ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در wampp

h4k3r
October 27th, 2012, 15:42
سلام من نسخه 64 ومپ رو ورژن 2.2 رو نصب کردم الان فعال هستش رنگ ایکونش هم نارنجی هستش ولی وقتی روی localhost کلیک میکنم صفحه سفید میاد جنتا فایل هم php هم ریختم باز صفحش سفیده ؟ مشکل از چیه ؟

milad221
October 27th, 2012, 17:31
سلام
در موقع نصب اکسپلورر رو انتخاب کردید؟؟
ومپ شما رو حال پوت ان انلاین هست؟؟
اینا رو چک کنید بازم مشکل داشتید بگید کمکتون کنم

irihost
October 27th, 2012, 20:46
درود

باید ایکون سبز باشد شما کامپیوتر را یک بار ریستارت کن اگر نشد شاید فایل ایندکس (index.php) حذف شده باشد این ادرس را در مرورگر تست کن.

http://localhost/phpmyadmin

h4k3r
October 27th, 2012, 21:19
سلام
در موقع نصب اکسپلورر رو انتخاب کردید؟؟
ومپ شما رو حال پوت ان انلاین هست؟؟
اینا رو چک کنید بازم مشکل داشتید بگید کمکتون کنم

گزینه ای برای انتخاب اکسپلورر ندیدم
وقتی گزینه put online رو میزنم میگه internal error

milad221
October 27th, 2012, 23:12
گزینه ای برای انتخاب اکسپلورر ندیدم
وقتی گزینه put online رو میزنم میگه internal error

در موقع نصب در مرحله یکی مونده به اخر ازتون میخواد که فایل explorer.exe رو انتخاب کنید اونو حتما باید انتخاب کنید
اگر ویندوز 2003 هست و روی ویندوزتون فایل msvcr100.dll رو ندارید حتما ریجستر کنید
بعد از نصب بروی گزینه استارت ال سرویس هم کلیک کنید
بازم مشکلی داشتید بگید کمکتون کنم

h4k3r
October 28th, 2012, 11:43
در موقع نصب در مرحله یکی مونده به اخر ازتون میخواد که فایل explorer.exe رو انتخاب کنید اونو حتما باید انتخاب کنید
اگر ویندوز 2003 هست و روی ویندوزتون فایل msvcr100.dll رو ندارید حتما ریجستر کنید
بعد از نصب بروی گزینه استارت ال سرویس هم کلیک کنید
بازم مشکلی داشتید بگید کمکتون کنم

روی کامپیوتر نصب کردم بله گزینه explorer بودش انتخاب هم کردم ویندوز هم seven هستش الان هم روی گزینه start all services کلیک میکنم اما باز چیزی نشون نمیده و الان هم سرور online هستش

MAH203
December 21st, 2012, 00:54
برای اجرای ومپ نباید IIS سیستمتون فعال باشه
control panel/add or remove../turn windows futer..../ tike iis ro bardari
چراغ سبز می شه