توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نيازمند سرور پورت 10 گيگ
saymon
October 27th, 2012, 20:45
سلام سرور رم 512 با پورت 10 گيگ لازم دارم
- لينك آپتايم بالاي 99.97% رو ميخوام بديد
- فروشنده معتبر باشه
- قيمت مناسب باشه
- سرعت خوب
- كنسول وي ام وير و كنسول تحت وب هم بده
hero0o
October 27th, 2012, 22:52
- فروشنده معتبر باشه
- قيمت مناسب باشه
- سرعت خوب
سلام. من به شما کاکو هاست رو پیشنهاد میکنم
کاکو هاست - هاست | دامین | سرور مجازی | نمایندگی (http://www.kakohost.com)
habiballahafg
October 27th, 2012, 23:19
پورت ۱۰ گیگ سخت گیر میاد ولی پورت ۱ هم بد نیست
saymon
October 27th, 2012, 23:21
سلام. من به شما کاکو هاست رو پیشنهاد میکنم
کاکو هاست - هاست | دامین | سرور مجازی | نمایندگی (http://www.kakohost.com)
كاكو هاست رو قبلا صحبت كردم الكي اسمش پورت 10 گيگ هست ولي 1 گيگ اشتراكي هست كه سرعت دانلود نهايت تا 40-50 ميرسه !
saymon
October 27th, 2012, 23:22
پورت ۱۰ گیگ سخت گیر میاد ولی پورت ۱ هم بد نیست
فقط 10 گيگ !
hero0o
October 27th, 2012, 23:45
كاكو هاست رو قبلا صحبت كردم الكي اسمش پورت 10 گيگ هست ولي 1 گيگ اشتراكي هست كه سرعت دانلود نهايت تا 40-50 ميرسه !
نمیدونم ولله
DeltaGostar
October 28th, 2012, 01:38
داریم روی هلند
mr-secret
October 28th, 2012, 01:53
شما انتظار دارید که یک سرور 10 گیگ با هزینه حدود 3میلیون در ماه رو بیان 30عدد وی پی اس بسازن اون هم وی پی اسی که کاربر ایرانی پسند باشه! یعنی رم 1گیگ و ... ماهی 15هزارتومان بعد بیان به شما بدن برای ... !!
مقصر شما نیستید یه سری از این فروشنده ها شما رو بدعادت کردند و سر یک ماه نشده سرورشون خاموش شده ...
sheitonakshirazi
October 28th, 2012, 12:00
:65:
sheitonakshirazi
October 28th, 2012, 12:11
شما انتظار دارید که یک سرور 10 گیگ با هزینه حدود 3میلیون در ماه رو بیان 30عدد وی پی اس بسازن اون هم وی پی اسی که کاربر ایرانی پسند باشه! یعنی رم 1گیگ و ... ماهی 15هزارتومان بعد بیان به شما بدن برای ... !!
مقصر شما نیستید یه سری از این فروشنده ها شما رو بدعادت کردند و سر یک ماه نشده سرورشون خاموش شده ...
موافقم
والا من نميدونم ميخوان چيكار كنند كه 50-60 مگ دانلود هنوزم كمشونه !!!!!
اين معلومه كه شما هيچ اطلاعاتي راجه به سرور نداريد و اين پست فقط اسپمه
اولا شما كه مديري توجه كن كه من راجع به قيمتش حرفي زدم؟!
دوما شما مطمئني سرور 10 گيگ در ماه 3 ميليون پولشه و چه كانفيگي بخواي هم مهم نيست ؟( يه سري به بخش فروش سرور اختصاصي هم بزنيد)
سوما ريپورت دادن براي پست مدير ارشد جالبه يا نه؟
saymon
October 28th, 2012, 12:57
موافقم
والا من نميدونم ميخوان چيكار كنند كه 50-60 مگ دانلود هنوزم كمشونه !!!!!
ميخوايم با بچه يه موشك هست دور هم بديمش هوا بلكه مقبول حق واقع بشه
دوست عزيز من ، من نيازم رو گفتم شما اگر ميتوني برآورد كني كه پست ميدي اگر نه اين پست هاي تهاجمي چيه كه ميديد؟!
