ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور مجازی آمریکا |پشتیبانی عالی و همیشه در دسترس + کیفیت تضمینی|

wareztm
October 28th, 2012, 03:03
مرکز سرویس رسانی وارز دیتاپرداز با در دست داشتن سرورهای آمریکا ، آلمان ، انگلستان،هلند و فرانسه و مدیریت حرفه ای با کادر تکنسین 8 نفره و رعایت استاندارد های مدیریتی باعث شده تا بهترین و باکیفیت ترین سرویس ها را در اختیار کاربران خود قرار دهد.

همچنین این مرکز دارای نماد الکترونیکی اعتماد بوده و در راستای حفظ آن در حال فعالیت به بهترین صورت ممکن است و حداکثر تا چند روز آینده این نماد در سایت قابل مشاهده خواهد بود

پشتیبانی همیشه در دسترس و ویژه :
» خط اس ام اس مرکز
» تلفن تماس مرکز
» همراه مدیریت مرکز
» از طریق تیکت در ناحیه کاربری
» پشتیبانی آنلاین یاهو
» تضمین پشتیانی شبانه (در تمام ساعات شب به صورت آنلاین و تیکت)
» تضمین پاسخگویی فوری به تیکت ها
» تضمین 100% رضایت شما از پشتیبانی مرکز

سرویس ها :
» 48 ساعت تست برای تمامی سرور مجازی ها
» تضمین برگشت وجه تا 48 ساعت تست بدون کسر و شرط
» تضمین کیفیت سرویس ها
» تضمین تحویل فوری
» تضمین پایداری سرویس تا 99.9%
» تضممین رضایت 100% شما از سرور ها
» تضمین نصب بهترین نسخه از سیستم عامل ها
» تامین لایسنس های مورد نیاز سرور شما

موارد دیگر :
» نصب و کانفیگ سرویس های اکانتینگ -------------------------------- رایگان
» نصب و کانفیگ کنترل پنل های سی پنل ، دایرکت ادمین و ... -----رایگان
» نصب انواع نرا افزار های مورد نیاز شما --------------------------------- رایگان
و ...

موارد قابل ارتقا :
» افزایش رم سرور : بله
» افزایش هارد : بله
» افزایش قدرت پردازنده : بله
» افزایش فرکانس پردازنده : بله

++ قابل توجه مشتریان اکانتینگ که نیاز به هارد کمتری دارند و رم و پردازنده بیشتر :
" در صورتی که هارد مورد نظر شما کمتر از مقدار پیشنهادی پلان های ارائه شده ماست هارد موردنظرتان را به پشتیبانی تیکت کنید تا به مقدار کسر شدن هارد از هزینه ماهانه سرور شما کسر گردد. "

فروش ویژه سرور مجازی از دیتاسنتر XLhost آمریکا : کیفیت هزینه دارد

پلان سرویس 1 - تحویل فوری
» پردازنده : 2 هسته ای
» فرکانس پردازنده : تنظیم به میزان نوع کانفیگ سخت افزاری سرور برای حداکثر استفاده مفید از سرویس
» حافظه رم : 256 مگابایت
» فضای هارد : 30 گیگابایت
» سیستم عامل : انتخابی
» پهنای باند : نامحدود
» یورت شبکه : 100 مگابایت
» آی پی : 1 عدد
» تامین لایسنس های مورد نیاز شما
» تحویل در کمترین زمان ممکن
» پایداری سرور : 99.99%
» هزینه ماهانه سرویس : 13000 تومان «
سبد خرید - وارز دیتــــــــــاپرداز (http://www.portal.wareztm.com/cart.php?gid=4)

پلان سرویس 2 - تحویل فوری
» فرکانس پردازنده : تنظیم به میزان نوع کانفیگ سخت افزاری سرور برای حداکثر استفاده مفید از سرویس
» حافظه رم : 512 مگابایت
» فضای هارد : 50 گیگابایت
» هزینه ماهانه سرویس : 18000 تومان «
سبد خرید - وارز دیتــــــــــاپرداز (http://www.portal.wareztm.com/cart.php?gid=4)

پلان سرویس 3 - تحویل فوری
» حافظه رم : 1 گیگابایت
» فضای هارد : 80 گیگابایت
» هزینه ماهانه سرویس : 31000 تومان «

پلان سرویس 4 - تحویل فوری
» حافظه رم : 2 گیگابایت
» فضای هارد : 150 گیگابایت
» هزینه ماهانه سرویس : 50000 تومان «

تخفیف سرویس ها :

در تعیین نرخ یا هزینه سرویس ها سعی بر آن شده تا اینکه سرویس خوب و باکیفیت را با حداقل قیمت در اختیار کاربر قرار دهیم

