توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حمله udp attack از طریق سور اختصاصی
armanen
October 23rd, 2012, 15:18
با سلام. دوستان من یه سرور اختصاصی دارم.امروز از طرف شرکتی که سرور اختصاصی ازش خریدم ایمیلی دریافت کردم که شخصی به آن شرکت ایمیل زده بود که از طریق سرور من حملات UDP ATTACk بر روی سایت آن بوده و فایروال آن را شناسایی کرده است. شرکت هم به من ایمیل زده که در صورت تکرار سرور شما را بلاک می کنیم. لطفاً راهنمایی کنید به چه طریق می توانم جلوی دوباره اینکار را بگیریم. سرور هم ویندوز 2008 است.
با تشکر
novinvps.com
October 23rd, 2012, 15:44
فایروالتون روشن کنید
شاید بد افزاری چیزی داره از سرویستون به صورت پنهانی سو استفاده میکنه البته ! اگه وی چی ان یا ساقس ! :d فروش نیستید
armanen
October 23rd, 2012, 15:48
با سلام. نه فروشنده مواردی که گفتید نیستم. فایوالم هم on هست و فقط پورتهای ضروری باز هست؟ از کجا بفهم مشکل از چیست؟ لطفاً راهنمایی کنید
با تشکر
novinvps.com
October 23rd, 2012, 15:49
من یه جورایی مطمئن هستم بد افزار روی سرویستون نصب هستش البته بر حسب تجربه میگم و باید بررسی بشه !
یه ضد ویروس نصب کنید مخصوص نسخه ی سرور ! ( دقت کنید فایروال ضد ویروس نیاد ریموتتون از کار بندازه )
armanen
October 23rd, 2012, 16:00
من با bitdefender بصورت آنلاین سرور را چک کردم و اعلام کرد سیستم شما clean هست؟ آیا آنتی ویروس رایگان برای سرور وجود دارد؟
novinvps.com
October 23rd, 2012, 16:02
نصب کنید
نسخه ی سرور کسپر ، فکر کنم نسخه ی 6 جواب میداد یا ! endpoint protection شرکت نورتون
armanen
October 23rd, 2012, 16:06
نسخه free دارن؟ آخه سرور من در خارج از ایران هست
با تشکر
farzadho
October 23rd, 2012, 19:11
دقیقا واسه 2تا از مشتری های ما هم این ابیوس اومده امروز و ویندوز سرور 2008 هم هستند...
جای تعجب داره چون مشکلی ما ندیدیم رو سرور ها...
novinvps.com
October 23rd, 2012, 19:59
نسخه free دارن؟ آخه سرور من در خارج از ایران هست
با تشکر
نصبشون کنید حتی کرک شده باشه و بعد از اسکن پاک کنید !
این مشکلات تجربه های ما نشون داده که از بد افزار های پنهان روی سرویس هستش