ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جشنواره پاییزی جوان سرور - 10 هزارتومان ماهیانه ...

itjavani
October 28th, 2012, 20:37
با سلام خدمت تمامی کاربران محترم

بدینوسیله به اطلاع میرساند فروش ویژه سرور مجازی جوان سرور مصادف با اعیاد خجسته قربان و غدیر آغاز شد...

نوع پردازنده: Intel Xeon i7 W3520 , E5-1650
هارد: 10GB SATAII
رم: 256 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل میکروتیک و لینوکس
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5

قیمت: 10 هزار تومان ماهیانه

هم اکنون سفارش دهید... (http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=147)

هارد: 20GB SATAII
رم: 512 مگابایت
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
قیمت: 15 هزار تومان ماهیانه

هم اکنون سفارش دهید... (http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=146)

هارد: 30GB SATAII
رم: 1024 مگابایت
Self Manage
قیمت: 20 هزار تومان ماهیانه

هم اکنون سفارش دهید... (http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=145)

رم: 2048 مگابایت
Self Manage
قیمت: 30 هزارتومان ماهیانه

هم اکنون سفارش دهید... (http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=214)

نوع پردازنده: Intel Xeon i7 W3520
هارد: 100GB SATA
رم: 4 گیگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 100Mbps
سیستم عامل: لینوکس
Self Manage
موقعیت سرور: فرانسه

قیمت: 60 هزارتومان ماهیانه

هم اکنون سفارش دهید... (http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=136)

امکانات اضافی:

هر 10 گیگابایت هارد اضافه 5000 تومان میباشد.

تغییر پسورد گم شده سرور : 2000 تومان میباشد.

هزینه تغییر سیستم عامل و یا نصب مجدد: 5000 تومان میباشد.

پهنای باند سرویس ها بر روی پورت 1Gbps Fair Use Policy نامحدود می باشد.

موقعیت سرور های کشور فرانسه ، دیتاسنتر OVH میباشد.

سرویس ها به صورت سلف منیج ارائه میشود. و هزینه مدیریت سرور براساس نرخ توافق شده میباشد.

تحویل سرویس ها بدلیل حجم سفارشات بالای شرکت ممکن است تا حداکثر 24 ساعت زمان ببرد.

تاپیک فروش قبلی و نظرات مختلف کاربران: http://www.webhostingtalk.ir/f15/34901/

در صورت داشتن هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید و یا به بخش فروش تیکت ارسال فرمایید...

ارسال تیکت به بخش فروش » Javan Server | جوان سرور - ارسال تیکت پشتیبانی (http://client.javanserver.com/submitticket.php?step=2&deptid=1)
ثبت سفارش » جوانـ سرور - فروش ویژه سرور مجازی فرانسه (http://javanserver.com/fr-vps.php)

اطلاعات تماس شرکت: 5521603 - 01715521602

با تشکر
جوان سرور
جوان سرور - ارائه دهنده خدمات هاستینگ - سرور مجازی - سرور اختصاصی - نمایندگی میزبانی وب - ثبت دامنه (http://www.JavanServer.com)

irihost
October 28th, 2012, 20:51
درود

فقط مبلغ برای یک ماه است و یا برای تمدید هم همین قیمت است؟

itjavani
October 28th, 2012, 20:58
درود

فقط مبلغ برای یک ماه است و یا برای تمدید هم همین قیمت است؟

در صورت عدم نوسان جدی نرخ ارز، هزینه سرویس برای ماه آینده همین میزان خواهد بود.

itjavani
October 28th, 2012, 21:43
پلن نهایی (4گیگابایت رم ) صرفا برای هاستینگ در نظر گرفته شده است....

siavash_devils
October 29th, 2012, 01:14
با درود و احترام.

در مورد افزایش قیمت اخیر سرویس ها، فاکتورهای تمدیدی جدید به همین قیمت اعلام شده در اینجا خواهد بود یا قیمت افزوده شده ماه اخیر؟

CYB3R
October 29th, 2012, 01:22
چند ماه هست که از جوان سرور سرور مجازی دارم داون تایم می تونم بگم اصلا نداشته .

itjavani
October 29th, 2012, 01:44
چند ماه هست که از جوان سرور سرور مجازی دارم داون تایم می تونم بگم اصلا نداشته .

خوشحالم که سرویس با کیفیتی را تونستم ارائه بدیم...

با درود و احترام.

در مورد افزایش قیمت اخیر سرویس ها، فاکتورهای تمدیدی جدید به همین قیمت اعلام شده در اینجا خواهد بود یا قیمت افزوده شده ماه اخیر؟

هزینه های سرور فرانسه بله کاهش می یابد ولی باقی لوکیشن ها تا اطلاع ثانوی خیر

siavash_devils
October 29th, 2012, 01:45
فرمایش دوستمون کاملا تایید میشه.

فکر کنم حدود 20 ماه هست که مشتری جوان سرور هستم.

پشتیبانی عالی و کار حرفه ای روی سرور مجازی کشورهای مختلف.

داون تایم که نداشتیم.

خرید از ایشون رو به همه دوستان پیشنهاد می کنم.

پاینده باشید.

p30speed
October 29th, 2012, 01:51
آقای مسعودی صد درصد تایید میشوند. همیشه تا جایی که تونستند به مشتری ها کمک کردن. کاملا راضی هستم.

یک سوال این سرویسها رو شش ماهه یا یک ساله نمیدید؟

Arman.Mousavi
October 29th, 2012, 01:52
سلام،
به vps با 1 گیگ و 2 گيگ رم چند core cpu اختصاص ميديد؟
آيا hard سرور اصلی به صورت raid است؟
پنل تحت وب ميديد؟

اگه الان سفارش بديم کی آماده ميشه؟

delta
October 29th, 2012, 02:09
بنده هم مشتری قدیمیشم.. فکر کنم ماه 7 ام هست 3 تا vps و ریسلر دارم ازش.. انصافا راضی هستم.. فقط جناب مسعودی کاش هزینه سرورهای دیگر رو هم میتونستید کمی پایین میاوردید.این ماه بدجوری رفت بالا.. تقریبا قیمت دوبرابر شد این ماه..مشتریهام هنگیده بودند! جشنواره میزارید کاش به مشتری های قدیمیتونم یک فکری کنید و این تخفیفات رو به آنها هم بدید..

itjavani
October 29th, 2012, 02:10
سلام،
به vps با 1 گیگ و 2 گيگ رم چند core cpu اختصاص ميديد؟
آيا hard سرور اصلی به صورت raid است؟
پنل تحت وب ميديد؟

اگه الان سفارش بديم کی آماده ميشه؟

درود بر شما

همه سرویس های ما دو هسته سی پی یو ولی بصورت محدود شده سرویس ارائه میشه ، محدودیت سرویس 1گیگ معادل 1گیگاهرتز و 2گیگ 1.2 گیگاهرتز میباشد.
برای مجازی ساز vmware در سرورهای فرانسه نمیشه رید بشه.
پنل تحت وب فعلا نمیتونیم ارائه بدیم.
تحویل سفارشات ما حداکثر 24 ساعت میباشد.

