توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تمدید دامین ( کمک از اساتید )
kargar
October 24th, 2012, 10:22
سلام من یه دامینی دارم که یادم نمیاد اون رو کجا ثبت کردم ! یعنی یادمه پیش یکی از دوستان ثبت کردم ولی الان که ایشون برسی میکنه میگه این دامین توی پنل من نیست !
(o_O)
کم کم داره محلتم هم تموم میشه و دامین به 40 روز میرسه که تمدید نشده !
حالا از دوستان کمک میخوام که بتونم دامین رو تمدید کنم ریسیلر کلاب هستش پنلی که ثبت شده توی whois هم ااطلاعات زیر رو میده
Domain ID:D5348726-AFIN
Domain Name:NARINMUSIC.IN
Created On:29-Sep-2011 13:41:56 UTC
Last Updated On:14-Oct-2012 18:10:47 UTC
Expiration Date:29-Sep-2013 13:41:56 UTC
Sponsoring Registrar:Directi Web Services Pvt. Ltd. (R118-AFIN)
Status:TRANSFER PROHIBITED
Status:AUTORENEWPERIOD
Registrant ID:DI_18006969
Registrant Name:ebrahim kargar
Registrant Organization:narin
Registrant Street1:yazd-meybod-shahidiye
Registrant Street2:
Registrant Street3:
Registrant City:yazd
Registrant State/Province:Yazd
Registrant Postal Code:8964118961
Registrant Country:IR
Registrant Phone:+98.9351493543
Registrant Phone Ext.:
Registrant FAX:
Registrant FAX Ext.:
Registrant Email:
Admin ID:DI_18006969
شما چه راهی رو پیشنهاد میکنن ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین بنده رو با سپاس
parsdrive
October 24th, 2012, 10:27
با عرض سلام و احترام
نفرمودید به پنل دامنه در ریسلر کلاب دسترسی دارید یا خیر. اگر دسترسی داشته باشید می تونید منتقل کنید به پنل ما تا شارژ صورت بگیره و منتقل بشه به دامنه شما. اگر هم به پنل دسترسی ندارید تنها حالت ممکن این هست که با مشخصات فوق تماس بگیرید چون نام اونها بر روی Whois دامنه شماست.
kargar
October 24th, 2012, 11:49
با عرض سلام و احترام
نفرمودید به پنل دامنه در ریسلر کلاب دسترسی دارید یا خیر. اگر دسترسی داشته باشید می تونید منتقل کنید به پنل ما تا شارژ صورت بگیره و منتقل بشه به دامنه شما. اگر هم به پنل دسترسی ندارید تنها حالت ممکن این هست که با مشخصات فوق تماس بگیرید چون نام اونها بر روی Whois دامنه شماست.
ممنون میشم یه بار متن رو بخونین ! به جای این که تبلیغ کنید!
کلاً الان دامین جایی که ثبت کردم نیست !
مفقود هستش
عایا میشه فهمید که دامین توی چه پنلی هست یا نه!
shivahost
October 24th, 2012, 12:08
شما که 40 روز صر کردید، 30 روز دیگه هم صبر کنید تا دامین دوباره آزاد بشه. الان که بیش از 30 روز گذشته باید restore کنید که صرف نمی کنه!
kargar
October 24th, 2012, 12:15
شما که 40 روز صر کردید، 30 روز دیگه هم صبر کنید تا دامین دوباره آزاد بشه. الان که بیش از 30 روز گذشته باید restore کنید که صرف نمی کنه!
نبود این دامین هر دقیقه داره بهم ضربه میزنه !
و معلوم نیست شاید بعد از 30 روز یکی ثبتش کرد !
shivahost
October 24th, 2012, 12:17
نبود این دامین هر دقیقه داره بهم ضربه میزنه !
و معلوم نیست شاید بعد از 30 روز یکی ثبتش کرد !
برفرض که پیداش کنید حدود 70 دلار باید بدهید....
kargar
October 24th, 2012, 12:37
برفرض که پیداش کنید حدود 70 دلار باید بدهید....
اگر راه حلی دارین که بتونم این دامین رو قبل از این که 40 تموم بشه دامین رو به دست بیارم ممنون میشم راهنمایی کنید
iMohsen
October 24th, 2012, 12:45
ایمیلی که در whois دامنه ثبت شده و شرکت ثبت کننده رو اگر دسترسی دارید .
یک ایمیل بزنیداز همون ایمیل whois به پشتیبانی directi بزنید و توضیح بدید که دامنه مال من بوده و توسط یک شرکت ثبت شده و الان من دسترسی به اون شرکت ندارم و الان هم قصد تمدید دامنه رو دارم .
بهتون راهش رو میگن . روش اول میگن سعی کنید با همون شرکت تماس بگیرید و تمدید کنید . روش دوم هم میگه یک customerid بدید که با همین ایمیل ثبت نام شده باشه و براتون انتقال میدن به اون پنل .
