توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ارسال اتواتیک در وردپرس
atenafx
October 23rd, 2012, 14:21
چجوری میشه در وردپرس , پست های سایت های دیگه رو گرفت و بصورت اتوماتیک در سایت خودم پست کنم . مثلا یک سایت در یه موضوع پست هایی میده . من یعضی از اون پست ها رو میخوام . یعنی خودش بصورت اتوماتیک پست های مورد نیاز من رو جدا کنه و در وردرس من اون جور ( همراه با تصویر شاخص ) که می خوام ارسال کنه .
GraphX
October 28th, 2012, 16:24
چجوری میشه در وردپرس , پست های سایت های دیگه رو گرفت و بصورت اتوماتیک در سایت خودم پست کنم . مثلا یک سایت در یه موضوع پست هایی میده . من یعضی از اون پست ها رو میخوام . یعنی خودش بصورت اتوماتیک پست های مورد نیاز من رو جدا کنه و در وردرس من اون جور ( همراه با تصویر شاخص ) که می خوام ارسال کنه .
با استفاده از افزونه feed wordpress می تونی
php.online
November 3rd, 2012, 16:18
افزونه برای این کار هست. ولی کامل نیستن
می تونم براتون افزونه ای برنامه نویسی کنم که همه مطالب موضوعات برچسب ها تصاویر و ... بدون دردسر منتقل کنه
ma3oud91
November 3rd, 2012, 16:42
افزونه برای این کار زیاده.شما آدرس سایت مورد نظرتون رو میدی هر موقع اون سایت آپلود شد مطالب در سایت شما به صورت خودکار میاد.
افزونه ارسال پست اتوماتیک وردپرس Poster PRO | میهن اسکریپت - مرجع فارسی اسکریپت و ابزار وبمسترها (http://mihanscript.ir/2891-افزونه-ارسال-پست-اتوماتیک-وردپرس-poster-pro.html)
افزونه ارسال خودکار مطلب WP Robot نسخه ۳٫۶۲ برای وردپرس | میهن اسکریپت - مرجع فارسی اسکریپت و ابزار وبمسترها (http://mihanscript.ir/1841-افزونه-ارسال-خودکار-مطلب-wp-robot-نسخه-۳٫۶۲-ب.html)
MihanV
November 4th, 2012, 11:10
افزونه برای این کار هست. ولی کامل نیستن
می تونم براتون افزونه ای برنامه نویسی کنم که همه مطالب موضوعات برچسب ها تصاویر و ... بدون دردسر منتقل کنه
فراوان افزونه رایگان هست که بدرستی کار می کنند
php.online
November 4th, 2012, 11:38
فراوان افزونه رایگان هست که بدرستی کار می کنند
چیزی که توی نت ما فراوونه افزونه نال شده هست. تا جایی که ما می دونیم این افزونه ها که شما فرمودین به درستی کار می کنن تصویر را منتقل نمی کنند. بعد هم اگر سایتی خروجی ار اس اس نداشت چی ؟
اگر داشت و فقط چند تا مطلب آخرش بود چی ؟ اگر بود و ادامه مطالب در خبرخوان نبود چی ؟
MihanV
November 5th, 2012, 01:27
چیزی که توی نت ما فراوونه افزونه نال شده هست. تا جایی که ما می دونیم این افزونه ها که شما فرمودین به درستی کار می کنن تصویر را منتقل نمی کنند. بعد هم اگر سایتی خروجی ار اس اس نداشت چی ؟
اگر داشت و فقط چند تا مطلب آخرش بود چی ؟ اگر بود و ادامه مطالب در خبرخوان نبود چی ؟
افزونه رایگان عرض کردم مثل feedwordpress
برای انتقال تصاویر هم cash images
باز هم فراوان سایت هست که فید سایت رو میدی و خروجی کامل میگیری
کافیه سرچ بشه : full rss feed
مورید دیگری هم هست ؟ :65: