توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال اطلاعات سایت به هاست دیگر
Mohammad1980
October 25th, 2012, 15:07
سلام دوستان
من یه سرور اختصاصی گرفتم . لینوکسی با سیستم عامل ( CentOS) و کنترل پنل دایرکت ادمین.
حالا میخوام اطلاعات سایتم رو که روی هاست قبلی هست به این سرور جدید منتقل کنم. حجم اطلاعاتم یه چیزی در حدود 17 گیگ هستش. اگر ممکنه دوستان به صورت واضح و قدم به قدم بفرمایند که من چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟ خود شرکت سرویس دهنده برام این کار رو انجام نمیده گفته خودم باید انجام بدم.
من سررشته زیادی هم در این زمینه ندارم. اگه ممکنه دوستان به صورت مبتدی برام همه قسمتش رو بگن
مرسی
منتظرم
nerd
October 25th, 2012, 16:35
سلام
چه اطلاعاتی دارید روی هاست قبلی؟
کنترل پنل هاست قبلی؟
اسکریپتی که استفاده می کنید چی هست؟
سرور اختصاصی و سروری که روی اون هاست دارید در یک دیتاسنتر قرار دارن؟
RoobinaServer
October 25th, 2012, 17:08
سلام دوستان
من یه سرور اختصاصی گرفتم . لینوکسی با سیستم عامل ( CentOS) و کنترل پنل دایرکت ادمین.
حالا میخوام اطلاعات سایتم رو که روی هاست قبلی هست به این سرور جدید منتقل کنم. حجم اطلاعاتم یه چیزی در حدود 17 گیگ هستش. اگر ممکنه دوستان به صورت واضح و قدم به قدم بفرمایند که من چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟ خود شرکت سرویس دهنده برام این کار رو انجام نمیده گفته خودم باید انجام بدم.
من سررشته زیادی هم در این زمینه ندارم. اگه ممکنه دوستان به صورت مبتدی برام همه قسمتش رو بگن
مرسی
منتظرم
با سلام
اگر خواستید با هزینه براتون انجام میشه اما در حدودی بخوایم براتون توضیح بدیم :
اگر پنل قبلیتون سیپنل هست و میخواهید به دایرکت ادمین منتقل کنید که فول بکاب کلا باید تبدیل بشه و نیاز به مبدل و کمی دانش کار با دستورات لینوکس دارید.
اگر که هر دو دایرکت ادمین هست خیلی راحت فول بکاب بگیرید و منتقل کنید رو سرور جدید برای رستور کردن بکاب.
رستور کردن بکاب در دایرکت ادمین جستجو کنید مطالب زیاد هست.
ارادتمند سجادیه
یا حق
Yas-Host
October 25th, 2012, 17:14
با سلام
با ای دی من تماس بگیرید
mrmy_yasin
یا علی
یاس هاست
Mohammad1980
October 26th, 2012, 02:23
سلام
چه اطلاعاتی دارید روی هاست قبلی؟
کنترل پنل هاست قبلی؟
اسکریپتی که استفاده می کنید چی هست؟
سرور اختصاصی و سروری که روی اون هاست دارید در یک دیتاسنتر قرار دارن؟
با سلام
تقريبا 17 گيگ اطلاعات هست. فايل هاي شبكه مجازي هست. كنترل پنل هاست قبلي سي پنل هست و هاست جديد دايركت ادمين. سايت با زبان پي اچ پي هست.
خير هر كدام مربوط به شركت متفاوت هستن. ممنون ميشم من رو راهنمايي نماييد.
با سلام
اگر خواستید با هزینه براتون انجام میشه اما در حدودی بخوایم براتون توضیح بدیم :
اگر پنل قبلیتون سیپنل هست و میخواهید به دایرکت ادمین منتقل کنید که فول بکاب کلا باید تبدیل بشه و نیاز به مبدل و کمی دانش کار با دستورات لینوکس دارید.
