ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور برای هاستینگ

shangoli
October 26th, 2012, 21:16
سلام کار اصلی من طراحیه وبه و یه ریسلر دارم که بعضی از سایتایی که طراحی میکردم رو هاستشم خودم میدادم.
الان تصمیم دارم یه وی پی اس بگیرم. و فروش هاستینگ هم انجام بدم
میخوام از داریرکت ادمین برای پنلش استفاده کنم و در ضمن سایتا بیننده زیادی ندارن.
فکر میکنین برای شروع چه مقدار رم کافیه که مقرون به صرفه باشه و مشکلی هم ایجاد نشه.
بقول معروف نه سیخ بسوزه نه کباب

tizparvaz
October 26th, 2012, 21:38
سلام بای کار شما اگر سایتا نیاز به منابع بالایی ندارن که حدس میزنم اینطور باشه رم 512 کافیه 1 بهتره

habiballahafg
October 26th, 2012, 21:44
با سلام شما اول تعداد بازدید سایت ها را بگید تا بشه یک سیستم با منابع کافی که نیاز به هزینه بیشتر نباشه داد

ahangar
October 26th, 2012, 21:59
با سلام شما اول تعداد بازدید سایت ها را بگید تا بشه یک سیستم با منابع کافی که نیاز به هزینه بیشتر نباشه داد

بنده خدا اینجا گفته که :
***** در ضمن سایتا بیننده زیادی ندارن. ************

habiballahafg
October 26th, 2012, 22:04
برای یه نفر ۱۰۰ بازدید کم هست برای یه نفر ۱۰۰۰ بازدید حالا شما خودت حساب کن بنده خدا !!!!!!!

ourweb
October 26th, 2012, 22:11
سلام کار اصلی من طراحیه وبه و یه ریسلر دارم که بعضی از سایتایی که طراحی میکردم رو هاستشم خودم میدادم.
الان تصمیم دارم یه وی پی اس بگیرم. و فروش هاستینگ هم انجام بدم
میخوام از داریرکت ادمین برای پنلش استفاده کنم و در ضمن سایتا بیننده زیادی ندارن.
فکر میکنین برای شروع چه مقدار رم کافیه که مقرون به صرفه باشه و مشکلی هم ایجاد نشه.
بقول معروف نه سیخ بسوزه نه کباب

با سلام سرور اختصاصی بگیرید که هم سرور میزبانی ران کنید و هم ویندوز برای کارهاتون
http://www.webhostingtalk.ir/f11/61717/
تعرف های ما را ببینید ارزان هستند.