آقای مسعودی صد درصد تایید میشوند. همیشه تا جایی که تونستند به مشتری ها کمک کردن. کاملا راضی هستم.

یک سوال این سرویسها رو شش ماهه یا یک ساله نمیدید؟

ممنون از لطف شما ، با توجه به عدم ثبات نرخ ارز کمی فروش سرویس بصورت چندماهه با دشواری روبرو هست ولی اگر درخواستی باشه به واحد فروش ارسال کنید میتونیم استثنا برای کاربرای خوبمون قائل بشیم و آفرهای مناسب یک ساله یا 6 ماهه ارائه کنیم.

فرمایش دوستمون کاملا تایید میشه.

فکر کنم حدود 20 ماه هست که مشتری جوان سرور هستم.

پشتیبانی عالی و کار حرفه ای روی سرور مجازی کشورهای مختلف.

داون تایم که نداشتیم.

خرید از ایشون رو به همه دوستان پیشنهاد می کنم.

پاینده باشید.

ضمن تشکراز شما ، خوشحالم که تونستیم من و همکارانم در جوان سرور رضایت شما را جلب کنیم.

itjavani
October 29th, 2012, 02:42
بنده هم مشتری قدیمیشم.. فکر کنم ماه 7 ام هست 3 تا vps و ریسلر دارم ازش.. انصافا راضی هستم.. فقط جناب مسعودی کاش هزینه سرورهای دیگر رو هم میتونستید کمی پایین میاوردید.این ماه بدجوری رفت بالا.. تقریبا قیمت دوبرابر شد این ماه..مشتریهام هنگیده بودند! جشنواره میزارید کاش به مشتری های قدیمیتونم یک فکری کنید و این تخفیفات رو به آنها هم بدید..

اندر احوالات جوان سرور در یک ماه گذشته:

1- توقف 95 درصدی فروش جهت ساماندهی کلی شرکت و امورات
2- تغییرات در شرکت: شرکت از مسئولیت محدود به سهامی خاص با سرمایه اولیه 220 میلیون تومان در هفته گذشته تغییر یافت.( اضافه شدن سهام داران ، افزایش و تزریق سرمایه ، بررسی سیاست کاری و برطرف سازی نقص های گذشته ، واریز عمده سرمایه اولیه به حساب شرکت توسط سهام داران ، توجیح افراد جدید و واریز مالیات های مربوط )
3- قطع شدن درگاه بانک ملت و جایگزین شدن درگاه بانک پارسیان
4- انتقال وب سایت جوان سرور از سرورهای خارج از کشور به سرور داخل ایران ( به جهت عدم مشکل با درگاه های بانکی)
5- افزایش نرخ ارز و تامین ارز جهت تمدید سرویس ها

از جمله مواردی در چند هفته گذشته بود که باعث شد ما کمی درگیر مسائلی شدیم که گاها باعث شد برای بازه کوتاهی کمی تغییرات باعث بشه از فروش و بخش مالی و بعضی اوقات فنی عقب بمونیم.هر چند تغییرات حاصله به نفع اول از همه مشتری و بعد جوان سرور میباشد. در سیاست کلی جدید جوان سرور و سیستم هایی که در کنار جوان سرور قرار هست راه اندازی بشه ، به حمایت بیشتر از کاربر و مخصوصا وب مسترها قرار هست پرداخته بشه. چیزی ه شاید بعضی از افراد همیشه از این امر جوان سرور گله مند بودند. در حال حاضر با توجه به آخرین تغییرات حاصله در شرکت ، روند سرویس دهی کمی به تغییرات مثبتی رو برو خواهد بود.
لذا اولین گام رضایت کاربران جوان سرور مد نظر هست، که طی 48 ساعت آینده توسط سامانه پیام کوتاه ، یکسری کد تخفیف با بازه زمانی معین برای کاربران خوب و قدیمی ارسال شود.
در گام های بعدی خبرهای خوب و مثبتی برای کاربران داریم که بزودی اعلام میشود.
متاسفانه افزایش ناگهانی نرخ ارز و افزایش نرخ سرویس های خودمان و همینطور قطعی همزمان درگاه بانکی ، باعث شد کمی نتونیم روی وزنه تعادل مناسبی قیمت ها را ارنج کنیم .که با تغییراتی که از هفته آینده شروع به خواهد شد، امید است از نظر هزینه ، تا جای ممکن هزینه ها را برای کاربران کاهش دهیم...

در اولین گام هزینه سرورهای فرانسه کاهش یافت و درگام های بعدی انشالله بتونیم با کمی تغییرات ، هزینه های سرویس های دیگر را کاهش و کیفیت را ثابت نگه داریم.

تشکر از بذل توجه شما
مسعودی

ertebat7
October 29th, 2012, 11:52
از همکاران با اخلاق
و مورد تایید

itjavani
October 29th, 2012, 12:56
از همکاران با اخلاق
و مورد تایید

ممنون از شما همکار عزیز

itjavani
October 29th, 2012, 14:12
موجودی سرورها آپدیت شد...

Mohammad1980
October 29th, 2012, 14:19
با سلام
یه پیام خصوصی دادم بهتون لطفا سریعتر جواب بدین

ma3oud91
October 29th, 2012, 17:02
حدود 1سال ازشون سرور داشتم واقعا کارشون بی نظیر بود.کیفیت محصولات بسیار بالا.امیدوارم موفق باشند

itjavani
October 29th, 2012, 18:29
با سلام
یه پیام خصوصی دادم بهتون لطفا سریعتر جواب بدین

پاسخ شما داده شد.

حدود 1سال ازشون سرور داشتم واقعا کارشون بی نظیر بود.کیفیت محصولات بسیار بالا.امیدوارم موفق باشند

خیلی خوشحالم که تونستیم رضایت شما را جلب کنیم.

موفق باشید

itjavani
October 29th, 2012, 23:09
فروش ادامه دارد...

habiballahafg
October 29th, 2012, 23:15
از xlhost سرویس ندارید؟

itjavani
October 29th, 2012, 23:18
از xlhost سرویس ندارید؟

خیر با این دیتاسنتر همکاری نداریم

aminreza
October 29th, 2012, 23:23
بیش از یکساله و نزدیک به 2 ساله که با جناب مسعودی به طرق مختلف ارتباط داریم. از اکثر سرویسای ایشون از هاست و دامنه گرفته تا سرور مجازی و سرور اختصاصی و مدیریت سرور و... استفاده داشتیم خداییش کارشون بیسته.
1 سرور مجازی جدید از لوکیشن فرانسشون رو هم سفارش دادیم.
مطمئنم اینبار هم مثه دفعات قبل ؛
با کیفیت و ساپورت عالی...

danial.moghaddam
October 30th, 2012, 14:29
دیشب سفارش داده شد

B.Z
October 30th, 2012, 15:21
من هم ازشون سرویس دارم بسیار عالی هست تا الان هم که داون نداشتیم یکی هم از این جشنواره هم سفارش دادم
انشاالله که همیشه موفق باشند

kazempor
October 30th, 2012, 15:24
سلام

اقای مسعودی تایید میشن.