کد تخفیف از طریق خط اس ام اس مرکز به همراه کاربر ارسال خواهد شد

سایت : WarezTM | دامین | هاست میزبانی | هاست دانلود راپیدلیچ پرسرعت ویژه | نمایندگی | سرور مجازی | سرور اختصاصی (http://www.wareztm.com)
پورتال : صفحه اصلی پورتال - وارز دیتــــــــــاپرداز (http://www.portal.wareztm.com)
آی دی پشتیبانی : ir.wareztm1

irancheat2
October 28th, 2012, 09:28
سلام

با تشکر از سرویس و پشتیبانی خوبتون

این مرکز تایید میشن هم سرویس خوب هم پشتیبانی عالی

azaditafakor
October 28th, 2012, 09:54
XLhost هم وارز محسوب میشه ؟
برخورد با ابیوز به چه شکلیه ؟

p30speed
October 28th, 2012, 10:33
XLhost وارز نیست

wareztm
October 28th, 2012, 15:24
خیر همونطور که آقای p30speed گفتند سرور های این دیتاسنتر وارز نیست و برخورد ابیوز هم از طرف دیتاسنتر شدیدا محکم هست.
مثلا ارسال کنندگان ایمیل گروهی بدون اخطار سرور مجازیشون بسته میشه
موفق باشید

riping
October 28th, 2012, 19:08
سلام
میخواستم یک سرور بگیرم که بشه باهاش تورنت گرفت شما سرویسی دارید؟

wareztm
October 28th, 2012, 22:08
تورنت اگه دانلود یوزر باشه مشکلی نداره اما لینک در سرور مشکل داره

hamid_234
November 3rd, 2012, 11:59
سلام

دوستان این شرکت تایید میشن هم کیفیت سرور هم پشتیبانی عالی و شبانه و هم تحویل فوری

دیشب ساعت 2 سفارش سرور مجازی داشتم 2:45 تحویل دادن

پاینده باشید

genius3755
November 7th, 2012, 10:23
وارز دیتا پرداز ۱۰۰ ٪ تایید میشود !! معنای واقعی پیشتیبانی 24 ساعت ! و کیفیت رو من با این شرکت فهمیدم !

arefn
November 7th, 2012, 21:55
منم این مرکز رو تایید میکنم واقعا کارشون بیست و بسیار عالی هستش پشتیبانی قوی قیمتهای مناسب و نه تنها من بلاکه همه راضی و خشنودن

wareztm
November 7th, 2012, 22:00
سلام

دوستان خودتون خوبید ما رو خوب میبینید
شما هزینه میدید که سرویس بگیرید

موفق باشید و تشکر

h_mirgh20
November 20th, 2012, 22:31
سرعت دانلودتون که محدوده!!!:-o
دسترسی روت هم نمیدید:-o

miload
November 20th, 2012, 23:25
والا ما نمیدونیم به چی میگن شرکت؟
تلفن که جواب نمیدن. همش رو پیغام گیره
به همراه هم که زنگ میزنی اطلاعات ندارند. من نمیدونم چطوری شرکت زدن

wareztm
November 21st, 2012, 10:38
سرعت دانلودتون که محدوده!!!:-o
دسترسی روت هم نمیدید:-o

سلام

شما میخواید پورت رو اشغال کنید و دیگران رو در نظر نمیگیرید که اگه بخواید با حداکثر سرعت پورت 1گیگابیت دانلود کنید کیفیت سرویس های دیگه رو پایین میارید

شما گفتید پنل ریبوت میخواید نگفتید روت / منظورتون دقیقا از روت چی هست؟ اگه به یوزر روت ندیم پس چی بدیم قربان؟

والا ما نمیدونیم به چی میگن شرکت؟
تلفن که جواب نمیدن. همش رو پیغام گیره
به همراه هم که زنگ میزنی اطلاعات ندارند. من نمیدونم چطوری شرکت زدن

سلام و امیدوارم که از ما گله مند نباشید

شرکت به چیزی میگن که معتبر باشه نه اینکه فقط تماس های شما رو جواب بده دوست عزیز.
من شخصا چک کردم و فقط 1 بار تماس گرفته بودید / پس نگید همش رو پیغام گیر هست
به همراه هم که زنگ میزنی اطلاعات ندارند؟ این جمله معنی نمیده
شما به شخص بنده تماس گرفتید بنده هم اطلاع دقیق نداشتم که آی پی داریم بهتون ارائه بدیم یا خیر و اینکه گفتید میکروتیک میخواید بنده هم گفتم با شرکت تماس بگیرید که ظاهرا تماس گرفته بودید و همکارای ما چون سرشون شلوغ بوده جواب ندادن / شماره مشتری ها روی تلفن ذخیره شده + نام و نام خانوادگیشون و در بدترین شرایط هم پاسخگو هستیم/ اما شما یوزر شرکت نبودین و نامتون هم ذخیره نشده بود ممکنه در پشتیبانی آنلاین در حال ساپورت کاربر بودن که جواب ندادند که شما به بزرگی خودتون ببخشید / در ضمن اگر که پیغام میگذاشتید پشتیبانی ما خودشون با شما تماس میگرفتند و راهنماییتون میکردن پس نگید جواب ندادیم"جواب ندادن به این معناست که حتی پیغامگیر رو هم خاموش کرده باشیم و شما نتونید مشکلتون رو بگید"
تیکت زده بودید آقای پاشایی ساپورت شیف جواب داده بودن که تا 20 ساعت آینده سفارش پشت سر هم داریم و قادر نیستیم زودتر تحویل بدیم - اینجا چون ما در قبال دیرکرد تحویل خسارت میدیم به شما و یا کاربر مجبوریم حداکثر رو بگیم که ممکنه خیلی زودتر هم تحویل بشه اما بیشتر از حداکثر نمیشه
بعدش هم دیدم که گفته بودن سرور شما رو تا حداکثر 2 شب تحویل میدن "منظورشون 2 بامداد بوده یعنی 5 یا 6 ساعت بعد از اینکه سفارش میدادید"
دوست عزیز فقط شما نیستید که یک نفر رو بشونیم فقط جواب شما رو بده.فقط 78تا یوزر سرور مجازی هست / شرکت برای پشتیبانی هزینه زیادی رو داره میده
اگر توجه میکردید همه تیکت ها زیر 10 دقیقه جواب داده شدن / و اینکه شما پشتیبانی 24 ساعته دارید .شما از ساعت 00:00 تا 23:59 دقیقه تیکت بزنید جواب میگیرید / پشتیبانی اینجا بسته به روز وشب یا ساعت خاصی نیست و عرض کردم این مرکز داره برای پشتیبانی یوزرهاش خیلی هزینه میکنه
تا الان هم تمامی یوزر های ما از پشتیبانی راضی بودن و هر ماه ازشون نظر سنجی میشه.