البته آخرین باری ( حدود 1 سال قبل ) که یکی از دوستان من به مشکل مشابهی برخورد کرده بود , این روال وجود داشت .
kargar
October 24th, 2012, 12:47
ایمیلی که در whois دامنه ثبت شده و شرکت ثبت کننده رو اگر دسترسی دارید .
یک ایمیل بزنیداز همون ایمیل whois به پشتیبانی directi بزنید و توضیح بدید که دامنه مال من بوده و توسط یک شرکت ثبت شده و الان من دسترسی به اون شرکت ندارم و الان هم قصد تمدید دامنه رو دارم .
بهتون راهش رو میگن . روش اول میگن سعی کنید با همون شرکت تماس بگیرید و تمدید کنید . روش دوم هم میگه یک customerid بدید که با همین ایمیل ثبت نام شده باشه و براتون انتقال میدن به اون پنل .
البته آخرین باری ( حدود 1 سال قبل ) که یکی از دوستان من به مشکل مشابهی برخورد کرده بود , این روال وجود داشت .
ممنونم از محسن عزیز
برسی میکنم :x
parsdrive
October 24th, 2012, 13:15
شما اگر پنل ثبت شده مشتری در دایرکتی داری و وارد میشی اما دامنه در پنلت نباشه کاری نمی تونی بکنی چون در اختیار مشتری که شما باشی نست. ااگر هم نمی تونی وارد پنل بشی که پسورد رو ریستور کن و تمام.
اگر در پنل مشتری شما نباشه نمیشه کاری کرد.
kargar
October 24th, 2012, 13:19
آخرین چیزی بوده که به ایمیلم اومده
Your domain *-***-*- has expired on Sep 29, 2012. This domain will be DELETED from your account on Oct 14, 2012. Once this domain name has been deleted from your account, you will NOT be able to renew/redeem your domain name.
Follow the instructions in this mail to Renew it right away in order to prevent the deletion.
Order Details
Order ID: 39128209
Domain Name: *-***-*-*-
Cost Price: USD 2.0
Renewal Process
Follow the steps below to Renew **-*-*-
1. Click on the link below
link
2. Login with your username and password
3. Click on the Renew button and select the number of years you wish to Renew this domain name for. You will be charged USD 2.0 per year for renewing this domain name. If you are conducting serious business from narinmusic.in, it is suggested to renew it directly for 5 years or greater in order to avoid any deactivation at any point in time.
4. Follow the steps for Payment of this Renewal
Support
For any support with respect to your relationship with us you can always contact us directly using the following Information.
بر روی لینک که کلیک میکنم باز نمیکنه ولی مربوط میشه به آی پی زیر
67.15.47.4
iMohsen
October 24th, 2012, 13:23
اوووووه ... این که 10 روز پیش دیلیت شده . الان هم باید آزاد باشه و بتونی هر جای دیگه ثبتش کنی !
kargar
October 24th, 2012, 13:29
اوووووه ... این که 10 روز پیش دیلیت شده . الان هم باید آزاد باشه و بتونی هر جای دیگه ثبتش کنی !
بله !
شما دامین ثبت نمیکنی :d
parsdrive
October 24th, 2012, 13:34
بله !
شما دامین ثبت نمیکنی :d
درود
پ.خ شد.
kargar
October 24th, 2012, 13:37
با تشکر از محسن عزیز
از مدیران سایت میخوام که تاپیک رو ببندن!
اینجا هم به جای جواب دادن به سوالات اول آفر میدن !
قبلاً بهتر بودش منتظر هستن 100 پسته بشن !
shivahost
October 24th, 2012, 13:38
خیر دیلیت نشده. 75 روز از انقضا باید بگذاره تا آزاد بشه و الان حدود 30 روز گذشته.....
parsdrive
October 24th, 2012, 13:46
کی اینجا آفر داده دوست عزیز؟؟؟؟؟؟
کسی هست که در پست های این تاپیک زیر 100 پست باشه که بخواد 100 پسته بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمکی هم میشه اگر قدردانی درکار نیست نیازی به پست اضافه و اسپم نیست. چند چندی شما؟؟؟؟
iMohsen
October 24th, 2012, 13:46
خیر دیلیت نشده. 75 روز از انقضا باید بگذاره تا آزاد بشه و الان حدود 30 روز گذشته.....
will be DELETED from your account on Oct 14, 2012.
این دامنه بیش از اینا از انقضا و حتی دوره redemtion period 'ش هم رد شده و حذف شده .
ابی جون تو همون پنلی که الان داری هم میتونی ثبتش کنی . فرقی نداره همه جا دلار یه قیمته :D
shivahost
October 24th, 2012, 13:50
will be DELETED from your account on Oct 14, 2012.
این دامنه بیش از اینا از انقضا و حتی دوره redemtion period 'ش هم رد شده و حذف شده .
ابی جون تو همون پنلی که الان داری هم میتونی ثبتش کنی . فرقی نداره همه جا دلار یه قیمته :D
از اکانت ایشون دیلیت شده! اما آزاد نشده! شما چک کن ببین می تونی ثبتش کنی؟