اگر که هر دو دایرکت ادمین هست خیلی راحت فول بکاب بگیرید و منتقل کنید رو سرور جدید برای رستور کردن بکاب.
رستور کردن بکاب در دایرکت ادمین جستجو کنید مطالب زیاد هست.
ارادتمند سجادیه
یا حق
با سلام
بله از سي پنل به دايركت ادمين ميخواهم انتقال دهم. مرسي از توضيحاتتون. اميدوارم خودم بتونم انجام بدم و نياز نباشه كه مزاحم شما بشم
با سلام
با ای دی من تماس بگیرید
mrmy_yasin
یا علی
یاس هاست
با تشكر از شما
nerd
October 26th, 2012, 09:26
با سلام
تقريبا 17 گيگ اطلاعات هست. فايل هاي شبكه مجازي هست. كنترل پنل هاست قبلي سي پنل هست و هاست جديد دايركت ادمين. سايت با زبان پي اچ پي هست.
خير هر كدام مربوط به شركت متفاوت هستن. ممنون ميشم من رو راهنمايي نماييد.
یک بار فرمودید که 17 گیگ هست، سوال من در مورد نوع محتوای فایل ها بود، فایل های مربوط به خود اسکریپت و سایتتون هست؟ یا عکس، فیلم، موسیقی و مواردی از این دست؟
حجم دیتا بیس چقدره؟
ممکنه 2 شرکت از یک دیتا سنتر سرور بگیرند، آی پی سرور جدید و ادرس سایتتون رو برام بفرستید ببینم از چه دیتا سنتری سرویس گرفتید
TARIMEHR
October 26th, 2012, 11:36
وارد سی پنل بشید
فایل منیجر>>> کل فایل هایی که درون روت هستند باید زیپ بشن( نمیدونم چه میزان سی پنل زیپ میکنه اما اگه همه رو زیپ نمیکنه بصورت پارت پارت زیپ کنین)
فایل رو با استفاده از سرور مجازی دانلود کنین و درون فایل منیجر دایرکت ادمین آپلود کنین و در نهایت اکسترکت
حالا مونده دیتابیس
واردphpmyadmin بشین و دیتابیس خودتون رو export کنین (با سرور مجازی)
بعد درون دایرکت ادمین دیتابیس بسازید(بهتره که مثل یوزر و پسورد سی پنل بسازید.اگه نمیتونین دیتابیس جدید بسازین و فایل کانفیگ رو مجددا ویرایش کنین)
دیتابیسی که از سی پنل دانلود (export) کردین رو درون دیتابیس دایرکت ادمین import کنین
ساب دامین ها و اف تی پی و ایمیل هم اگه داشتید دوباره اینجا ایجاد کنین
سوالی بود بپرسید دوستان یا بنده جواب میدیم
habiballahafg
October 26th, 2012, 11:44
شما میتونید به شرکتی که از انها هاست گرفتید درخواست کنید برای شما انتقال بدن معمولا همه شرکت ها رایگان انجام میدهند
TARIMEHR
October 26th, 2012, 11:53
انتقال سی پنل به دایکت ادمین رو معمولا میذارن به عهده ی مشتری یا اینکه با دریافت هزینه انتقال میدن
خصوصا این که ۱۷ گیگه
احتمالا هم حجم دیتابیسش بالاست
Mohammad1980
October 26th, 2012, 17:28
یک بار فرمودید که 17 گیگ هست، سوال من در مورد نوع محتوای فایل ها بود، فایل های مربوط به خود اسکریپت و سایتتون هست؟ یا عکس، فیلم، موسیقی و مواردی از این دست؟
حجم دیتا بیس چقدره؟
ممکنه 2 شرکت از یک دیتا سنتر سرور بگیرند، آی پی سرور جدید و ادرس سایتتون رو برام بفرستید ببینم از چه دیتا سنتری سرویس گرفتید
مرسي از شما دوست عزيز
راستش من نميدونم. حجم ديتا بيسم كه حدودا 400 مگ هستش. باقي اطلاعات هم حتما مواردي هست كه كاربران آپ كردن. چون شبكه اجتماعي هست و هر كسي يه چيزي آپ ميكنه. نه اينون مطمينام كه دو تا شركت سروراشون مربوط به يك شركت نيست.