به هر حال در شرکت ما حرف ، حرف " کاربر" هست و بنده هم از طرف شرکت از شما عذر خواهی میکنم

موفق باشید

irancheat2
November 21st, 2012, 13:24
آقا محدود اونطوری که شما هم که میگی نیست من سرور دارم از کیفیتشون و پشتیبانیشون راضیم
نسبت به قیمتشون سرویس هاشون عالیه

h_mirgh20
November 21st, 2012, 13:28
سلام

شما میخواید پورت رو اشغال کنید و دیگران رو در نظر نمیگیرید که اگه بخواید با حداکثر سرعت پورت 1گیگابیت دانلود کنید کیفیت سرویس های دیگه رو پایین میارید

من خودم از این خواسته هام خبر نداشتم !:d
حالا کی 1 گیگابیت خواست
به هر حال یکی از استفاده های سرور مجازی دانلود/آپلود هست و به سرعت بالا نیاز داره نه 5 مگ !

شما گفتید پنل ریبوت میخواید نگفتید روت / منظورتون دقیقا از روت چی هست؟ اگه به یوزر روت ندیم پس چی بدیم قربان؟

من کی گفتم پنل ریبوت؟
من در مورد دسترسی vmware از پشتیبانیتون پرسیدم که گفتند ارائه نمیشه

behjati2010
November 21st, 2012, 14:07
با سلام
حداقل و حداکثر سرعت دانلود با نرم افزارهای دانلود منیجر روی سرور های شما چقدر است؟؟

wareztm
November 21st, 2012, 15:09
من کی گفتم پنل ریبوت؟

دوست عزیز شما اگه نگفتید پنل ریبوت پس چی گفتید؟
سرور که به شما تحویل میشه دیگه تمام دسترسی هم بهتون داده میشه اما دسترسی وی ام ویر نمیدیم به دلایلی / اما درخواست ریبوت بدید یا ریست حداکثر 10 دقیقه ریست میکنیم
موفق باشید

با سلام
حداقل و حداکثر سرعت دانلود با نرم افزارهای دانلود منیجر روی سرور های شما چقدر است؟؟
سلام
شما میتونید تا 5مگابایت به صورت ثابت دانلود داشته باشید / اگر وی پی ات میدین هم هیچ محدودیتی برای کاربرانتون نیست و میتونن تا هر سرعتی که isp بهشون میده دانلود کنن.
حداکثر دانلود بدون محدودیت در سرور روی 12 هست / دانلود و آپلود در ساعات کم مصرفی سرور تا 9 مگابایت مجاز هستید که افزایش بدید
این موارد رو که عرض کردم به نفع تمام یوزر ها هست و طبق آمار و نتایجی که به دست آوردیم یوزر ها با این محدودیت از کیفیت و رضایت بهتری برخوردارن / در این شرکت ما چیزی به عنوان دان شدن سرور یا عدم ارتباط نداریم و پشتیبانی هم که همیشه و در تمام ساعات در دسترس شماست

موفق باشید

h_mirgh20
November 21st, 2012, 15:27
دوست عزیز شما اگه نگفتید پنل ریبوت پس چی گفتید؟

سرور که به شما تحویل میشه دیگه تمام دسترسی هم بهتون داده میشه اما دسترسی وی ام ویر نمیدیم به دلایلی

شما به ریموت دسکتاپ میگید همه دسترسی؟!
مگه برای سرور ویندوز به جز ریموت دسترسی دیگری هم وجود دارد؟
"دلایلی" ؟

اما درخواست ریبوت بدید یا ریست حداکثر 10 دقیقه ریست میکنیم

همتون اولش همین رو میگید :d:53::53::53:

wareztm
November 21st, 2012, 18:50
شما به ریموت دسکتاپ میگید همه دسترسی؟!
مگه برای سرور ویندوز به جز ریموت دسترسی دیگری هم وجود دارد؟
"دلایلی" ؟
اما درخواست ریبوت بدید یا ریست حداکثر 10 دقیقه ریست میکنیم

همتون اولش همین رو میگید :d:53::53::53:

