PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با دانلود از سرور مجازی

Pharax
October 26th, 2012, 02:31
سلام دوستان من روی سرور مجازی iis نصب کردم و با رپید لیچ برای برای مستقیم کردن فایل ها استفاده میکنم اما فایل هایی که روی سرور مستقیم میکنم رو نمیتونم دانلود کنم این ارور رو میده:

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f56/7940-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-err-jpg

البته برای فایل های کم حجم مشکلی ندارم و به راحتی دانلود میشه!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟

babelirani
October 26th, 2012, 02:38
با سلام

این ارور یعنی امکان اتصال به سرور وجود نداره

IIS فعال شده بود ؟

ایا فایل Rar رو توی قسمت MIME Type اضافه کردید ؟

Pharax
October 26th, 2012, 09:24
یک نکته ای را باید بگم که عکس در واقع مال سرور من نیست و یکی از دوستان هم همین مشکل رو با سرور خودش داشت و من از عکس ایشون استفاده کردم ولی ارور یکسان هستش!
من چند تا فایل دارم تو همون مسیر که همشون قابل دانلود شدن هستن به غیر از یک فایل avi که وقتی می خوام دانلود کنم این ارور رو میده! نمی دونم مشکل از آن قایل هست یا نوعش یا حجمش!
من مبتنی هستم لطفا بگین چطوری باید تو قسمت MIME type چیزی رو اضافه کنم!؟

babelirani
October 26th, 2012, 13:21
با سلام دوست عزیز

شما میخواید یک پسوند رو اضافه کنید مثل mkv مثلا" توی گوگل سرش کنید mkv MIME Type

اونجا بهتون میده

بعد برید توی تنظیمات IIS اونجا به قسمت MIME TYPE اونو ادد کنید

متاسفانه لیست کاملی از MIME Type ها پیدا نکردم وگره بهتون میدادم

برای مثال

MIME Type mkv = video/x-matroska

Pharax
October 26th, 2012, 15:14
من چک کردم و avi جزو لیست بود! فکر نکنم مشکل از MIME type باشه!
به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه!؟

gitiserver
October 26th, 2012, 15:30
سلام یه لینک برام پ.خ کنید
تو بعضی جاها مشکل از isp شما هست چون میگید فایل های با حجم پایین بدون مشکل دانلود میکنید
هیچ تنظیمی از IIS تغییر ندادید ؟
فایل کوچیکی می گید دانلود میشه با همون پسوند واز همون دایرکتوری ؟

Pharax
October 26th, 2012, 23:21
مشکلم حل شد! آخرش هم نفهمیدم مشکل از چی بود! الان چک کردم دوباره فایل بدون مشکل دانلود شد!
بازم ممنون از دوستان

gitiserver
October 26th, 2012, 23:44
خدا رو شکر که حل شد، گاهی بعضی مشکلات خودش میاد خودشم میره... ;)