موفق باشید

itjavani
October 30th, 2012, 18:52
سلام

اقای مسعودی تایید میشن.

موفق باشید

من هم ازشون سرویس دارم بسیار عالی هست تا الان هم که داون نداشتیم یکی هم از این جشنواره هم سفارش دادم
انشاالله که همیشه موفق باشند

دیشب سفارش داده شد

بیش از یکساله و نزدیک به 2 ساله که با جناب مسعودی به طرق مختلف ارتباط داریم. از اکثر سرویسای ایشون از هاست و دامنه گرفته تا سرور مجازی و سرور اختصاصی و مدیریت سرور و... استفاده داشتیم خداییش کارشون بیسته.
1 سرور مجازی جدید از لوکیشن فرانسشون رو هم سفارش دادیم.
مطمئنم اینبار هم مثه دفعات قبل ؛
با کیفیت و ساپورت عالی...

نهایت لطف شما دوستان هست.
ممنون از همتون...

arminkhodaei
October 30th, 2012, 21:41
رم 1024 سفارش داده شد، منتظریم ...

alfavps
October 31st, 2012, 15:49
اقای مسعودی از دیشب سفارش دادیم اگر امکانش هست زودتر ترتیب اثر بدید ممنون

itjavani
October 31st, 2012, 18:14
بدلیل حجم بالای سفارشات.تعداد سروری که در نظر گرفته بودیم پر شدند. سرور جدیدی سفارش داده شده که تاشب انشالله آماده میشه و میزبان باقی عزیزان خواهیم بود.

etanol
October 31st, 2012, 22:36
256 ویندوز نصب نمیشه؟
512 موجود هست؟

itjavani
October 31st, 2012, 23:07
256 ویندوز نصب نمیشه؟
512 موجود هست؟

بر روی پلن 256 فقط لینوکس و میکروتیک ارائه میشود.
بر روی 512 به بالا ویندوز نیز ارائه میشود.

همه ی پلن ها موجود هستند.به محض آماده شدن سرور جدید ovh به دست ما برسونه ، سفارش هایی که تحویل داده نشده ، تحویل داده میشند

takspeed.org
November 1st, 2012, 03:16
سلام
تمام کانفیگ ها بصورت رایگان انجام میشه؟
لینوکس برای HTTPS انجام میدین؟ همچنین نصب IBSng و متصل کردن میکروتیک؟:52:

itjavani
November 1st, 2012, 15:53
سلام
تمام کانفیگ ها بصورت رایگان انجام میشه؟
لینوکس برای HTTPS انجام میدین؟ همچنین نصب IBSng و متصل کردن میکروتیک؟:52:

با سلام

طبق قوانین انجمن نمیتونیم در این مورد پاسخی بهتون بدیم.

=======================================
سرور جدید نیز اماده شده و سفارش های عزیزان در حال تحویل هست. همچنین سفارشات همچنان فعال هست و عزیزانی که قصد خرید دارند میتونند سفارش بدند.

itjavani
November 2nd, 2012, 00:23
کلیه سفارشات تحویل داده شد...

itjavani
November 2nd, 2012, 16:43
سرور جدید با مشخصات زیر اضافه شد و موجودی پلن ها افزایش یافت

CPU : Intel Xeon E5-1650

Cores / Threads : 6 / 12

Fréquence : 3.2GHz / 3.8GHz Turbo Boost

RAM : 64 Go DDR3 ECC

Disque dur : 2x 2To SATA3

a.R.a.sh
November 2nd, 2012, 17:18
سلام و خسته نباشید
ممنون میشم بگین از کدوم کشورها سرور دارید؟
و اینکه من اگه الان یک 1گیگ سفارش بدم کی تحویل میدین؟
و اینکه مثلا این ماه 20تومان هست از ماه بعد هم همین قیمت هست یا با افزایش شدید مواجه میشه؟
itjavani
November 2nd, 2012, 18:22
سلام و خسته نباشید
ممنون میشم بگین از کدوم کشورها سرور دارید؟
و اینکه من اگه الان یک 1گیگ سفارش بدم کی تحویل میدین؟
و اینکه مثلا این ماه 20تومان هست از ماه بعد هم همین قیمت هست یا با افزایش شدید مواجه میشه؟
سلام

فروش ویژه صرفا از فرانسه میباشد. باقی لوکیشن ها موجود هست ولی با این نرخ نیست.

اگر الان سفارش و پرداخت نمایید تا پایان شب تحویل داده میشود.
قیمت در صورت عدم نوسان ارز ثابت میماند.

موفق باشید

a.R.a.sh
November 2nd, 2012, 23:08
خسته نباشید
کارتون درسته
عصر خربداری شد و تو 2ساعت تحویل دادن
ایشالله که با سرویس خوبی که میدن بقیه وی پی اس ها رو هم منتقل کنم

itjavani
November 3rd, 2012, 00:40
خسته نباشید
کارتون درسته
عصر خربداری شد و تو 2ساعت تحویل دادن
ایشالله که با سرویس خوبی که میدن بقیه وی پی اس ها رو هم منتقل کنم

خواهش میکنم. خوشحالم راضی هستید. انشالله میزبان باقی سرویس های شما باشیم

p30speed
November 3rd, 2012, 07:32
آقای مسعودی یک فکری هم به حال کاربرهای قدیمی کنید که رو سرور کشورهای دیگه هستند.:">

magicpowers
November 4th, 2012, 09:25
من ديشب يكى سفارش دادم اما هنوز خبرى نيست

Cold
November 4th, 2012, 20:09
سلام من یه سوال داشتم میخواستم بدونم مجازی ساز مجانی نصب میشه یا اگر هزینه داره چقدر

و اینکه هزینه هر آی پی چقدر هستش

itjavani
November 4th, 2012, 23:02
سلام من یه سوال داشتم میخواستم بدونم مجازی ساز مجانی نصب میشه یا اگر هزینه داره چقدر

و اینکه هزینه هر آی پی چقدر هستش

فکر کنم سوال شما مربوط به تاپیک سرور اختصاصی ما هست؟درسته؟

Cold
November 5th, 2012, 02:57
بله بله به اشتباه اینجا پرسیدم
عذرخواهی میکنمم

itjavani
November 5th, 2012, 11:55
بله بله به اشتباه اینجا پرسیدم
عذرخواهی میکنمم

خواهش میکنم

نصب مجازی ساز رایگان است و هزینه ای پی نیز هر ای پی یک یورو میباشد

irihost
November 5th, 2012, 14:51
سلام

ما ازشون سرور مجازی 512 خریداری کردیم.

دایرکت ادمین نصب کردیم و تا csf نصب کریدم سرور دان شد حتی هنوز سایت رو هم ست نکرده بودیم رو وی پی اس.