لطفا تاپیک رو مشغول نکنید / شما مگه سرویس دارید قربان که انجام نشده باشه و دارید از خودتون قضاوت میکنید؟
دنبال سرویس خوب با قیمت پایین هستید که غیرممکنه پیدا بشه / خودتون روی سرور قبلیتون دارید انتقاد میکنید / در صورتی که کاربرای ما هیچ گله و شکایتی از سرویس هاشون ندارن و هر ماه به تعدادشون افزوده میشه

متاسفانه بعضی از شرکت ها با کم کاری هاشون دید همه رو بد کردن / نه اینجا همونطور که عرض کردم حتی برای تاخیر در تحویل سرویس خسارت پرداخت میشه

شما هم لطف کنید تاپیک رو مشغول نکنید جناب محترم / شما هر وقت سرویس گرفتید حق انتقاد دارید / ما قبل از تحویل سرویس به کاربر همه گفتنی ها رو میگیم که بعد مشکلی پیش نیاد

ما اگه به شما دروغ میگفتیم اونوقت دیگه شما گله نمیکردید / این تاپیک هم برای کسانی هست که

1 - قصد خرید سرویس دارن و سوال دارن
2 - کسانی که از ما سرویس دارن و انتقاد یا پیشنهاد دارن

نه کسانی که سرویس ندارن ولی انتقاد میکنن

به هر حال امیدواریم که سرویس مورد نظرتون رو پیدا کنید / موفق باشید

paypal
November 21st, 2012, 19:30
سلام
شما میتونید تا 5مگابایت به صورت ثابت دانلود داشته باشید / اگر وی پی ات میدین هم هیچ محدودیتی برای کاربرانتون نیست و میتونن تا هر سرعتی که isp بهشون میده دانلود کنن.
حداکثر دانلود بدون محدودیت در سرور روی 12 هست / دانلود و آپلود در ساعات کم مصرفی سرور تا 9 مگابایت مجاز هستید که افزایش بدید
این موارد رو که عرض کردم به نفع تمام یوزر ها هست و طبق آمار و نتایجی که به دست آوردیم یوزر ها با این محدودیت از کیفیت و رضایت بهتری برخوردارن / در این شرکت ما چیزی به عنوان دان شدن سرور یا عدم ارتباط نداریم و پشتیبانی هم که همیشه و در تمام ساعات در دسترس شماست

موفق باشید

اگر سرور آمریکا باشد این حرف 98% صحت دارد .

حالا کی 1 گیگابیت خواست
به هر حال یکی از استفاده های سرور مجازی دانلود/آپلود هست و به سرعت بالا نیاز داره نه 5 مگ !

شما باید هاست دانلود بگیرید ماهانه 100 200 تومان بدید که همچین کاری که می خواین بکنین .
دوستان میان رم 256 میخوان + هارد 100 و سرعت بالا 50 mbps و انتظار دارند ماهانه 14 هزار تومان بدهند . به چه دلیل ؟ چون رم 256 هست . عزیز دل برادر شما باید این رو قبول کنید کل سرعت سرور برای شما مشتری 14 هزار تومانی نیست !!!!!!! شما فقط و فقط در مواقع لزوم می تونید دانلود سنگین کنید . حرف هم که میزنیم این اتفاقات رخ میده . طرف نه سرویس گرفته نه چیزی تخریب می کنه وایی به حاله .......... !!!!!!!!

از صاحب تاپیک معضرت خواهی می کنم قست اسپم نداشتم دلم پر بود :(

h_mirgh20
November 21st, 2012, 19:47
جواب پست قبلی شما(وارز تی ام) برای جلوگیری از برداشت های اشتباه پ.خ شد.

به هر حال امیدواریم که سرویس مورد نظرتون رو پیدا کنید / موفق باشید
لطف دارید
من هم امیدوارم کیفیت خدمات شما و دیگر دوستان روزبروز بهتر بشه

در ضمن دوستان این انجمن جهت بهبود سطح کیفی خدمات وب ایجاد شده و نه صرفا برای درج تبلیغات!!!

h_mirgh20
November 21st, 2012, 20:16
سلام

موفق باشید

اگر سرور آمریکا باشد این حرف 98% صحت دارد .

چه ربطی به آمریکا داره؟
یعنی آلمان یا انگلیس باشه نمیشه همچین چیزی؟

شما باید هاست دانلود بگیرید ماهانه 100 200 تومان بدید که همچین کاری که می خواین بکنین .
هاست دانلود؟(چقدر هم گرون:d)
واقعا چه پیشنهاد متفکرانه ای!!!
شما تا به حال با هردو اینها کار کردید؟
نکنه کارایی یک لیچر رو در حد یک سرور میدونید؟

دوستان میان رم 256 میخوان + هارد 100 و سرعت بالا 50 mbps و انتظار دارند ماهانه 14 هزار تومان بدهند . به چه دلیل ؟ چون رم 256 هست . عزیز دل برادر شما باید این رو قبول کنید کل سرعت سرور برای شما مشتری 14 هزار تومانی نیست !!!!!!! شما فقط و فقط در مواقع لزوم می تونید دانلود سنگین کنید .
دوستان سرور میدن رمش 256 اسمی که در عمل زیر 128 هست، سی پی یو بدون شرح
سرعت دانلودش پایین
همه چیشم شیر میشه
هاردشم 10 گیگ
پشتیبانی و اپ تایم هم ...(سه نقطه)
به چه دلیل ؟ چون 14هزارتومن هست.
عزیز دل برادر شما هم باید این رو قبول کنیدکه 14 هزار تومن برای خیلی ها پول هست هنوز
در ضمن کسی اگر با این شرایط براش نمیصرفه سرور فروشی، بزاره کنار این کار رو
اعصاب ما مشتری ها هم خورد نکنند...

