سلام دوس تان من شدیدا دنبال پنل لینوکس نامحدودم (بیشتر از لحاظ
Addon domains منظورم هست )فعلا این دوتا نظرم رو جلب کردن البته هیچ شناختی ازشون ندارم ولی قیمتای سرورپارس پایین تر هست ! دوستانی که با این شرکتها کار کردن لطفا راهنمایی کنن من چه کنم ؟
RoobinaServer
October 28th, 2012, 00:21
با سلام پیشنهاد میکنم در همین انجمن و گوگل اسم این دو شرکت را جستجو کنید و کاملا تحقیق کنید.
m2n
October 28th, 2012, 01:27
سوتی دیده بودیم نه در حد تیم ملی
آخه از کی تا حالا نت فراز هاست لینوکس نامحدود میده :">
Persian Boy
October 28th, 2012, 03:37
سوتی دیده بودیم نه در حد تیم ملی
آخه از کی تا حالا نت فراز هاست لینوکس نامحدود میده :">
نامحدود تو ایران گیر
Addon domains
sonami
October 28th, 2012, 03:44
ببخشید این نامحدود یعنی چی ؟؟؟
یعنی هاردشون حجم نداره ؟؟؟؟
اگر شما ده ترابایت هم فضا بخواین باید بدهند ؟؟؟
Persian Boy
October 28th, 2012, 04:11
با سلام پیشنهاد میکنم در همین انجمن و گوگل اسم این دو شرکت را جستجو کنید و کاملا تحقیق کنید.
کلا چند ساعته که مشغول همین کارم ولی میانبر زدم که دوستان باتجربه تر نظر قطعی بدن خلاص شم درکل الان چندتا سرویس دهنده دیگرو هم چک کردم که شاید در انتها یکی از اونارو بگیرم ولی در کل دنبال یه چیزی شبیه bluehost بودم که کلا نیست !
Persian Boy
October 28th, 2012, 04:22
معنیش یعنی همین ولی نمیدونم در عمل ممکن هست یا نه
m2n
October 28th, 2012, 15:48
نامحدود تو ایران گیر
Addon domains
آخه مرد بزرگ وار تو گفتی نامحدود،یعنی همه چیز نا محدوده الان می گی اد آن دامین این با اون زمین تا اسمون فرق داره
معلومه نت فراز بهتره چون سیستم مانیتورینگ دارن و حق کسی ضایع نمیشه و یکی از ده هاستینگ برتر ایرانی هستن یا بهتره بگم دومین چون این ملاک بعضی سایت ها برای سنجش زیاد معتبر نیست :113:
(دامین دارم و حدود یک سالی هاست داشتم بیسارم خوب هستن )
aligoli
October 28th, 2012, 15:50
کیفیت همیشه هزینه دارد !!!!!
شعار نامحدود های واهی را نباید خورد ، البته منظورم این دو سایت نیست، به طور کلی عرض کردم.
parsdrive
November 25th, 2012, 17:03
هاست نامحدود به معنی فضای نامحدود نیست. متاسفانه برداشت نادرست از هاست نامحدود در ایران و توسط کاربران ایرانی باعث شده اگر یک سرویس دهنده سرویس هاست نامحدود رو در پلن های میزبانیش قرار بده جزء متقلبین به حساب بیاد و یک دروغگو! در صورتی که در همه جای دنیا و توسط هزاران شرکت هاستینگ معتبر نظیر جاست هاست و بلوهاست و هاست گیتور ارائه میشه و ملیون ها مشتری دارند.
صرویس نامحدود وجود داره اما هارد دیسک نامحدود نه! سرویس نامحدود یعنی اینکه امکانات یعنی فضا و پهنای باند برای اون کاربر محدود نشده تا در صورت افزایش 2 گیگ از حجم سایز فایل ها یا 10 گیگ پهنای باند سایتش مسدود بشه و بزنه Bandwidth limited!
متاسفانه باید گفت بیشتر برداشت های ایرانیان از هاست های نامحدود این هست که دیگه سرور یا بهتر بگم چند سرور در اختیار اونهاست و بعد از مسدود شدن شکایت هم می کنند! نامحدود یعنی اینکه راحت باشید نه اینکه سوء استفاده کنید!
