توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارسال نشدن ایمیل از سرور سی پنل
TARIMEHR
October 27th, 2012, 01:31
کنترل پنل : سی پنل
روی یه سی پنل در حال تمرین و ویاد گیری کانفیگ سی پنل بودم که نمیدونم چیکار کردم ایمیل ارسال نمیشه
فایروال هم پورت های مورد نیاز ایمیل رو چک کردم. پورت 25 . 143 و یکی دیگه یادم نیست
دیدم مشکل حل نشد کل فایروال رو غیر فعال کردم
بخش Mail Delivery Reports رو هم چک کردم .تمام ایمیل ها روی حالت در حال پردازش گیر میکنن یا اینکه روی حالت تایم اوت میرن و ارسال نمیشن
احتمال میدادم مشکل از پلاگین spamdconf باشه. حذفش کردم اما هیچ تاثیری نداشت
سرور رو هم ریستارت دادم چندبار.اما ....
دوستانی که در این زمینه تجربه دارن ممنون میشم امداد رسانی کنن:->
f.etemadian
October 27th, 2012, 11:55
پورت 587 هم بازه روی سرور؟
TARIMEHR
October 27th, 2012, 12:34
دوستان به فکر اذیت نیوفتن چون این سرور کاملا خالی هست و فقط برای یادگیری من هست
خب و اما در جواب شما دوست عزیز
بله بنده فایروال رو خاموش کردم و الان تمام پورت ها باز هستن
مشکل پورت نیست
f.etemadian
October 27th, 2012, 13:21
دوستان به فکر اذیت نیوفتن چون این سرور کاملا خالی هست و فقط برای یادگیری من هست
خب و اما در جواب شما دوست عزیز
بله بنده فایروال رو خاموش کردم و الان تمام پورت ها باز هستن
مشکل پورت نیست
خب باید بگم که این فروم قبلن ها بهتر بود و پرسش و پاسخ ها به یه نتایجی می رسید اما این روزها انگار شده محلی برای کاسبی. داشتم نگاه می کردم از هر 20 تا پست انگار یکیش مریبوط به سوالات و مشکلات میشه. با این بالا رفتن دلار، قیمت های دیگران هم هی کاهش می یابد انگار.
خب این فقط یک درد دل بود و ببخشید. و من باز بودن پورت رو میل سرور رو گفتم نه فایروال.
موفق باشید.
TARIMEHR
October 27th, 2012, 13:45
باید از کجا ببینم پورت میل سرور باز هست یا نه؟
کلا این پورتی که گفتین روی سرور باز هست
با این سایت هم چک کردم و این پورت باز بود
Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router (http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports)
حالا منظورتونو از باز بودن پورت متوجه نشدم.بگید کجا چک کنم
سپاس
f.etemadian
October 27th, 2012, 14:23
نمی دونم میل سرور شما چی هستش؟
اما اون سایتی که می گید میاد سرور رو چک می کنه. منظور من پورت های smtp هستش که روی میل سرور ست میشه. به صورت دیفالت 25 که باید باز باشه. من بیشتر برای پورت 587 میگم که چک کنید.