حرف هم که میزنیم این اتفاقات رخ میده .
تعارف نکن گرامی
طلبکار هم باشید

طرف نه سرویس گرفته نه چیزی تخریب می کنه وایی به حاله .......... !!!!!!!!
یک مبحثی هست به نام توهم توطئه ...

جملتون رو کامل میکنم : وایی به حاله اینکه بخره ببینه چقدر افتضاحه !!!!
(منظورم wareztm نیست)

h_mirgh20
November 21st, 2012, 20:21
دوستان اینجا بخش فروشه و جای این حرف های 2-3 پست آخر نیست
شاید در جای خودش تاپیکی ایجاد کردم

paypal
November 21st, 2012, 20:50
نمی خوام در تاپیک دیگری بحث کنم و آخرین پستی هستش که در این زمینه میدم .

چه ربطی به آمریکا داره؟
یعنی آلمان یا انگلیس باشه نمیشه همچین چیزی؟

دیتاسنتر های پشمکی با ساپورت های پشمکی اما با رم و سرعت بالا همچون hetzner و OVH در آمریکا کم دیده میشه . اگر شما هم حدعقل 5تا دیتاسنتر تعویض می کردید متوجه این موضوع میشدید .

هاست دانلود؟(چقدر هم گرون:d)
واقعا چه پیشنهاد متفکرانه ای!!!
شما تا به حال با هردو اینها کار کردید؟
نکنه کارایی یک لیچر رو در حد یک سرور میدونید؟

در پاسخ دانلود و آپلود همچین پیشنهاد متفکرانه ای دادم . شما وی پی اس میخواین برای دانلود و آپلود و چه بخواین چه نخواین یک سرور با پورت 100 یا 1000 رو در 3 ساعت با اینکار با خاک یکسان می کنید . اون موقع هستش که موبایل مدیرسرور همش در حال زنگ خوردن هستش . درک میکنید حرف بنده رو ؟ یا تجربه نداشتید ؟

دوستان سرور میدن رمش 256 اسمی که در عمل زیر 128 هست، سی پی یو بدون شرح
سرعت دانلودش پایین
همه چیشم شیر میشه
هاردشم 10 گیگ
پشتیبانی و اپ تایم هم ...(سه نقطه)
به چه دلیل ؟ چون 14هزارتومن هست.

کیفیت به قیمت هم هست در کل بازار اینطوره . جنس چینی میخرید شکایت هم دارید ؟

عزیز دل برادر شما هم باید این رو قبول کنیدکه 14 هزار تومن برای خیلی ها پول هست هنوز
در ضمن کسی اگر با این شرایط براش نمیصرفه سرور فروشی، بزاره کنار این کار رو
اعصاب ما مشتری ها هم خورد نکنند...

از نظر شخصی بنده . بنده که با قیمت های نجومی دلار سروکله میزنم و هر ماه باید ایست قلبی کنم که اجاره سرور ها با این نرخ چطور داده بشه 14 هزار تومان برام پولی نیست . نه برای من نه برای دیگر دوستانی که خدمات ارائه میدن . هیچ کس به 14 هزار تومان چشم ندوخته . کسی که 14 هزارتومان هم براش زیاد هستش با این اوضاع بازار بهتر وارد این بازار نشه . نظر شخصیم رو گفتم امر و نهی هم نکردم .

تعارف نکن گرامی
طلبکار هم باشید

یک مبحثی هست به نام توهم توطئه ...

جملتون رو کامل میکنم : وایی به حاله اینکه بخره ببینه چقدر افتضاحه !!!!

اصلاً منظورم چیز دیگه ای بود نگرفتی شما دوست عزیز .

اگر منظور شما من هستم . هیچ کدام از مشتری های بنده تا به امروز از من و سرویس و ساپورتم شکایتی نداشتن. همانطور که میبینید بنده از سال 2010 اینجا عضوم . از سال 2006 در پرشین نتورک عضوم و در همین چند سال که خدمات دادم کسی از بنده شاکی نبوده . و شما هم بدون دلیل تهمت نزنید .

واقعاً پوزش بابت پست . اصلاً نمیخواستم تاپیک به انحراف کشیده بشه . فقط نظرم رو گفتم و به بعضی ها هم بر خورد

با تشکر

h_mirgh20
November 21st, 2012, 22:07
منم آخرین پستمه
قضاوت به عهده دیگران

دیتاسنتر های پشمکی با ساپورت های پشمکی اما با رم و سرعت بالا همچون hetzner و OVH در آمریکا کم دیده میشه . اگر شما هم حدعقل 5تا دیتاسنتر تعویض می کردید متوجه این موضوع میشدید .
اگر شما هم با سرور های واقعی و اورسل نشده با شیرینگ کم اروپایی کار کرده بودید متوجه میشدید.