تیکت دادم گفتنند رم پر شده بود ریستارت کردیم. من تست کردم دیدم الان که الانه هم بالا نیومده. چون سفارش زیاد بوده مثل اینکه همه را روی یک سرور گذاشته اند و سرور

سنگین و کند بود!! دسترسی کنسوله دادند ولی بنده کلا بیخیال شدم! فقط اگر هزینه را پس دهند که بسیار عالی ندهند هم اشکالی ندارد مشتری مداری خود را نشان

میدهند.

itjavani
November 5th, 2012, 19:29
سلام

ما ازشون سرور مجازی 512 خریداری کردیم.

دایرکت ادمین نصب کردیم و تا csf نصب کریدم سرور دان شد حتی هنوز سایت رو هم ست نکرده بودیم رو وی پی اس.

تیکت دادم گفتنند رم پر شده بود ریستارت کردیم. من تست کردم دیدم الان که الانه هم بالا نیومده. چون سفارش زیاد بوده مثل اینکه همه را روی یک سرور گذاشته اند و سرور

سنگین و کند بود!! دسترسی کنسوله دادند ولی بنده کلا بیخیال شدم! فقط اگر هزینه را پس دهند که بسیار عالی ندهند هم اشکالی ندارد مشتری مداری خود را نشان

میدهند.

به شما دسترسی کنسول برای حل مشکلتون داده شده است. درصورتی که فکر میکنید سرور اورسل هست ، ما میتونیم به شما تیم ویور بدهیم و نشان دهیم که 60 الی 75 درصد ظرفیت هر سرور به فروش میرسد و باقی سرور خالی رها میشود. ;)
همینطور باید اعلام بشود. شما به اندازه رم خریداری شده میتونید استفاده داشته باشید نه اینکه رم 512 بگیرید و به اندازه 2 گیگ انتظار داشته باشید. در مورد پر شدن رم در صورتی که سرور اورسل بوده باشه مطمئنا قبل از اینکه سرور به شما تحویل داده بشه میبایست مشکل دار بشه نه اینکه شما دایرکت ادمین هم به راحتی نصب کنید و csf هم نصب کنید بعد مشکل دار بشه ، این نشان میدهد که شما در کانفیگ ها اشتباه کردید. نه اینکه سرور مشکل داشته باشه ;)

shyton021
November 10th, 2012, 12:47
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gifسلام خسته نباشید

بنده یک عدد وی پی اس از فروش ویژه سفارش دادم (فرانسه) درگاه پرداخت مشکل داشت از اینترنت بانک کارت به کارت کردم با مشخصات زیر:

Order Number: 8314445960

24 ساعت گذشته هنوز هیچ پاسخی دریافت نکردم به ایمیل گفته شده ام (پشتیبانی 24ساعت قطع می باشد) ایمیل زدم بازم جوابی نگرفتم خواهشا پیگیری کنید خیلی اضطراری هست

با احترام

itjavani
November 10th, 2012, 22:33

بنده یک عدد وی پی اس از فروش ویژه سفارش دادم (فرانسه) درگاه پرداخت مشکل داشت از اینترنت بانک کارت به کارت کردم با مشخصات زیر:

24 ساعت گذشته هنوز هیچ پاسخی دریافت نکردم به ایمیل گفته شده ام (پشتیبانی 24ساعت قطع می باشد) ایمیل زدم بازم جوابی نگرفتم خواهشا پیگیری کنید خیلی اضطراری هست

با احترام

پشتیبانی بدلیل مشکل » http://www.webhostingtalk.ir/f177/62916/ به مدت 48 ساعت است که از دسترس خارج شده که در حال برطرف سازی هستیم.

موفق باشید

shyton021
November 11th, 2012, 20:39
پشتیبانی بدلیل مشکل » http://www.webhostingtalk.ir/f177/62916/ به مدت 48 ساعت است که از دسترس خارج شده که در حال برطرف سازی هستیم.

موفق باشید

با احترام

الان 48 ساعت گذشته هنوز سرویس به بنده تحویل داده نشده.... امکانش هست یکم سریع تر پیگیری کنید من سایتم دان شده و سریعا نیاز به وی پی اس دارم ... لطفا سریعتر پاسخگو باشید.

B.Z
November 11th, 2012, 21:05
الان 48 ساعت گذشته هنوز سرویس به بنده تحویل داده نشده.... امکانش هست یکم سریع تر پیگیری کنید من سایتم دان شده و سریعا نیاز به وی پی اس دارم ... لطفا سریعتر پاسخگو باشید.

تیکت ها رو پاسخ دادن خداروشکر مشکل برطرف شده

shyton021
November 11th, 2012, 21:58
تیکت ها رو پاسخ دادن خداروشکر مشکل برطرف شده

سرویس بنده رو که تحویل ندادند هنوز متاسفانه......................

payamk
November 17th, 2012, 16:26
سلام

انگار همه ناراضی هستند مثل من
متاسفانه من همین سرور مجاری با 2 گیگ رم رو گرفتم و دائم داون میشه الان هم میتونید چک کنید پینگ نداره http://2ba2.com (http://2ba2.com) و باز هم متاسفانه پشتیبانی خوبی نداره از دیشب تا الان هنوز جواب تیکت من رو ندادند
امیدوارم که مدیریت سایت این پست من رو ببینند و بررسی کنند ظاهرا" کارمنداشون وقت نمیکنند

ممنون

p30speed
November 17th, 2012, 16:32
به نظر آقای مسعودی دست تنها شده اند و نمیرسند همه رو جواب بدهند. امیدوارم مشکل حل بشه.

shyton021
November 17th, 2012, 16:43
بله من هم نمی خواستم اینو بگم دیدم خیلی ها بهم پ.خ دادن که از اونجا که گرفتید راضی هستید! اینجام بگم واقعا خرابه ! اور سل کردن بدجوری سی پیو هیچی رو نمی تونه بکشه حتی باز کردن یک صفحه مرورگر رو و از اون بدتر فقط خودشون هستند و این همه مشتری پاسخ تیکت نمی دن پشتیبانی هم که کلا داغونه...

ایشون قبلا کیفیت سرویس هاشون خوب بود اما الان اصلا.....

itjavani
November 17th, 2012, 18:15
سلام

انگار همه ناراضی هستند مثل من
متاسفانه من همین سرور مجاری با 2 گیگ رم رو گرفتم و دائم داون میشه الان هم میتونید چک کنید پینگ نداره http://2ba2.com (http://2ba2.com) و باز هم متاسفانه پشتیبانی خوبی نداره از دیشب تا الان هنوز جواب تیکت من رو ندادند
امیدوارم که مدیریت سایت این پست من رو ببینند و بررسی کنند ظاهرا" کارمنداشون وقت نمیکنند

ممنون

سرور اصلی دان نیست.زمانی که سرور مجازی شما دان میشود ،دلیل بر این نمیشه کل سرور دان شده ، سرور شما بدلیل کمبود منابع دان میشود.

