ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کجا سرور اختصاصی بگیرم برای هاستینگ؟

bidari
October 27th, 2012, 15:42
سلان
میخوام با یکی یه سرور بگیریم.یه 400 500 تا سایت داریم...حالا نمیدونم از کجا بگیریم...
xlhost رو قطعا میش اولین گزین دوسنت ولی گرون هست . هتزنر هم که داره بازی در میاره گیر میده...میخواستم بگرسم هر کسی هر سروری از هر دستاسنتری گرفته و راضی بوده همین الان تو تاپیک بگه و نظرشو در موردش بدونه...
یه سرور میخوام با آپتایم خوب...کاش خوب باشه . قیمت هم حدود 40-70 دلار در بیاد...

parsdrive
October 27th, 2012, 15:45
درود

www.melbourne.co.uk (http://www.melbourne.co.uk)

در مدت 4 سال که باهاشون بودیم خیلی عالی بوده فقط گرون هست دیگه(به پوند هست)

habiballahafg
October 27th, 2012, 15:54
به نظر من با xlhost کار کنید اگه به شما افر بدن خیلی خوب هست که آپ تایم بودن سایت های شما را تضمین میکنه
من که هم از پشتیبانی و هم از سرور هاش رضی هستم

majidisaloo1
October 27th, 2012, 16:17
من با ovh , kimsufi , synaptica va tebyan کار کردم اگه خواستی میتوان مشاوره بدهم
گفت و گوی زنده در سایتمون و همچنین ادرس یاهو در امضا موجود است

Ramin
October 27th, 2012, 16:29
از synaptica تهیه کنید . کیفیت بالا ، پشتیبانی فارسی ، هزینه مناسب ، پورت قوی و ....

gitiserver
October 27th, 2012, 16:36
کیفیت مهم تره با قیمت؟
اگر کیفیت مهمه softlayer
اگر قیمت synaptica

Ashkankamangar.ir
October 27th, 2012, 16:48
xlhost

MOHAMMAD MOHSEN
October 27th, 2012, 16:53
سلان
میخوام با یکی یه سرور بگیریم.یه 400 500 تا سایت داریم...حالا نمیدونم از کجا بگیریم...
xlhost رو قطعا میش اولین گزین دوسنت ولی گرون هست . هتزنر هم که داره بازی در میاره گیر میده...میخواستم بگرسم هر کسی هر سروری از هر دستاسنتری گرفته و راضی بوده همین الان تو تاپیک بگه و نظرشو در موردش بدونه...
یه سرور میخوام با آپتایم خوب...کاش خوب باشه . قیمت هم حدود 40-70 دلار در بیاد...

با این بودجه فقط می مونه هتزنر که فقط بدرد هاست economic میخوره و اصلا به درد ارائه سرویس های با کیفیت نمی خوره! برای کیفیت باید هزینه کنید! Redstation رو هم مد نظر قرار بدین سرورهای قدرتمندی داره و می تونید از آلماهاست بگیرید

habiballahafg
October 27th, 2012, 17:00
redstation با این هزینه پوند فکر کنم باید خیلی بیشتر هزینه کرد تا بشه سرور و کیفیت گرفت ولی الان به یوزر dreamdata پیام دادم افر های که از xlhost میدنخیلی خوب هست

Ramin
October 27th, 2012, 17:10
کیفیت مهم تره با قیمت؟
اگر کیفیت مهمه softlayer
اگر قیمت synaptica

شما خودتان سرویسی از این دو دیتاسنتر که نام بردید در حال استفاده دارید؟

دلیل برتری softlayer از نظر کیفیت نسبت به synaptica چیست؟؟؟؟ امکان پذیر توضیح ارائه بفرمائید تا بنده نیز اطلاعات خود را تکمیل کنم؟

gitiserver
October 27th, 2012, 17:22

دلیل برتری softlayer از نظر کیفیت نسبت به synaptica چیست؟؟؟؟ امکان پذیر توضیح ارائه بفرمائید تا بنده نیز اطلاعات خود را تکمیل کنم؟

در حال حاضر در حال استفاده از هیچ کدوم نیستم،
اما از هاست soft layer و سرور مجازی synaptica استفاده کردم و از هردو بسیار راضی بودم، برتری که به سافت لایر میدم پورتش هست.