در پاسخ دانلود و آپلود همچین پیشنهاد متفکرانه ای دادم . شما وی پی اس میخواین برای دانلود و آپلود و چه بخواین چه نخواین یک سرور با پورت 100 یا 1000 رو در 3 ساعت با اینکار با خاک یکسان می کنید . اون موقع هستش که موبایل مدیرسرور همش در حال زنگ خوردن هستش . درک میکنید حرف بنده رو ؟ یا تجربه نداشتید ؟
ظاهرا شما نمیدونید که هاست دانلود نسبت به سرور چقدر محدودیت داره
ویا نمیدونید که سایت های دانلود چطور کار میکنند
من که تاحالا سرور با خاک یکسان نکردم
مدیر سرور اگر اورسل نکرده باشه مشکلی براش پیش نمیاد

بله به قیمت هم هست
اما قیمت گزاری مناسب و منطقی نه پشمکی
شما هم که جنس چینی رو آمریکایی معرفی میکنید

از نظر شخصی بنده . بنده که با قیمت های نجومی دلار سروکله میزنم و هر ماه باید ایست قلبی کنم که اجاره سرور ها با این نرخ چطور داده بشه 14 هزار تومان برام پولی نیست . نه برای من نه برای دیگر دوستانی که خدمات ارائه میدن . هیچ کس به 14 هزار تومان چشم ندوخته . کسی که 14 هزارتومان هم براش زیاد هستش با این اوضاع بازار بهتر وارد این بازار نشه . نظر شخصیم رو گفتم امر و نهی هم نکردم .
خوبه دیگه نوسانات ارز فقط رو کار شما اثر میزاره. ؟؟؟!!!!

شما اگر 14 تومن برات پولی نیست خوش به حالت
برای من که خیلیه
چشم ندوختم. اما پولی که با هزار بدبختی در میارم برام ارزش داره

کسی که 14 هزارتومان هم براش زیاد هستش با این اوضاع بازار بهتر وارد این بازار نشه
زحمتهایی که قبلا برای کارش کشیده هم بیخیال بشه؟

اصلاً منظورم چیز دیگه ای بود نگرفتی شما دوست عزیز .

توضیح بدید تا دریابم

اگر منظور شما من هستم . هیچ کدام از مشتری های بنده تا به امروز از من و سرویس و ساپورتم شکایتی نداشتن. همانطور که میبینید بنده از سال 2010 اینجا عضوم . از سال 2006 در پرشین نتورک عضوم و در همین چند سال که خدمات دادم کسی از بنده شاکی نبوده .
مشک آن است که ببوید نه آنکه ....

و شما هم بدون دلیل تهمت نزنید .
کدوم تهمت؟
شما تهمت زدید:

wareztm
November 21st, 2012, 22:48
دوستان میان رم 256 میخوان + هارد 100 و سرعت بالا 50 mbps و انتظار دارند ماهانه 14 هزار تومان بدهند . به چه دلیل ؟ چون رم 256 هست . عزیز دل برادر شما باید این رو قبول کنید کل سرعت سرور برای شما مشتری 14 هزار تومانی نیست !!!!!!! شما فقط و فقط در مواقع لزوم می تونید دانلود سنگین کنید . حرف هم که میزنیم این اتفاقات رخ میده . طرف نه سرویس گرفته نه چیزی تخریب می کنه وایی به حاله .......... !!!!!!!!

از صاحب تاپیک معضرت خواهی می کنم قست اسپم نداشتم دلم پر بود :(

ریز پردازه عزیز سلام و خسته نباشید

بله تمام سرور های ما آمریکا هستند

ایشون سرور رو برای آپلود و دانلود با سرعت بالا میخواهند که خودتون در جریان هستید سرور های آمریکا به دلیل محدودیت ترافیک و ابیوز هایی که دیتاسنتر داده به ما خیلی دست ما رو بسته

بله حرف شما تایید میشه ایشون سرور رو برای ماهانه 13000 تومان به خاک سیاه میکشن / ما هم برای همین شدیدا سرور ها رو مانیتور میکنیم که کسی مثل ایشون برای 13تومن نیاد سرور مجازی های دیگه رو مختل کنه.

خودشون روی پورت 1گیگ هستن و شاکی هستن / ایشون باید پورت 10 گیگابیت اختصاصی بگیرن که شاید جواب کارشون رو بده

اول این مورد رو اشتباه کردید / سرور های ما آمریکاست و اول که چینی نیست و کیفیت سرور بالا رو برای کاربر تضمین میکنیم. قیمت های فضایی هم میتونیم بدیم اما حلال و حرومی گفتن. الان چندین نفر رو میشناسم طرف سرور مجازیش کیفیت هم نداره اما 4 برابر ما سرورهاش قیمتشه.قیمت دست شرکت هست حالا یه عده شخصی کار میکنن هر قیمتی هم دلشون میخات میدن اما ما چون ثبتی هستیم افزایش قیمت بسته به % هست و خیلی برای افزایش قیمت محدود هستیم/ در فرم تقاضای ثبت شرکت اگر مطالعه کنید میبینید که چقدر محدودیت برای یک شرکت گذاشته شده.ایشون میخان سرور مجازی با قیمت پایین بخرن اندازه سرور اختصاصی ازش کار بکشن.

