توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جلوگیری از دریافت ایمیل از طرف سرور
tehro0n
October 26th, 2012, 14:44
سلام،
من چی کار کنم که ایمیل های مربوط به مخرب ها رو که سعی به ورود ادمین دارند رو دریافت نکنم؟
همین جور پشت هم میان و کلی RAM میگیره!
New Message: Brute-Force Attack detected in service log on User(s) root (http://mail.yahoo.com/)تنها می خوام ایمیل های مربوط به استفاده بیش از حد RAM و CPU و این جور اخطارها برام ایمیل بشه
wareztm
October 27th, 2012, 15:17
سلام
ایمیل ها مربوط به سیستم های نرم افزاری ای هست که روی سرور نصب کردید؟
tehro0n
October 28th, 2012, 11:41
ممکنه برای فایروال csf باشه، یادمه قبلا مطلبی خونده بودم که گزارش هارو می داد حالا تنظیمات خود دایرکت ادمین بود یا نه رو نمی دونم، و اینکه ایمیل خواست، از اون موقع این ایمیل ها میاد
البته ایمیل هایی که اطلاع می ده cpu یا ram داره کامل استفاده میشه خوبه ولی اینکه هروز کلی ایمیل دریافت کنم از کسانی که قصد ورود دارند اعصاب خورد کنه + اینکه می دونیم هر ایمیلی که زده میشه همان لحظه 256 اینا رم رو می گیره، و حالا این هییییییی میفرسته
parsa7
October 28th, 2012, 11:48
توی تنظیمات دایرکت ادمین میتونید تیک مواردی که می خواید به شما از طریق ایمیل اطلاع داده بشه رو بزنید و اونهایی که نمی خواید رو بردارید.از جمله همین حملات.البته با تغییر پورت ssh ممکنه دیگه این پیغام رو دریافت نکنید
tehro0n
October 28th, 2012, 12:34
خوب این تنظیمات کجاست؟ منم می دونم جایی هست که می تونم برش دارم یا تغییر بدم ، ولی نتونستم بفهمم کدوماست