البته در نظر داشته باشید هرکس نظرش رو گفت و من هم نظرم رو گفتم، در حال حاضر بسیاری دیتا سنترهای با کیفیت داریم که همه میشناسنشون اما من نظرم روی این دوتا بود. ;)

Ramin
October 27th, 2012, 17:34
در حال حاضر در حال استفاده از هیچ کدوم نیستم،
اما از هاست soft layer و سرور مجازی synaptica استفاده کردم و از هردو بسیار راضی بودم، برتری که به سافت لایر میدم پورتش هست.

البته در نظر داشته باشید هرکس نظرش رو گفت و من هم نظرم رو گفتم، در حال حاضر بسیاری دیتا سنترهای با کیفیت داریم که همه میشناسنشون اما من نظرم روی این دوتا بود. ;)

دوست عزیز شما فرمودید "سرور مجازی" به صرف استفاده سرور مجازی ار یک DC به هیچ عنوان نمی توان در مورد آن قضاوت کرد و نظری داد . دلیل این است که مهم ترین عامل کیفیت سرور مجازی کیفیت و سابقه و سلیقه ی ادمین سرور می باشد ! این عامل بیشتریت تاثیر را دارد آیا اورسل انجام شده؟آیا سرور تحت فشار شدید و کمبود منابع است ؟استفاده دیگر VPS ها و .......

نکته قابل توجه اینکه synaptica در حال حاضر به دلیل کیفیت بالای پورت مورد استقبال قرار گرفته است !

gitiserver
October 27th, 2012, 17:46
دوست عزیز شما فرمودید "سرور مجازی" به صرف استفاده سرور مجازی ار یک DC به هیچ عنوان نمی توان در مورد آن قضاوت کرد و نظری داد . دلیل این است که مهم ترین عامل کیفیت سرور مجازی کیفیت و سابقه و سلیقه ی ادمین سرور می باشد ! این عامل بیشتریت تاثیر را دارد آیا اورسل انجام شده؟آیا سرور تحت فشار شدید و کمبود منابع است ؟استفاده دیگر VPS ها و .......

نکته قابل توجه اینکه synaptica در حال حاضر به دلیل کیفیت بالای پورت مورد استقبال قرار گرفته است !

من نگفتم ناراضی بودم که شما دلایل بی کیفیتی رو بیان می کنید!!
من هم تعریف پورت هاشون رو شنیدم اما پورت 1gbps با 100mbps قبول کنید که تفاوت داره!

kambizmabdi
October 27th, 2012, 18:36
سلام آقا میشه بگین که این synaptica مال کدوم کشور هست؟

mehdi.gh
October 27th, 2012, 18:41
دیتاسنر در کانادا هستش
مدیرشون هم آقای راستگو ( hostpolice)

DeltaGostar
October 27th, 2012, 20:39
xlhost به چه صورت الان حساب میکنه ؟ نرخ ها شو دلار آزاد از روی چه منبعی حساب میشه . و 30 درصد تخفیف چطوری در میاد یکی یه مثال بزنه

RoobinaServer
October 27th, 2012, 20:50
سلان

برای هاستینگ اگر با پنل دایرکت ادمین مشکلی ندارید یا پنل فعلیتون هم همینه و سایت های درست حسابی (و فقط میزبانی وب نه دانلود) پشتیبانی میکنید پیشنهاد میکنم برای سرعت بهتر از ایران تهیه کنید.

HyperServer
October 27th, 2012, 21:38

شما کی نمی خوای بگی که سرورهای Synaptica از SoftLayer بهتر هستند :| ؟ با اون علامت سوالاتون !!!!!!!

Ramin
October 27th, 2012, 21:43
شما کی نمی خوای بگی که سرورهای Synaptica از SoftLayer بهتر هستند :| ؟ با اون علامت سوالاتون !!!!!!!