به نظر آقای مسعودی دست تنها شده اند و نمیرسند همه رو جواب بدهند. امیدوارم مشکل حل بشه.

دست تنها به اون صورت نیستیم. بدلیل تغییر تحولات شرکت در چند روز اخیر و همینطور یک سری تیکت ها اسپم کمی تعلل در پاسخگویی بوجود آمده.هرچند ساعات کاری ما در این چند روز آینده بدون استراحت بوده و به طور مداوم از صبح ساعت 9.5 الی 9 شب دفتر شرکت هستیم که چند نفر از بچه های همین انجمن در ساعات غیر متعارف تشریف آوردن و از نزدیک فشار کار رو دیدند.

بله من هم نمی خواستم اینو بگم دیدم خیلی ها بهم پ.خ دادن که از اونجا که گرفتید راضی هستید! اینجام بگم واقعا خرابه ! اور سل کردن بدجوری سی پیو هیچی رو نمی تونه بکشه حتی باز کردن یک صفحه مرورگر رو و از اون بدتر فقط خودشون هستند و این همه مشتری پاسخ تیکت نمی دن پشتیبانی هم که کلا داغونه...

ایشون قبلا کیفیت سرویس هاشون خوب بود اما الان اصلا.....

ما همیشه گفتیم که سرور اورسل نشده ولی کاربر محدود شده است. کاربری که اتهام اورسل میزنید. هر کدام از سرورها رو خواستید بهتون اسکرین شات میدیم که بیش از میزان اعلام شده سرویس داده نشده است.

موفق باشید.

hamed323
November 17th, 2012, 18:23
جناب مسعودی جایی که نیاز به تعریف از شما بوده ..کم نذاشتیم و به دوستان پیشنهاد کردیم ... شما هم ما رو دریاب ...

ARYA-CLUB
November 17th, 2012, 22:29

payamk
November 17th, 2012, 23:31
درود
دوست عزیز هنوز جواب تیکت منو همکارانتون ندادند و سایت من همچنان باز نمیشه . ایشالا.. وقتی که اومد بالا دوستانی که با تجربه هستند نظر بدن که سایتی که فقط روزی چند عدد مقاله داره و هیچ کاربری یا عضوی و حتی انجمنی نداره 2 گیگ رم آیا برای منابع کم هست؟ من بازدید این چند روز هم میزارم 17 روز پیش من درخواست دادم که 1 هفته طول کشید تا سروری که کلا" 11 گیگ بود انتقال دادید ( البته به گفته شما سرور قبلی کاری کرده بودند که اجازه انتقال وجود نداشت) 2 روز سایت بالا بود که نهایت بازدید 5000 بود و زمانی که (نصف شب) خواستم بکآپ بگیرم سایت دیگه بالا نیومد تا 1 روز بعد که جواب تیکت رو دادند و گفتند که رم پر شده و ریست کردند و همون موقع ساعت 1 شب دوباره از سی پنل من رو بکآپ کلیک کردم 11 مگ دانلود کرد دوباره سایت داون شده تا الان و هنوز هم جواب تیکت رو ندادند. جناب مسعودی یا انتظار من زیاده یا اینکه واقعا" اگه برسی کنید حق رو به مشتری میدید.من از شما انتظار دارم که تیکت های منو برسی کنید و ببینید مشکل از کجاست.

با تشکر
9801

itjavani
November 17th, 2012, 23:43
درود
دوست عزیز هنوز جواب تیکت منو همکارانتون ندادند و سایت من همچنان باز نمیشه . ایشالا.. وقتی که اومد بالا دوستانی که با تجربه هستند نظر بدن که سایتی که فقط روزی چند عدد مقاله داره و هیچ کاربری یا عضوی و حتی انجمنی نداره 2 گیگ رم آیا برای منابع کم هست؟ من بازدید این چند روز هم میزارم 17 روز پیش من درخواست دادم که 1 هفته طول کشید تا سروری که کلا" 11 گیگ بود انتقال دادید ( البته به گفته شما سرور قبلی کاری کرده بودند که اجازه انتقال وجود نداشت) 2 روز سایت بالا بود که نهایت بازدید 5000 بود و زمانی که (نصف شب) خواستم بکآپ بگیرم سایت دیگه بالا نیومد تا 1 روز بعد که جواب تیکت رو دادند و گفتند که رم پر شده و ریست کردند و همون موقع ساعت 1 شب دوباره از سی پنل من رو بکآپ کلیک کردم 11 مگ دانلود کرد دوباره سایت داون شده تا الان و هنوز هم جواب تیکت رو ندادند. جناب مسعودی یا انتظار من زیاده یا اینکه واقعا" اگه برسی کنید حق رو به مشتری میدید.من از شما انتظار دارم که تیکت های منو برسی کنید و ببینید مشکل از کجاست.

با تشکر
9801

عکس از منابع مصرف سرورتون که برای شما ارسال شده هم قرار بدید تا بقیه نظر بدند. اگر وب سایت شما کم مصرف بود چرا هاستینگ قبلی قادر به میزبانی وب سایت شما نبود؟

payamk
November 17th, 2012, 23:52
درود

با تشکر
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/9801-%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-10-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D 9%86-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-ping-jpg

متاسفانه شما صورت مساله رو پاک کردید و آی پی منو مسدود کردید . بجای اینکه به مشکل رسیدگی کنید من جهت آگاهی دوستان عکس تیکت ها رو میزارم . متن هم دارم . شما که تضمین 100 درصدی آپتایم رو میدید لطفا" جوابگو هم باشید. اگر نمیتونید سرویسی که بابتش هزینه گرفتید رو ارائه بدید لطفا" پول من رو برگردونید.
ای کاش انتقادپزید بودید

عکس تیکت ها

98029803980498059806

payamk
November 17th, 2012, 23:58
عکس از منابع مصرف سرورتون که برای شما ارسال شده هم قرار بدید تا بقیه نظر بدند. اگر وب سایت شما کم مصرف بود چرا هاستینگ قبلی قادر به میزبانی وب سایت شما نبود؟

میزبان قبلی من مشکلی نداشت من سرور پارس کاملا" راضی بودم شما قیمتی که دادید ارزون تر بود و من میخواستم هزینم کمتر بشه حالا لطفا" پول من رو برگردونید نه اینکه منو مسدود کنید

ممنون

itjavani
November 18th, 2012, 00:27
متاسفانه شما صورت مساله رو پاک کردید و آی پی منو مسدود کردید . بجای اینکه به مشکل رسیدگی کنید من جهت آگاهی دوستان عکس تیکت ها رو میزارم . متن هم دارم . شما که تضمین 100 درصدی آپتایم رو میدید لطفا" جوابگو هم باشید. اگر نمیتونید سرویسی که بابتش هزینه گرفتید رو ارائه بدید لطفا" پول من رو برگردونید.
ای کاش انتقادپزید بودید

