توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ایجاد سرویس
afshinh
October 28th, 2012, 12:34
سلام
وقتی پرداخت آنلاین انجام میشه متاسفانه سرویس اتوماتیک ساخته نمیشه و من باید دستی سفارش تایید کنم
ایمیلی که برای کاربر ارسال میشه
سرویس مورد نظر کاربر زیر پس از پرداخت با موفقیت ایجاد نشده است.
وقتی کاربر سرویسی سفارش میده من چه جوری میتونم بدون پرداخت سرویس مربوطه فعال کنم؟
sarvar
October 28th, 2012, 23:53
تنظیم کنید رو این Automatically setup the product as soon as an order is placed
afshinh
October 29th, 2012, 00:26
دوست عزیز نمیتونم برای همیشه روی این گزینه بزارم
لطفا یه راه دیگه بفرمایید
1-اگه بخوام بعد از پرداخت سرویس آنی ساخته بشه باید کدوم انتخاب کنم؟ (Automatically setup the product as soon as the first payment is received) انتخاب شده درسته؟
2-با انتخاب Automatically setup the product as soon as the first payment is received اگه بخوام برای فردی به صورت اسپانسری هاست بدم ( یعنی پولی پرداخت نشده ) باید چیکار کنم؟
3-هر وقت کاربر سرویسی سفارش میده و آنلاین پرداخت میکنه تو پنل کاربر میزنه در حال بررسی و در whmcs من باید سفارش تایید کنم ! میخوام نیازی به تایید من نباشه و وقتی کاربر آنلاین پرداخت میکنه سرویس بهش تحویل داده بشه
sarvar
October 29th, 2012, 01:56
سوال اول : بله Automatically setup the product as soon as the first payment is received باشه
دوم : باید Payment Type رو Free باشه و این Automatically setup the product as soon as an order is placed
سوم : جواب اول جواب اینم است
RoobinaServer
October 29th, 2012, 01:58
سلام پنل شما سیپنل هست یا دایرکت ادمین ؟
Yas-Host
October 29th, 2012, 07:19
با سلام
با ای دی من در ارتباط باشید
mrmy_yasin
یا علی
یاس هاست
afshinh
October 29th, 2012, 14:21
سلام پنل شما سیپنل هست یا دایرکت ادمین ؟
سی پنل هست
afshinh
October 29th, 2012, 14:22
با سلام
با ای دی من در ارتباط باشید
mrmy_yasin
یا علی
یاس هاست
لطفا همینجا بفرمایید شاید سوال یکی دیگه هم باشه
afshinh
October 29th, 2012, 14:24
سوال اول : بله Automatically setup the product as soon as the first payment is received باشه
دوم : باید Payment Type رو Free باشه و این Automatically setup the product as soon as an order is placed
سوم : جواب اول جواب اینم است
1)
روی Automatically setup the product as soon as the first payment is received گذاشته شده ولی بازم وقتی کاربر پرداخت انجام میده اتوماتیک پکیج ساخته نمیشه و باز باید من تایید کنم
روی Automatically setup the product as soon as the first payment is received گذاشته شده ولی بازم وقتی کاربر پرداخت انجام میده اتوماتیک پکیج ساخته نمیشه و باز باید من تایید کنم
2)
راه دیگه نیست؟
چون اینجوری پکیج مجانی میشه
برای مورد اول باید دسترسی بدید تا خودم چک کنم
برای مورد دوم هم میتونید کد تخفیف درست کنید با صد در صد تخفیف
afshinh
October 29th, 2012, 14:59
لطفا همینجا بفرمایید عکس گرفتم
sarvar
October 29th, 2012, 15:17
9474
9475
9476
باید به این شکل باشه اگر بازهم نشد مشکل از تنظیمات بخش سرور میتونه باشه
rezarostami
October 29th, 2012, 15:36
دوست عزیز شما از قسمت سرور ها وارد سروری که معرفی کردی برای ساخت اکانت بشوید بعد این گزینه رو فعال کنید Tick to use SSL Mode for Connections
Ashkankamangar.ir
October 29th, 2012, 15:41
مشکل ایشون فقط و فقط اد نکردن گروه سرور بود که توسط تیم پشتیبانی ثمین پرتو داده انجام شد
afshinh
October 29th, 2012, 15:45
دوست عزیز شما از قسمت سرور ها وارد سروری که معرفی کردی برای ساخت اکانت بشوید بعد این گزینه رو فعال کنید Tick to use SSL Mode for Connections