اين رو هم بگم كه شما چجور پورت 10 گيگي داري ميدي كه سرعتش فوقش ميشه 50 مگ ؟!! اگر پورت 10 گيگ بود حداقل سرعت دانلود روي 130-40 بود پس با اين اوصاف نتيجه ميگيريم كه اون پورت 10 نيست همون 1 هست كه دچار بازي هاي تبليغاتي شده و اين سوء استفاده از بي اطلاعي يوزرهاي آماتوره و شرعي هم حسابش كنيم حرامه
sheitonakshirazi
October 28th, 2012, 13:13
دوست عزيز من ، من نيازم رو گفتم شما اگر ميتوني برآورد كني كه پست ميدي اگر نه اين پست هاي تهاجمي چيه كه ميديد؟!
اين رو هم بگم كه شما چجور پورت 10 گيگي داري ميدي كه سرعتش فوقش ميشه 50 مگ ؟!! اگر پورت 10 گيگ بود حداقل سرعت دانلود روي 130-40 بود پس با اين اوصاف نتيجه ميگيريم كه اون پورت 10 نيست همون 1 هست كه دچار بازي هاي تبليغاتي شده و اين سوء استفاده از بي اطلاعي يوزرهاي آماتوره و شرعي هم حسابش كنيم حرامه
شما خيلي باحال هستين كاكو :65:
يكم اطلاعاتتونو بيشتر بكنيد بد نيست
من از شما و همه عذر خواهي ميكنم كه اومدم تو پست شما دخالت كردم .
اما يكم تجربه كني بد نيست
اما وقتي كه تجربه هاتون تموم شد دوباره سرويس با كيفيت خواستين در خدمتتون هستيم .
babelirani
October 28th, 2012, 13:13
با سلام
شما یا توهم زدید با مطمئنن توهم زدید
ببنید سرعت پرت 100مگ در حالت بسیار عالی 12مگ باید بده
سرعت پرت 1گیگ در حالت عالی 120 مگ
و سرعت پرت 10گیگ در حالت عالی 1200 مگ
البته بنده پرت 10 گیگ رو کامل تست نکردم اینو با توجه به سرعت معمول 1 گیگ و 100 مگ گفتم
خوب شما میخواید پرت 10 گیگ که بهتون میدن حتما" 120مگ سرعت بده ؟ تا موشکتون کاملا" بره هوا ؟
اگه خواستید بنده همین رو بهتون میدم سرعت پرت حداقل 100مگ با 1 گیگ رم ولی ازتون ماهی 400 هزار پول میگیرم عزیز خواستید اطلاع بدید چون قیمت پرت 10 گیگ با 150ترابایت پهنای باند در ردستیشن £245 یعنی همین خودش بیش از 1.200 خرح داره پس وقتی کسی پورت 10 گیگ از شما میگیره بخاطر اینکه بتونه پول سرورش رو دربیاره حداقل باید 40-50 نفر روی سرورش باشن بازم خواستید با همون قیمت خدمتتون میدم اگرم نخواستید بهتره مارو بازی گر تبلیغاتی بدونید
aligoli
October 28th, 2012, 13:26
- فروشنده معتبر باشه
- قيمت مناسب باشه
- سرعت خوب
تمامی موارد موجود میباشد.
Ram : 512 MB - HDD : 30 GB
CPU : Intel® Xeon® Processor E3-1230 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | HDD : SAS - Raid-1 | OS : Custom
سلام
کاکو هاست کاملا تایید میشن اصلا هم مشکل پورت تا الان نداشتن ! و امید وارم همین جوری بمونه
من با توجه به هزینه ایکه میدم از سرویس توقع دارم و در حال حاضر از کاکو عزیز هم راضیم و سرویس شون خوبه
اگه مشکلی سر قیمت ندارید خیلی راحت می تونید از دوستان سرویس بگیرید و هزینه پورت رو جدا بدید مثل دوست خوبمون babelirani (http://www.webhostingtalk.ir/member/9348/) که پیشنهاد دادن .
در این صورت خیلی راحت 100MB دانلود دارید .
موفق باشید.
saymon
October 28th, 2012, 13:46
شما خيلي باحال هستين كاكو :65:
يكم اطلاعاتتونو بيشتر بكنيد بد نيست
من از شما و همه عذر خواهي ميكنم كه اومدم تو پست شما دخالت كردم .
اما يكم تجربه كني بد نيست
اما وقتي كه تجربه هاتون تموم شد دوباره سرويس با كيفيت خواستين در خدمتتون هستيم .