درست میگید . ایشون هنوز سرویس نگرفتن دارن کل شرکت رو میبرن زیر سوال و انتقاد از چیزی میکنن که هنوز نه خریدن نه سفارش دادن
-------------------------------------------------------------

گفته بودن چرا ما گفتیم حق انتقاد ندارن شما حق انتقاد دارید ولی نه وقتی هنوز سرویسی نگرفتید

--------------------------------------------------------------

حرف آخر : آقای عزیز و محترم و گرامی h_mirgh20 (http://www.webhostingtalk.ir/member/42836/) لطفا توی این تاپیک جنگ و جدال ایجاد نکنید

payamk
November 24th, 2012, 03:13
سلام

متاسفانه یک ماه پیش از یک شرکتی من سرور مجازی با 2 گیگ رم گرفتم و یک هفته طول کشید تا هاست من رو انتقال دادندو 40.000 تومان هم بابت این انتقال و کانفیگ امنیتی گرفتن و پشتیبانیش هم 1 روز بعد جواب میداد .از زمانی که پول رو پرداخت کردم دیگه هم جواب تلفن رو ندادند و حتی زمانی که انتقاد کردم آی پی من رو مسدود کرد و در کل فقط اعصاب خوردی داشتم در این مدت حتی به سایت هم نرسیدم هر بار هم که میخواستم بکآپ بگیرم سایت بسته میشد و حداقل یک روز طول میکشید تا سرور رو ریست کنه .اولش هم به من قول داد که 45 روز سی پنل دارم خلاصه این که خیلی خیلی ناراضی بودم اما خوشبختانه در همین انجمن با شرکت محبوب wareztm آشنا شدم و افسوس میخورم که ای کاش زودتر آشنا میشدم من تا الان 4 تا سرور عوض کردم اما بهترین پشتیبانی رو فقط اینجا دیدم . یعنی اگر پشتیبانی 24 ساعته به معنی واقعی میخواهید . اگر سرور خوب میخواهید اگر آرامش خیال میخواهید بهترین انتخاب شرکت wareztm خواهد بود .
سایت من رو در عرض 1 ساعت انتقال دادند و تا زمانی که همه چی مرتب شد از طریق تلفن تیکت یاهو همراه من بودند و چندبن ساعت وقتشون رو بابت سوال های من گذاشتن که همینجا تشکر میکنم و هیچ هزینه ای هم بابت انتقال سرور از من نگرفتن .بر خلاف سرور قبلی که چیزی به اسم اعتماد رو از من گرفت این شرکت دوباره اعتماد رو به من برگردوند .و یه نکته جالب اینکه سرور قبلی هنوز نمیدونه که من سرور رو انتقال دادم . تیکت زدم گفتم که من بکآپ میخوام و ایشون گفتند که چون سی پنل باطل شده باید 45000 تومان بابت فعال کردن و 15000 تومان هم بابت انتقال بکآپ بدید که خوشبختانه با دانش فنی که شرکت wareztm داشتند به راحتی سایت من رو به سرور های خودشون انتقال دادند . واقعا" سیاست این شرکت بر پایه مشتری محوری استوار است .بجز خوبی من چیزی ندیدم .
به دوستانی که به دنبال سرور خوب با پشتیبانی قوی و شباته روزی و همچنین برخورد خوب و دوستانه و آرامش خیال و کادر مجرب هستند پیشنهاد میکنم شرکت wareztm رو انتخاب کنند .ببخشید که این پست کمی طولانی شد.اما خوبی رو باید گفت .امیدوارم که همیشه موفق و پیروز باشند
با سپاس

wareztm
November 24th, 2012, 13:54
سلام

متاسفانه یک ماه پیش از یک شرکتی من سرور مجازی با 2 گیگ رم گرفتم و یک هفته طول کشید تا هاست من رو انتقال دادندو 40.000 تومان هم بابت این انتقال و کانفیگ امنیتی گرفتن و پشتیبانیش هم 1 روز بعد جواب میداد .از زمانی که پول رو پرداخت کردم دیگه هم جواب تلفن رو ندادند و حتی زمانی که انتقاد کردم آی پی من رو مسدود کرد و در کل فقط اعصاب خوردی داشتم در این مدت حتی به سایت هم نرسیدم هر بار هم که میخواستم بکآپ بگیرم سایت بسته میشد و حداقل یک روز طول میکشید تا سرور رو ریست کنه .اولش هم به من قول داد که 45 روز سی پنل دارم خلاصه این که خیلی خیلی ناراضی بودم اما خوشبختانه در همین انجمن با شرکت محبوب wareztm آشنا شدم و افسوس میخورم که ای کاش زودتر آشنا میشدم من تا الان 4 تا سرور عوض کردم اما بهترین پشتیبانی رو فقط اینجا دیدم . یعنی اگر پشتیبانی 24 ساعته به معنی واقعی میخواهید . اگر سرور خوب میخواهید اگر آرامش خیال میخواهید بهترین انتخاب شرکت wareztm خواهد بود .
سایت من رو در عرض 1 ساعت انتقال دادند و تا زمانی که همه چی مرتب شد از طریق تلفن تیکت یاهو همراه من بودند و چندبن ساعت وقتشون رو بابت سوال های من گذاشتن که همینجا تشکر میکنم و هیچ هزینه ای هم بابت انتقال سرور از من نگرفتن .بر خلاف سرور قبلی که چیزی به اسم اعتماد رو از من گرفت این شرکت دوباره اعتماد رو به من برگردوند .و یه نکته جالب اینکه سرور قبلی هنوز نمیدونه که من سرور رو انتقال دادم . تیکت زدم گفتم که من بکآپ میخوام و ایشون گفتند که چون سی پنل باطل شده باید 45000 تومان بابت فعال کردن و 15000 تومان هم بابت انتقال بکآپ بدید که خوشبختانه با دانش فنی که شرکت wareztm داشتند به راحتی سایت من رو به سرور های خودشون انتقال دادند . واقعا" سیاست این شرکت بر پایه مشتری محوری استوار است .بجز خوبی من چیزی ندیدم .
به دوستانی که به دنبال سرور خوب با پشتیبانی قوی و شباته روزی و همچنین برخورد خوب و دوستانه و آرامش خیال و کادر مجرب هستند پیشنهاد میکنم شرکت wareztm رو انتخاب کنند .ببخشید که این پست کمی طولانی شد.اما خوبی رو باید گفت .امیدوارم که همیشه موفق و پیروز باشند
با سپاس