عکس تیکت ها

98029803980498059806

چند مورد را شما فراموش کرده اید.
آیا سرور اصلی ما قطع بود ؟ آپتایم سرور اصلی ما 100 درصد بوده و هست و هیچگونه قطعی از جانب سرور اصلی ما نبوده و نیست.
دومین عامل این هست که ما مسئولیتی بابت وب سایت درون سرور شما نداریم. صرفا سرور مجازی به شما ارائه میدهیم که طبق منابع اعلامی به شما سرویس ارائه شده که عکس از منابع مصرفی شما قبل از ریست سرورتون پیوست شد.
شرایط حال حاضر سرور اصلی خود ما نیز پیوست شده. هر فردی دانش فنی کمی داشته باشد متوجه خواهد شد که شما سخت در اشتباه هستید. کمبود منابع و مصرف بیش از اندازه از منابع سرور که باعث دان شدن سررور شما میشود ، عاملی نیست که فروشنده مقصر باشد.فروشنده تقصیری ندارد. وب سایتتون منابع بالایی رو داره استفاده میکنه که یا باید ارتقا بدید یا وب سایت خودتون رو اپتیمایز کنید.ما مدیر سرور مجازی شما هستیم. سرویس سلف منیج هست نه فول منیج!

موارد ارائه شده به نظر بنده برای قضاوت باقی افراد کافی هست و ادامه آن جز عدم رعایت قوانین انجمن ، هیچ چیز دیگری تلقی نمیشود.

موفق باشید98079808

ARYA-CLUB
November 18th, 2012, 00:27

payamk
November 18th, 2012, 00:33
شما هنوز لینک ورود به قسمت مدیریت سرور رو به من ندادید اما در زیر من عکس ارسالی شما و عکس بازدید چند روز قبل رو میزارم. دوستان نظر بدند

98099810

yl0vem
November 18th, 2012, 00:44
سلام و خسته نباشید
لطفا چند تا سایت که شما میزبانشون هستید رو معرفی کنید
و اینکه چرا سرعت لود سایتتون سایت اصلی اینقد پایینه؟
یعنی کیفیت لود همه سرویساتون اینجوریه؟
قیمت سرور انگلستان با مثلا فرانسه تو سرور مجازی متفاوته ایا کیفیت متفاوتیم دارن مثلا تو رم 1گیگ هردوشون؟

ممنون

itjavani
November 18th, 2012, 00:57
سلام و خسته نباشید
لطفا چند تا سایت که شما میزبانشون هستید رو معرفی کنید
و اینکه چرا سرعت لود سایتتون سایت اصلی اینقد پایینه؟
یعنی کیفیت لود همه سرویساتون اینجوریه؟
قیمت سرور انگلستان با مثلا فرانسه تو سرور مجازی متفاوته ایا کیفیت متفاوتیم دارن مثلا تو رم 1گیگ هردوشون؟

ممنون

سرور وب سایت ما ایران هست. اگر پ ر و ک س ی وصل هستید قطع کنید مشکل لود حل میشه.
میزبانی وب سایت های ما بر روی آلمان میباشد
قیمت های نهایی سرویس ها را فردا ظهر میتوانید در وب سایت مشاهده نمایید.

yl0vem
November 18th, 2012, 01:07
وبسایت تو با تو (http://2ba2.com/) که من تو همین تایپیک و موضوع دیدم که گفته شده بود شما میزبانش هستین
که اگه اینطور باشه قطعا از خارج از کشور میزبانی میشه از هلند چک شد باز هم سرعت لود پایینی داشت

itjavani
November 18th, 2012, 01:10
وبسایت تو با تو (http://2ba2.com/) که من تو همین تایپیک و موضوع دیدم که گفته شده بود شما میزبانش هستین
که اگه اینطور باشه قطعا از خارج از کشور میزبانی میشه از هلند چک شد باز هم سرعت لود پایینی داشت

ایشون سرور مجازی دارند و ربطی به سرور هاستینگ اشتراکی ما ندارد.

payamk
November 18th, 2012, 01:14
سلام دوست عزیز
کانفیگ به عهده شرکت بوده و 40.000 تومان با تخفیف بابت کانفیگ گرفتند . من بازدید زیادی ندارم. در عکس هم مشخصه نهایت بازدید در روز 5000 بوده و زمانی که من خواستم بکآپ بگیرم ساعت 1 شب بوده .الان هم آی پی منو مسدود کردن و نمیتونم تیکتی بزنم . حتی لینک ورود به قسمت مدیریت سرور هم ندادند تا الان. هر چند که بلد هم نیستم
روز اول هم سایت باز نمیشد و ارور مثل لینک زیر رو میداد:

Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in /home/abcom/public_html/wp-content/plugins/watermark/wm_functions.php on line 65

شرکت جوانسرور گفتند که در سی پنل مقدار عددی perms رو در این مسیر 777 بزارم . اما مشکل حل نشد. بعد از چند روز خودشون درست کردند
به نظر من سایتی مثل این با بازدید نهایت 5000 تا در روز رم 2 گیگ باید جوابگو باشه. الان هم میترسم بخوام بکآپ بگیرم باز این مشکل بوجود بیاد. ظاهرا" تنها راه ارتباطی من اینجا هست . نمیخوام خارج از موضوع این انجمن باشه اما مشکلات رو باید حل کرد . من هیچ خصومتی با ایشون ندارم. فقط انتظار دارم سرور و هاست من مشکلی نداشته باشه و ایشون پاسخگو باشند

itjavani
November 18th, 2012, 01:33
سلام دوست عزیز
کانفیگ به عهده شرکت بوده و 40.000 تومان با تخفیف بابت کانفیگ گرفتند . من بازدید زیادی ندارم. در عکس هم مشخصه نهایت بازدید در روز 5000 بوده و زمانی که من خواستم بکآپ بگیرم ساعت 1 شب بوده .الان هم آی پی منو مسدود کردن و نمیتونم تیکتی بزنم . حتی لینک ورود به قسمت مدیریت سرور هم ندادند تا الان. هر چند که بلد هم نیستم
روز اول هم سایت باز نمیشد و ارور مثل لینک زیر رو میداد:

Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in /home/abcom/public_html/wp-content/plugins/watermark/wm_functions.php on line 65

شرکت جوانسرور گفتند که در سی پنل مقدار عددی perms رو در این مسیر 777 بزارم . اما مشکل حل نشد. بعد از چند روز خودشون درست کردند
به نظر من سایتی مثل این با بازدید نهایت 5000 تا در روز رم 2 گیگ باید جوابگو باشه. الان هم میترسم بخوام بکآپ بگیرم باز این مشکل بوجود بیاد. ظاهرا" تنها راه ارتباطی من اینجا هست . نمیخوام خارج از موضوع این انجمن باشه اما مشکلات رو باید حل کرد . من هیچ خصومتی با ایشون ندارم. فقط انتظار دارم سرور و هاست من مشکلی نداشته باشه و ایشون پاسخگو باشند

مبلغ مورد نظر جهت انتقال و کانفیگ امنیتی سرور از شما دریافت شده است. که انجام شد.
حل مشکلات نیز انجام شد و هیچ هزینه ای از شما دریافت نشد.
در مورد اینکه نمیخواید خارج از موضوع انجمن صحبت کنید. ظاهرا نمیدونید اینجا انجمن عمومی فروش هست نه سامانه پشتیبانی جوان سرور. قبلا در تاپیک های قبلی اعلام کرده بودم که هر فردی به هر دلیلی اتهام به ما وارد کنه و نتونه ثابت کنه بدون هیچ بک آپی سرویس رو حذف میکنم و این حق برای ما محفوظ هست که متاسفانه این بخشش رو در حق خیلی ها انجام دادیم. ولی متاسفانه کار خیلی اشتباهی کردم و میبایست با افراد تازه واردی که با دو تا پست فکر میکنند با آبروی چندین و چند ساله بنده میتونند بازی کنند برخورد میکردم. از این پس این موضوع اعمال خواهد شد. کلیه کاربران موظفند توسط تیکت پیگیری کنند و در این انجمن هرگونه موردی دیده بشه مطمئنا ترمینیت میشند.