نميخوام پي اين موضوع رو بگيرم آخرش تايپيك خراب شه ولي باشه شما سعي كن دنبال مودم 10 گيگ باشه نه 1 گيگ كه تقسيم كني
با سلام
شما یا توهم زدید با مطمئنن توهم زدید
ببنید سرعت پرت 100مگ در حالت بسیار عالی 12مگ باید بده
سرعت پرت 1گیگ در حالت عالی 120 مگ
و سرعت پرت 10گیگ در حالت عالی 1200 مگ
البته بنده پرت 10 گیگ رو کامل تست نکردم اینو با توجه به سرعت معمول 1 گیگ و 100 مگ گفتم
خوب شما میخواید پرت 10 گیگ که بهتون میدن حتما" 120مگ سرعت بده ؟ تا موشکتون کاملا" بره هوا ؟
اگه خواستید بنده همین رو بهتون میدم سرعت پرت حداقل 100مگ با 1 گیگ رم ولی ازتون ماهی 400 هزار پول میگیرم عزیز خواستید اطلاع بدید چون قیمت پرت 10 گیگ با 150ترابایت پهنای باند در ردستیشن £245 یعنی همین خودش بیش از 1.200 خرح داره پس وقتی کسی پورت 10 گیگ از شما میگیره بخاطر اینکه بتونه پول سرورش رو دربیاره حداقل باید 40-50 نفر روی سرورش باشن بازم خواستید با همون قیمت خدمتتون میدم اگرم نخواستید بهتره مارو بازی گر تبلیغاتی بدونید
من نميدونم چرا بايد به همه من بحث كنم ! عزيزم من همچين سروري داشتم كه ميگم ! اي بابا
تمامی موارد موجود میباشد.
Ram : 512 MB - HDD : 30 GB
CPU : Intel® Xeon® Processor E3-1230 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | HDD : SAS - Raid-1 | OS : Custom
سلام
کاکو هاست کاملا تایید میشن اصلا هم مشکل پورت تا الان نداشتن ! و امید وارم همین جوری بمونه
من با توجه به هزینه ایکه میدم از سرویس توقع دارم و در حال حاضر از کاکو عزیز هم راضیم و سرویس شون خوبه
اگه مشکلی سر قیمت ندارید خیلی راحت می تونید از دوستان سرویس بگیرید و هزینه پورت رو جدا بدید مثل دوست خوبمون babelirani (http://www.webhostingtalk.ir/member/9348/) که پیشنهاد دادن .
در این صورت خیلی راحت 100MB دانلود دارید .
موفق باشید.
در مورد كيفيت ايشون از نظر من هم تاييد ميشن و كسي اگر سوال كنه شفاف سازي هم ميكنند ولي من اون سرويس رو نميخوام
babelirani
October 28th, 2012, 14:10
خوب میتونم بپرسم از کجا داشتید چون بنده برای تست میخوام ازش استفاده کنم ادرس بدید لطفا"
saymon
October 28th, 2012, 14:29
خوب میتونم بپرسم از کجا داشتید چون بنده برای تست میخوام ازش استفاده کنم ادرس بدید لطفا"
اگر الان هم سرويس ميداد كه من اينجا درخواست ميزدم؟ يكي 2 نفر آفر بهم دادن اگر توافق كردم باهاشون و خريد كردم نمونه سرعت دانلود رو ميزارم حداقل بعضيا از اين فروشنده هاي باحال مطلع بشن هي با من يكي به دو نكنن
s.w.a.t
October 28th, 2012, 15:41
اولا شما كه مديري توجه كن كه من راجع به قيمتش حرفي زدم؟!
دوما شما مطمئني سرور 10 گيگ در ماه 3 ميليون پولشه و چه كانفيگي بخواي هم مهم نيست ؟( يه سري به بخش فروش سرور اختصاصي هم بزنيد)
سوما ريپورت دادن براي پست مدير ارشد جالبه يا نه؟
شما ظاهرا از کار با سرور فقط دونستن سرعت پورت رو یاد گرفتید! :) یک سرور که بتونه شما رو هندل کنه با این پورت حداقل 400 الی 500 پوند میباشد که در این بازار آشفته ارز این سرور چیزی حدود 2میلیون 500 الی 3میلیون درخواهد آمد برای صاحب سرور!
اگر با قیمت مشکلی ندارید من این سرویس رو با قیمت 2میلیون تومان با پورت اختصاصی 10گیگ در ماه به شما میدم!
اگر خواستید پ.خ کنید ;)
saymon
October 28th, 2012, 16:03
شما ظاهرا از کار با سرور فقط دونستن سرعت پورت رو یاد گرفتید! :) یک سرور که بتونه شما رو هندل کنه با این پورت حداقل 400 الی 500 پوند میباشد که در این بازار آشفته ارز این سرور چیزی حدود 2میلیون 500 الی 3میلیون درخواهد آمد برای صاحب سرور!
