ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساب دامین رایگان جالب بود

ariansafaei
October 21st, 2012, 14:17
با سلام چند وقت پیش یه سفارش هاست داشتم که ادرس سایتش این بود d2r.ir سیستم جالبی داره گفتم اینجا معرفی کنم بقیه هم استفاده کنن
نحوه ی کارش و اموزشش رو تو این صفحه گذاشته خودمم کمشکشون کردم
http://d2r.ir/about.php
جالب بود گفتم اینجا هم بگم ساب دامین رایگان هست با قابلیت ست شدن در همان لحظه همچنین ست شدن نه این که ریدایرکت بشه رو یه سایت دیگه
برای دریافت دامین جدید هم به این صفحه مراجعه کنید
متفاوت ترين سيستم دامين رايگان (http://d2r.ir/index.php)
یه نظرم میخام بدونم اگه دوستان از این سایت خوششون اومده از مدیر سایت بخرمش چون من که خوشم اومده اینم یکی از سایت های خودم که روشه
riazi.d2r.ir
که رو این ست شده
riazifars.ir

mehran00
October 21st, 2012, 15:40
يک سيستم ارايه ي دامين رايگان ميباشد که تفاوت اون با ديگر سيستم ها اين است که بدون داشتن نيم سرور دي تو ار ميتواند دامين شمارا به هاستتان متصل کند
تا الان دي تو ار توانسه است با دو کنترل پنل قدرتمند قرار داد ببندد کنترل پنل سي پنل و دايرکت ادمين يعني شما با داشتن هاست از اين دو کنترل پنل ميتوانيد با دادن اي پي سرور خود هاست خود را روي سرور وصل کنيد و در اين صورت ديگر اطلاعات دامين شما در هويز نمايش داده نميشود همچنين سرعت ست شدن دامين هاي d2r.ir خيلي سريع تر از دامين هاي ديگر است دي تو ار يک سيستم کاملا رايگان ميباشد و براي دريافت امکانات بيشتر فقط کافيست مبلغ ناچيزي را بپردازيد
اموزش کار با دي تو ار
براي ثبت دامين رايگان فقط کافيست به صفحه ي اصلي مراجعه کرده و فرم را پر کنيد
براي مديريت پنل خود نيز در صورتي که اکانت اختصاصي داشته باشيد بعد از اماده شدن دامين شما ايميل به شما ارسال خواهد شد که در ان يوزر نيم ، پسورد ، ادرس لاگين و کد کاربري داده ميشود که زماني که وارد اکانت خود شديد ميتوانيد دامين خود را مديريت کنيد و اي پي اونو عوض کنيد
و در صورتي که اکانت رايگان داشته باشيد بايد از طريق صفحه ي تماس با ما به صورت زيد اغدام به تعويض اي پي کنيد
پس از اماده شدن دامين شما ايميلي به شما ارسال خواهد شد که در ان کد کاربري شما درج شده است
براي تغيير اي پي شما بايد کد کاربري خود را در صفحه ي تماس با ما وارد کنيد
همچنين دپارتمان پشتيباني را روي پنل رايگان قرار دهيد

من دقیقا متوجه این متن نشدم که داخل قسمت آشنایی زده شده
خوب این riazi.d2r.ir با riazifars.ir چه فرقی داره که بخواد وصلش کرد ؟؟

ariansafaei
October 21st, 2012, 15:51
فرقی نداره در اصل مثلا شما یه هاست میخرید پول دامین ندارید به جای این که از تی کی دامین رایگان بگیرید از اینجا میتونید بگیرید منظورم این بود که
riazi.d2r.ir رو هاست riazifars.ir پارک دامین شده
با خودشون میتونید مکاتبه کنید از طریق تماس با ما

baranblog
October 21st, 2012, 17:06
به نظر من وجود سیستمی مثل .tk باعث شده دیگه نیازی به این سیستم ها نباشه

shahab-f
October 21st, 2012, 17:10
به نظر من وجود سیستمی مثل .tk باعث شده دیگه نیازی به این سیستم ها نباشه

برعکس .tk خیلی برای کاربرا جدیدا مشکل ساز شده

Yas-Host
October 21st, 2012, 18:04
خوبه سیستمش ولی ممکنه دردسر ساز باشه! و از شما شکایت بشه!

par30webhost
October 21st, 2012, 19:10
خوبه سیستمش ولی ممکنه دردسر ساز باشه! و از شما شکایت بشه!

چرا شکایت بشه؟

قزوین هاست
October 21st, 2012, 19:11
سیستم بدی نیست ولی چون به صورت ساب هست زیاد جالب نیست؛دات تی کی باز به دامین میخوره و تقریبا جذابیت خودشو داره

medianet
October 21st, 2012, 19:46
زیاد بدردبخور نبود ولی ممنون که معرفی کردید

novintak2
October 21st, 2012, 19:51
مثلا اومده کاره نویی انجام بده که تبلیغ هم شده باشه براش

اولش به نظرم کار توپی اومد تبلیغ رایگان .....

بد گفتم اگه یکی تو سایتش خلاف کنه کی گیر می افته ........

خوب به این نتیجه رسید کار بدرد نخوری هست از نظر امنیت می دونی از کجا به این نتیجه رسیدم .....

از اینجایی که ساعت 9 صبح امروز ار پلیس فتا بهم زنگ زدن

گفتن تو لیست نماد دارا نمی بینیمت خوب این نشون می ده چک می کنن بد اگه ساب دومینت لوبره کی خفت می خوره صاحب دامین

با تشکر از انیشتن که الکل رو با طب گیاه شناسی کشف کرد

Yas-Host
October 22nd, 2012, 15:34
چرا شکایت بشه؟

چون ممکنه کسی دوس نداشته باشه سایتش اینطوری بشه ! و از شما شکایت کنه !

ariansafaei
October 22nd, 2012, 15:58
چون ممکنه کسی دوس نداشته باشه سایتش اینطوری بشه ! و از شما شکایت کنه !
چه طوری باشه هر کس دلش بخاد میاد ساب دامین میگیره دیگه
پس نتیجه اخلاقی اینه که سایت بدرد نمیخوره ؟
چون میخواستم بخرم ازشون اسکریپتشو

par30webhost
October 22nd, 2012, 20:12
آیدی مشتریتون رو بدید شایدخریدم.

ariansafaei
October 22nd, 2012, 20:17
آیدی مشتریتون رو بدید شایدخریدم.
شاید دوست نداشته باشن ای دیشونو من این جا بذارم میتونید از طریق همون صفحه ی تماس با ما باهاشون بحرفید یا ای دیشونو از طریق همونجا ازشون بگیرید :d

par30webhost
October 22nd, 2012, 20:19
شاید دوست نداشته باشن ای دیشونو من این جا بذارم میتونید از طریق همون صفحه ی تماس با ما باهاشون بحرفید یا ای دیشونو از طریق همونجا ازشون بگیرید :d

جواب نمی دن