پست اخر بنده با شما هست.مشکل شما از طرف ما نیست. وب سایت شما بیش از حد میزان در حال استفاده هست که برای شما ارسال شده میزان منابع که بعید میدونم کسی میخواد بگه عکس فتوشاپ شده.
سرور هم هرکی اومد بدون مدرک به ما اتهام اورسل زد . طبق اسکرین شات که در پست قبلی پیوست شد باز هم جواب محکمی به این افراد داده شد.
کاربر محترم payamk نیز میبایست کلیه مشکلات خود را از طریق تیکت حل و فصل نماید بنده در این انجمن دیگر پاسخی به پست اسپم نخواهم داد.( از مدیران نیز خواهشمند هستیم کلیه پست های اسپم که این تاپیک رو از تاپیک فروش به تاپیک فنی تبدیل نموده را حذف نمایند.

موفق باشید

smargenius
November 19th, 2012, 11:03
جوان سرور یک کلاهبردار بزرگ!
پشتیبانیشون واقعا افتضاحه
من یه دومین .آی آر ازشون خریدم. بعد یک روز حتی دومین رزرو هم نشده بود. هیچ جوابی هم به من ندادن.وقتیم زنگ زدم بهشون گفتن پولتو پس نمیدیم من گفتم تو انجمن مطرح میکنم گفتن : "هه هه ..روزتون خوش"
الان نه پوامو پس دادن نه دومین من رو ثبت کردن.پیشنهاد میکنم به دام این کلاهبردار نیفتین

itjavani
November 19th, 2012, 11:14
من یه دومین .آی آر ازشون خریدم. بعد یک روز حتی دومین رزرو هم نشده بود. هیچ جوابی هم به من ندادن.وقتیم زنگ زدم بهشون گفتن پولتو پس نمیدیم من گفتم تو انجمن مطرح میکنم گفتن : "هه هه ..روزتون خوش"
الان نه پوامو پس دادن نه دومین من رو ثبت کردن.پیشنهاد میکنم به دام این کلاهبردار نیفتین

آقای محترم که هنوز اسم و فامیلتون رو نمیدونید.
اصل ماجرا رو شرح بدید...
ایشون هنوز به اسم و فامیل خودشون شک دارند. در وب سایت آقای رضایی و در تماس تلفنی آقای مرادی هستند. بعد در حین مکالمه ایشون فامیلیشون شد رضایی . ما نفهمیدیم تهش ایشون مرادی هستند یا رضایی ؟ خودشونم شک داشتند کدام اسم و فامیل اصلی خودشون هست.
در مورد بازگشت وجه نه تیکتی آمده نه درخواستی شده که بگیم انجام میدیم یا نه!
در انتهای مکالمه تلفنی ما رو تهدید به پلیس فتا و تاپیک زدن در این انجمن میکنند که خودشون میدونند جز اینکه عدم فرهنگ و شعور خودشون رو نشون بدند هیچ چیز دیگه ای نیست.

dicaprio_4244
November 19th, 2012, 11:56
همونطور که تو امضام اومده 100% تایید میشن

smargenius
November 19th, 2012, 11:59
شما اصلا ادبیات صحبت کردنتون مشخصه از همینجا
من طبق عکس زیر دیروز به شما گفتم که اگه نمیتونید ثبت دامنه من رو انجام بدین پولم رو برگشت بزنید
اما شما بعد یک روز هیچ جوابی به من ندادین
Download Capture2.jpg (http://bit.ly/ZWDOXp)

dicaprio_4244
November 19th, 2012, 12:04
شما اصلا ادبیات صحبت کردنتون مشخصه از همینجا
من طبق عکس زیر دیروز به شما گفتم که اگه نمیتونید ثبت دامنه من رو انجام بدین پولم رو برگشت بزنید
اما شما بعد یک روز هیچ جوابی به من ندادین
Download Capture2.jpg (http://bit.ly/ZWDOXp)
دوست عزیز تازه وارد شما نمیتونید به راحتی آبروی کسی که نزدیک به 1700 بار تو این انجمن ازش تشکر شده رو ببری

smargenius
November 19th, 2012, 12:09
من با مدرک اومدم جلو.
مگه بقیه شرکت های کلاهبردار از همون اول کلاهبردار بودن؟
خیلی سادست، من پول ریختم ولی بعد یک روز دومینم ثبت نشده.اگه کلاهبرداری نیست خب ثبتش کنن.

smargenius
November 19th, 2012, 12:11
دوست عزیز تازه وارد شما نمیتونید به راحتی آبروی کسی که نزدیک به 1700 بار تو این انجمن ازش تشکر شده رو ببری

جالبه که شما به من میگید تازه وارد
فکر کنم شما تازه واردی تا من

dicaprio_4244
November 19th, 2012, 12:17
من از روی تعداد پست می گم تازه وارد!!!، اگر دیر شده مطمئن باشید مشکلی واسشون پیش اومده، صحیح نیست واژه کلاه بردار رو به کار ببرید، صبر پیشه کنید، من فقط مشتری ایشونم و میگم کارش درسته

بدرود

smargenius
November 19th, 2012, 12:38
دوست عزیز ایشون وقتی بهشون زنگ زدم با لحن بدی با من صحبت کردن.
در نهایت گفتن پول رو مرجوع نمیکنن و دومین رو هم ثبت نمیکنن.
اگه مشکلی وجود داشت خب میگفتن.

p30speed
November 19th, 2012, 13:24
من با مدرک اومدم جلو.
مگه بقیه شرکت های کلاهبردار از همون اول کلاهبردار بودن؟
خیلی سادست، من پول ریختم ولی بعد یک روز دومینم ثبت نشده.اگه کلاهبرداری نیست خب ثبتش کنن.

دوست عزیز با یک روز دیر کرد نیمتونی به طرف بگی کلاهبردار. من 10 ماه از ایشون سرور دارم . جزو تنها نفرات تو این نجمن که سرویسهاشون ثبات داشته از اینها نبوده اند که امروز بیان بفروشند فردا انتقال بدن به کسی.

