PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : **** مشکل در انتقال دامنه ****

Persian Boy
October 27th, 2012, 20:18
با سلام به خدمت دوستان متاسفانه یک مشکل سر راه انتقال دامنه من پیش اومده که حسابی اسیرم کرده در بخش Move services پنل دامنه پس از وارد کردن اطلاعات مربوط به انتقال صفحه خطای زیرا نشان داده میشود و عمل انتقال صورت نمیگیرد :
[t3] Error
You are not allowed to perform this action
حالا من موندم چه کنم پشتیبانی که کلا تو ایران بی معنیه و تو این جور مواقع ادم باید خودش همه کارارو بکنه لطفا راهنمایی بکنید که برای انتقال چه بکنم اگر نیاز به مکاتبه بادایرکت ای هست لطفا بگید چی باید براشون بنویسم؟؟

parsa7
October 27th, 2012, 20:26
در پنل دامنه چک کنید که دامنه لاک نباشه.البته من با دایرکت ای کار نکردم طبق پنل های name.com اینو میگم.

MOHAMMAD MOHSEN
October 27th, 2012, 20:39
با سلام به خدمت دوستان متاسفانه یک مشکل سر راه انتقال دامنه من پیش اومده که حسابی اسیرم کرده در بخش Move services پنل دامنه پس از وارد کردن اطلاعات مربوط به انتقال صفحه خطای زیرا نشان داده میشود و عمل انتقال صورت نمیگیرد :
[t3] Error
You are not allowed to perform this action
حالا من موندم چه کنم پشتیبانی که کلا تو ایران بی معنیه و تو این جور مواقع ادم باید خودش همه کارارو بکنه لطفا راهنمایی بکنید که برای انتقال چه بکنم اگر نیاز به مکاتبه بادایرکت ای هست لطفا بگید چی باید براشون بنویسم؟؟

مهمترین دلیل عدم انتقال دامنه قفل بودن دامنه هست. که ممکن از طرق خودتون اعمال شده باشه یا ریسلری که ازش خریدین سایر موارد رو هم می تونید در آدرس زیر بخونید
Moving or Pushing a Domain Name from one Customer Control Panel to another (http://manage.irmetaweb.com/kb/servlet/KBServlet/faq450.html)

Persian Boy
October 27th, 2012, 20:42
در پنل دامنه چک کنید که دامنه لاک نباشه.البته من با دایرکت ای کار نکردم طبق پنل های name.com اینو میگم.
قفلش disable شده ولی متاسفانه همچنان خطا میده

parsdrive
October 27th, 2012, 20:55
دلیل عمده قفل شدن هست. در واقع تنها چیزی که به ذهنم میرسه و فقط باید از طریق ریسلر مرجع رفع بشه.

Persian Boy
October 27th, 2012, 21:13
مهمترین دلیل عدم انتقال دامنه قفل بودن دامنه هست. که ممکن از طرق خودتون اعمال شده باشه یا ریسلری که ازش خریدین سایر موارد رو هم می تونید در آدرس زیر بخونید
Moving or Pushing a Domain Name from one Customer Control Panel to another (http://manage.irmetaweb.com/kb/servlet/KBServlet/faq450.html)
یک سوال برام پیش اومد ایا ریسلر میتونه از طریق پنل خودش move رو قفل کنه ؟ چون من تو پنل Customer قفل رو disable کردم از طرفی پشتیبانی میگه که اصلا روحشم خبر نداره که مشکل از چی میتونه باشه :^O نکته جالب اینجاست که برای تمدید دامین قیمتشون 20000 تومن از بقیه بالاتره

MOHAMMAD MOHSEN
October 27th, 2012, 21:23
یک سوال برام پیش اومد ایا ریسلر میتونه از طریق پنل خودش move رو قفل کنه ؟ چون من تو پنل Customer قفل رو disable کردم از طرفی پشتیبانی میگه که اصلا روحشم خبر نداره که مشکل از چی میتونه باشه :^O نکته جالب اینجاست که برای تمدید دامین قیمتشون 20000 تومن از بقیه بالاتره

ریسلر می تونه دامین رو قفل کنه اما از پنل شما مشخص هست که ریسلر لاک کرده. دامین پسوندش چی هست؟ چند روزه ثبتش کردین؟

Persian Boy
October 27th, 2012, 21:50
ریسلر می تونه دامین رو قفل کنه اما از پنل شما مشخص هست که ریسلر لاک کرده. دامین پسوندش چی هست؟ چند روزه ثبتش کردین؟
دقیقا از کجا میشه فهمید که لاک شده یا نه ؟
پسوندش .in هست که یه 10 ماهی از ثبتش میگذره

Persian Boy
October 27th, 2012, 21:53
دلیل عمده قفل شدن هست. در واقع تنها چیزی که به ذهنم میرسه و فقط باید از طریق ریسلر مرجع رفع بشه.
من هم مجبور شدم به resellerclub.com ایمیل بزنم الان هم منتظرم ببینم چه جوابی میدن امیدوارم ok شه:63:

kambizmabdi
October 27th, 2012, 23:19
دوست عزیز باید از ثبت دامین 5 روز بگذره.این مورد هم در نظر بگیرید که باید 5 روز از ثبت کنترل پنل دایرکتی شما هم گذشته باشد.
با تشکر

kambizmabdi
October 27th, 2012, 23:22
درضمن دقت کنید که کاستومر آیدی و ایمیل رو به درستی وارد میکنید.با تشکر

Persian Boy
October 28th, 2012, 00:13
درضمن دقت کنید که کاستومر آیدی و ایمیل رو به درستی وارد میکنید.با تشکر
بله هردو درست هستند

Persian Boy
October 28th, 2012, 22:06
واقعا چرا باید این اتفاق بیفته !!!
ازاین ارور را که تهش به هیچ جوابی نمیرسی متنفرم

MOHAMMAD MOHSEN
October 28th, 2012, 22:23
خطا در انتقال به دلایل زیر رخ میده

دامین قفل شده باشه!
عملیات move دیگه ای در حال بررسی باشه
عملیات انتقال دامین در حال بررسی باشه
دامین فاکتور پرداخت نشده داشته باشه
دامین ساسپند شده باشه (در این صورت سایت و ایمیل های مرتبط کار نمیکنه)
ریسلر جدید که میخواین دامینتون رو اونجا move کنید دامین .in رو غیر فعال کرده باشه (تو لیست دامین های قابل ثبتش نباشه)
از ریسلر جدید سرویسی از سرویس های ریسلرکلاب رو برای دامین موردنظر خریده باشین

خارج از اینها نیست!

Persian Boy
November 6th, 2012, 11:04
بلاخره ایمیل نگاریهام با کلاب جواب داد و ما منتقل شدیم #-o