وارد سی پنل بشید
فایل منیجر>>> کل فایل هایی که درون روت هستند باید زیپ بشن( نمیدونم چه میزان سی پنل زیپ میکنه اما اگه همه رو زیپ نمیکنه بصورت پارت پارت زیپ کنین)
فایل رو با استفاده از سرور مجازی دانلود کنین و درون فایل منیجر دایرکت ادمین آپلود کنین و در نهایت اکسترکت
حالا مونده دیتابیس
واردphpmyadmin بشین و دیتابیس خودتون رو export کنین (با سرور مجازی)
بعد درون دایرکت ادمین دیتابیس بسازید(بهتره که مثل یوزر و پسورد سی پنل بسازید.اگه نمیتونین دیتابیس جدید بسازین و فایل کانفیگ رو مجددا ویرایش کنین)
دیتابیسی که از سی پنل دانلود (export) کردین رو درون دیتابیس دایرکت ادمین import کنین
ساب دامین ها و اف تی پی و ایمیل هم اگه داشتید دوباره اینجا ایجاد کنین
سوالی بود بپرسید دوستان یا بنده جواب میدیم
با تشكر از شما
من فايلها رو زيپ كنم آيا اشكالي واسه سايت ديگه هم پيش مياد؟ چون يه سايت ديگه هم توي هاست من هست؟؟؟؟؟؟ ميشه دانلود كردن به وسيله سرور مجازي رو برام توضيح بدين؟ من نمي دونم چه طور اين كار رو انجام بدم
شما میتونید به شرکتی که از انها هاست گرفتید درخواست کنید برای شما انتقال بدن معمولا همه شرکت ها رایگان انجام میدهند
شركت گفته كه ما انجام نميديم و خودم بايد انجام بدم
انتقال سی پنل به دایکت ادمین رو معمولا میذارن به عهده ی مشتری یا اینکه با دریافت هزینه انتقال میدن
خصوصا این که ۱۷ گیگه
احتمالا هم حجم دیتابیسش بالاست
بله موافقت نكرده
TARIMEHR
October 26th, 2012, 23:14
اول فایل ها رو زیپ کنین
بعد دسترسیش رو بذارین 777
بعد به شکل لینک دانلود در بیارین و با سرور مجازی دانلود کنین
===============================
مثلا site.com سایت ما هست
وارد روت بشید (فایل منیجر هاست)
فایل ها رو مثلا بانام test.zip فشرده کردیم
حالا کافیه وارد سرور مجازی بشین و از طریق دانلود منیجر سرورمجازی لینک رو بذارین برای دانلود
لینک شما به شکل زیر میشه
site.com + test.zip = site.com/test.zip
اگر برای انتقال عجله ندارید همینطور مرحله به مرحله پیش میریم تا خودتون یاد بگیرین
اگه عجله دارید و علاقه ی به یاد گرفتنش ندارید بدین به کسانی که توانایی انجام این کار رو دارن
Mohammad1980
October 27th, 2012, 00:14
من الان يه بكاپ كامل از سايتم گرفتم.فقط مشكلم اينه كه چه جوري سرور مجازي درست كنم و بتونم فايل ايجاد شده رو توي سرور جديد دان كنم. ميشه نحوه انجام اين كار رو مو به مو بر ام توضيح بديد.
خيلي ممنون ميشم ازتون
TARIMEHR
October 27th, 2012, 00:43
سلام
سرور مجازی رو شما نباید درست کنی
سرور مجازی یه ویندوز مجازی هست که سرعت اینترنتش بالاست
قطعا شما نمیتونی 17 گیگ رو با کامپیوتر خودت منتقل کنی