ARYA-CLUB
November 19th, 2012, 21:50

من چندین بار
از مسعودی سرور مجازی گرفتم
و تا الان راضی بودم
به جز این سرور مجازی فرانسه که تازه گرفتم و در حال تست

اما در خصوص دامین ای ار

این دامین را اصولا خود کاربر با نام و فامیل و مشخصات ملی خودشون ثبت میکنه
و نماینده ها هم زحمت پرداخت

baranblog
November 20th, 2012, 00:12
من یک هفته هست یه سرور سفارش دادم با کنترل پنل هنوز آماده نشده...
ولی در کل نمیدونم از چی ولی راضیم از ایشون...
درسته سرویس رو تحویل نمیده ولی پشتبانیشون خوبه ، تلفنی چنان قانع میکنه شمارو که یادتون میره سرویس سفارش دادید و آماده نشده
در کل تایید میشن !!! :d

psfa
November 20th, 2012, 00:16
ایشون دیگه نیازی به تایید ندارن اما از لحاظ پشتیبانی کاملا تایید میشن

Amin12345
November 20th, 2012, 00:34
منم با توجه به اینکه الان حدود 1 سال از همکاریم با جناب مسعودی و جوان سرور میگذره چندتا نکته رو بگم
1-تو این مدت 1 سال بجز اون مشکلاتی که تو سرور های سوییس و پرایوت لیر بوجود اومد و چندتا مشکل هارد انگلیس اتفاق ناگوار دیگه ای نیافتاد واسمون
2-بسیار بسیار دانش فنی ایشون بالاس نمیگم تکمیله ولی از خیلیا توی این انجمن سرترن
3-تیکت ها رو دیر پاسخ میدن البته بستگی به الویت داره و چون پنل ریبوت هم ندارن یکم کارشون سخته چون با این تعداد یوزر سخت میشه
4-من اگه جای آقا مسعودی بودم این انجمن نمیومدم والا سر و کله زدن با بعضی ها جز گرفتن وقت و اعصاب خوردی چیز دیگه ای نداره

ARYA-CLUB
November 20th, 2012, 21:39
من سرور مجازی انگلیس و المان رو تست کردم و یکساله تمدید هم داشتم
و مورد تاییدم بودند

اما
سرویس فرانسه با اینکه منابع خیلی بالایی سفارش دادم
اصلا سرویس فرانسشون را تایید نمیکنم

TRN.hElL bOy
November 21st, 2012, 22:32
سلام اقای مسعودی

بنده سرور مجازی رو 12 ساعته گرفتم پرداخت هم کردم اما فعال نشده

خواهش میکنم زود تر فعال کنید سایت رو هوا مونده :-

aminreza
December 5th, 2012, 13:27
سلام
دوستان کسی از آقای مسعودی خبر نداره ؟
سرور ما از دیروز دان شده...

madadi
April 19th, 2013, 20:21
با سلام خدمت تمامی کاربران محترم

بدینوسیله به اطلاع میرساند فروش ویژه سرور مجازی جوان سرور مصادف با اعیاد خجسته قربان و غدیر آغاز شد...

هارد: 10GB SATAII
رم: 256 مگابایت
سیستم عامل میکروتیک و لینوکس
Self Manage

قیمت: 10 هزار تومان ماهیانه

هم اکنون سفارش دهید... (http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=147)

هارد: 20GB SATAII
رم: 512 مگابایت
Self Manage
قیمت: 15 هزار تومان ماهیانه

هم اکنون سفارش دهید... (http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=146)

رم: 1024 مگابایت
Self Manage
قیمت: 20 هزار تومان ماهیانه

هم اکنون سفارش دهید... (http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=145)

رم: 2048 مگابایت
Self Manage
قیمت: 30 هزارتومان ماهیانه

هم اکنون سفارش دهید... (http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=214)

نوع پردازنده: Intel Xeon i7 W3520
هارد: 100GB SATA
رم: 4 گیگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 100Mbps
سیستم عامل: لینوکس
Self Manage
موقعیت سرور: فرانسه

قیمت: 60 هزارتومان ماهیانه

هم اکنون سفارش دهید... (http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=136)

امکانات اضافی:

هر 10 گیگابایت هارد اضافه 5000 تومان میباشد.

تغییر پسورد گم شده سرور : 2000 تومان میباشد.

هزینه تغییر سیستم عامل و یا نصب مجدد: 5000 تومان میباشد.

پهنای باند سرویس ها بر روی پورت 1Gbps Fair Use Policy نامحدود می باشد.

موقعیت سرور های کشور فرانسه ، دیتاسنتر OVH میباشد.

سرویس ها به صورت سلف منیج ارائه میشود. و هزینه مدیریت سرور براساس نرخ توافق شده میباشد.

تحویل سرویس ها بدلیل حجم سفارشات بالای شرکت ممکن است تا حداکثر 24 ساعت زمان ببرد.

تاپیک فروش قبلی و نظرات مختلف کاربران: http://www.webhostingtalk.ir/f15/34901/

در صورت داشتن هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید و یا به بخش فروش تیکت ارسال فرمایید...

ارسال تیکت به بخش فروش » Javan Server | جوان سرور - ارسال تیکت پشتیبانی (http://client.javanserver.com/submitticket.php?step=2&deptid=1)
ثبت سفارش » جوانـ سرور - فروش ویژه سرور مجازی فرانسه (http://javanserver.com/fr-vps.php)

اطلاعات تماس شرکت: 5521603 - 01715521602

با تشکر
جوان سرور
جوان سرور - ارائه دهنده خدمات هاستینگ - سرور مجازی - سرور اختصاصی - نمایندگی میزبانی وب - ثبت دامنه (http://www.JavanServer.com)

علت عدم پشتیبانی و پاسخگویی جوان سرور www.javanserver.com (http://www.webhostingtalk.ir/f118/77786/)
از ما کلاهبرداری شده ؟ بایست بریم دنبال شکایت یا اینکه ؟؟

http://www.webhostingtalk.ir/f118/77786/

Teranom
April 20th, 2013, 09:15
این پست میدونید مال کی هست؟

madadi
April 20th, 2013, 09:18
این پست میدونید مال کی هست؟

جوان سرور - ارائه دهنده خدمات هاستینگ - سرور مجازی - سرور اختصاصی - نمایندگی میزبانی وب - ثبت دامنه (http://www.javanserver.com)

کسی که ازش خبری نیست و پولی که ما دادیم بهش روی هواست ...

دقت کنید ..

amin fear
April 21st, 2013, 00:30
جوان سرور - ارائه دهنده خدمات هاستینگ - سرور مجازی - سرور اختصاصی - نمایندگی میزبانی وب - ثبت دامنه (http://www.javanserver.com)

کسی که ازش خبری نیست و پولی که ما دادیم بهش روی هواست ...

دقت کنید ..

هنوز هم ؟

madadi
April 21st, 2013, 01:18
هنوز هم ؟

اره بخدا