mahdimh20_20
November 27th, 2012, 15:30
با سلام
من در مورد نت افزار سوال داشتم
آیا سرویس نقره ای فضا 25 گیگ با 250 گیگ پهنای باند برای سایتهای پر بازدید هم جواب میده یا خیر
سایت من در حال حاضر بطور متوسط 900 بازدید کننده و حدود 40000 بار نمایش صفحات سایت را دارد
این آمار جمعا برای رباتها و کاربران هست
آیا نت افزار جوابگوی سایت من هست یا خیر
متاسفانه من از سرور پارس به تازگی هاست نامحدود گرفتم و به گفته خودشون سرعتش باید خوب می بود ولی هر روز با ارورهایی مواجه هستم و بعد دیدم که حدود 500 سایت دیگر بر روی سرور وجود دارد و فکر کنم سرورشون کم آورده چون تو سی پنل قسمت CPU Usage اکثرا نزدیک 100 درصده و Entry Processes هم تا چند تا کاربر بیشتر وارد سایت میشن به عدد 20 میرسه و با ارور مواجه میشه
میخواستم بدونم که دوستانی که از نت افزار استفاده کردن و موردی مثل من داشتن براشون مشکلی پیش نیومده؟
برای سرورپارس که من فقط گول تبلیغاتشون را خوردم
با تشکر
ahmad.m3710
November 27th, 2012, 16:13
اینکه بگوییم "گول نامحدود بودن را خوردیم" تا حدودی درست است، اما آیا همیشه به همان میزانی که هزینه کرده ایم انتظار سرویس دهی داریم؟ مگر می توان با پرداخت ماهانه 10 هزار تومان ( به طور مثال) انتظار داشت نصف بیشتر منابع سرور به ما تعلق بگیرد ؟
SV24.CO
November 27th, 2012, 16:34
نت افراز واقعا عالی هست ؛ آقای عابد هم تیم پشتیبانیش خوب هم سیاستهای کاریش هم فیمیت هاش
marjijak
December 23rd, 2012, 18:53
نت افزار شدید تایید میشه خیییلی سایت های بزرگ دارن باهاش کار میکنن.. هم امنیت هم کیفیت هم پشتیبانی...
من كه از سرور پارس گرفتم و پشيمون هستم تا حالا چندبار سايت من الكي پاك شده
و سايتي را روزي 200 بازديد داشته جلوش را بستند
و پشتيباني بسيار ضعبف دارند.الانم ديگه دسترسي به هيچ سايتي را ندارم و جوابگو نيستند
GoldinHost.IR
December 29th, 2012, 19:57
بنده هم از سرور پارس سرویس ایران دارم 2 هفته قطع شد هر روز امروز فردا میکردن تا اینکه هفته پیش وصل شد اما گفت کل اطلاعاتتون پریده و حتی بک آپ دیتا بیس نداریم مشتری های ما هم از دست رفتن پشتیبانی از طریغ تیکت هم افتضاح است و شاید روزی 1 باز پاسخگو باشند..
به نظر من باید جلوی این کارهای سرور پارس رو بگیریم مثلا خودشون 8 سال سابقه کاری :-|
. آپتایم 100% که در اصل 20% هم نیست.
به هر حال نظر من بود.....[-(
parsdrive
December 29th, 2012, 20:26
درود
دوست عزیز
نامحدود به معنی هارد نامحدود نیست بلکه به این معنی هست که محدودیتی موجود نیست. متاسفانه کاربران به کرات در ایران هاست نامحدود رو با سرور اختصاصی با هارد نامحدود اشتباه می گیرند.
توضیحاتی در این زمینه دادیم می تونید مطالعه بفرمایید:
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » قوانین (http://www.parsdrive.ir/law.php)
khalighis
January 21st, 2013, 16:33
با سلام خدمت همگی دوستان
حدود 7-8 ماه با سرور پارس کار می کردم ، با ایشان به مشکل برخوردم و با توجه به عدم پاسخگوییشان مجبور به شکایت در مراجع قانونی شدم ، پرونده ما در جریان و تا حدودی به نتیجه رسیده و در مراحل پایانی است .
خلاصه ماجرا این بوده که از شرکت سرور پارس vps و cpanel خریداری کردیم ، سر 6 ماه فاکتور 1 ساله که پرداخت کرده بودیم را حذف کرد و انرا تبدیل به 6 ماهه کرد و دوباره یک فاکتور صادر کرد ، و مشکلات متعدد دیگری که داشتیم و چون حاضر به پاسخگویی نبودند مجبور به شکایت شدیم
این خلاصهء ماجرای ما بود .
دوستانی که حقی از ایشان ضایع شده و می خواهند به حق خود برسند می توانند پیرو شکایت من از شرکت سرور پارس شکایت کنند و از این طریق زودتر به نتیجه برسند ، جهت راهنمایی و هماهنگی بیشتر دوستان می توانند با ایمیلkhalighis@yahoo.com تماس بگیرند
موفق باشید
aminamin
January 21st, 2013, 16:45
سلام
الانم هر روز سرور پارس داراي مشكل هست
يعني روزي نيست كه سرور مشكل نداشته باشه و سايتي كه روش هست بسته نشه
با اينكارشون آمار و اعتبار را از بين بردند ديگه الانم سرورشون مشكل داره
جوابشون اينه كه آمريكا الان شب هست