اگر با قیمت مشکلی ندارید من این سرویس رو با قیمت 2میلیون تومان با پورت اختصاصی 10گیگ در ماه به شما میدم!
اگر خواستید پ.خ کنید ;)
جالب بود شاد شديم ...
به قرآن من 10 گيگ اختصاصي نخواستما
Clark
October 28th, 2012, 18:41
جالب بود شاد شديم ...
به قرآن من 10 گيگ اختصاصي نخواستما
جالب بود یا نبود واقعیت کاریشم نمی شه کرد با این شرایط همین قیمت تموم میشه . o:-)
درسته شما پورت 10 نخواستید ولی 40-130 یعنی پورت 1 گیگ اختصاص داده بشه به شما
که دیگه تظمینی 100 دانلود دارید البته 120 هم میشه
که اون بابا باید خودش پورت 10 داشته باشه و مثلا 8 تا مجازی سازی کنه که به شما سرعت خوب بده و قیمتشم ..؟ ( البته توجه داشته باشید چند نفر حاضر هستن انقدر هزینه کنن که ایا سرور هزینش در بیاد یا نه )
از اقای اسکندری هم سوال پرسیدید ( astro.alireza (http://www.webhostingtalk.ir/member/14261/))
http://www.webhostingtalk.ir/f15/59958/index3.html
من با اجازشون میگم
1 - فروش تموم شده
2 - تا اونجا که من میدنم دیگه سرور انگلیس نمیدن به کسی و فکر می کنم الانم دیگه نداشته باشنش چون ماه اخر بود که از اونجا دادن
3- فکر می کنم فقط از کانادا فعلا سرویس می دن طبق ایمیلی که برای من امده . فکر کنم تو فروم هم گفتن
4 - طبق گفته خودشون اون سرور برای 100 تا VPS در نظر گرفته شده بود که خدایش به نظر خودتون چقدر از پورت به شما می رسه ؟
اون سرور 600 پوند هزینه داشت که برای امروز حدود 3.5 میلیون تومان ( یکم بالاتر یا پایین تر) تموم میشه البته رم سرور ایشون 128 گیگ بود !!!
یک نکته که یادم رفت بگم : فکر نمی کنم شما با رم 512 بتونی انقدر سرعت داشته باشید !!!
البته مطمعن نیستم و احلش باید جواب بده ولی شک دارم رم کشش داشته باشه و رم بیشتری نیاز دارید !
بنظر من شما بودجه خودتونو اعلام کنید شاید کاری بشه کرد
مثلا من یه بنده خدایی رو دیدم که 90 (حدودا) یورو سرور مجازی میداد ولی فکر کنم مشخصات زیر داشت ( اگه خواستید خبر بدید پیداش کنم بگم کی بود )
4 گیگ رم
500 گیگ هارد اختصاصی
500Mbps پورت اختصای برای این VPS
, ...........
شما هم بودجه خودتونو اعلام کنید شاید به نتیجه برسید .
موفق باشید.
Aria
October 28th, 2012, 18:51
سلام.
انحراف تاپیک و به نتیجه نرسیدنش و انتظارات عجیب باز کننده تاپیک و بحث های بی نتیجه و بی دلیل کاربران و دلایل متفاوت دیگر نشان میشه که این تاپیک به سر انجام نمیرسه.
باز کننده تاپیک، اگر نیازی به خرید سرویس مجازی دارید آفر ها در بخش فروش هست، تاپیک جدید زدن چیزی رو عوض نمی کنه و شما هم نمی تونید سرویس ارزانتر دریافت کنید.
لطفاً از برخورد های کودکانه مثل صحبت در مورد گزارش مدیران ارشد هم جلوگیری کنید و سعی کنید طبق قانون طبیعت که 2 گوش و یک زبان به شما داده شده عمل کنید ...!
بنده و آقای s.w.a.t و دیگر مدیران ارشد به این دلیل مدیر شدیم که قابلیت مدیریت رو داریم و از نظر اطلاعات فنی و مدیریتی و تجربه و قدمت کاری و فعالیت حرفه ای در سطح بالاتری نسبت به شما هستیم و در مورد مسائل دیتاسنتر و شبکه اطلاعات مفیدی داریم و از روی لجبازی یا بی کاری حرفی نمی زنیم، در واقع گوش دادن به صحبت های ما به کاربران ثابت کرده که سود خوبی برای ایشان داشته و در این مورد میتونید بیشر تحقیق کنید به جای اینکه لجبازی های کودکانه رو در یک انجمن تخصصی پیشه کنید.