلار رو 2000 تا 2400 تومن حساب میکنن ولی تمدید هنوزم 1226 تومن هست

shivahost
March 4th, 2013, 02:31

تا جایی یادمه برادرشون ایران بود...

daniyal70
March 5th, 2013, 23:14
دوستان لطفا بحث های که به موضوع تاپیک مربوط نیست اینجا ذکر نکنید . این مطلب با چندین باز تذکر دادیم اما بعضی ها توجه نمی کنن.

mahdiyar
March 13th, 2013, 18:30
باسلام

دوستان برای خرید سرور از آقای سعید خرازی به چه شکل می تونم با ایشون تماس بگیرم؟

daniyal70
March 13th, 2013, 20:18
با ایمیلش تماس بگیر.یا ساپرت . خودش جواب می ده . اگه سرور Discount Rack می خوای که -30 % قیمت دلار ازاد .
اگه از سرور های نو که تو لینک زیر هست هست می خوای اونا رو هم زیر قیمت سایت می تونم برات اوکی کنم .
Dedicated Servers | Windows & Dedicated Server | Dedicated Hosting (http://www.xlhost.com/hosting/dedicated-servers)