سلام

خوشحالیم از اینکه با این همه رفتار نادرست شرکت قبلی شما اسمی ازشون نبردید

جا داره تشکر کنم از نظر شما در مورد شرکت ما

در پشتیبانی مرکز ما طبق درخواست مدیرعامل نحوه برقراری ارتباط با کاربر خشک و اداری نیست و سعی میکنیم با کاربر رابطه دوستانه برقرار کنیم

مواردی که انجام شد برای انتقال شما با همه مشکلاتی که وجود داشت وظیفه بود و اینکه شما هزینه میکنید که سرویس خوب بگیرید و از اون استفاده کنید
هدف ما هم طبق روال همیشه رضایت مشتری هست و خواهد بود

امیدواریم همیشه موفق و سر بلند باشید

zande_vakil
November 26th, 2012, 16:21
سلام

با سپاس

بله واقعا كار گروه wareztm عالي هست .اولین بار هست که یک همچین پشتیبانی عالی رو تجربه کردم .

behjati
November 26th, 2012, 18:44
با سلام
من هم به نوبه خودم تاییدشون می کنم امیدوارم همچنان شاهد سرویس و پشتیبانی خوبشون باشیم

ebixxx
November 27th, 2012, 22:47
WaReZtM.CoM
پشتیبانی:اوکی
فنی:اوکی
پاسخگویی:اوکی
آپ تایم سروهاشون:اوکی
قیمت:اوکی
خودم از همین شرکت VPS تهیه میکنم تا الان هم که حرف نداشته
اولین VPS تست که گرفتم و اولین نفرشون هم خودم بودم 48 ساعت تست کردم. رم 512 سیستم عامل لینوکس

الانم دارم از سرویس هاشون استفاده میکنم

WWW.NETPERSION.IR
WWW.NETPERSIAN.NET

tinyboy
December 5th, 2012, 16:39
سلام و عرض ادب و احترام

بنده فکر می کنم 1 روزی هست که از این شرکت سرور خریداری کردم
راجع به سرورشون باید بگم ، با توجه به این که زمان کمی بوده ممکن هست که نظرم زیاد تأثیرگذار نباشه اما با توجه به اینکه بنده آشنایی کامل با این قضایا دارم و به صحت گفتار این دوستان ایمان دارم مطمئن هستم که این سرور 100% پایدار خواهد بود و اصلا نگران نیستم ، چــون دانش کارمندان کاملاً گویای این مسئله هست و قطعاً به همه دوستان هم توصیه می کنم که از این شرکت سرور خریداری کنند و امیدوارم که همیشه در کارشون موفق و پیروز باشند
سرور دوم رو هم امشب خریداری می کنم از این شرکت

و در آخر : 100% تأیید می شن

wareztm
December 11th, 2012, 11:56
کاربرای عزیز وارز دیتا سلام و روز همگی بخیر

بابت نظرهایی که دادید کمال تشکر رو داریم و امیدواریم پشتیبانی 24 ، کیفیت و پایداری رو مثل همیشه برای شما حفظ کنیم

امیدواریم همه شما عزیزان شاد و پیروز باشید با سرویس های این مرکز

معصومی / داده پرداز نوین / WarezTM

ali_Asd314
December 11th, 2012, 17:54
بهترین سرور هارو دارن .
عالیه ، یکیه

ahee
December 12th, 2012, 16:57
مهمترین چیز برای من در همه جا پشتیبانی بوده. تا امروز که هر چیزی از این تیم خواستم نه نگفتن و اماده کردند.

مه به این تیم برای پشتیبانی نمره 20 میده;;)

PersianSkyTeam
December 12th, 2012, 18:56
دوستان
100% این شرکت تائید میشه. بدون هیچ شکی.
نکته خوب هم در مورد این شرکت اینه که سریع سرویس خربداری شده رو تحویل میده.
و قابل ذکره که پشتیبانی من اینجوری ندیدم.واقعا عالیه.حتی هرگونه اقداماتی هم که انجام میشه,شما رو از طریق پیامک در خبر میزارن.

wareztm
December 27th, 2012, 20:16
با تشکر از همگی شما دوستان ما

نظرات شما باعث دلگرمی ماست.

موفق و پیروز باشید