بنده در حال حاضر از هر دو دیتاسنتر سرور دارم . کلا مقایسه را به این شکل صحیح نمی دانم . اما اگر قصد تبادل اطلاعات داشته باشیم خوشحال می شوم مثلا دلیل بهتر بودن یکی بر دیگری را توضیح دهید..:53:

gitiserver
October 27th, 2012, 21:44
شما کی نمی خوای بگی که سرورهای synaptica از softlayer بهتر هستند :| ؟ با اون علامت سوالاتون !!!!!!!

خیالتون راحت باشه کسی نمی تونه این حرف رو بزنه! ;)

HyperServer
October 27th, 2012, 23:03
بنده در حال حاضر از هر دو دیتاسنتر سرور دارم . کلا مقایسه را به این شکل صحیح نمی دانم . اما اگر قصد تبادل اطلاعات داشته باشیم خوشحال می شوم مثلا دلیل بهتر بودن یکی بر دیگری را توضیح دهید..:53:

بعضی مواقع مقایسه توجیه داره ..چون شاید یکمی بهم بخورند....اما در این مورد اصلا نمیشه اسمش رو مقایسه گذاشت !!!!! :)

دلیلش میدوین چیه ؟

Softlayer Facilities
Dallas 104,500+Servers
Seattle 10,000+ Servers
Washington 16,000+ Servers
Houston 25,000+ Servers
San Jose 12,000+ Servers
Amsterdam 8,000+ Servers
Singapore 16,000+ Servers

With 100,000 servers under management, we are the largest privately held Infrastructure-as-a-Service provider in the world, with 25,000 leading-edge customers ranging from technology startups to global enterprises.

khazarnet
October 27th, 2012, 23:07
به نظر من XLhost , redstation خوبه البته بازم بستگی به هزینه ای که میخوای بکنی داره.... موفق باشی

Ramin
October 27th, 2012, 23:24
بعضی مواقع مقایسه توجیه داره ..چون شاید یکمی بهم بخورند....اما در این مورد اصلا نمیشه اسمش رو مقایسه گذاشت !!!!! :)

دلیلش میدوین چیه ؟

اگر مقایسه کنیم . از نظر بزرگی و وسعت حق با شماست به صورت 100% و بنده این را نیز می دانم که حتما منطقی وجود داشته که این تعداد سرور فعال در این dc قرار دارد . این منطق هم چیزی نیست جز خدمات و کیفیت بالا . اما بحث بیشتر بر سر کیفیت بود ( از جمله هدف اصلی استارتر محترم ) منظور بنده این هستش که به قول شما از نظر وسعت این دی سی برتری دارد . اما می تئان این احتمال را نیز در نظر گرفت که از نظر کیفیت هر دو در یک سطح باشند ؟ قبول دارید؟

HyperServer
October 27th, 2012, 23:28
اگر مقایسه کنیم . از نظر بزرگی و وسعت حق با شماست به صورت 100% و بنده این را نیز می دانم که حتما منطقی وجود داشته که این تعداد سرور فعال در این dc قرار دارد . این منطق هم چیزی نیست جز خدمات و کیفیت بالا . اما بحث بیشتر بر سر کیفیت بود ( از جمله هدف اصلی استارتر محترم ) منظور بنده این هستش که به قول شما از نظر وسعت این دی سی برتری دارد . اما می تئان این احتمال را نیز در نظر گرفت که از نظر کیفیت هر دو در یک سطح باشند ؟ قبول دارید؟

این تعداد سرور و سابقه قطعا از جایی به نام کیفیت نشات میگیره...

موقعی که همه چیز خوب هست همه جا با کیفیت هستند....اما قطعا بدونید که تحت هیچ شرایطی مقایسه پذیر نیستند....

توهین به کسی نباشه .... اما ikco کجا و bmw و ... کجا !! ;)

ourweb
October 27th, 2012, 23:46
سلان
با سلام از کانادا در خدمت هستیم با سرعت بالا و توپ داخل امضا من هست میتونید ببیند .

Amir.Mansoury
October 27th, 2012, 23:51
اگر کیفیت و امنیت براتون مهمه طی تجربه من با دیتاسنترهای مختلف در کشورهای مختلف , xlhost را انتخاب میکنم.